هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸تمرین پیشنهادی #علامه_طباطبایی برای «کنترل ذهن»
🔹برای کنترل ذهن، باید تمرین کنی؛ منتظر یک معجزه از آسمان نباش! علامه طباطبایی(ره) برای کنترل ذهن، یک ورزش یا تمرین را توصیه کرده است. همانطور که با ورزش، بازوی خودت را قوی میکنی، میتوانی برای رسیدن به قدرت روحی، این تمرین را انجام دهی.
🔹علامه در «رسالة الولایة» میفرماید: «مکان خلوتی را انتخاب کن که هیچ مشغولکنندهای از قبیل نور و صدا و غیره در آنجا نباشد. سپس طوری بنشین که مشغول به کاری نشوی و حواست پرت نشود و چشمانت را بسته نگه دار. آنگاه صورتی را-مثلاً صورت الف- یا یکی از اسماء الله را در خیال خود مجسّم کن که کاملاً توجّهات به آن معطوف شود و هشیار باش که هیچ صورت خیالیای وارد محوّطۀ صورتِ الف نشود. در این هنگام که ابتدای کار است در مییابی که صورتهای خیالی دیگر مزاحم تو شده و میخواهند ذهن تو را تاریک و مشوّش نمایند... اگر چند روزی به تخلیه و پاکسازی این خیالاتِ مزاحم اقدام نمایی(و آنها را کنار بزنی) بعد از مدتی مشاهده میکنی آن خیالات و خواطر رو به کاهش گذاشته و هر روز کم میشود... تا اینکه هیچ صورتی با صورت الف باقی نمیماند.»
🆔 @rasanews_agency
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
❗️واکنش آیتالله خاتمی به حاشیههای رسانهای درباره دامادش!
سیداحمد خاتمی در واکنش به حاشیههای رسانهای درباره انتصاب دامادش در سازمان برنامه وبودجه نوشت:
در آغاز زندگی مشترک دخترانم با دامادها گفتهام، همه مسئولیت کارهایتان با خودتان است، این انتساب را دخالت ندهید و هیچگاه برای هیچ یک از دامادهایم سفارشی برای کاری نداشته و ندارم و نخواهم داشت چون رانتخواری منکر میدانم.
✅ از حساسیت جامعه اسلامی بر این امور سپاسگزارم و امیدوارم این روش ادامه یابد.
متنکامل:👇
hawzahnews.com/detail/News/472149
#یادداشت
#باز_نشر
یادداشت | همزیستی و تسخیر فطرت کار روحانی است
"امام علی علیه السلام چاه حفر می کرد، شما لازم نیست این کار را بکنید، همین که از قم می آیید اینجا و پای حرف ما می نشینید، خیلی ارزشمند است."
چند سال قبل توفیقی شد تا برای مدت کوتاهی تبلیغ در فضای مترو تهران را تجربه کنم. از ساعت ۹ صبح تا ۷ شب با آدم های مختلفی صحبت می کردم که با وجود برخی مسائل تلخ که مطرح می کردند اما آن فضا و گفتگوها دلنشین و اثر بخش بود. گوشه ای از ایستگاه با یک میز و چند صندلی و تابلویی که پشت سر نصب شده بود می نشستم و منتظر می شدم تا مراجعه کننده ها بیایند. روزی یک جوان آمد و نشست و از شرح حال طلاق و دادگاه رفتنش گفت و شکایت داشت از قاضی و می گفت که شرایط من را درک نمی کند.بعد هم در لابلای صحبتش مطلب بالا را گفت که هیچوقت از یادم نمی رود. این گفتگو و گوش دادن به او برایش خیلی غنیمت بود. تقریبا این حالت رضایتمندی در بیشتر مراجعین وجود داشت. حتی یک نفر در دفتر ثبت پیشنهاد و انتقاد نوشته بود وقتی ما وارد فضای مترو می شویم و طلبه ها را اینجا می بینیم احساس امنیت می کنیم.
