فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر ایران میزبان المپیک بود و مثل فرانسه میزبانی میکرد آنگاه واکنش برخیها به این موضوع چه بود؟
هوش مصنوعی پاسخ میدهد
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تعریف مضحک از «دیپلمات ورزیده» و جابجایی مرزهای وقاحت و حماقت توسط عباس مقتدایی(نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس)
✍ببینید چطور میخواهند با داستانبافی، #عراقچی را قهرمان دیپلماسی جا بزنند و دوباره #کاسبان_برجام را به وزارت مهم خارجه برگردانند؛ آنهایی که بابت آن #خسارت_محض صدها سکه طلا گرفتند و آتش به جان ملت انداختند!
📌اصل ماجرای پرتاب خودکار توسط جانکری، دل دادن و قلوه گرفتنهای عراقچی با پیرزنی مثل وندیشرمن(دیپلمات آمریکایی) در حین مذاکرات و عقبنشینی او با حربه اشکهای زنانه را بخوانید👇
snn.ir/003KES
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پیشگویی یک جانباز #روشن_دل نزد رهبرمعظمانقلاب در سال۹۴ درباره برجام و آینده مذاکرات با آمریکا
📌رهبری: این حرفها را به من نگید، به مجلسیها بگید که متوجه نیستند!
✍ببینید خدا چه نور بصیرتی در دل این جانباز قرار داده است که بسیاری از بزرگان و مدعیان سیاست، از درک آن عاجزند...
.
⭕️ چه کسی در پشت پرده ترکیب نهایی کابینه پزشکیان هست؟
1️⃣ اولین واکنش توییتری دکتر پزشکیان به برخی انتقادات درباره ترکیب کابینه او، اصلیترین خبر درباره پشت پرده چینش و انتخاب وزاری دولت جدید است. بر اساس پیام توییتری او سه مولفه شکلدهنده کابینه دولت جدید بوده است؛ مشورت از صاحب نظران متعدد، رویکرد وفاق و همدلی و ظرفیتهای موجود
2️⃣ پزشکیان در پیام توییتری خود تاکید میکند که با توجه به ظرفیتهای موجود بهترین وضعیت ممکن را رقم زده و در پایان تاکید کرده است: «صبر کنید کابینه کار کند و آنرا از روی عملکردش نقد کنید». مجموع فرامتن توییت پزشکیان این است که او هم مسئولیت چینش کابینه را پذیرفته و هم معتقد است که با توجه به ظرفیتها از نگاه او این ترکیب بهترین ترکیب برای کارآمدی و آغاز کار دولت او و همچنین ایجاد وفاق و همدلی به ظن وی هست.
3️⃣ با توجه به دو بند بالا تکلیف برخی نحلههای سیاسی و به خصوص آن طیف تندرو اصلاحات که مدعی هستند همه کابینه را در اختیار ندارند و از ترکیب کلی کابینه انتقاد می کنند چیست؟ به تعبیر دیگر چرا این طیفهای سیاسی منتقد، همه کابینه را در اختیار ندارند؟ جواب در پیام توییتری رئیس جمهور مشخص است؛ آقای پزشکیان در اختیار گذاشتن همه اختیار و کابینه دولت را به این طیف و نحله سیاسی خلاف کارآمدی و صد البته وفاق و همدلی در کشور و همچنین خلاف میانگین خروجی صاحب نظران میداند.
✍ مهدی جهان تیغی
.
🔰 ارزیابیهای مثبت و منفی درباره وزرای پیشنهادی کابینه
🔸در میان وزرای معرفیشده به مجلس علاوه بر اشخاصی که کارنامه قابل دفاعی دارند، افرادی با سابقه فتنهگری دیده میشوند. مسئلهای که خط قرمز نظام است. از این رو، مجلس شورای اسلامی میبایست از اعتماد به فتنهگرانی که در آستانه نفوذ به دولت هستند، پرهیز کند.
🔸 به گفته حجتالاسلام علیرضا سلیمی، سخنگوی هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی تاکنون ۷۰ جلسه در کمیسیونهای مجلس برای بررسی سوابق و برنامههای وزرای پیشنهادی برگزار شده است. وی میگوید: برنامههای وزرای پیشنهادی دولت در یک فضای فنی و تخصصی مورد بررسی قرار میگیرد و با اسناد بالادستی تطبیق داده میشود. سنجههایی برای ارزیابی وزرای پیشنهادی وجود دارد و مطابق با آن، توانایی و تجربه آنان از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی میشود.
