#پرونده_نماز_جمعه
به زودی به مناسبت پنجم مرداد سالروز اقامه اولین نماز جمعه بعد از انقلاب منتشر می شود:
مصاحبه "بافق فردا" با حجت الاسلام محمد هادی سمتی نماینده طلاب بافق،بهاباد،خاتم و مهریز
درباره ویژگی های #نماز_جمعه و #امام_جمعه_انقلابی
برای عضویت در کانال (بافق فردا) روی لینک زیر کلیک کنید.
https://t.me/joinchat/AAAAAEBI43KTUDUPrCTczg
@MHSemati
#یادداشت_روزانه
✍ حق بزرگ تر است
در برخی جلسات که با دوستان دور هم جمع می شدیم صحبت از مرحوم #هاشمی_رفسنجانی به میان آمد.
یکی از رفقا که اهل دقت هست گفت درباره هاشمی تعبیر #استوانه_نظام را به کار می برند و از خدمات او نسبت به نظام می گویند ولی کسی نمی گوید خدمتی که نظام به او و سایر شخصیت های سیاسی کرده است به مراتب بیشتر بوده است.
به عبارتی اگر انقلاب پیروز نشده بود الآن مسئولین در چه وضعیتی بودند؟ مگر نه این است که سال های حکومت پهلوی جز تبعید و زندان و شکنجه و تحقیر چیز دیگری برایشان پدید نیاورد.
پی نوشت:
کم نیستند آدم هایی که هرگاه سخن از نقد عملکرد مسئولان نظام یا مثلا #امامان_جمعه پیش می آید با پیش کشیدن مباحث اخلاقی موضع منفی می گیرند و تضعیف شخصیت ها را بهانه می کنند.
استاد ما در کلاس درس وقتی می خواست نظر یک نفر را نقد کند می گفت فلانی بزرگ است اما حق از ایشان بزرگ تر است و نمی توان به بهانه بزرگی افراد نقد علمی را کنار گذاشت.
من با توهین و افتراء موافق نیستم و از کسانی که چنین می کنند هرگز دفاع نمی کنم اما سؤالم این است که حفظ نظام و جمهوری اسلامی مهم تر است یا آبروی افراد؟
امام خمینی رضوان الله تعالی علیه به این سؤال پاسخ داده است:
حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر- و لو امام عصر باشد- اهمیتش بیشتر است؛ برای اینکه امام عصر هم خودش را فدا میکند برای اسلام. همه انبیا از صدر عالَم تا حالا که آمدند، برای کلمه حق و برای دین خدا مجاهده کردند و خودشان را فدا کردند. (صحیفه امام جلد ۱۵ ص ۳۶۳)
#محمد_هادی_سمتی
چهارشنبه
۲ مرداد ۹۸
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
@MHSemati
#حکایت
استاد ما نقل می کرد طلبه جوانی (گویا امام موسی صدر بوده است) برای تبلیغ به یک روستا می رود.
قبل از او آخوند روستا مشغول صحبت بوده و در خلال صحبت هایش می گوید اسب حضرت عباس خیلی متدین بود.
از منبر که پایین می آید، امام موسی جلو می رود و از او تعریف و تمجید می کند و بعد می گوید البته برای توصیف اسب از کلمه متدین استفاده نمی کنند بلکه واژه نجیب را به کار می برند.
آخوند روستا عصبانی می شود و بلند داد می زند و می گوید یعنی اگر اسب حضرت عباس متدین نبوده پس تو متدین هستی؟
تا #حکایتی دیگر بدرود
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
@MHSemati
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_جمعه به یاد #شهیدان
ما سینه زدیم بی صدا باریدند....
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
@MHSemati
همزمان با بیست و سوم ذیالقعده روز زیارتی مخصوص حضرت علیابنموسیالرضا علیهاالسلام، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR سندی تاریخی از انتصاب حضرت آیتالله خامنهای به عنوان رئیس خدمهی آستان قدس رضوی در سال ۱۳۵۸ را منتشر میکند. متن و تصویر این حکم که به امضای سرپرست وقت آستان قدس رضوی مرحوم حجتالاسلام والمسلمین واعظ طبسی رسیده، به شرح زیر است:
۱۳۵۸/۱/۲۵
حجت الاسلام والمسلمین دانشمند مجاهد
جناب آقای حاج سیدعلی خامنهای
به موجب این حکم، به سمت رئیس خدمهی آستان قدس رضوی منصوب میشوید که طبق مقررات و قوانین جاری، وظایف محوله را انجام دهید.
مشهد مقدس
سرپرست آستان قدس رضوی
عباس واعظ طبسی
#یادداشت
✍ تباه شدن سرمایه کشور شادمانی ندارد
یکم:
ساعت ۵۵: ۱۰ صبحِ ۴ خردادِ ۱۳۵۹ است. مصادف با ۱۰ رجب ۱۴۰۰ قمری.