آن فضای خوب و صمیمی خیلی زود با سنگ اندازی و بی تدبیری از بین رفت اما این روش در همه جا قابل اجرا است. هر طلبه ای که مبلغ است، امام جمعه یا جماعت است باید برنامه داشته باشد برای سخن گفتن رو در رو با مردم و مخاطبان. باید حجاب منبر و محراب شکسته شود و به اندازه ای که حرف می زنند یا حتی خیلی بیشتر از آن به حرف ها گوش بدهند. چرا امام جمعه و جماعت و سخنران از شنیدن فرار می کنند؟ اگر هر عمامه به سر روزانه حداقل یک ساعت گوش شنوا باشد برای مردم ، روز به روز از تعداد دنبال کنندگان فلان فرد مخالف نظام که مردم را درگیر جنبش (کمپین) های مختلف می کند کاسته خواهد شد. مولا علی علیه السلام صندوقی داشت برای دریافت حرف های مردم و برخی حتی ناسزا می نوشتند و داخلش قرار می دادند. (1) یک پیشنهاد این است که امامان جماعت مساجد شهر و روستا همین روش را اجرا کنند و هرماه مطالبات مردم را از جایگاه امام مسجد محل یا بازار به گوش مسؤولان برسانند. الآن برخی امامان جمعه کارهای خوبی شروع کرده اند اما کم است و باید بقیه هم صنفان نیز به یاری بشتابند. در این شرایط باید امامان جمعه بی تاب باشند برای گشت و گذار در کوچه و بازار و همراهی با خواسته های به حق ملت. گویا برخی می ترسند با حضور در جمع مردم حرف گزنده ای بشنوند و همین مانع از حضور ضروری و گره گشای آن ها شده است.بر فرض که چنین باشد اما آیا این بهتر است یا پناه بردن برخی از مردم به دامان آلوده فراری های ضد نظام که شادمانند از نظاره این وضعیت؟
مردم گله مندند از امام جماعتی که افق دیدش از درب مسجد تا محراب و منبر و برعکس است و با مخاطبانش کاری ندارد. گله دارند از امام جمعه ای که به غیر از روزهای جمعه در شهری که خطبه می خواند حضور ندارد و برای مردم وقت نمی گذارد. نتیجه اش هم می شود نمازجمعه های کم جمعیت و بی رونق.
حتما برخی خواهند گفت قشر روحانی در حوادث مختلف مثل سیل و زلزله حضور دارد و در مواردی هم بیانیه و پیام هایی از جانب آن ها صادر می شود. کسی منکر این موضوع نیست اما پاسخ این است که سیل و زلزله در همه جا رخ نمی دهد و صدور بیانیه و اعلام موضع نیز نقش مکمل را دارد. حتی اردوهای جهادی نیز در همه نقاط کشور اجرا نمی شود و محدود است. با این وجود در کنار همه این ها باید حضور فیزیکی مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید در همه شرایط به خصوص در وضعیت فعلی طلاب و روحانیون فطرت ها را تسخیر کنند و همزیستی خودشان با مردم را برجسته سازند.
هنوز هم دیر نشده است. باید هر عمامه به سری که دغدغه حفظ نظام را دارد با هر روشی که بلد است ملت را دلگرم و امیدوار کند به آینده. با نوشتن با گفتن و از همه مهمتر با گوش دادن به خواسته هایی که اگر شنیده نشوند به عقده های تخریب گر تبدیل خواهند شد.
محمدهادی سمتی
پی نوشت
1. كتاب موسوعة الإمام علي بن أبي طالب ( ع ) في الكتاب والسنة والتاريخ، جلد : 4 ، ص 244
From <http://www.rasanews.ir/detail/News/574225/2066>
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین علیاکبر ناطق نوری عصر امروز (دوشنبه - ۲۶ آذر) طی سخنانی در پنجمین کنگره ملی سربازان صلح که از سوی خانه سرباز صلح ایران برگزار شد، با بیان اینکه عنوانی که برای من در دعوتنامه این برنامه اعلام شده و در آن ما را «آیت الله» خوانده اید، نمی پسندم، گفت: این کار مثل این می ماند که به یک سرباز بگویند ژنرال، من یک طلبه هستم. این گونه القاب ما را مقداری بهم می ریزد؛ وقتی کسی به من بگوید «آیتالله»، کم کم بادی به غبغب من می افتد و حال اگر کسی بعد از این به من بگوید «حجت الاسلام» فکر می کنم که او با من چه مشکلی داشته که چنین گفته است. پس از آنجا که این القاب ما را بهم می ریزد از شما خواهش می کنیم که ما را بهم نریزید!
