شماتت و گلایه دوستان در این لحظه و انگشت اتهام و اهانت به سوی هم گرفتن، زمینزدن و شکستن سبویی است که تَرَک برداشته... جهان را جانها میسازند. اگر در جان خود کینه و کدورتی از برادرت داری، راه گرفتن جهان هم مسدود خواهد شد؛ گفت:
آری به "اتفاق" جهان میتوان گرفت.
....
....
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
از سال ۷۶ در انتخاباتها بودهام. از هشت انتخابات، ۵ بار نتیجه برای ما پیروزی نبوده. شنبهی شکست را ۵ بار تجربه کردهام. اینبار شاید تلختر. چون از فراق و داغ شهادت ناگهانی #شهید_جمهور هنوز آرام نگرفته بودیم که چنین شد.
تلخ هست ولی احساس خستگی و ناامیدی ندارم. شکست زیاد دیدهام. جهانِ بندگان و درویشان جهان شر نیست. در جهان او همه چیز ابتلاء است. پیروزی ابتلاء، شکست هم ابتلاء:
فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكرَمَهُ وَ نَعَّمهُ فَيقُولُ رَبِّي اكرَمن!
چه بسا ابتلای پیروزی ما را به ورطه غرور و هلاک بیندازد و ابتلای شکست ما را از مهلکهای نجات دهد. شاید "خضر"ی آمده و کشتی ما را با تبر شکسته است تا بلایی را دفع کند.
ما از حکمت ابتلائات خبر نداریم. ما که در حجابیم نمیتوانیم بگوییم آنچه رخ داده مجازات یا کفران یا چیز دیگری است. صبر انسان بر بلا آغاز تغییر تاریخ توسط اوست. گاهی خداوند او را در سایه میبرد تا از گزندی حفظش کند و گاهی به میدان میآورد تا با دست و بازویش کاری را رقم بزند. کسی که به آمد و شدها و بالا و پایینها و مکر لیل و نهار آشنا نباشد، طفل است و گرفتار اراده. برای آنکه از اراده به عجز هجرت کرده، تمام لحظات لحظهی طرب است.
از زبان لسان الغیب بشنویم که:
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر میزند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چهجای شکر و شکایت ز نقش نیکوبد است
چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفتهاند این بود
که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه
که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند
توانگرا دل درویش خود به دست آور
که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشتهاند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ
که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند
▪️برای جناب پزشکیان آرزوی توفیق داریم. امید که بداند بر جای چه بزرگی تکیه زده و چه امیدها به اوست... برای او دعا میکنیم. همت میلیونها رای ایرانی مومن پشت اوست. انشاءالله قدر بداند و گامهای بزرگ بردارد.
➕️ @yaminpour
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
🔻اصلاحطلبان و یک سبد «رأی ضعیف»
🖊مهدی جمشیدی
برخلاف تصویری که اکنون از سوی اصلاحطلبان در حال ساختهشدن است، آنها نتوانستند صدای معترضان و خاموشان جامعه باشند و چشمها را به سوی خود، خیره کنند و رأیِ بامعنا و پُرمایهای را به دست آورند. این گزاره، مبتنی بر چند دلیل است:
[یکم]. «پنجاه درصد» از جامعه در انتخابات شرکت نکردند، درحالیکه اصلاحطلبان مدعی بودند که عدممشارکت این بخش از جامعه، به دلیل تنگنظریهای شورای نگهبان در تأییدصلاحیتها و حذف گزینههای اصلاحطلب است. اکنون مشخص شد که حتی اگر یک گزینۀ اصلاحطلبِ حداکثری نیز در میدان باشد و حتی اگر همۀ سرمایههای انسانی و رسانهای و ساختاریِ اصلاحطلبان نیز به صحنه بیایند، حاصلش بسیار اندک خواهد بود. پس مسألۀ «مشارکت»، ارتباطی با «تکثّر نامزدها» ندارد و اینگونه نیست که اگر از جریان اصلاحات، کسانی در معرکۀ انتخاب مردم باشند، مشارکت حداکثری نیز تحقّق خواهد یافت. میان تکثّر نامزدها و مشارکت حداکثری، ارتباطی وجود ندارد و ریشۀ مشکل را باید در جای دیگری جُست. آن بخش منفعل و خاموش جامعه نیز، اصلاحطلبان را نمیپذیرند و آنها را نمایندۀ خود نمیدانند و حضور آنها به عنوان نامزد، نمیتواند موجب تولید انگیزه و اراده بشود.