🔸یکی از وزرای پیشنهادی رئیسجمهور برای اخذ رای اعتماد، دکتر محمدرضا ظفرقندی برای تصدی وزارت بهداشت است. فردی که نگاهی به سوابق و مواضع او چهرهای سیاستباز با مواضع افراطی را نمایان میسازد.
دیروز انجمن اسلامی پزشکان ایران، در واکنش معرفی ظفرقندی برای وزارت بهداشت؛ در نامهای سرگشاده خطاب به مردم اعلام کردند:
🔻جناب آقای دکتر ظفرقندی شخصیتی متدین، علمی و پاکدست و مورد احترام هستند اما با توجه به عملکرد ایشان در مناصب قبلی و بهکارگیری افراد و همکاران خود با نگاه صرفا جناحی و سیاسی و بعضا با سابقه ناصواب متاسفانه سبب ایجاد دودستگی و جدل در قسمتی از بدنه نیروهای سلامت کشور میشدند. از طرفی عدم ارتباط ایشان با بدنه جوان جامعه پزشکی، عدم تعامل با سایر گروهها و تفکرات حوزه سلامت، عدم ارتباط با نهادها و جریانات فرهنگی از جمله ایرادات مطروحه در خصوص ایشان است.
🔸روز گذشته مالک شریعتی، نماینده مجلس در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «امروز به آقای ظفرقندی گفتم در تخصص شما تردید نیست، اما وزارت با رياست بیمارستان متفاوت است. وزیر باید از بن دندان به مبانی انقلاب معتقد باشد. سوابق شما حمایت از فتنه ۸۸ بوده؛ همه سالیان انقلاب را ظلم خواندید و شورش «ز.ز.آ» را جنبش پاک! دانستید. از پاسخ صریح طفره رفت.»
🔸گفتنی است، مجلس شورای اسلامی در شرایط حساسی قرار گرفته است و میبایست ضمن بررسی دقیق سوابق و عملکرد وزرای پیشنهادی و حمایت از افراد کارآمد و انقلابی، از رخنه عناصر فتنهگر به دولت ممانعت کند.
https://kayhan.ir/001EPO
.
🔰 فشار موازی تمامیتخواهان به رئیسجمهور و نمایندگان مجلس
🔸 روزنامه زنجیرهای اعتماد در یادداشتی القا کرد چون فهرست پیشنهادی کابینه در جای دیگری نهائی شده، بنابراین نباید در مجلس مورد بررسی قرار بگیرد!
🔸نویسنده اعتماد (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) به حضورش در «شورای راهبری کابینه» اشاره میکند و سپس مینویسد: «آيا فهرست کابینه پیشنهادی آقای پزشکیان، نهايي است، يا بايد در مجلس نيز فيلتر جديدي گذاشته شود؟ اگر نهايي نيست، لطفاً در همين مرحله، همه را پس بگيريد و ۱۹ وزيري را پيشنهاد كنيد كه خودتان قبول داريد، بگذاريد مجلس هركاري ميخواهند انجام بدهند. اينكه نميشود در فرآيند ديگري توافق شود، بعد مجلس هم در ميانه ميدان دنبال سهمگيري شود.
🔸نویسنده میافزاید: سخن اصلي خطاب به ساختار سياسي ايران است. معتقدم كه دستمزد صد برابر كوششي كه طي يك ماه ۲۰ خرداد تا ۱۵ تير انجام شد را دريافت كردهايم.
🔻مردم در همان ۱۵ تير پيروز شدند، بدون ترديد يكماه فعاليت با نشاط، گفتوگوهاي خوب، حيات سياسي را به جامعه ايران بازگرداند. بنابراين در پيروزي اين مردم هيچ ترديدي نيست.
🔻ولي پيروز ديگر اين ميدان هم مجموعه سياست حاكم در ايران بود. اتفاقاً شخصاً به اين علت در اين انتخابات فعال شدم كه انتظار بازي برد- برد را داشتم. يك بازي آگاهانه و نه از روي خطاي حكومت. هنوز هم گمان ميكنم كه ساختار سياسي به سياستي كه در پيش گرفته التزام دارد.
🔻سياستي كه پيروزي پزشكيان را پيروزي خود ميداند. چنين سياستي، قطعاً دنبال شكست پزشكيان نيست، چون شكست او نيز شكست خود است.