محمد هادی سمتی
#یادداشت #باز_نشر یادداشت | همزیستی و تسخیر فطرت کار روحانی است "امام علی علیه السلام چاه حفر می
بروید در میان مردم
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در جریان دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت در ۲۴ تیرماه ۱۳۹۷، مسئولان کشور را به صحبت شفاف و صادقانه با مردم و حضور در جمع اقشار مختلف از جمله کارگران توصیه کردند. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR این توصیهی رهبر انقلاب را در قالب مجموعه لوح «بروید در میان مردم» منتشر میکند.
رهبر انقلاب در جریان این دیدار فرمودند: «بهصورت روبهرو و رودررو با مردم حرف بزنید، مسائل را به مردم بگویید، بگویید که دشمن میخواهد از رخنهی اقتصادی استفاده کند؛ این را صریح به مردم بگویید. بگویید البتّه ما مشکلات اقتصادیای داریم، دشمن میخواهد از این استفاده کند، ما نخواهیم گذاشت و به کمک شما احتیاج داریم... بروید با کارگر تماس بگیرید، بروید پای کوره، بروید محصول را تماشا کنید، بروید انبارها را ببینید، بروید با مجموع کارگرها حرف بزنید، وارد کار بشوید؛ این اگر شد، مردم میبینند بله، دارد کار انجام میگیرد.» http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=41167
هدایت شده از خبر فوری قم
#شهروند_خبرنگار
☑️مسئولین این پیام را بخوانند و کاری کنند
☑️بزرگترین کانال خبری استان قم 👇
💢https://t.me/joinchat/AAAAADxFk6IVr7JU95-xsw
@PhotoQomNews
محمد هادی سمتی
نماینده مجلس فقط وظیفه دارد به ملت خدمت کند.
#یادداشت
#محمد_هادی_سمتی
شرافت در گرو خدمت است
«این ملت حق دارد، دست شما را گرفته آورده این بالا نشانده، شما باید خدمت کنید به این مردم؛ شما، ما، همه باید خدمتگزار اینها باشیم. و شرافت همه ما به این است که خدمت به خلق خدا بکنیم. اینها بندگان خدا هستند، خدای تبارک و تعالی، علاقه دارد به این بندگان و ما مسئولیم، باید خدمت بکنیم.» (11/ 5/ 60 سخنرانی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوریآقای رجایی،صحیفه امام ج 15 ص 76)
انقلاب اسلامی اکنون به مرز چهل سالگی نزدیک است ولی مجموعه عواملی باعث می شوند تا این درخت چهل ساله باروری و بلوغش را از دست بدهد.
در هفته گذشته دو اتفاق تلخ روی داد ولی یکی از آن دو بر دیگری غلبه کرد و این تلقی را به افکار عمومی داد که رسیدگی به اوضاع و احوال ملت هنوز به یک اولویت جدی برای مسؤلان نظام تبدیل نشده است.
در ادامه سریال آتش سوزی مدارس سه یا چهار کودک معصوم جان عزیزشان را از دست می دهند و داغشان بر دل خانواده هایشان می نشیند ولی رگ های غیرت برخی مسؤلان متورم نمی شود اما با انتشار یک قطعه فیلم از واکنش ارباب رجوع به نماینده ای بی نزاکت فریاد سر می دهند که به نماینده ملت توهین شده است و اصرار دارند که باید این موضوع به طور جدی بررسی شود.
حال آن که توهین از سوی نماینده بوده است و نه ارباب رجوع ولی برخی چنین می پندارند که حتی یک کلمه «تو» گفتن به فلان مسؤل توهین تلقی می شود و هیچ کسی حق ندارد با هیچ مسؤلی برخورد مطالبه گرانه و توبیخی داشته باشد.
این چه فکر غلط و ناصوابی است که بر فضای عمومی مسؤلان حاکم است؟
مگر کسی که در این نظام مسؤلیتی پیدا می کند خونش از سایر ملت رنگین تر می شود؟ حتی قانون مصونیت پارلمانی هم تنها منحصر به اظهار نظر و حق رأی نمایندگان ملت است و خارج از این مورد را شامل نمی شود.
در اصل ۸۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی آمده است: «نمایندگان مجلس در مقام ایفای وظایف نمایندگی در اظهار نظر و رأی خود کاملاً آزادند و نمیتوان آنها را به سبب نظراتی که در مجلس اظهار کردهاند یا آرایی که در مقام ایفای وظایف نمایندگی خود دادهاند تعقیب یا توقیف کرد».