سه روز مانده به زادروز امیرالمؤمنین و امام روحالله برای سخنرانی در حسینیه ساده و بیآلایش جماران آمادهشده است.
رهبر بزرگ انقلاب نخست از فخرالدین حجازی فراوان گله میکند که چرا تعابیر و تعاریف غرورانگیز را درباره ایشان بهکاربرده است.
سپس امام خمینی آیه ۵۵ سوره ذاریات (فَانّ الذِّکْری تَنْفَعُ الْمُومِنینَ) را میخواند و سخنش را ادامه میدهد.
حاضران در این دیدار نمایندگان ملت هستند که به فراخور آغاز به کار نخستین دوره مجلس شورای اسلامی در جماران گردآمدهاند.
امام راحل رضوانالله علیه در این سخنرانی که پانزده بار واژه خدمت را بهکار برده است خاطرهای از زمان رضاشاه پهلوی نقل میکند و میگوید:
"من در بعضی مجالس زمان رضا خان رفتهام در مجلس به عنوان تماشاگری و مجالس دیگری هم که از آن زمان تا اخیر بوده است شنیدهام. آنجایی که من دیدهام، مجلس، مجلس شورا نبوده است، مجلس مبارزه بین افراد در آمال خودشان بود؛ جنگ و نزاع بود. "
حضرت روحالله راستگویی و خدمت را مایه تربیت مردم میداند و نمایندگان را آگاه میسازد که با سلاح اخلاق اسلامی وارد مجلس بشوند.
امام چند رهنمود برجسته را خطاب به نمایندگان به زبان میآورد.
سفارش نخست این است که مجلس شورای اسلامی باید محل مشورت و گفتگو درباره مسائل مربوط به ملت و اسلام باشد.
ایشان در ادامه نمایندگان را از پرداختن به غرضهای شخصی پرهیز میدهد و مجلس را شایسته تصفیه حساب نمیداند.
امام رعایت قانون و حدودِ کارهای نمایندگی را هم به نمایندگان گوشزد میکند.
امام امت در واپسین فرازها آرزو میکند که مجلس شورای اسلامی از جهت اخلاقی کامل باشد و نمایندگان معلم جامعه و ملت باشند.
دوم:
بر پایه گزارش وبسایت اقتصاد ۲۴، هر جلسه نمایندگان در مجلس هزینهای برابر تجهیز گرمایش ۱۷ هزار کلاس درس را دارد یعنی چیزی بیش از ۵ میلیارد تومان ناقابل. اگر فکر میکنید این رقم خیلی نجومی است میزان کارکرد آب و برق و هزینههای نگهداری و دیگر پولهایی که باید هزینه شود را در نظر بگیرید تا باورش آسانتر باشد.
اگرچه این آمار مربوط به قبل است و معلوم نیست اکنون چه رقمی بر دوش کشور تحمیل میشود.
حتی اگر بر فرض محال روزی یکمیلیون هم هزینه اداره مجلس باشد آیا میتوان پذیرفت که وقت نمایندگان ملت صرف دعواهای شخصی و جناحی بشود؟
ما هم بسیار ذوقزده میشویم و سر حال میآییم که فلان نماینده در مجلس به آنیکی اتهام زده و آن دیگری هم حسابی از خجالتش درآمده است.
حواسمان هم نیست که این "از خجالت در آوردن" چه قدر دارد از جیب خودمان کم میکند و سرمایه ما و نسل بعدی را بر باد میدهد.
#محمد_هادی_سمتی
#خبرگزاری_رسا
http://rasanews.ir/002ZpY
@MHSemati
#پرونده_نماز_جمعه
امید است در نسل جدید ائمه جمعه تحولی اساسی برای جذب جوانان صورت پذیرد.
بنده در فروردین امسال نامه ای خطاب به امام جمعه بافق نوشتم و براساس بیانات رهبر انقلاب خطاب به ائمه جمعه در سال ۹۴،سؤالاتی را مطرح کردم ولی تاکنون پاسخ مناسبی نشنیده ام.
مسئله تغییر ائمه جمعه شامل حال استان یزد نیز خواهد بود.
ان شاءالله در فرصت مناسبی آن نامه را منتشر خواهم کرد. آن نامه ملاک نمره دهی را تعیین می کند.
متن کامل #مصاحبه را اینجا بخوانید:
https://www.bafghfarda.com/105453-امید-است-در-نسل-جدید-ائمه-جمعه-تحولی-اس/
@MHSemati
#واکنش_ها به #مصاحبه
۱_ سلام و عرض ادب
مصاحبه حضرتعالی را خواندم دستمریزاد ولی چرا اینقدر کلی گویی و مدارا؟
در پشت این حرفها مطالب عمیق تری داشتید که اشاره نکردید ولی در کل خوب بود.
خسته نباشید.