🔸درباره این نوشته گفتنی است که اولاً فرآیند تعیین وزرا، دارای فرآیندی کاملاً روشن قانونی است. در این فرآیند، پیشنهاد با رئیسجمهور و بررسی و احراز صلاحیت سیاسی و تخصصی و سوابق و برنامه با نمایندگان مجلس است. و جایی در قانون گفته نشده که اگر شورای مشورتی مثلاً به اسم شورای راهبری کابینه راهاندازی شد، پیشنهادهایش وحی منزل است و اگر رئیسجمهور به جای قبول ۱۰۰ درصد پیشنهادها ۶۰ درصد آنها را پذیرفت و ۴۰ درصد دیگر را خود با مشورتهای دیگر انتخاب کرد، باید رئیس شورا و برخی اعضای که تا دیروز قائل به شأن مشورتی بودند، سر به شورش و التهابافکنی و تهدید به استعفا و... بگذارند!
🔸ثانیاً شورایی که اساساً برخی اعضای آن مجرم/ محکوم امنیتی و فاقد صلاحیت بودهاند، فهرستی پیشنهاد کردهاند که میگویند ۶۰ درصدش عیناً در لیست نهائی وزرا پذیرفته شده، و نیز میگویند با احتساب معاونین رئیسجمهور، این درصد بیشتر هم هست. آیا به خاطر شانتاژ همین افزونخواهان برای تبدیل سهم خواهی به تمامیت خواهی، میشود نص صریح قانون را کنار گذاشت و اجتهاد مقابل نص کرد؟!
https://kayhan.ir/001EQL
.
رهبر انقلاب: بزرگداشت شهدا، زنده نگه داشتن ایستادگی در مقابل جنگ روانی دشمن است
🔹رهبر انقلاب ظهر امروز در دیدار دستاندرکاران ستاد کنگرهٔ ملیِ شهدای استان کهگیلویهوبویراحمد با اشاره به ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقبنشینی واداشتن ملت ایران در عرصههای گوناگون، شناخت تواناییهای خود و پرهیز از بزرگنماییِ توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند خواندند و گفتند: شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند. در بزرگداشت آنها هم باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.
🔹حضرت آیتالله خامنهای یکی از پایههای اصلیِ جنگ روانی علیه ملت عزیز و ایران اسلامی را بزرگنمایی از تواناییهای دشمنان خواندند و گفتند: از ابتدای پیروزیِ انقلاب آنها به شیوههای مختلف به ملت ما تفهیم و القا میکردند که «باید از آمریکا، انگلیس و صهیونیستها بترسید!»
🔹ایشان هنر بزرگ امام(ره) را بیرونراندن ترس از دلهای ملت و خودباوری و اعتمادبهنفس دادن به آنها دانستند و افزودند: ملت ما احساس کرد که با اتکا به نیرو و توان درونیِ خود قادر به انجام کارهای بزرگ است و دست دشمن آنچنان که وانمود میکند، پُر نیست.
🔹رهبر انقلاب هدف دشمن از جنگ روانی در عرصهٔ نظامی را ایجاد ترس و عقبنشینی خواندند و گفتند: به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینیِ غیرتاکتیکی در هر میدانی، چه عرصهٔ نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را بهدنبال دارد.
🔹ایشان احساس ضعف و انزوا و تسلیمشدن در مقابل خواستههای دشمن را از آثار بزرگنماییِ...
توان آن در عرصهٔ سیاسی دانستند و افزودند: دولتهایی که با ملتهای بزرگ و کوچک امروز در مقابل خواستههای مستکبران تسلیم هستند، اگر به ملتها و تواناییهای خود تکیه کنند و واقعیت توان دشمن را بهدور از بزرگنمایی بشناسند، میتوانند به خواستههای آنها «چَشم» نگویند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای نتیجهٔ بزرگنماییِ دشمن در میدان فرهنگ را هم احساس انفعال، مجذوب فرهنگ دشمن شدن و تحقیر فرهنگ خود خواندند و گفتند: نتیجهٔ چنین انفعالی قبول سبک زندگیِ طرف مقابل و حتی استفاده از واژگان و تعابیر بیگانه است.
🔹رهبر انقلاب شهدا و مجاهدان را عناصر ایستاده در مقابل جنگ روانیِ دشمن برشمردند و افزودند: باید از جوانانی که بدون احساس ترس و تأثیرپذیری از سخنان دیگران در مقابل جنگ روانی ایستادند، قدردانی کرد و این حقیقت را باید در آثار و تولیدات هنری و بزرگداشتها، مجسم کرد و زنده نگاه داشت.