هرچند مشروح مذاکرات تدوین قانون اساسی (جلسات ۳۴ و ۳۵) نشان میدهد که برخی از نمایندگان مجلس خبرگان، از جمله آیتالله سبحانی و آیتالله خزعلی صراحتا ایرادهای شرعی به مفهوم مصونیت گرفتهاند و دوم آن که یک دلیل مورد استناد برای محدود کردن امکان تعقیب قضایی، ترس از توطئه و یا استقلال نداشتن قاضی در راستای از کار انداختن یک نماینده مجلس بوده است.
هم چنین بررسی سوابق نظریات شورای نگهبان به عنوان مرجع تفسیر قانون اساسی، نشان میدهد که آنها نگاهی سختگیرانه به مصونیت نمایندگان داشتهاند.
محمد هادی سمتی
نماینده مجلس فقط وظیفه دارد به ملت خدمت کند.
برای نمونه، شورای نگهبان در یکی از نظریات تفسیری خود نوشته است: «مشروح مذاکرات مجلس بررسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در خصوص اصل ۸۶ حاکی از این است که مصونیت ریشه اسلامی ندارد و تمام مردم در برابر حق و قانون الهی یکسان و برابرند و هر فردی که در مظنه گناه یا جرم قرار گیرد، قابل تعقیب است و اگر شکایتی علیه او انجام گیرد، دستگاه قضایی باید او را تعقیب کند. اصول متعدد قانون اساسی از آن جمله اصول نوزدهم و بیستم دایر بر برخورداری همه ملت ایران از حقوق مساوی است.... اصل هشتاد و ششم قانون اساسی در مقام بیان آزادی نماینده در رابطه با رأی دادن و اظهار نظر در جهت ایفای وظایف نمایندگی، در مجلس است و ارتکاب اعمال و عناوین مجرمانه از شمول این اصل خارج میباشد و این آزادی منافی مسئولیت مرتکب جرم نمیباشد». (خبرگزاری تابناک 5/10/91)
به عبارتی در نظام اسلامی هیچ تفاوتی میان رئیس و مرئوس گذارده نشده است و هر کسی با هر عنوانی که مسؤلیتی پیدا می کند باید به این مسئله مهم توجه اساسی داشته باشد اما در واقع یک فکر غلط فراگیر شده است که مسؤلیت مساوی با مصونیت اجتماعی است.
مدتی قبل یکی از مسؤلان ارشد قضایی در پاسخ به چرایی عدم تعقیب و تعیین تکلیف پرونده برادر رئیس جمهور حرفی را گفت که صحت جریان داشتن این فکر غلط را تأیید می کند. او ضمن تشریح برخی اقدامات لازم در این زمینه به نکته ای تصریح کرد که توجیهی قابل قبول نبود. وی گفت ما برای بازداشت فردی که برادر رئیس جمهور است معذور داریم زیرا او یک فرد عادی نیست و با کسی که شهروند معمولی است و خطایی مرتکب شده تفاوت دارد زیرا برخورد با دومی آسان است اما اگر سراغ اولی برویم دشمن سوء استفاده می کند و می گوید ببینید این نظام از درون فاسد شده است!
معنای این کلام این است که هنوز طبقه بندی میان مردم و مسؤلین وجود دارد و هنوز ما خیال می کنیم که اگر سراغ مسؤلان خطا کار برویم و توبیخشان کنیم اصل نظام زیر سؤال می رود. یعنی ما قبول داریم که باید با مسؤلان مانند سایرین برخورد شود اما قبول نداریم که به هر قیمتی این کار را انجام بدهیم.
امام راحل رضوان الله علیه در پیام به مناسبت اعلام جمهوری اسلامی این طرز فکر اشتباه را زیر سؤال می برد:
دولت در حکومت اسلامی در خدمت ملت است، باید خدمتگزار ملت باشد. و ملت چنانچه نخست وزیر هم یک وقت ظلم کرد، در دادگاهها از او شکایت می کند و دادگاهها او را در دادگاه می برند؛ و جرم او اگر ثابت شد، به سزای اعمالش می رسد.
( 12/ 1/ 58 پیام رادیو- تلویزیونی به ملت و اعلام «جمهوریاسلامی»،صحیفه امام ج 6 ص 463)
توجه داشته باشیم که در نظام اسلامی ، تنها عناوین دولتی و استخدامی مسؤلیت نمی آورد
بلکه هر کسی که مورد رجوع مردم باشد مسؤل است و حتی امام جماعت یک مسجد در مقام پاسخگویی به اهل مسجد و محله اش باید خود را مسؤل بداند.
