❌ فیلترینگ رمز ایجاد آشوب
بعضی رسانههای وابسته به اصلاحات رسما در حال افزایش تنش در افکار عمومی هستند و مسئله «برداشتن فیلترینگ به طور کلی» را مطالبه مردمی جا میزنند، چیزی که اصلا در هیچ جای دنیا امکانپذیر نیست.
رها کردن فضای مجازی در واقع خواست دشمنان برای نفوذ سایبری همه جانبه در جامعه ایرانی است
این جماعت حتی قوانین ساده حقوقی و حکمرانی بر فضای مجازی و سایبر که در همه کشورهای دنیا وجود دارد را هم قبول ندارند و بدنبال رهاشدگی مطلق بدون هیچ اعمال قانونی در عرصه سایبری و فضای مجازی هستند.
وقتی این رسانه ها رها هستند و حتی حمایتهای دولتی و یارانهای دریافت میکنند اما مجری سیاست های سرویس های اطلاعاتی بیگانگان در کشورمان شده اند، از ما چه کاری برمیآید؟ اصلا میتوانیم به خنثی کردن این توطئه بزرگ فکر کنیم؟
چرا نهادهای نظارتی و امنیتی و قضایی به این جوسازی سازمان یافته در برخی رسانه ها برای رها شدن فضای مجازی توجه ندارند؟
.....
.....
🔰 بایدهای کاملاً متفاوت طرفین در جنگ کنونی
👤 #سعدالله_زارعی
🔸«طوفان الاقصی» و «جنگ غزه» یکسالگی را پشتسر گذاشتند. رژیم اسرائیل اصرار دارد فعلاً به جنگ غزه و من تبع آن ادامه دهد و ما اصرار داریم هرچه زودتر این جنگ متوقف گردد.
🔸رژیم غاصب به امید پدید آمدن شرایط خروج موفق به جنگ ادامه میدهد و ما توقف جنگ غزه را موفقیت میدانیم. به این جهت یکی در حداکثر جنایت ظاهر شده و دیگری در «حد ضرورت» پاسخ داده است. پس در این صحنه حساس دو راهبرد کاملاً متضاد وجود دارد و از اینرو نمیتوان از طرفی که میخواهد هرچه زودتر این جنگ متوقف گردد، خواست مثل طرفی که به قصد یافتن راهی، دامنه شرارت را گسترش میدهد، عمل کند.
🔸در عین حال صحنه جنگ، از یکسو صحنه پاسخ متقابل و همسنگ هم میباشد و از سوی دیگر آبستن پدیدههایی است که چندان محاسبهپذیر نیستند. از اینرو در طول تاریخ، اداره جنگ، سختترین موضوع در حکمرانی بوده است و اداره آن به ترکیبی از «شجاعت»، «حکمت» و «حسابگری» وابسته میباشد و فقدان هر کدام از این سه، نتیجه جنگ را حتماً به ضرر حکومتی با این مختصات تمام میکند.
🔸درست در روزهایی که ارتش رژیم غاصب مدعی است کار غزه را تمام کرده، در دو منطقه «خان یونس» در جنوب و «جبالیا» در شمال باریکه غزه با حملات فلسطینیها مواجه گردیده است.
🔸جالب این است که برابر آخرین نظرسنجی غربیها در غزه، ۶۷ درصد ساکنان آواره باریکه غزه گفتهاند بر ضرورت ادامه حکومت حماس بر غزه در پایان جنگ تأکید دارند و حاضر به پذیرش افرادی از حکومت خودگردان نیستند.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001FJ4
......
.....
50.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرفهای مهم و امیدبخش علی مرتضی، خبرنگار شبکه المیادین در مورد اوضاع لبنان و وضعیت حزب الله پس از اتفاقات این چند هفته.
......
.....
ضاحیه🔥
۹ اکتبر
دو شب است آتش در ضاحیه کمی فروکش کرده؛ برای من که ضاحیه را به شلوغی و ازدحام میشناختم دیدن این خیابانها و کوچههای خلوت، غریب است.
دشمن گاهی اعلام میکند سه نقطه مشخص را هدف قرار خواهد داد. اما علاوه بر آن سه نقطه، بیهوا چند نقطه دیگر را هم میزند. میتواند در یک لحظه آتش ببارد، اما آنرا در ساعات مختلف روز و شب پنهان میکند.
هدف او ساختمانها نیستند، روح و روان مردم است. او ناامنی و "ترس" را به تمام شبانهروز توسعه داده. گمانش این است با ترساندن پشت جبهه، خط مقدم را از پا درمیآورد. ترساندن، ابزار همیشگی شیطان بوده. او ما را از چیزی بیرون از قلبمان میترساند، و خداوند ما را به چیزی در درون قلبمان آرام میکند.
هو الذي أنزل السكينة في قلوب المؤمنين ليزدادوا إيمانا مع إيمانهم ولله جنود السماوات والأرض وكان الله عليما حكيما
🔆 #یادداشتهای_بیروت
#یامین_پور
......
....