۲_ سلام
اقای سمتی
متنتونو خوندم
بسیار عالی و زیبا بود .
حرفهاتونو خیلی خوب و واضح زده بودید .
امیدوارم همیشه در صحنه و همیشه موفق باشید .
#یادداشت_دیگران
توصیه می کنم با دقت بخوانید:
🔴 #پدیده_آقازادگی، نتیجه اصلی #پیرسالاری است!
🔹مدیران اگر به موقع به مناصب بروند و به موقع هم منصب و صندلی را تحویل دهند و چرخش قدرت صورت بگیرد دیگر بچه ها و زنان شان فرصت آنچنانی برای نفوذ و سوءاستفاده از جایگاه پدر را نخواهند داشت.
🔸وقتی مدیری در سنین 50-60-70 سالگی، قریب 10 سال و 20 سال(کمتر و بیشتر) در یک جایگاه قرار دارد طبیعی است که کودکانش وقتی به جوانی می رسند کم کم در دم و دستگاه پدر نفوذ کرده و دخالت می کنند!
🔹وقتی مدیری، مسئول دفتر و زیردستانش را مجبور می کند که کارهای شخصی خانواده اش را انجام دهند، همسرش را جابجا کرده و بچه هایش را برای ثبت نام به مدرسه و دانشگاه ببرند، خرید خانه اش را انجام دهند، کارهای اداری همسر و بچه هایش را پیگیری کنند، معلوم است زن و فرزندان مدیر کم کم احساسی درونشان پیدا می شود که ما سرور و سالاریم و دیگران باید از دستورات ما اطاعت کنند و کم کم به #آقازدگی برسند!
🔸گاه می بینید فرزند یک عالم، یک مرجع، یک امام جمعه، یک وزیر، یک رئیس، یک مسئول، براحتی دلال پیمانکاران می شود! پیش پدر وساطت کرده و امضای پدر را با عشوه و ناز و محبت پدر- فرزندی می گیرد، این یعنی شروع آقازدگی! به اسم پدر به ادارات می رود، به اسم پدر به جلسات شبانه می رود، به اسم پدر بانک می رود و نهایت سوءاستفاده خود را از سادگی و غفلت پدر می کند! ثمره جهاد 40-50 ساله پدر و این همه اقدامات بزرگ پدر را به هدر می دهد! این یعنی پدیده آقازادگی!
🔹اما به نظر شاید مهم ترین عامل ایجاد آقازدگی، پیرسالاری و حضور طولانی مدتِ افراد در جایگاه هاست. یک مدیر تا زمانی که جوان است شاید خیلی اجازه نفوذ و سوءاستفاده را به فرزندان خود ندهد؛ ولی وقتی بجای 3-4 سال، 10 سال مدیرکل ماند، فرزندانش کم کم بزرگ شده، کم کم با این و آن ارتباط گرفته، دیگران کم کم از طریق فرزندانش نفوذ کرده و آقازدگی اتفاق می افتد!
🔸پدر تا زمانیکه جوان است و میتواند خود مدیریت کند، خود تماس بگیرد، خود در جلسات شرکت کند و به لحاظ جسمی و روحی، زورش بر فرزندان می چربد، می تواند سالم باقی بماند اما همینکه پیر شد، پا به سن گذاشت، نتوانست یکی دوجلسه را شرکت کند، نتوانست پاسخ تلفن مراجعین و سایر مسئولین را بدهد، نتوانست حضوری به ادارات زیردست برود، نتوانست بجای مرکزی نشینی، به استان های زیردست خود، یا به شهرهای زیردست خود برود، کم کم جایگزین و جانشین معتمد می خواهد و چه کسی معتمدتر از فرزند؟ وی با تمام اعتماد، فرزند خود را به عنوان معتمد به اینجا و آنجا می فرستد، به جلسات می فرستد و ...، و این یعنی پدیده آقازادگی!!
🔹حقیقتاً خیلی کم پیش می آید مدیری در سن پیری بتواند با نفوذ فرزندانش مبارزه کند؛ خیلی کم اند مدیران و مسئولینی که در سن پیری بتوانند بچه ها را کنترل کنند!
🔸پس بهتر است هم خود افراد تا زمانیکه «توان جسمی» دارند در جایگاه ها بمانند؛ اگر دلشان می خواهد فرزندانشان منحرف نشوند و بعد انگشت پشیمانی به دندان نگزند که چرا بعد از یک عمر جهاد و آبروداری، بچه هایم با آبرویم بازی کردند، اگر دلشان به حال گذشته خودشان می سوزد، بهتر است وقتی به لحاظ جسمی کم آوردند و دیدند نمی توانند همه کارهای –همه کارها!- خود را انجام دهند و احتیاج است دیگران کمک شان کنند، بهتر است کنار بروند!