جان سخن همان است که امام امت فرمود:
«شرافت همه ما به این است که خدمت به خلق خدا بکنیم.»
محمد هادی سمتی
شنبه اول دیماه 97
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
طلبه گرامی جناب حجت الاسلام آقای حمزه عسکری ، درگذشت عموی گرامیتان را به جنابعالی و خانواده داغدار تسلیت عرض می کنم.
از خداوند متعال برای آن مرحوم عفو و رحمت بی پایان و برای بازماندگان صبر و اجر را خواستارم.
محمد هادی سمتی
چهارشنبه پنجم دیماه 97
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸خاطرهای از آیت الله #شاهرودی | "ما کارهای نیستیم"
حجت الاسلام سمتی :
🔹 به مرحوم آیت الله شاهرودی گفتم حاج آقا اگر امکان دارد به این چند دانه خرما دعا بخوانید؛ ایشان گفت ما کارهای نیستیم و بروید در خانه حضرت معصومه سلام الله علیها، ولی پذیرفت و فرمود حالا چرا فقط چند دانه خرما؟ همه را ببرید و بعد هم دعایی خواندند و من هم با خودم به منزل بردم.
🔹در همان دیدار کوتاه که اولین و آخرین بار بود به وضوح مشاهده کردم که بر خلاف برخی شخصیتهای مذهبی و سیاسی که هیبتی دارند و مانع از ارتباط گیری صمیمی میشود، ایشان چنین نبود و خیلی ساده و معمولی صحبت میکرد و با شاگردان و دیگران هم کلام میشد.
برای مشاهده مطالب کاملتر به لینک زیر مراجعه کنید👇👇👇
🌐 rasanews.ir/002Tmr
🆔 @rasanews_agency
هدایت شده از آموزش زبان انگلیسی
با عرض سلام خدمت برادران و خواهران بزرگوار. امیدوارم که به لطف خدا بتوانیم زبان انگلیسی خود را گسترش دهیم و از آن جهت ترویج معارف اهل بیت علیهم السلام استفاده نماییم.
غالبا زبان آموزان در خواندن متون مجلات و روزنامه های خارجی مشکل بسیاری دارند. در این کانال قرار است سعی کنیم این مشکل تا حدی آسان تر شود.
👈👈ضمنا به تدریج کتاب و مجلات انگلیسی کاربردی هم در این کانال آپلود خواهد شد.
—----------------------------------
آموزش زبان انگلیسی آمریکایی
🌺 https://eitaa.com/DailyVocabularies
ارتباط با ادمین
🌺 @smtavakol
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«صباغیان»، نماینده مردم بافق در مجلس:
🔹متاسفانه اطرافیان رئیسجمهور اجازه نمیدهند روحانی واقعیتها را ببیند.
🔹امروزه معلمان صورتشان را با سیلی سرخ میکنند.
🔹از ایشان میخواهیم تا مشکلات را از نزدیک دیده و برای آن چارهاندیشی کند.
fna.ir/bqs4si
@Farsna
در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران مهم ترین عملکرد مثبت برای حفظ سرمایه اجتماعی را در اولویت برنامه ها قرار بدهیم و به مردم دروغ نگوئیم.
https://eitaa.com/MHSemati
حجّتالاسلام محمّدجواد حاجعلیاکبری (خطیب موقت جدید نماز جمعه تهران) :
🔹بر خود فرض میدانم از رهبر عالیقدر و حکیم انقلاب به خاطر اعتماد به شاگرد کوچکشان صمیمانه تشکر کنم و امیدوارم به دعای رهبر عزیز و عالیقدر و شما برادران و خواهران در انجام این وظیفه مهم موفق باشم.
🔹باید نمازجمعه را بهتر از همه سالها برگزار کنیم. نیاز به یک نمازجمعه باشکوه و با صلابت و شیرین بیشتر از همیشه احساس میشود.
🔹از ستاد نمازجمعه خواهش کردم و دوستان حفاظت هم محبت کردند و دو ردیف از موانع برداشته شد و بخش باقی مانده مورد نیاز است که نسبت به آن هم اصلاح دقیقتری خواهد داشت.
🔹نمازگزاران علاقهمند هستند محیط نمازجمعه دوستانه باشد و مسئولین عزیز هم چنین احساسی دارند و من میبینم که برخی از آنها در بین جمعیت حضور دارند.
