🚨 کاهش فقر در دولت شهید رئیسی طبق اعلام بانک جهانی
⭕️ برخلاف ادعای برخی از نامزدهای انتخابات، به گزارش #بانک_جهانی، نرخ فقر در دوران شهید رئیسی به صورت قابل توجهی کاهش یافته است.
⭕️ در ۸ سال دولت روحانی، ۸ میلیون نفر به زیر خط فقر رفتند. یعنی به طور متوسط سالی ۱ میلیون ایرانی به زیر خط فقر رفتند.
⭕️ اما در ۳ سال دولت شهید رئیسی حدود ۶ میلیون نفر و بطور متوسط سالی بیش از ۲ میلیون ایرانی از زیر خط فقر خارج شدند.
🔰 روند کاهشی نرخ فقر در سه سال اخیر در مقایسه با روند افزایشی آن در ۸ سال گذشته در گزارشهای بین المللی کاملا مشهود و غیر قابل انکار است!
⭕️ نرخ #فقر در ایران از ۲۹.۳ درصد در سال ۲۰۲۰ به ۲۱.۹ در سال ۲۰۲۳ رسیده است. یعنی فقر در دوران دولت شهید رئیسی، ۷.۴ درصد کاهش یافته است.
.
♦️ علت شکست مذاکرات دولت اعتدال برای رفع تحریمها، علاوهبر خباثت و بدعهدی دشمن، فقدان قدرت روحی و دانشی در جبهۀ خودی برای مذاکرۀ تمدنی بود.
🔸 آیتالله میرباقری:
🔹 مذاکره دو گونه است: مذاکره انفعالی (از موضع ضعف) و مذاکره تمدنی (از موضع قدرت).
🔹مذاکره انفعالی یعنی مذاکره کنیم که شاید یک امتیازاتی به ما بدهند و ما را نیز در جامعه جهانی بپذیرند و گشایشهایی برای ما ایجاد کنند.
🔹اما مذاکره تمدنی، مذاکره از موضع ملتی است که آغازگر عصر جدید و پرچمدار یک حرکت تمدنی در برابرِ تمدن رقیب است. ما گفتوگو را قبول داریم، اما گفتوگو از موضع قدرت تمدنی، نه از موضع ضعف و انفعال.
🔹 مذاکرۀ تمدنی، تفکر و دانش و قدرتِ روحیِ خاصِ خودش را میطلبد و کسانی که تفکر و دانش و شجاعت و جسارتِ این نوع مذاکره را ندارند، نمیتوانند پرچمدار این کار بشوند و اگر پرچمدار بشوند، نتیجهای عائد نخواهد شد و به نظر میرسد علت شکست مذاکرات دولت اعتدال برای رفع تحریمها، علاوه بر خباثت و بدعهدی دشمن، همین فقدان قدرت روحی و دانشی در جبهۀ خودی برای مذاکرۀ تمدنی بود. البته بنده نمیخواهم زحمات را نادیده بگیرم و بگویم هیچ دستاورد مثبتی نداشتهایم، بلکه ریشۀ نتیجهبخش نبودنِ این نوع مذاکرات را دارم عرض میکنم.
حتی وقتی عدهای، گفتوگوی تمدنها را طرح میکردند، ظرفیتشان ظرفیت گفتوگوی تمدنی نبود. این که با ادبیات تمدن غرب و در چارچوب جهانیسازی غربی با خودِ غرب مذاکره کنیم، گفتوگوی تمدنی نیست؛ گفتوگفت است نه گفتوگو! (۱۴۰۰)
.
♦️پزشکیان ادامه خاتمی یا روحانی مگر تفاوتی دارد؟!
🔹به گفته آقای پزشکیان بار اصلی دولت روی دوش متخصصین و وزراست و وی سعی میکند مدام بگوید من ادامه دولت خاتمی هستم نه دولت روحانی!
🔹در حالی که مسئولین اصلی دولت روحانی و وزرای اصلی روحانی، خودشان ادامه دولت خاتمی بودند و یک بار این طرح عملی شده و نتایجش واضح است
🔹تقریبا تمام مسئولان اصلی اقتصادی زمان خاتمی، در دوره روحانی حضور فعال داشتند و اثر عالی آنها را در زندگیمان دیدهایم!
درواقع دولت سوم خاتمی که دولت روحانی بود!
پزشکیان چطور روی ناآگاهی مردم از این وزرا حساب باز کرده؟!