[دوّم]. از این گذشته، اصلاحطلبان حتی در چهارچوب گفتارِ «اثباتی» و «معطوف به خودشان» نیز نتوانستند بدنۀ اجتماعی را بسیج کنند، بلکه کوشیدند از طریق تصویرسازی وارونه و غیراخلاقی از سعید جلیلی، رأیسازی کنند. رأی آنها، بیش از آنکه رأی به خودشان باشد، ریشه در نفیهای هیجانی و انکارهای رسانهای داشت. اگر آنها این شگرد ناجوانمردانه را در پیش نمیگرفتند و از جلیلی، چهرۀ جنگطلب و ویرانگر نمیساختند و این بخش از جامعه را نسبت به او دچار بیم و هراس نمیکردند، چند میلیون ریزش رأی میداشتند. پس بخشی از رأی به آنها، «رأی به آنها» نبوده، بلکه «نه به دیگری» بوده است و این «نه» نیز، مبتنی بر توهم و دروغی بوده که القاء شده است.
[سوّم]. دیگر اینکه «شانزدهونیم میلیون رأی» در نسبت با انتخاباتهای قبلی، رقم بالایی نیست و نشان میدهد که ظرفیت اجتماعیِ اصلاحطلبان، بهشدّت کاهش یافته است. شهید رئیسی در انتخابات سال ۹۶، با شانزده میلیون رأی، نفر دوم شد و در انتخابات سال ۱۴۰۰ با هجده میلیون رأی، نفر اوّل. بنابراین، حاصل آنهمه غوغای انتخاباتیِ اصلاحطلبان، معجزۀ انتخاباتی نبود، بلکه فقط یک «رأیِ متوسط به پایین» شکل گرفت که از دورههای قبلی نیز کمتر بود. پزشکیان نمیتواند ادعا کند که با این رأی، «نمایندۀ بخش عمدۀ جامعه» است، بلکه رأی او، فقط زمینۀ انتقال قدرت را فراهم کرده است. همین و نه بیشتر. این رأی، معنای اجتماعیِ جدّی و گستردهای ندارد و نازل و کممایه است، اما مطابق قانون، وی رئیسجمهور است. پس سخنگفتن از «رفراندوم»، در انتخابی که نتیجهاش «شانزدهونیم میلیون رأی» بوده، مایۀ تمسخر است.
[چهارم]. رأی پزشکیان، برخاسته از «تحریک قومیّتی» بوده و این به دلیل آن بوده که وی و جریان انتخاباتیاش کوشیدند مسألۀ قومیّت را عمده و برجسته کنند. اما روشن است که رأی قومیّتی، بیارزش و نازل است؛ چون بر «عقلانیّت سیاسی» تکیه ندارد و فقط از «تعصّب» برمیخیزد. تحریک قومیّتها و نشاندن خویش بر روی گسل قومیّتی، رأیساز است، اما رأیِ «سیاسی» و «خردمندانه» نیست. اگر انتخابات، عرصۀ رقابت نظریهها و رویکردها و شایستگیها و فضیلتهاست، پس باید انگیزههای سخیف از قبیل انگیزههای قومیّتی، کنار نهاده شوند و رأیدهنده، با عقلانیّت و بر اساس شایستگی انتخاب کند. برخی قومیّتها در این انتخابات، چهرۀ ناموجّه و نامعقولی از خود نشان دادند و اسباب ملامت و تحقیر خود را فراهم کردند. تفاخر و ترجیح قوممدارانه، از هر قومی که باشد، نارواست و به معنی نادیدهانگاشتن امر ملّی و رشدنیافتگی سیاسی و فقر استدلال عقلانی است.
[پنجم]. سعید جلیلی توانست «سیزدهونیم میلیون رأی» را به دست آورد؛ یعنی تنها «سه میلیون رأی» با پزشکیان فاصله داشت. این فاصله، ناچیز است و «عدماجماع» و «دوتکهگی» را نشان میدهد. پس جامعه، به یک سو نغلتیده و وزنۀ یک طرف، سنگین نشده، بلکه این وضع، بیشتر بیانگر فاصلهسازیِ احساسی و لحظۀ آخر است. پزشکیان نتوانسته به یک جریان اجتماعیِ وسیع و اکثری تبدیل بشود و تفاوت محسوس ایجاد کند، بلکه با اندکی تفاوت به قدرت دست یافته است. در مقابل، رأی بالای جلیلی، هرچه که کمرمقی و ناتوانی پزشکیان را نشان میدهد، از وجود یک پایگاه اجتماعیِ تثبیتشده و وفادار و قوی برای جلیلی نیز سخن میگوید. او اینک به یکی از گرانیگاههای سیاسیِ جامعۀ ایران تبدیل شده و بهراستی، قدرت اثرگذاری و اجماعسازی دارد.