🔹انشاءالله اگر فاصلهای بین مردم و مسئولین وجود دارد برداشته شود و راه نهضت را پرشورتر از همیشه و با قوت بیشتر ادامه دهیم.
حذف نردهها آغاز ماجراست؛
یادداشت | کار مسئولان دیگر؛ حذف دیوارهای بیخدمتی
اقدام حذف نردهها برای جامعه هم تازگی داشته و هم شوک آور بوده و دو پرسش اساسی که در اذهان شکل گرفته است؛ «چرا دیرهنگام؟ چرا در این حد؟»
به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا،
منش این روزهای مسئولان ما در برخی عرصهها نشان از بازگشت به روشهای انقلابی و آموزه های دینی است و بازگشت از وضعیت چندین ساله ای که فکر و فرهنگ جامعه را نادیده گرفته است.
از زمانی که تغییر و تحولات در شورای سیاستگذاری ائمه جمعه صورت گرفت و امامان جمعه تازه نفس و خوش فکر و مردمدار وارد میدان شدند زمان زیادی نگذشته است؛ اما خاطره شیرین عملکردهایشان برای همیشه در تاریخ ماندگار می شود.
در میان همه اقدامات خوب و پسندیده امامان جمعه، ماجرای دستور حذف نرده های حایل بین مردم و مسؤلان بیش از همه بازتاب خبری داشت و همچنان نیز ادامه دارد.
آغاز این کار با تصمیم و اعلام امام جمعه محترم تبریز رقم خورد و برخی امامان جمعه نیز این رویه را ادامه دادند که در آخرین مورد هم شاهد این اقدام از سوی رئیس شورای سیاستگذاری کشور و امام جمعه جدید تهران بودیم.
حذف نردهها از همان ابتدا واکنش های مثبت و منفی را به دنبال داشته و دارد و عده ای معتقدند که این تنها یک کار نمادین است و اثری ندارد.
واقعیت این است که برداشتن نرده با این که کاری بسیار ضروری و مفید است؛ اما پایان کار نیست و همه چیز تمام نشده است.
این اقدام به اندازه ای برای جامعه هم تازگی داشته و هم شوک آور بوده و هنوز گیجی ناشی از آن ادامه دارد و دو پرسش اساسی که در اذهان شکل گرفته است؛ «چرا دیرهنگام؟ چرا در این حد؟»
انگار خیلی ها سالیانی است منتظر چنین معجزه ای بوده اند و تصور هم نمی کردند که روزی چنین بشود.
یا مثلا در همین چند هفته قبل وقتی خبر تقدیر یک امام جمعه از رفتار مأمور پلیس که او را جریمه کرده بود رسانه ای شد، خیلی ها تعجب کردند. در حالی که این یک کار ساده و مطابق با روش و منش دینی بود. اما از بس عده ای خود را تافته جدا بافته پنداشته اند و عبای دوری از مردم بر سر کشیده اند این رفتار هم عجیب و خارق العاده به نظر می رسد.
حالا چه باید کرد؟
لااقل در آن مقدار که به امامان جمعه مربوط می شود عمل به توصیه رهبر انقلاب در آخرین دیدار است که فرمودند: "دستگاه امامت جمعه، یک دستگاه طلبگی است؛ دستگاه آخوندی است؛ دستگاه اداری نیست؛ شکل اداری به آن نباید داد. حضور مدیرانه در باب نماز جمعه جواب نمی دهد؛ حضور طلبگی و روحانی مآب و آخوند مآبانه جواب می دهد؛ رفتار رئیس مآب نباید باشد، رفتار روحانی مآب باید باشد؛ رفتار پدرانه، رفتار برادرانه، رفتار صمیمانه؛ این رفتار روحانی است." (۱۳۹۴/۱۰/۱۴)
باید به سرعت به روند از بین بردن دیوارهای بتنی میان مردم و برخی مسئولین ادامه داد و برای عادی سازی رفتارها تلاش کرد.
باید مردم لمس کنند رفتار صمیمانه مسؤلان و منتسبان به نظام را و این جز با همدردی و فهم عمیق مشکلات میسر نمی شود. مردم با برخی افراد سر و کار دارند که هرچند به ظاهر در میانشان هستند و حتی نرده ای هم در کار نیست؛ اما احساس نمی کنند که این آقا دردشان را باور دارد.