🔹اما وقتی بالای 90 درصد افراد این تقوا و این فکر را ندارند که خود کنار بروند، سیستم باید آنها را کنار بگذارد! ولی سیستمی که در حال حاضر نمی تواند یک قاضی 70-80 ساله، یک مدیر 70-80 ساله، یک وزیر 70 ساله، یک مدیرکل یا استاندار 70-80 ساله را کنار بگذارد، یعنی سیستم بیمار است و سیستم نمی تواند به اهداف خودش برسد! باید برای تغییر این سیستم کاری کرد.
🔸مدیری که 6، 7 سال روی کار بود هر هنری داشته، اجرا کرده؛ دیگر توان مدیریت و نوآوری ندارد. هر چه بماند بیشتر فساد و ناکارآمدی به بار می آورد، باید برود! حرف بسیار است...
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
#گعده_یادداشت_خوانی #گعده_یازدهم
📚گعده یادداشت خوانی سه شنبه این هفته (هشتم مرداد) با حضور و همراهی استاد عبدالرحیم موگهی، نویسنده و استاد آئین نگارش برگزار می شود.
✅ برگزاری دهمین گعده یادداشت خوانی در سالن جلسات خبرگزاری رسا
🌻 این نشست صمیمی سه شنبه های هر هفته از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار می شود.
#باشگاه_نویسندگان_حوزوی_رسا
جناب حجت الاسلام ذوالنور آیا #دیپلماسی_لبخند کار درستی است یا خیر؟
اگر اشتباه هست که ظاهرا شما نیز بر این باور هستید پس دلیل این خنده خودمانی چیست؟
لطفا ما را هم _به عنوان موکلین_خود مطلع کنید.
#ذوالنور
#کمیسیون_امنیت_ملی و #سیاست_خارجی
#سفیر_انگلیس
@MHSemati
حجت الاسلام ذوالنور در گفتگو با #خبرگزاری_رسا :
مواضع بنده تغییری نکرده است
وی با بیان اینکه سنگر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در جهت منافع ملی فعال خواهد بود، اظهار کرد: مواضع بنده برای همگان مشخص بوده و هیچکدام از آنها تغییر نکرده است.
حجت الاسلام ذوالنور ادامه داد: ممکن است برخی بگویند چرا آقای ذوالنور در مقابل سفیر انگلیس لبخند بر لب داشته است؛ مگر ما در سنگر درگیری با انگلیسی ها قرار داشتیم که لبخند نزنیم؟ اگر ما لبخند آقای ظریف در مذاکرات را نقد کردیم، نگفتیم که چرا خندیده است، بلکه منظورمان این بود که جای «رحماء بینهم» و «اشداء علی الکفار» عوض شده است؛ ما می گفتیم که چرا مسؤولان دستگاه دیپلماسی در برابر غربی ها لبخند می زنند و کسانی را که دلسوز نظام و مدافع منافع ملی هستند را محکوم می کنند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بنده با همه افراد با روی خوش و لبخند برخورد می کنم و این را همه نمایندگان مجلس و افرادی که از نزدیک با من در ارتباط هستند می دانند؛ اگر لبخندی هم در دیدار سفیر انگلیس زده شده است، لبخند وادادگی نیست.
وی افزود: ما به دولتمردان همواره توصیه می کردیم که فریب لبخند دیگران را نخورند و بدانند که پشت لبخند غربی ها مواضع سرسخت وجود دارد.
متن کامل را از اینجا بخوانید:
http://rasanews.ir/002a0X
#خبر
حجت الاسلام سلیمانی #امام_جمعه بافق به دلیل نوسان قند خون در بیمارستان بستری شد.
#پرونده_نماز_جمعه همچنان باز است
✔️کارکرد نمازجمعه نباید به زندگی مؤمنان محدود شود
حجت الاسلام و المسلمین سیدسجادایزدهی در گفتگو به مباحثات:
🔹وقتی گفته میشود که رویکرد نماز جمعه فقط مومنانه نیست، و صرفا برای تعبد نیست، بدین معنا است که نماز جمعه برای شهروندان است، وقتی نماز جمعه به مثابه یک نهاد حکومتی برای ابلاغ، تعمیق و تثبیت کارکردهای حکومت را دارد و البته در تعامل میان مردم و حکومت از پایین به بالا و از بالا به پایین است، بدین معنا است که نباید کارکردهایش را به زندگی شخصی مومنان محدود کنند. اینکه در نماز جمعه مباحث سیاسی مطرح میشود، بدین معنا نیست که ما فقط برای مومنان بصیرتافزایی کنیم. بلکه نماز جمعه در یک جغرافیای منطقهای یک شهر، مخاطبش هم مردم یک شهر است.