1⃣ اسحاق جهانگیری: وزیر صنایع خاتمی/معاون اول روحانی
2⃣ محمد شریعتمداری: وزیر بازرگانی خاتمی/وزیر کار روحانی
3⃣ بیژن زنگنه: وزیر نفت خاتمی و روحانی
4⃣ محمدرضا نعمتزاده: معاون وزیر خاتمی/ وزیر صمت روحانی
5⃣ عیسی کلانتری: وزیر کشاورزی خاتمی/ محیط زیست روحانی (مسئول دریاچه ارومیه)
6⃣ محمدعلی نجفی: رئیس برنامه و بودجه خاتمی/ آموزش و پرورش هاشمی
7⃣ محمود حجتی: وزیر راه و وزیر کشاورزی خاتمی/ وزیر کشاورزی روحانی
8⃣ علی ربیعی: مشاور ارشد خاتمی/وزیر کار روحانی
🔸این افراد همه از موثرین ستاد پزشکیان هستند و زمان روحانی نشان دادند آیا زمان خاتمی افراد لایقی بودند یا خیر!
.
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ فیلمی دیگری از تشنج در محل سخنرانی ظریف در کاشان وقتی یکی از همراهان ظریف اقدام به پاره کردن پلاکاردهای مردم کرد و باعث درگیری در حسینیه چهلتن کاشان شد
.
اظهارات تعجب آور سعید زیباکلام( برادر صادق زیباکلام ) در باره ظریف .
[پیرو تشنج آفرینی های ظریف در سفرهای روزهای اخیرش به شهرستانها]
🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉
می خواستم به آقای ظریف بگویم
آخر شما تجربه ی میان مردم بودن را ندارید. کدامیک از شما تا کنون ده دقیقه سخنران بین دو نماز در یک مسجد بوده است .
چون بلد نیستید هرجا بروید خراب می کنید ، آشوب به پا می شود .
بله ، ممکن است شما را بطور رسمی دعوت کرده باشند در جمع خیرین چند دقیقه با این وآن تشریفات داشته اید واز هم تعریف کرده اید اما هیچگاه میان مردم نبوده اید.
من هیچ تناسبی وسنخیتی بین مردم و آقای ظریف نمی بینم ، ظریف تمام عمرش را با پول ایران در امریکا گذرانده است آنجا بدنیا نیامده ولی به محض اینکه چشم وگوشش باز شد ، مثل دهها هزارنوجوان ایرانی دیگر در دهه ۵۰ دوره شاه فریفته ی کانادا و امریکا به امریکا رفت تا آنجا بماند.
رفتن به امریکای مهاجر پذیر آن سالها خیلی آسان بود تحصیل در رشته های انسانی مثل روابط بین الملل و جامعه شناسی وعلوم سیاسی نیز در امریکا پیش پا افتاده است
ظریف وقتی به امریکا رسید مثل هر مهاجر ایرانی دیگر ، اول در یک آموزشگاه زبان مخصوص مهاجران ، انگلیسی فراگرفت ودر کنار آن به رشته اپراتوری کامپیوتر در یک کالج شبیه همین هنرستانهای فنی حرفه ای خودمان می رفت و درس کامپیوتر می خواند کامپیوتر آن زمان با حالا تفاوت داشت پانچ درست کردن وبرنامه نویسی بیسیک که امروزه منسوخ شده ، ولی ظریف در همان رشته هم موفق نبود وبا نمره افلاطونی دیپلم گرفت .
حتی می خواست ترک تحصیل کند و جایی مشغول کار شود به بن بست خورده بود و روحیه اش خراب وجانش در خطر بود.
وقتی انقلاب شد مرحوم شیخ الاسلام ، برایش دلسوزی کرد گفت لازم نیست تو که استعداد ریاضی نداری حتماً در کامپیوتر ادامه تحصیل بدهی با همین مدرک به رشته های انسانی برو یک مدرکی تکمیلی بگیر به ایران برگرد و با غرور وافتخار شغلی دست وپاکن .
لذا ظریف با ادعای انقلابی گری وریش وظاهر سازی توانست باحمایت آقای دکتر یزدی وزیر خارجه بازرگان با پول بیت المال به امریکا برگردد او دو ساله در یک کالج غیرانتفاعی زیر مجموعه دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو یک مدرک لیسانس گرفت که برخلاف شهرت در واقع آن لیسانس معادل کارشناسی در دانشگاههای ایران نیست .