در میان صفحات صحیفه امام راحل چند مطلب خیلی زیاد به چشم می آید که کلید حل مشکل است.
حضرت روح الله خدمت به مردم و ساده زیستی مسئولان را دو راهکار حفظ نظام می دانند و معتقدند هرکسی می خواهد به اسلام خدمت بکند باید مردم را تکریم نماید و از خدمتگذاری به آن ها دریغ نداشته باشد.( صبح ۱ دی ۱۳۶۱/ ۶ ربیع الاول ۱۴۰۳)
بنیانگذار جمهوری اسلامی در یکی از سخنانش از هرگونه رفتار که باعث وارونه جلوه داده شدن اسلام بشود بر حذر می دارد و می گوید: "من از همه، از همه کمیتهها، از همه پاسدارها، از همه معممین، از همه اهل منبر، از همه اهل محراب، از همه مسلمانها، عاجزانه، با کمال عجز و تواضع، استدعا میکنم که این اسلامی که الآن به دست شما افتاده است وارونه نشانش ندهید؛ همان طور که هست عرضه کنید. اگر اسلام را همان طور که هست عرضه کنید، دنیا قبولش میکند؛ متاع خوبی است. اما اگر چنانچه امروز خدای نخواسته ما یک جور عملی بکنیم که این عمل اسباب این بشود که بگویند اسلام این طور هست، بزرگتر خیانت را ما به اسلام کردیم. "( ۸ خرداد 58، تاریخ این سخنرانی در صحیفه نور ۹/ ۳/ ۱۳۵۸ آمده است.)
یا در جایی دیگر با تأکید بر حفظ حیثیت اسلامی می فرمایند: " الآن ی کوقتی است که ما احتیاج به این داریم که همهمان رفتارمان، گفتارمان، اعمالمان یک طوری باشد که این دشمنهای ما به ما اشکال نکنند که اینها هم همانند؛ آن روز نمیتوانستند، حالا میتوانند. آن روز چون آب نبود شنا نمیکردند؛ حالا آب هست؛ حالا که آب هست، شناگر قابلی هم هستند! نباید این طور بشود؛ ما باید حفظ کنیم خودمان را، حفظ کنیم حیثیت اسلام را، حفظ کنیم حیثیت جمهوری اسلامی را" (۱۲ تیر ۱۳۵۸/ ۸ شعبان ۱۳۹۹)
امام خمینی همچنین حفظ نظام را در گرو حفظ مردم می داند و بر این باور است که اگر مسئولین با مردم همراه باشند مشکلات کشور حل خواهد شد.
سعادت یک کشور هنگامی است که مسئولانش باور کنند خدمت رسانی و جلب اعتماد و محبت مردم راه حل مشکلات است./918/ی703/س
محمد هادی سمتی
#یادداشت
http://www.rasanews.ir/002UBS
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸#یادداشت | کار مسئولان دیگر؛ حذف دیوارهای بیخدمتی
🔹منش این روزهای مسئولان ما در برخی عرصهها نشان از بازگشت به روشهای انقلابی و آموزه های دینی است و بازگشت از وضعیت چندین ساله ای که فکر و فرهنگ جامعه را نادیده گرفته است.
🔹در میان همه اقدامات خوب و پسندیده امامان جمعه، ماجرای دستور حذف نرده های حایل بین مردم و مسؤلان بیش از همه بازتاب خبری داشت و همچنان نیز ادامه دارد.
🔹واقعیت این است که برداشتن نرده با این که کاری بسیار ضروری و مفید است؛ اما پایان کار نیست و همه چیز تمام نشده است.
🔹این اقدام به اندازه ای برای جامعه هم تازگی داشته و هم شوک آور بوده و هنوز گیجی ناشی از آن ادامه دارد و دو پرسش اساسی که در اذهان شکل گرفته است؛ «چرا دیرهنگام؟ چرا در این حد؟»
🔹سعادت یک کشور هنگامی است که مسئولانش باور کنند خدمت رسانی و جلب اعتماد و محبت مردم راه حل مشکلات است.
✍🏻 محمد هادی سمتی
🌐 http://www.rasanews.ir/002UBS
🆔 @rasanews_agency
... نمیشود ما در زندگی مادّی مثل حیوان بچریم و بغلتیم و بخواهیم مردم به ما به شکل یک اسوه نگاه کنند؛ مردمی که خیلیشان از اولیات زندگی محرومند.