🔹اگر حکومت دینی در فضایی محقق میشود که این فضا فقط به مومنان اختصاص ندارد، قوانین حکومت دینی برای مومنان و غیرمومنان است، یعنی کافر و سنی و مسیحی هم باید از این قوانین تبعیت کنند. وقتی صحبت از نماز جمعه میشود بدین مفهوم است که نماز جمعه باید بتواند یک شهر را راهبری کند. از یک طرف یعنی اجتماع فراگیر مردم، از طرف دیگر امام جمعه هم یعنی راهبر مردم و نه مومنان. اگر برای نماز جمعه رویکرد حکومتی فرض شد، و اینکه نماز جمعه به مسائل سیاسی و اجتماعی همان جامعه بپردازد، بدین معنا است که باید جامعه را به سمت سعادت راهبری کند. به اقتضائات یک شهر و جامعه سیاسی بپردازد، و نه اقتضائات یک زندگی مومنانه.
🔹مساله در حال حاضر این است که کارکرد نماز جمعه در حکومت برای بصیرتافزایی مومنان است، حال آنکه کارکرد نماز جمعه در حد یک رسانه یا یک نهاد حکومت برای ایجاد تعامل میان همه افراد یک جامعه، حتی مذاهب مختلف، ولو اینکه کافر است و نماز نمیخواند است. مهم این است که احساس کند که این مباحث، بحثهای مورد ابتلاء او است، به کار او میآید و یک فضای عمومی است، پس باید او بتواند از این فضا استفاده کند، ولو اینکه حضور هم پیدا نکند.
🔹ائمه جمعه به مثابه یک روحانیت حوزه در یک شهر، برخی کارکرد حداکثری دارند و برخی خیر. یک علت این است که امام جمعه بزرگ یک شهر است، اما ظرفیت و امکانات برای این کار ندارد. یعنی الان عملا یک امام جمعه باید به یک شهر برود، بودجه و ظرفیت ایجاد کند، از این بودجه برای مصارف استفاده کند. این بحث یک کارکرد اجتماعی بسیار مضاعفی میطلبد. فراتر از بحث پاسخگویی و ارتباط است.
🔹اگر امام جمعه یک شهر باید یک شهر را راهبری کند، نهادهای موازی و قوانین موجود و ساختارهای غیرمهیا اجازه این کار را نمیدهد. از طرف دیگر کمی ارتباطها هموار نیست. اینقدر گرفتار روزمرگی و حل مشکلات جزئی میشوند که کلیت را از بین میبرد و عملا هم نهاد پشتیبانی کنندهای ندارد. نهادی است که آن را نصب میکنند و باید خود عهدهدار امور شود. بودجه نیست، حتی حقوق هم نیست. تعبیر اخیر رهبری در دیدار با ائمه جمعه این بود که هنر شما همین است که بودجه و امکانات ندارید اما بروید کار کنید.
🔹انتظار حداکثری از امکانات حداقلی کار بسیار جهادی میطلبد که البته برخی از ائمه جمعه انجام میدهند. اگر برخی هم که انجام نمیدهند نه به این معنا است که کار انجام نمیدهند، این رویکرد جهادی چه بسا نشده یا آن ظرفیت رهبری اجتماعی هنوز وجود ندارد. ائمه جمعه هم مانند سایر طلبهها همه که مدیر و مدبر نیستند، همه آنها خطیب نیستند، بالاخره در میان موجودین مناسبترین افراد هستند. بنابراین، نتیجه هم تابع همین میشود. اما اگر انتظار کار خارقالعاده وجود دارد، باید امکانات خارقالعاده نیز باشد.
🔹کسانی که میگویند که دین متصدی امور فردی مومنان است و به احوالات شخصی و عبادی مردم میپردازد، و کاری به امور حکومتی ندارد، لذا همچنان که وارد عرصه حکومت نمیشوند، وارد دغدغه رویکرد انقلابی نیز نمیشوند، به همین صورت وارد بحث نماز جمعه هم نمیشوند. میگویند نماز جمعه مقولهای است که از حیث وجوب، وجوب تخییری است، پس بر گردن ما نیست، از حیث حاکمیت اگر حضور پیدا کنم در ذیل انقلاب و حکومت قرار میگیرم، پس شرکت نمیکنم. لذا رویکرد فردیشان را انجام میدهند. به عبارت دیگر اگر کسی عامدانه شرکت نمیکند، این امتداد رویکرد فکریاش در بحث سکولار است.