🔹ایشان با تأکید بر تولید آثار فرهنگی و هنری دربارهٔ شهدا و دفاع مقدس از جمله کتاب و فیلم بهگونهای که تأثیرات ماندگار بهخصوص در سبک زندگیِ مخاطبان و جوانان ایجاد کند، از دستاندرکاران برگزاریِ این کنگره تقدیر کردند و گفتند: شهادت و فداکاریِ جوانان یک ملت، ذخیره و پشتوانهٔ بزرگی برای پیشرفت کشور است که باید حفظ و از تحریف یا فراموشیِ آن جلوگیری شود.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: در بزرگداشت شهدا باید این حقیقت که آنان با تمام وجود در مقابل جنگ روانیِ دشمن ایستادند، زنده و برجسته شود.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سنگتمام کرمانشاهیها در استقبال از آرین سلیمی، قهرمان طلایی المپيک
.
استعلام امنیتی وزرای پیشنهادی دولت مثبت بوده است
🔹منبع آگاه در گفتوگو با فارس: استعلام همه وزرای پیشنهادی پزشکیان توسط نهادهای امنیتی مثبت اعلام شده است.
🔹برخی شبهات و خطاهای سیاسی که دربارهٔ تعداد معدودی از وزرای پیشنهادی نیز مطرح بود با ابراز پشیمانی و توضیحات آنها برطرف شده است.
🔹استعلام افرادی که در کارنامهٔ آنها برخی مفاسد اقتصادی مطرح بود نیز منفی اعلام شده و این افراد به فهرست نهایی وزرای پیشنهادی نرسیدهاند.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظهٔ گوشیقاپی در خیابان استاد معین تهران جلوی یک بانک
.
🔴امام خامنهای: عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی غضب الهی را به دنبال دارد
⏪رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد:
▫️ ترفند بدخواهان ایران در ایجاد جنگ روانی و ترس برای به عقبنشینی واداشتن ملت ایران در عرصههای گوناگون، شناخت تواناییهای خود و پرهیز از بزرگنمایی توان بدخواهان را راه مقابله با این ترفند است.
▫️ شهیدان با فداکاری و مجاهدت خود در مقابل این جنگ روانی ایستادگی کردند و آن را خنثی کردند . در بزرگداشت آنها نیز باید این حقیقت را برجسته کرد و زنده نگه داشت.
▫️ یکی از پایههای اصلی جنگ روانی علیه ملت عزیز و ایران اسلامی بزرگنمایی تواناییهای دشمنان است. از ابتدای پیروزی انقلاب آنها به شیوههای مختلف به ملت ما تفهیم و القاء میکردند که باید از آمریکا، انگلیس و صهیونیستها بترسید.
▫️ هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی ایجاد ترس و عقبنشینی است. به تعبیر قرآن کریم، عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی چه عرصه نظامی و چه میدانهای سیاسی، تبلیغاتی و اقتصادی، غضب الهی را به دنبال دارد.
▫️ احساس ضعف و انزوا و تسلیم شدن در مقابل خواستههای دشمن را از آثار بزرگنمایی توان آن در عرصه سیاسی است.
▫️ دولتهایی که با ملتهای بزرگ و کوچک امروز در مقابل خواستههای مستکبران تسلیم هستند، اگر به ملتها و تواناییهای خود تکیه کنند و واقعیت توان دشمن را به دور از بزرگنمایی بشناسند، میتوانند به خواستههای آنها «چَشم» نگویند.
.
⭕ بیانیه دفتر دکتر سعید جلیلی:
با توجه به انتشار برخی نظرات در موافقت یا مخالفت با وزرای محترم پیشنهادی دولت به مجلس شورای اسلامی از سوی افرادی که در ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی فعالیت داشته یا از ایشان هواداری نموده اند، به اطلاع می رساند مواضع مزبور، نظر شخصی این عزیزان بوده است که بعضا با یکدیگر متفاوت نیز می باشد.
✅ @saeedjalily
⭕️ جواد ظریف، "ممد بوقی" عرصه سیاست!
پرویز امینی استاد دانشگاه و جامعهشناس سیاسی:
🔹استعفای ظریف اقدامی بیسابقه بود و ضربه جدی به دولت پزشکیان وارد کرد. اینکه کسی که بیشترین حمایت را از رئیسجمهور کرده، همین ابتدای کار و در شرایطی که هنوز کابینه از مجلس رأی اعتماد نگرفته، زیر پای دولت را خالی کند اقدامی بیسابقه و ویرانگر برای دولت است.