به بیان روشن ظریف سال ۵۵ وقتی کلاس یازده یا همان دیپلم ناقص بود به امریکا رفت و دیپلم فنی حرفه ای رشته برنامه نویسی گرفت واز سال ۵۸ تا ابتدای ۶۰ دو ساله کاردانی روابط بین الملل یکی از گرایش های علوم سیاسی گرفت به ایران آمد و در اواسط سال ۶۰ با جلب نظر دکتر ولایتی وپشتیبانی او به عنوان امریه سربازی به امریکا بازگشت وضمن کارمندی در دفتر نمایندگی ایران درامریکا تا آخرسال ۶۱ یک مدرک فرمالیته به عنوان کارشناس روابط بین الملل نیزجور کرد که خودش آن را به عنوان کارشناسی ارشد به وزارت خارجه ولایتی ترجمه و قالب نمود ، دوباره در یک دوره ی شش ماهه غیر انتفاعی وپولی همانجا برای خود مدرک دکترای روابط وحقوق بین الملل درست کرد.
ما هیچگاه نخواستیم اورا بخارانیم و انگشت زیر کلاهش کنیم ولی گاهی آدم می بیند برخی زیاد قابشان را بالا می اندازند و فریبی صورت گرفته است.
ظریف کجا مردمی بوده که حالا به سفرهای شهرستانی می رود تا به توهم خودش موج درست کند وسوار مردم شود .
روحانی هم در عمرش هیچوقت قبل از ریاست جمهوری یک ساعت با مردم سروکار نداشت ونبود ، همانطور که خاتمی هم قبل از انتخابات ریاست جمهوری هیچگاه با مردم کوچه وبازار ومدرسه سروکار نداشت.
اصلاً گذاشتن جنس عارف ، معین ، همتی وآخوندی و واعظی وجهانگیری وحسین فریدون و امثال اینها کنار مردم جامعه مضحک وخنده دار مسخره است
.
27.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ #مستند_کلیپ | ما بودیم، شما نبودید
🔸 یک ملت هنگامی روی پا استوار میماند که رهبرانش در تصمیم گیری مردد نباشند.
💬 استاد حسن عباسی - ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
📹 جلسه ۱۰۷۳ کلبه کرامت
@jdale_ahsan
.
22.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
کاندیدای سبک، کاندیدای سنگین 1⃣
آیا هدف وسیله را توجیه می کند؟
استاد مهدوی ارفع
#انتخابات
#شهید_جمهور
#مهدوی_ارفع
.
4_6035085455026820905.mp3
1.75M
🎧 #کلیپ_صوتی | دشمن را شاد نکنید
✏️ رهبر انقلاب: این مباحثاتی که آقایان نامزدها در تلویزیون با هم میکنند یا اظهاراتی که در جمعشان یا تکتک میکنند، موجب نشود که یک نامزدی برای غلبهی بر رقیب حرفی بزند که ما را دشمنشاد کند؛ حرف دشمنپسند زده نشود؛ این یک نکتهی مهمّی است. ممکن است گاهی حرفهایی صادر بشود که این، کشور را، ملّت را، نظام جمهوری اسلامی را دشمنشاد کند؛ این جایز نیست.
✏️ حرفهایی که زده میشود، حرفهایی باشد که دشمنِ کشور را، دشمن نظام را، دشمن مردم را خوشحال نکند... جوری صحبت بکنند که دشمن را خوشحال نکند. ۱۴۰۳/۴/۲
🔹️رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ صوتی «دشمن را شاد نکنید» را منتشر میکند.
📥 مطلب مرتبط: نماهنگ دشمن را شاد نکنید
💻 Farsi.Khamenei.ir
⭕️ آیت الله یزدان پناه فیلسوف و عارف اسلامی و از شاگردان مرحوم علامه حسن زاده آملی: دکتر جلیلی با مبانی انقلاب به خوبی آشناست و دارای برنامههای دقیق و تأمل شده است. از عموم عزیزان و سروران از سر خضوع میخواهم با کمال جدیت از ایشان حمایت نمایند.
✅@Jalili_saeed
⭕️#عکس_نوشت| دکترجلیلی: اگر از صنعت، فرش، چرم و کفش تبریز صحبت میکنیم اینها میتواند هر کدام یک منبع ارزآوری، اشتغال و بلکه معرفی اقتصاد ایران به جهان باشد، با قدرت بیشتر و با یک جهش جدی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅@Jalili_saeed