🔸متن کامل این گفتگو را در لینک زیر مشاهده کنید:
👇👇👇
http://mobahesat.ir/20663/amp
🔻🔻🔻
@mobahesat
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
🆕 عرضه نسخه جدید اندروید
✳️ برنامه اندروید ایتا با نسخه 3.3.14 منتشر شد
امکاناتی که در این نسخه ارائه شده عبارتند از:
🔹 برطرف شدن مشکل مشاهدهی پیامهای اخیر در گروه و کانال
🔸 امکان علامتگذاری یک گفتگو به عنوان خوانده شده
🔹 امکان علامتگذاری یک تب به عنوان خوانده شده
🔸 تمایز مخاطبین عضو شده هنگام افزودن عضو جدید به کانال
🔹 ذخیره شدن حالت نمایش نتیجه جستجو (بر اساس پست یا بر اساس کانال)
🔸 امکان کپی کردن بیو
🔹 فعال شدن میانبر گفتگو در صفحه اصلی
🔘 این نسخه به منظور رفع ایرادات جاری ارائه گردیده و استثنائاً فقط در وبسایت رسمی ایتا منتشر میگردد:
http://www.eitaa.org
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa
#پیام
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز و گرامی جناب حجت الاسلام آقای سید حسین حیدری
انتصاب جنابعالی را به عنوان مدیر کل مشاوره و تعالی خانواده مرکز خدمات حوزه های علمیه تبریک عرض می کنم.
برای استان یزد مایه خرسندی و افتخار است که یکی از طلاب جوان و فاضل در این جایگاه مهم و حساس قرار گرفته است.
بی تردید تعامل و ارتباط دو سویه شما با طلاب به ویژه فضلای استان یزد،رخدادهای مبارکی را رقم خواهد زد.
مجمع نمایندگان طلاب استان یزد هم آمادگی دارد تا برای پیشبرد برنامه های آن اداره کل فعالیت های لازم را پیگیری کند.
رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب نیز می تواند یکی از عوامل تحقق اهداف و برنامه ها باشد.
از خداوند متعال موفقیت جنابعالی را برای خدمت به طلاب و خانواده هایشان درخواست می کنم.
ان شاءالله
#محمد_هادی_سمتی
نماینده طلاب بافق،بهاباد،خاتم و مهریز
و رئیس مجمع نمایندگان طلاب استان یزد
پنجشنبه ۱۰ مرداد ۹۸
@MHSemati
#کلام_امام
#مناسبت_ها
✅ رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای:
امام جواد علیهالسلام مظهر مبارزهی با باطل بود، او کوششگر برای حکومت الله بود.
او نمودار و نشانهی مقاومت است. انسان بزرگی که تمام دوران کوتاه زندگیش با قدرت مُزَور و ریاکار خلیفهی عباسی -مأمون- مقابله و معارضه کرد و هرگز قدمی عقبنشینی نکرد و تمام شرایط دشوار را تحمل کرد و با همهی شیوههای مبارزهی ممکن، مبارزه کرد.
●●●●●●●●●●●●●●●●●
شهادت حضرت جوادالائمه علیه السلام را به محضر نورانی ولی عصر ارواحنا فداه تسلیت عرض می کنیم.
ان شاءالله در دنیا و آخرت مشمول عنایت و شفاعت اهل بیت علیهم السلام باشیم.
@MHSemati
#نماز_شب_های_دهه_ذی_حجه
#مناسبت_ها
از شب اول تا دهم ماه ذی الحجه دو رکعت نماز به این روش:
بعد از حمد،یک مرتبه سوره توحید و بعد آیه ۱۴۲ سوره اعراف (و واعدنا موسی اربعین لیله و اتممناها بعشر فتم میقات ربه اربعین لیله و قال موسی لاخیه هارون اخلفنی فی قومی و اصلح و لا تتبع سبیل المفسدین)
@MHSemati
#تقویم_تاریخ
#مشروطه
#مناسبت_ها
#شیخ_فضل_الله_نوری
شهادت شیخ فضلالله نوری رهبر نهضت مشروطه
11 مرداد 1288
شهید شیخ فضل الله نوری از جمله روحانیونی بود که در پیروزی نهضت مشروطه نقش مهمی ایفا کرد؛ اما، پس از مشاهده انحراف این نهضت بنای مخالفت با روشنفکران غرب زده گذاشت. او خواستار مشروطه مشروعه بود و مشروطه ای را که بنای آن بر پایه قوانین اسلامی کشورهای غربی و الگوبرداری از تمدن و فرهنگ غربی بود را رد می کرد.
او از نخستین عالمان اسلامی بود که به نقشه استعمار در جهت اسلام زدایی و جایگزین کردن حکومت لائیک تحت پوشش مشروطه و قانون اساسی پی برد و سعی کرد تا اجازه ندهد ملی گرایی به جای اسلام گرایی بنشیند و به نام آزادی و دموکراسی ، بی بند و باری غربی در جامعه اسلامی حاکم شود.