.....
.....
یک درخواست از دوستان انقلابی
ولا تهنو ا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مومنین
هیچگاه مومن اندوهناک و مایوس نمیشود مومنین برترند همیشه اگر ایمان خود را استمرار بخشند
یک پیشنهاد برای اجرای فرمان ده سال پیش آقا
آقا درجمع دانشجویان فرمودند میشود روی نظام پارلمانی هم فکر کرد
بدلایلی نظام پارلمانی بهتر از نظام جمهوری است
الان در دوره هاشمی خاتمی روحانی و دوره اخیر شاهدکلاهبرداری های انتخاباتی توسط جریان پیروز هستم اکثریت مردم تخصص لازم برای شناخت اصلح ندارند
گول شعارها و شارلاتانیزم تبلیغاتی را میخورند
نمیشه سرنوشت مردم را گره زند به انتخاباتی که اینطوریه
طبق قانون اساسی رهبری هر ده سال میتواند دستور بازنگری صادر کند
لذا دوستان موج درخواست بازنگری در قانون را برای تغییر نظام جمهوری به پارلمانی را از طریق دستور آقای استدعا کنند
رئیس جمهور را مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان انتخاب کند
فرقش اینست خطای آن کمتر است و نخبگان منتخب ملت آنرا انتخاب میکنند
در همین ۴ سال اول پزشکیان این کار صورت گیرد دور دوم دیگر بارای دو مجلس راییس جمهور انتخاب شود
اینو نشر بدید تا آقا فرمان را صادر کند و خبرگان کار بازنگری را در قانون اساسی انجام دهد انشا الله
ع...اخوندی
📢 پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ضمن تبریک به ملت ایران و رئیس جمهور منتخب و همه فعالان این صحنه حساس، همگان را به همراهی و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه و تاکید کردند: شایسته است رفتارهای رقابتی انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و همه برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کنند.
🔹️رهبر انقلاب اسلامی همچنین جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب را به توکل به خداوند رحمان و چشم دوختن به افقهای بلند و ادامه راه شهید رئیسی در بهرهگیری از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه جوانان انقلابی و مومن توصیه کردند.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
✏️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه.
خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
✏️ مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
✏️ این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
✏️ اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
✏️ به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
✏️ بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرایی و نظارتی بر انتخابات سپاسگزاری میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۴/۱۶
💻 farsi.khamenei.ir
پیام تبریک سعید جلیلی به مسعود پزشکیان
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹پانزدهم تیرماه ملت بزرگ ایران در مشارکتی گسترده همراه با رقابتی جدی در بستری سالم و امن، بار دیگر استواری و عمق پایه های مردم سالاری دینی و جمهوریت نظام را به دنیا نشان دادند.
🔹اکنون بر همگان است تا با احترام به منتخب مردم، ایشان را در جهت پیشرفت کشور و اعتلاء نظام مقدس جمهوری اسلامی یاری رسانند.
به جناب آقای دکتر پزشکیان که موفق به جلب آراء اکثریت مردم شدند تبریک عرض میکنم و هم چون گذشته وظیفه ی خود را کمک به دولت مستقر برای عبور از مشکلات و رسیدن به نقطه مطلوب پیشرفت کشور می دانم.
🔹از میلیون ها رایی که خواهان استفاده از «یک جهان فرصت» برای «یک ایران جهش» بودند، تشکر می کنم و به آنها اطمینان می دهم به پشتوانه نزدیک به 14 میلیون رای شما، تمام تلاش و توان خود را بیش از گذشته، در جهت پشتیبانی از نقاط قوت و کمک به تصحیح خطاها و رفع نقص ها در روندهای جاری با استفاده از ظرفیتهای مردمی، علمی، صنفی و نخبگانی به کار خواهم بست.
🔹اکنون وقت ایفاء «نقش پرشکوه هر ایرانی» با همدلی و هم بستگی ملی در جهت تحقق آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی است.