🔹ظریف موجب اعتمادزدایی و ناامیدسازی از رئیسجمهور شد و این اقدام او کار مخالفان دولت و رئیسجمهور را چه در داخل و چه در خارج تسهیل کرد. هاشمی و خاتمی هم از همهی کابینه روحانی راضی نبودند اما اینگونه برخورد نکردند. این در حالی است که اصلا وزن سیاسی ظریف قابل قیاس با هاشمی نیست.
🔹ظریف تقریبا هر ورودی در سیاست داخلی داشته، علیالاغلب به تنش و مناقشه و بعد هم پوزشپذیری از طرف او منجر شده است! وی خیلی هیجانی و احساساتی است و خیلی عجولانه وارد سیاست میشود و تجربه و شناختی از سیاست داخلی ندارد.
🔹زمان انتخابات هم او بدون حساب و کتاب و حد و مرز وارد حمایت از آقای پزشکیان شد و عملا به "ممد بوقی" استادیومهای فوتبال تبدیل شده بود که این نشانهی نشناختن فضای سیاسی است.
🔹جواد ظریف به رسانه زیاد علاقه دارد و این به نظرم پاشنه آشیل او است. او در سیاست داخلی وارد نیست و تجربهای در این زمینه ندارد. در کتابی که خودش منتشر کرده در دولت روحانی ۵ بار استعفا داده، اولین استعفایش هم مربوط به سال ۹۲ یعنی دو سه ماه بعد از تشکیل دولت است.
🔹مثلا در سطح بینالمللی وقتی بشار اسد به ایران آمد، ظریف در قامت یک مقام رسمی در حد وزیر خارجه، وسط آن میدانی که همه دارند نگاه میکنند استعفا میدهد که این رفتار خیلی کودکانه و از نظر منطق سیاسی غیرقابل فهم است.
🔹ظریف هر موقع که اقدامی میکند بعدش هم با تفسیر و پوزش همراه است و من ندیدم او در مسائل داخلی ایران اظهارنظری کند و بعد به مناقشه و منازعه و درگیری منجر نشود! در واقع کلمات در اختیارش نیست، بطوری که حتی وقتی در تلويزيون حاضر شد تا گزارشی از شورای راهبری بدهد طوری مسائل را طرح کرد که به مناقشه منجر شد!
🔹تعداد زیادی از چهرههای مطرح اصلاحطلب جمعبندی از ظریف دارند و آن، این است که وی را آدم خیلی خودشیفتهای میدانند و آنها معتقدند که جواد ظریف آدم خودشیفتهای است.
🔹خود ظریف اذعان میکند که نیمی از اعضای کابینه همان کسانی بودند که در شورای راهبردی معرفی شده بودند، خب دیگر چه میخواهد؟! افرادی مانند عراقچی، همتی و صالحی در فهرست معرفی شده کابینه هستند که جز چهرههای اصلی مدنظر ظریف و رفقایش محسوب میشوند. این در حالی است که طیبنیا مشاور عالی رئیسجمهور است و معاون امور زنان نیز مورد اقبال این جریان است.
🔹از یک طرف شعار وفاق ملی میدهند و از آن طرف نسبت به حضور چند وزیر فرعی که از دولت قبل در دولت جدید هستند مانند وزیر دادگستری که اصلا وزیر مؤثری در کابینه نیست و یا وزیر نیرو که وزیر خدماتی است و حضورش در چشمانداز هویتی کابینه معنادار نیست، اعتراض میکنند!
#عموفیدل
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدمقدم حسینحسین میگیم و سینه میزنیم تا خود حرم...
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | #کلیپ_تصویری
🔺 مسئولیّت در برابر تخریب دیگران...
🎙بیانات
حجتالاسلاموالمسلمین حاجعلیاکبری
#مسئولیت
#آبرو
#کاسب
⚜️ @ofoghha_ir
.
ما اشتباه شما را تکرار نمیکنیم!
حسین شریعتمداری
۱- متاسفانه در میان نامزدهایی که رئیسجمهور محترم برای تصدی پستهای وزارتی به مجلس معرفی کردهاند، افرادی دیده میشوند که سوابق و کارنامههای آنها به وضوح نشان میدهد از صلاحیت لازم برای حضور در کابینه برخوردار نیستند. بحث درباره توانمندی این عده برای حضور به عنوان وزیر، در این یا آن وزارتخانه در میان نیست، اگرچه توانمندی و کارآمدی نیز یکی از شرایط ضروری و غیر قابل اغماض است ولی مشکل اصلی آنها که قبل از موضوع کارآمدی در میان است، زاویهای است که برخی از آنان با اصول و مبانی انقلاب و نظام داشتهاند و در کارنامه سیاسی و رفتاری آنها ثبت شده است.