بیانات رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران نظام
۱۳۷۰/۰۵/۲۳ @MHSemati
محمد هادی سمتی
🔸#یادداشت | کار مسئولان دیگر؛ حذف دیوارهای بیخدمتی 🔹منش این روزهای مسئولان ما در برخی عرصهها نشان
1358-04-12_128k_سخنرانى_در_جمع_پرسنل_كميته_انقلاب_اسلامى_منطقه_12_تهران_(مسئوليت_مسئولان).mp3
1.5M
فرازی قابل تأمل از سخنان امام راحل در سال 58 به مدت 54 ثانیه:
"الآن یک وقتی است که ما احتیاج به این داریم که همهمان رفتارمان، گفتارمان، اعمالمان یک طوری باشد که این دشمنهای ما به ما اشکال نکنند که اینها هم همانند؛ آن روز نمیتوانستند، حالا میتوانند. آن روز چون آب نبود شنا نمیکردند؛ حالا آب هست؛ حالا که آب هست، شناگر قابلی هم هستند! نباید این طور بشود؛ ما باید حفظ کنیم خودمان را، حفظ کنیم حیثیت اسلام را، حفظ کنیم حیثیت جمهوری اسلامی را" (۱۲ تیر ۱۳۵۸/ ۸ شعبان ۱۳۹۹)
هدایت شده از محمد هادی سمتی
🔵 کانال یادداشت های تحلیلی محمد هادی سمتی
✅ طلبه حوزه علمیه قم
✅ دانشجوی کارشناسی ارشد اندیشه سیاسی در اسلام
✅ نماینده طلاب بافق،بهاباد،خاتم و مهریز (استان یزد)
https://eitaa.com/MHSemati
https://sapp.ir/MHSemati
هدایت شده از رویدادهای فرهنگی اجتماعی استان یزد
📌معرفی کانال های شخصیت ها (مذهبی،فرهنگی، سخنران و...) استان یزد در #ایتا:
🔹آیت الله محمدرضا ناصری (نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد)
eitaa.com/naseriyazdi
🔹آیت الله سید محمد کاظم مدرسی (امام جمعه بخش مرکزی یزد)
eitaa.com/smodaresi_ir
🔹آیت الله سید جواد آیت اللهی (امام جمعه موقت یزد)
eitaa.com/smj_ayatollahi
🔹حجت الاسلام مهدوی نژاد
eitaa.com/alqatreh
🔹حجت الاسلام روح الله مروتی (معاون نهاد رهبری دانشگاه های استان یزد)
eitaa.com/aqafekr
🔹حجت الاسلام دهقان چناری
eitaa.com/jahadefarhange
🔹حجت الاسلام علی اکبر علیا نژاد
eitaa.com/marsyekhan
🔹حجت الاسلام شاکر(امام جمعه اردکان)
eitaa.com/ghalbefarhangi
🔹حجت الاسلام مهدی دادآفرین (مسئول موسسه امیربیان یزد)
eitaa.com/khatibyazdi
🔹حجت الاسلام قاسم روان بخش
eitaa.com/ravanbakhsh_qasem
🔹حجت الاسم هادی قطبی
eitaa.com/hadiqotbi
🔹حجت الاسلام هادی سمتی
eitaa.com/MHSemati
🔺دکترمهران فاطمی ( هیئت علمی دانشگاه میبد، فعال و تحلیلگر سیاسی)
eitaa.com/yazdfatemi
🔺محمدعلی جعفری (نویسنده یزدی، کتاب های عمار حلب، سربلندو...)
eitaa.com/shamseh8
🔺محسن محمدی پناه (مداح)
eitaa.com/Mmohamadipanah
🔺 مصطفی پاکطینت (طب سنتی)
eitaa.com/tebslamirani
🔺دکتر محمد رضا بهزادی (فعال دانشجویی، دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی)
eitaa.com/mr_behzadi
🔺دکتر حامد کمالی اردکانی(استاد دانشگاه اردکان و علوم قرآنی و فعال فرهنگی)
eitaa.com/hamedkamaliardakani
بروزرسانی خواهد شد...
❗️ شما هم در تکمیل این لیست کمک کنید🙏
ارتباط با ما👈 @farhangyyazd
#اطلاعیه #رسانه #لیست #سخنران #عمار_یزد
💬 اطلاع رسانی رویدادهای فرهنگی یزد 👇
@Farhangyazd