#انتخابات_۱۴۰۳
✅ اخبار فوری و مهم 🔻
https://eitaa.com/joinchat/897515791C9a8cd06a3d
✅✅✅آرای تفکیکی کاندیداها در استانهای کشور
۱_ایلام:
🔹پزشکیان: ۱۱۹ هزار ۸۴۳ رأی
🔹جلیلی: ۴۴ هزار و ۷۰۶ رأی
🔸میزان مشارکت: ۵۶.۷۸ درصد
۲_گیلان:
🔹پزشکیان: ۵۵۵ هزار و ۴۹۰ رای
🔹جلیلی: ۳۱۱ هزار و ۵۵۱ رای
🔸میزان مشارکت: ۴۳.۹ درصد
۳_البرز:
🔹پزشکیان: ۴۸۰ هزار و ۲۸۲ رای
🔹جلیلی: ۳۵۷ هزار و ۸۳۸ رای
🔸میزان مشارکت: ۴۸.۸ درصدی
#انتخابات_۱۴۰۳
۴_#یزد:
🔹پزشکیان: ۲۵۳ هزار و ۷۵۰ رای
🔹جلیلی: ۲۵۵ هزار و ۶۹۰ رای
🔸میزان مشارکت: ۶۹.۴۴ درصدی
۵_#کرمان:
🔹پزشکیان: ۴۷۹ هزار و ۲۴۹ رای
🔹جلیلی: ۷۷۳ هزار و ۵۹۱ رای
🔸میزان مشارکت: ۵۵ درصد
۶_اردبیل:
🔹پزشکیان: ۵۵۶ هزار و ۱۳۴ رای
🔹جلیلی: ۱۱۰ هزار و ۷۳۱ رای
🔸میزان مشارکت: ۶۵.۵ درصد
۷_#کهگیلویه و بویراحمد:
🔹پزشکیان: ۱۷۴ هزار و ۸۸۲ رای
🔹جلیلی: ۱۹۹ هزار و ۷۰۹ رای
🔸میزان مشارکت: ۶۱.۴۸ درصد
۸_#بوشهر:
🔹پزشکیان: ۲۱۹ هزار و ۸۴۳ رای
🔹جلیلی: ۲۲۸ هزار و ۰۸۱ رای
🔸میزان مشارکت: ۵۷.۱۲ درصد
۹_#سمنان:
🔹پزشکیان: ۱۱۰ هزار و ۸۶۰ رای
🔹جلیلی: ۱۷۷ هزار و ۵۷۷ رای
🔸میزان مشارکت: ۵۵.۶۴ درصد
۱۰_#خراسانجنوبی:
🔹پزشکیان: ۱۶۶ هزار و ۷۳۸ رای
🔹جلیلی: ۲۸۴ هزار و ۲۶۲ رای
🔸میزان مشارکت: ۷۰.۰۸ درصد
۱۱_#مرکزی:
🔹پزشکیان: ۲۲۸ هزار و ۳۳ رأی
🔹جلیلی: ۳۱۷ هزار و ۷۷۶ رای
🔸میزان مشارکت: ۴۸.۸ درصد
۱۲_مازندران:
🔹پزشکیان: ۶۶۷ هزار و ۳۲۴ هزار رای
🔹جلیلی: ۶۰۱ هزار و ۱۸۵ هزار رای
🔸میزان مشارکت: ۵۲.۱۹ درصد
#انتخابات_۱۴۰۳
۱۳_گلستان:
🔹پزشکیان: ۴۱۶ هزار و ۶۸۲ رای
🔹جلیلی: ۲۵۹ هزار و ۳۴۸ رای
🔸میزان مشارکت: ۵۰.۵۵ درصد
۱۴_#همدان:
🔹پزشکیان: ۳۳۹ هزار و ۳۸۷ رای
🔹جلیلی: ۳۵۶ هزار و ۵۴۷ رای
🔸میزان مشارکت: ۴۸ درصد
۱۵_#هرمزگان:
🔹پزشکیان: ۳۰۶ هزار و ۹۹۵ رای
🔹جلیلی: ۳۴۵ هزار و ۲۷۴ رای
🔸میزان مشارکت: ۵۳.۰۵ درصد
۱۶_#قم:
🔹پزشکیان: ۱۶۴ هزار و ۹۰۵ رای
🔹جلیلی: ۳۶۹ هزار و ۸۶۲ رای
🔸میزان مشارکت: ۶۴.۳۸ درصد
۱۷_زنجان:
🔹پزشکیان: ۲۹۶ هزار و ۸۷۰ رای
🔹جلیلی: ۱۸۴ هزار و ۷۷۷ رای
🔸میزان مشارکت: ۵۷.۳ درصد
۱۸_چهارمحال و بختیاری:
🔹پزشکیان: ۱۸۸ هزار و و ۴۲۵ رای
🔹جلیلی: ۱۸۴ هزار و ۷۹۱ رای
🔸میزان مشارکت: ۴۷.۹ درصد
۱۹_#خراسان_رضوی:
🔹پزشکیان: یک میلیون و ۸۰ هزار و ۶۷۵ رای
🔹جلیلی: یک میلیون و ۶۹۶ هزار و ۶ رای
🔸میزان مشارکت: ۵۷.۹۸ درصد
۲۰_آذربایجانشرقی:
🔹پزشکیان: یک میلیون و ۶۷۲ هزار و ۱۹۳ رای
🔹جلیلی: ۲۹۱ هزار و ۵۵۹ رای
🔸میزان مشارکت: ۶۲.۲۲ درصد
۲۱_#خراسان_شمالی:
🔹پزشکیان: ۱۸۳ هزار و ۴۸۷ رای
🔹جلیلی: ۱۸۹ هزار و ۳۸۳ رای
🔸میزان مشارکت: ۵۳.۴ درصد
۲۲_لرستان:
🔹پزشکیان: ۳۹۵ هزار و ۳۸۰ رای
🔹جلیلی: ۳۶۲ هزار و ۸۶۱ رای
🔸میزان مشارکت: ۴۷ درصد
۲۳_#اصفهان:
🔹پزشکیان: ۷۳۳ هزار و ۶۰ رای
🔹جلیلی: یک میلیون و ۸۵ هزار و ۸۹۰ رای
🔸میزان مشارکت: ۴۸.۵۶ درصد
۲۴_کردستان:
🔹پزشکیان: ۲۸۴ هزار و ۹۵ رای
🔹جلیلی: ۷۶ هزار و ۲۱۸ رای
🔸میزان مشارکت: ۲۹.۲۴ درصد
.....
....
کانال خبر و تحلیل
🔷اعلام نتایج استانی چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در استان همدان آخرین نتایج این انتخابات د
📌 اعلام نتایج نهایی چهاردهمین دوره اول انتخابات استان همدان به تفکیک هر شهرستان
🔵 شهرستان #همدان
مسعود پزشکیان ۷۳ هزار و ۱۵۶ رای
مصطفی پورمحمدی ۲ هزار و ۳۴۱ رای
سعید جلیلی ۱۰۳ هزار و ۲۸۹ رای
محمد باقر قالیباف ۳۲ هزار و ۱۶۸ رای
🔵 شهرستان #ملایر
مسعود پزشکیان ۲۵ هزار و ۹۴۴ رای
مصطفی پور محمدی ۸۶۹ رای
سعید جلیلی ۳۷ هزار و ۴۰۰ رای
محمد باقر قالیباف ۱۲ هزار و ۲۹۸ رای
🔵 شهرستان #اسدآباد
مسعود پزشکیان ۱۵ هزار و ۱۱۱ رای
مصطفی پورمحمدی محمدی ۱۹۸ رای
سعید جلیلی ۱۱ هزار و ۸۲ رای
محمد باقر قالیباف ۳ هزار و ۲۵۰ رای
🔵 شهرستان #بهار
مسعود پزشکیان ۱۲ هزار و ۱۷۴ رای
مصطفی پورمحمدی ۲۸۹ رای
سعید جلیلی ۲۳ هزار و ۴۶۹ رای
محمد باقر قالیباف ۵ هزار و ۴۱۷ رای
🔵 شهرستان #تویسرکان
مسعود پزشکیان ۱۱ هزار و ۷۸۸ رای
مصطفی پورمحمدی ۳۰۲ رای
سعید جلیلی ۱۴ هزار و ۶۶۸ رای
محمد باقر قالیباف ۵ هزار و ۲۷۷ رای
🔵 شهرستان #نهاوند
مسعود پزشکیان ۲۳ هزار و ۳۷۸ رای
مصطفی پور محمدی ۴۶۴ رای
سعید جلیلی ۲۵ هزار و ۴۷۴ رای
محمد باقر قالیباف ۷ هزار و ۳۶۳ رای
🔵 شهرستان #کبودراهنگ
مسعود پزشکیان ۱۶ هزار و ۶۹۶ رای
مصطفی پور محمدی ۴۰۶ رای
سعید جلیلی ۲۶ هزار و ۶۶۶ رای
محمد باقر قالیباف ۴ هزار و ۶۶۵ رای
🔵 شهرستان #فامنین
مسعود پزشکیان ۵ هزار و ۶۴۸ رای
مصطفی پورمحمدی ۱۲۳ رای
سعید جلیلی ۷ هزار و ۲۵ رای
محمد باقر قالیباف هزار و ۸۳۳ رای
🔵 شهرستان #رزن
مسعود پزشکیان ۹ هزار و ۱۳۷ رای
مصطفی پورمحمدی ۱۹۱ رای
سعید جلیلی ۱۱ هزار و ۳۵۵ رای
محمد باقر قالیباف ۲ هزار و ۷۸۵ رای
🔴نتایج انتخابات در آذربایجانشرقی:
🔹پزشکیان: یک میلیون و ۶۷۲ هزار و ۱۹۳ رای
