eitaa logo
حبل‌المتین
168 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
6.4هزار ویدیو
73 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 وحشت سگیونیست‌های کودک‌کش دیدنی است. .
📸 ‌رسانه های عبری مدعی شدند موشکی که هم اکنون به تل‌آویو اصابت کرده موشک ایرانی فتح ۱۱۰ بوده است... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 طبق اعلام منابع بیمارستانی حداقل پنج سگیونیست به جهنم واصل شدند. .
📹🔥🔥🔥 هیچ جای امنی برای صهیونیست‌ها در سرزمین‌های های اشغالی از ایلات تا حیفا و تل آویو وجود ندارد. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اومد از ترس موشک‌های حزب الله فرار کنه، ماشین زیرش گرفت.😃 .
12.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 المیادین به‌نقل از منابع عبری خبر داد که یکی از این موشک‌ها به منطقه «رامات گان» اصابت کرده است. در این منطقه، نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی قرار دارد. 🔹در پی این حملات، برق مناطق گسترده‌ای از تل‌آویو قطع شده است، ۳ صهیونیست هم به دنبال این موشک‌ها زخمی شده‌اند. .
📹 موج انفجار کلاهک به قدری بوده است که حتی شیشه های چند پاساژ بزرگ را در اطراف محل اصابت شکسته و خسارت هایی به بار آورده است. .
🌟دومین نشست از سلسله جلسات فرهنگ مقاومت با سخنرانی سردار سرافراز جبهه ۸ سال دفاع مقدس، حاج علی فضلی 🗓 زمان: سه‌شنبه ۲۹ آبان ساعت ۱۸ 📌 مکان: خیابان وحدت اسلامی ، خیابان بهشت خیابان شهید شهید شیخ فضل الله نوری 🕌مسجد شهید شیخ فضل الله نوری 🕌
🌀 حمله موشکی امشب حزب‌الله بسیار مهم بود زیرا حزب‌الله موفق شد جنگ را به قلب تل آویو بکشاند. در منطقه‌‌ای در تل آویو که موشک اصابت کرد شامل ساختمان بورس اوراق بهادار، برج‌های معروف آذریلی و تعداد زیادی برج بزرگ است که شامل شرکت‌ها و دفاتر تجاری مهم می‌شود. .
⭕️ سامانه پدافندی تاد که با تبلیغات فراوان برای زدن اهداف بالستیک در اسرائیل مستقر شده بود، در برابر کوچک‌ترین و معمولی‌ترین بالستیک کوتاه‌برد ناکام ماند! .
📸 روزی 100 بمب سنگین روی غزه و لبنان همین الان می‌اندازند و بعد رسانه‌هاشون از اینکه یک تیر موشک حزب‌الله به این خیابان خورده دارن شیون می‌کنند. ناراحتند از اینکه چند خوک کم شده است. یه مشت آدمکش حرفه‌ای و قاتل بالفطره که فکر می‌کنند فقط چاقوی خودشان می‌برد را جمع کرده‌اند اینجا که بکشند وکشته نشوند، باید به شکلی اینها را زد که روزی 100 بار از وحشت مرگ خودشان را خیس کنند. .