🔻ملّت یا امّت؟ -۱
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. از دورۀ واگراییهای دهۀ هفتاد به این سو، جریان روشنفکریِ سکولار همواره این روایت را از انقلاب ارائه کرده است که در منطق هویّتی آن، «امّت» بر «ملّت» ترجیح دارد، به این معنی که انقلاب، امّت اسلامی را بر ایران ترجیح میدهد و نگاهش به بیرون است و ایران را بهمثابه مقدّمه و بستر برای وصول به غایات امّتی و فراملّیاش میانگارد. بهاینترتیب، منافع ملّی در سایۀ نگاه ایدئولوژیک انقلاب، رنگ باخته است و بضاعتها و سرمایههای ایران، مصرف ساختن و پرداختن هندسۀ امّت اسلامی شده است. در این مدّت، مفاهیم و دوگانههای مختلفی نیز از طرف این جریان برای توجیه سخنانشان عرضه شد، از جمله نگاه ایدئولوژیک به سیاست خارجی، ماجراجویی، قهر با جهان، فلسطینیتر از فلسطینیها نباشیم، آرمانخواهی کور و ... . اینان حتی بر این باور هستند که قانون اساسی نیز دچار دوگانگی میان ملّت و امّت است و نتواسته موضع خود را مشخص کند و نشان بدهد که سمتوسوی سیاست در ایران چیست. گذار از انقلاب اسلامی به نظام اسلامی، اندیشهای بوده که از سوی همین نیروها بیان شد تا نشان داده شود که نباید در اقتضاهای خاصِ وضع انقلابی یا دهۀ شصت، محدود و متوقف ماند و ادعاهای جهانشمول و عام را مطرح کرد و خود را گرفتار چالشهای بیرونی نمود. این در حالی است که نظریۀ نظامِ انقلابی، میان آرمانخواهی انقلابی که بر تغییر و جوشش و حرکت و خیزش دلالت دارد و ثبات و نظم و تعادل و نهاد، جمع برقرار کرد. بااینحال، همچنان کوشیده میشود از طریق دوگانهسازی میان ملّت و امّت، اندیشۀ مقاومت به حاشیه رانده شود و انقلاب، به مرزهای ملّی محدود شود. در واقع، انگیزۀ نیروهای سکولار از حسّاسیّت نسبت به منافع ملّی و امر ملّی، اعتبارزدایی از «سیاست مقاومت» است، و این، نقطۀ مشترک میان متفکّران غربی و سکولارهای وطنی است. برای فرسودن و زدودن سیاست مقاومت، هیچ روایتی بهتر از این نیست که گفته شود در اثر این سیاست، منافع ملّی از دست رفته است.
[دوّم]. ازآنجاکه این ادبیات، ریشه در روایت برخی تحلیلگران غربی از ایران دارد و جریان روشنفکریِ سکولار نیز آن را تکرار میکنند، باید با این واقعیّت توجه کرد که دولتها و جوامع غربی نیز ذیل یک عالَم مشترکِ تاریخی و هویّتی قرار دارند که «تمدّن غربی» یا «عالَم تجدّد» خوانده میشود و بر این اساس، نوعی حس پیوند و اتّصال میان آنها برقرار است. وقتی از تمدّن غربی سخن میگوییم، به واقعیّتی فراتر از دولتها و جوامع غربی اشاره میکنیم که حاصل درهمتنیدهشدن مجموعۀ آنهاست؛ چنانکه در عمل نیز مشاهده میکنیم علم و سیاست و فرهنگ و اقتصاد و ... در میان این دولتها و جوامع، مشترک و مشابه است. این همگرایی و همبودگی ناشی از همان افق تاریخی و هویّتیِ مشترک است که یک عالَم مستقل و جهان متمایز پدید آورده است. این عالَم مشترک در ادبیات غربی، تمدّن غربی خوانده میشود و نهفقط ملامت و مذمت نمیشود، بلکه از سوی ما، ستوده نیز میشود. اما وقتی همین مسأله دربارۀ دولت و جوامع اسلامی مطرح میشود و ارادهای شکل میگیرد که در قالب مفاهیمی همچون بیداری اسلامی و مقاومت و عمق راهبردی، امّت و ...، «کلّیّت اسلامی» صورتبندی شود و تمدّن اسلامی پدید آید، اعتراض و مخالفخوانی نیروهای سکولار آغاز میشود و این سیاست، به معنی نادیدهانگشتن منافع ملّی تفسیر میگردد. در تجربۀ غربی، درافکندن طرح کلّیّت تجدّدی، متعارض با منافع ملّیِ جوامع غربی تصویر نمیشود، اما در اینجا، معیار پیشین کنار نهاده میشود و «طرح تمدّنی»، ناسازگار با «طرح ملّی» قلمداد میشود. روایت صواب و واقعنما این است که طرح تمدّنی، مکمّل و متمّم طرح ملّی است و میتواند ظرفیّتها و ذخایر آن را بارور سازد و به آن اقتدار ببخشد. اگر ما امروز در برابر تمدّن غربی، با دشواریها و تنگناها موجه هستیم، به این دلیل است که در قابل یک «دولت ملّی»، با یک «مجموعۀ تمدّنی» روبرو شدهایم و روشن است که تمدّن، توان مواجهۀ چالشی با دولت- ملّت را دارد و میتواند نسبت به آن، موانع بزرگی ایجاد کند. ما برای رویارویی مؤثّر و کامیاب با تمدّن غربی، چارهای جز تمدّنسازی نداریم و تمدّن نیز متوقف بر امّت است. اگر «امّت»، اشاره به لایۀ اجتماعی دارد و جوامع را به یکدیگر متّصل میکند و آنها را از لحاظ هویّتی و معنایی، در کنار یکدیگر مینشاند، «تمدّن» در مرحلۀ بعد، نظامات اجتماعی و ساختارهای رسمی را در سطحی فراتر و گستردهتر، یکپارچه و همگون میکند و عالیترین درجه از اجتماع انسانی را شکل میدهد.