پس از فتح تهران که مشروطه خواهان از هر سو به تهران هجوم آوردند و حکومت استبدادی محمدعلی شاه را سرنگون کردند، بواسطه انحرافات بسیاری که در میان ایشان وجود داشت و دست های خارجی که آنها را هدایت می کرد، منزل شیخ فضل الله نوری را که از رهبران اصلی مشروطیت و از نخستین قیام کنندگان برای ایجاد عدل و برچیدن بساط ظلم بود محاصره کردند. یک نفر از سفارت روس وارد خانه شد و از ایشان خواست که به سفارت روسیه پناهنده شوند. اما شیخ بشدت مخالفت کرد بعد، آن شخص اظهار کرد که اگر حاضر نمی شوید بیایید لااقل پرچم را بالای در خانه نصب نمایید باز هم شیخ فضل الله جواب داد که «اسلام زیر بیرق کفر نمی رود» و فرمود: «آیا رواست که من پس از هفتاد سال که محاسنم را برای اسلام سفید کرده ام حالا بیایم بروم زیر بیرق کفر؟» پس از آن شیخ همه اطرافیان را مرخص کرد تا به ایشان آسیبی نرسد.
سرانجام شیخ فضل الله را دستگیر کرده و پس از سه روز محاکمه ای صوری تشکیل داده و یکی از منحرفان روحانی نما حکم اعدام ایشان را صادر کرد. در آستانه اعدام، یکی از رجال وقت با عجله برای او پیغام آورد که شما این مشروطه را امضا کنید و خود را از کشتن برهانید. ایشان در جواب گفت: « دیشب رسول خدا را در خواب دیدم فرمودند: فردا شب مهمان منی و من چنین امضایی نخواهم کرد». مرحوم جلال آل احمد در کتاب خدمت و خیانت روشن فکران می نویسد: «من نعش آن بزرگوار را بر سردار همچون پرچمی می دانم که به علامت استیلای غرب زدگی پس از 200 سال کشمکش بر بام سرای این مملکت افراشته شد».
#خبرگزاری_فارس
تحلیلی منطقی و قابل تأمل درباره چرایی #تحریم_ظریف
ظریف را چرا تحریم کردهاند؟!
تحریم آقای ظریف نشان داد دولت محترم طی ۶ سال گذشته در اعتماد به آمریکا و گره زدن همه مسائل -حتی آب خوردن مردم- به مذاکرات هستهای، به بیراهه رفته است
به گزارش خبرگزاری فارس، «#حسین_شریعتمداری» در یادداشتی نوشت:
تحریم آقای ظریف در فاصله کوتاهی بعد از انتشار خبر آن با انبوهی از اظهارنظرهای داخلی و خارجی روبرو شده است که همچنان نیز ادامه دارد. تقریبا در تمامی این اظهار نظرها، از اقدام ترامپ با عناوینی نظیر نسنجیده، احمقانه، دور از عرف دیپلماتیک و... یاد شده است که قابل انکار نبوده و پذیرفتنی است. اما این سکه روی دیگری نیز دارد که نباید از آن غفلت کرده و نادیده گرفته شود. روی دیگر این ماجرا که درسآموز و عبرتانگیز است اینکه تحریم آقای ظریف نشان داد دولت محترم طی ۶ سال گذشته در اعتماد به آمریکا و گره زدن همه مسائل -حتی آب خوردن مردم- به مذاکرات هستهای، به بیراهه رفته است و علیرغم توصیهها و هشدارهای پیدرپی صاحبنظران، سراب را آب پنداشته و با این خطای بزرگ بسیاری از امکانات و ظرفیتهای کشور برباد رفته است! به بیان دیگر، تحریم آقای ظریف خط بطلان پُررنگی است که بر مواضع چند سال گذشته دولت کشیده شده است.
نیم نگاهی به ۶ سال گذشته بیندازید! چه میبینید؟! امتیازات فراوانی که دادهایم! و یک مشت وعده نسیه که گرفتهایم! با این حساب، دولتی که اینهمه امتیاز نقد داده و در مقابل فقط وعده نسیه گرفته است نباید با مخالفت آمریکا روبرو شود تا آنجا که وزیر امور خارجه ایران که مقام ارشد مذاکرات مورد اشاره بوده است نیز تحریم شود! باید توجه داشت که ترامپ بارها اعلام کرده است خواهان ادامه مذاکرات با ایران است و یکی از انگیزههای رسما اعلام شده خود برای خروج از برجام را وادار کردن ایران به مذاکره اعلام کرده بود و تاکنون برای تحقق این خواسته خود به چندین و چند میانجی ریز و درشت متوسل شده است، بنابراین نباید آقای ظریف را که مقام ارشد مذاکرهکننده بوده است، تحریم کند! اما چرا ایشان را تحریم میکند؟! درباره این اقدام ترامپ اگرچه احتمالات متعددی هست ولی از آن میان، سه احتمال قویتر از سایر احتمالات به نظر میرسد، بخوانید!
۱- بعد از تاکید رهبر معظم انقلاب که مذاکره با آمریکا را «سم» و اکیدا ممنوع اعلام کرده بودند، این باب برای همیشه بسته شده است. از این روی، وقتی قرار بر مذاکره نباشد، چرا آمریکا برای حفظ حیثیت سیاسی و ترمیم آبروی از دست رفته خود پیشدستی نکرده و آقای ظریف را تحریم نکند؟! اهمیت آقای ظریف برای آمریکا حضور ایشان در مذاکرات بوده است بنابراین، وقتی مذاکرهای در میان نباشد با عرض پوزش باید گفت دیگر حفظ جایگاه ایشان برای آمریکا ضرورتی ندارد!