🔹جلیلی: ۲۹۱ هزار و ۵۵۹ رای
🔹میزان مشارکت: ۶۲.۲۲ درصد
فقط اختلاف در این استان: 1,380,634 رأی
🔴کل اختلاف: 2,846,224 رأی
....
....
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
🔴 ما سناریوی باخت را ننوشته بودیم!
دیشب حوالی ساعت ۲۴.۰۰ بود و پیش از اعلام اولیه نتایج. حال و اوضاع برخی از رفقا را که میدیدم، متوجه شدم هیچ سناریویی برای گزینهی #باخت در انتخابات ندارند! اساساً خودشان را برای برد تنظیم کردهاند و نمیدانند اگر باخت به وجود آمد چه باید بکنند!
این یک ضعف بزرگ جبهه انقلاب است که وقتی سبد آرا به هر دلیلی با ما همراه نیست، شروع میکنیم سرمایهای که ایجاد شده را خراب میکنیم. حراست بلد نیستیم، مراقبت و رشد بلد نیستیم، فرصت ساختن از تهدیدها را بلد نیستیم ...
ناخودآگاه ذهنم به روزی رفت که محمد فاضلی با پزشکیان به تلویزیون رفته بود و آن فضاحت شکل گرفت. صحنه، صحنهی باختِ مسلم برای پزشکیان بود، اما جناح مقابل یک تهدید صددرصدی را چنان تبدیل به بُرد کرد که تصورش هم برای ما سخت بود!
ما هیچ وقت یاد نگرفتیم تیرهترین سناریوی ممکن را تصور کنیم و برای آن هم برنامهریزی کنیم. روی برد سرمایهگذاری میکنیم و عجیب که برای آن هم سناریوهای موفق نمیچینیم. نهایتاً بعد از انتخابات، خیلی خوب بتوانیم تحلیل کنیم که چرا باختیم، در حالی که همین مولفهها را باید پیش از انتخابات به عنوان بخشی از بازی لحاظ میکردیم. باید وزن #قومیت را واقعی میدیدیم و سناریویی برای شکست پیدا میکردیم. باید راهی برای ارتباط با بدنه خاکستری پیدا میکردیم، ولو با سناریوهای شاذ! باید ...
اما الان؛
وقت برگشتن است. وقت بلند شدن است. وقت بلند کردن جبههای است که ظاهراً شکست خورده. هنر نیست که الآن رهایش کنیم، کاری که دفعات قبل هم کردهایم! نباید کنشگران و مردم طرفدار این جبهه را رها کرد. نباید این ۱۳.۵ میلیون نفر را نادیده گرفت. نباید گذاشت مردم در این حال بمانند. باید دوردستها را نگاه کنیم. تلاش کنیم مردم و افکار عمومی را بهتر بشناسیم و از پیله خودمان خارج شویم.
امروز نیز صحنه مشخص است. باید غم چند روز پیشرو که ناشی از باخت است را برای مردم کم کنیم و کمک کنیم عقلانیت بر جبهه انقلاب حکمفرما شود. باید برای سالهای پیشرو کار و کار و کار کرد. البته با طرحی درست و این بار #برنده ...
#حمید_کثیری
.....
.....