......
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رسایی: پزشکیان قبل از آنکه پرونده به قوه قضائیه برود «ظریف» را برکنار کند
نماینده حوزه انتخابیه تهران درحالی که از وقت نماینده دیگری استفاده میکرد، گفت:
🔹آقای پزشکیان بر خلاف نص صریح قانون، آقای ظریف را که فرزندش تابعیت آمریکا دارد را معاون خود کرده است.
🔹 ۴۰ نماینده از کمیسیون امنیت ملی مجلس درخواست رسیدگی کردهاند که شنبه این مهلت ۱۰ روزه تمام میشود.
🔹در اولین روز جلسه پس از تعطیلات باید گزارش کمیسیون در صحن قرائت شود و اگر تصویب شود پرونده به قوه قضائیه میرود.
🔹من از آقای پزشکیان می خواهم قبل از آن، خودش قانون را اجرا کند و نگذارد مجلس چنین تذکری بدهد، ما نمیخواهیم رابطه مجلس و دولت این طوری شود.
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای ضیا در همیشه روی یک پاشنه نمی چرخه
دم شما هم گرم آقای کارن همایونفر👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضاحیه🔥
صبحگاه ۹ اکتبر
خشم است و آتش نگاهش... یعنی تماشا ندارد.
در چند قدمی او ساختمانی فروریخته و دود سیاهش به آسمان است. او به آرامی شیشههای خرد شده را جارو میکند. میخواهد کسب و کارش را راه بیندازد. با کدام خریدار؟ نمیدانم!
چقدر این پیرمرد با این زیرپوش سفید و سگرمههای درهم رفته مرا یاد پیرمردهای دزفول خودمان میندازد. مشهور است که فردای موشکباران، بار آجر میآوردند تا دوباره "خانه" را از نو بسازند.
چقدر ما شبیه همیم...
🔆 #یادداشتهای_بیروت
#یامین_پور
.....
....
✅ بلاهت مدیران بنزینی تمامی ندارد!
🔹چند روزی است که تعدادی مدیر در عرصه نفت قیل و قال راه انداختهاند که #یک_سوم_بنزین_توزیعی در کشور #قاچاق می شود! در اینکه دروغ می گویند شکی نیست و در اینکه مشکلات اصلی در حوزه مصرف سوخت را با این چرندیات پنهان می کنند نیز شکی نیست.
🔹️ آقایان نمی خواهند برای حل مشکلات حوزه تولید، توزیع و مصرف سوخت اندکی به خودشان زحمت بدهند و تنها تدبیر شان افزایش قیمت سوخت و فشار بر طبقه متوسط به پایین جامعه است.
🔹️ به عنوان نمونه حدود 25 درصد سوخت کشور را تهرانی ها مصرف می کنند در حالیکه حدودا تنها 12 درصد جمعیت کشور در شهر تهران ساکن است. چرا!؟ چون با #سیاستهای_غلط #جمعیت، #اشتغال و #مسکن_آپارتمانی، ملت را در #جعبه_های50متری زندانی کرده اند و بخش بزرگی از این جمعیت #برای اینکه #آسایش بگیرد آخر هفته ها یا رو به شمال فرار می کند یا رو به شهرستان های محل تولد.
🔹️ از ظهر چهارشنبه میلیونها خودرو در جاده های منتهی به تهران در حال خروج هستند و مسافتهای چندصد کیلومتری را اغلب در ترافیک طی می کنند تا به آرامش برسند!
عصر جمعه این جمعیت رو به تهران سیر می کند و #ترافیک_میلیونی_خودروها رو به تهران شکل می گیرد و نتیجه اش می شود چند میلیون لیتر مصرف بنزین!
🔹️ حالا این مدیران اهل بلاهت بدون توجه به ماهیت اصلی مشکل، دنبال جلوگیری از قاچاق 50 میلیون از 140 میلیون لیتر بنزین به اصطلاح قاچاق هستند و راهکار مبارزه چیست!؟ گران کردن سوخت.
✨البته بنده موافق مدیریت قیمت سوخت هستم اما نه با #صورت_مسئله های غلط مشتی مدیر با بلاهت!
......
....