۲- بعید نیست که تحریم آقای ظریف با این انگیزه صورت گرفته باشد که دولت را به سوی مذاکره با اروپا ترغیب کند! و از آنجا که تروئیکای اروپا بارها به صراحت اعلام کرده است که در برخورد با ایران با آمریکا اختلاف راهبردی ندارد، چنانچه تحریم آقای ظریف با انگیزه یاد شده صورت گرفته باشد رویکرد دولت به اروپا، افتادن در چاه عمیقی است که آمریکا و اروپا متحدا پیش پای ایران اسلامی حفر کردهاند!
۳- این احتمال نیز قابل اشاره است که با توجه نقش دولت در تحمیل- البته ناخواسته- فاجعه برجام به ملت و نظام، آمریکا با تحریم آقای ظریف که مذاکرهکننده ارشد کشورمان بوده است، به گونهای غیرمستقیم و با بهرهگیری از ترفند «تظاهر به مخالفت» در پی آن باشد که برجام را به زیان آمریکا و به نفع ایران جا بزند و از این طریق زمینهای برای ادامه روند قبلی دولت فراهم آورده و برجامهای ۲ و ۳ و... را نیز در پوشش کنوانسیون پالرمو، FATF ، CFT و... به ایران اسلامی تحمیل کند!
و بالاخره آنچه به وضوح دیده میشود بطلان راهی است که دولت محترم طی ۶ سال گذشته در اعتماد به آمریکا و اروپا و گره زدن مسائل اصلی کشور به مذاکرات و برجام بدفرجام پیموده است و سند گویایی بر ضرورت تغییر ریل دولت از خارج به داخل است.
@MHSemati
اگر قرار باشد گزاره های تاریخی در منابر گفته شود و هیچ نتیجه و پیوست مربوط به وضعیت موجود دنیا و جامعه نداشته باشد همان بهتر که کتابخانه ها تعطیل شوند و تاریخ نویسان هم زحمت سیاه کردن کاغذها را به خودشان ندهند.
#محمد_هادی_سمتی
#یادداشت_مرتبط:
https://eitaa.com/MHSemati/104
@MHSemati
#تصویر_نوشت
تقسیم کار منزل بین امیرالمؤمنین و فاطمه زهرا سلام الله علیهما
اول ذی الحجه سالروز ازدواج علی بن ابی طالب و صدیقه اطهر علیهما صلوات الله مبارک باد.
@MHSemati
#یادداشت_روزانه
✍ احمدی نژاد و جریانی که ندارد
#محمود_احمدی_نژاد روزگاری رئیس جمهور بوده و علاوه بر خدماتی که به مملکت کرده خطاهایی نیز داشته است که نمی توان نادیده گرفت.
تعصب خاص روی اطرافیانش به خصوص #اسفندیار_رحیم_مشایی و #حمید_بقایی باعث شد و می شود تا اشتباهاتش را نپذیرد.
اما من هرگز قبول نمی کنم که احمدی نژاد صاحب یک #جریان_انحرافی باشد.
جریان انحرافی و #مکتب_ایرانی و از این دو بدتر #فرقه_بهاری برچسب هایی هستند که بر پیشانی احمدی نژاد هک شده است. ولی آیا واقعا او در این کشور یک جریان دارد؟ مردمی که طعم خدمت رسانی او را چشیده اند و هرجا حاضر می شود به استقبالش می روند #منحرف هستند؟ جریان و فرقه تعریف دارد. قرار نیست هر کسی چهارتا حرف نادرست زد فوری او را جریان بنامیم.
اگر این طور باشد پس خیلی از سیاسیون ما جریان انحرافی محسوب می شوند چون حرف هایی می زنند که با ادبیات انقلاب و #منظومه_فکری #امامان_انقلاب سازگاری ندارد.
#آیت_الله_خامنه_ای سال ۸۹ در سفر به #قم،خطاب به یکی از اعضاء #جامعه_مدرسین که مسئله مکتب ایرانی را مطرح کرده بود فرموده بودند این قدر که شما از این مسئله احساس نگرانی می کنید بنده نگران نیستم.
از همه مهم تر،احمدی نژاد نه ممنوع التصویر است و نه در حصر به سر می برد.
بنابر این ملاقات یک فرد سیاسی با او _ که هنوز عضو #مجمع_تشخیص_مصلحت_نظام است_ چه منع شرعی و قانونی دارد؟
#محمد_هادی_سمتی
یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸
@MHSemati
https://eitaa.com/MHSemati
https://sapp.ir/MHSemati
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85