۲- آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم به فراجناحی بودن کابینه اشاره کرده و در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) خطاب به مردم نوشتهاند «در مرحله انتخاب و بررسی کابینه از صاحبنظران متعددی مشورت گرفتیم و تلاش کردیم با رویکرد وفاق و همدلی، بهترین وضعیت ممکن را با ظرفیتهای موجود رقم بزنیم. صبر کنید کابینه کار کند و آنرا از روی عملکردش نقد کنید». مفهوم «فراجناحی» گزینش از میان سلیقههای سیاسی متفاوتی است که در چارچوب نظام تعریف شدهاند و صد البته به کارگیری افراد با سلیقههای متفاوت میتواند نقش موثرتری در پیشبرد امور داشته باشد ولی سخن درباره تعداد -هرچند اندک- کسانی است که برخی از مواضع و عملکرد آنها در چارچوب اصول و مبانی نظام قابل تعریف نیست و از زاویهدار بودن افراد یاد شده با نظام حکایت میکند.
۳- برخی از این افراد زاویهدار که در کمیسیونهای مرتبط مجلس شورای اسلامی حضور یافته بودند، در پاسخ به پرسشهای نمایندگان درباره مواضع و عملکرد زاویهدار خود ابراز پشیمانی کرده و اعلام داشتهاند که دچار اشتباه شده بودند! برخی دیگر اگرچه میدانستند مواضع و عملکرد زاویهدار آنها با نظام قابل دفاع نیست ولی درباره آن سکوت میکردند و اسناد و مدارک ارائه شده را بیپاسخ میگذاشتند که از اصرار آنها بر مواضع و عملکرد پیشین حکایت کرده و میکند!
۴- همراهی با نظام در مواضع و عملکرد اصلیترین و ضروریترین شرط حضور در پستهای کلیدی و حساس، نظیر وزارت است و بدیهی است که حضور زاویهدارها در مراکز و پستهای کلیدی و حساس میتواند آسیبها و خسارتهای جبرانناپذیری را در پی داشته باشد و تجربه کردهایم که داشته است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی، برگزیدگان مردم و نماینده آنها هستند و سوگند یاد کردهاند که؛ پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشند... و از ودیعهای که ملت به آنها سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنند. از این روی سپردن مسئولیت کلیدی و حساس وزارت به افراد زاویهدار نمیتواند با سوگندی که یاد کردهاند همخوانی داشته باشد و ندارد. بخوانید!
۵- افراد زاویهدار ادعا میکنند که مواضع و عملکرد پیشین آنها اشتباه بوده و اکنون پشیمان هستند. از این اظهار نظر میتوان و باید هم استقبال کرد ولی یک پرسش از آنها و یک پاسخ از سوی نمایندگان در میان است که نمیتوان و نباید نادیده گرفته شود. پرسش از فلان و بهمان گزینه زاویهدار این است که آیا بعد از معرفی به عنوان وزیر متوجه اشتباه مواضع و عملکرد قبلی خود شده و ابراز پشیمانی میکنند؟! و اگر اینگونه نیست چرا قبل از معرفی به فکر ابراز پشیمانی نیفتادهاند؟! و اما، پاسخی که از نمایندگان انتظار میرود آن که، از زاویهدارهای معرفی شده به خاطر ابراز پشیمانی آنها تشکر و قدردانی کنند و به آنها اعلام فرمایند که با توجه به حساسیت و جایگاه کلیدی پست وزارت نمیتوانند با وزارت آنها موافقت کنند و کوتاه سخن آن که بگویند؛ شما اشتباه کرده و اکنون پشیمانید پس انتظار نداشته باشید ما نیز با پذیرش شما به عنوان وزیر، مانند شما دچار اشتباه شویم و بعدها بازهم مانند شما ابراز پشیمانی کنیم! چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟!
.
🌎❌ سخنان امروز رهبری در خصوص "عقبنشینی غیر تاکتیکی"، و انذار از غضب الهی، معنایی بسیار مهم و تعبیری بهمراتب مهمتر دارد؛
آیا مسئولانی هستند که بر خلاف نظر مشخص رهبری در خصوص مجازات سخت و خونخواهی، بهدنبالِ سازشکاری و عدم تعقیب دشمن باشند؟
و آیا این سخنان گلایهمندانه، بازتاب عدم اجرای وظایف از طرف مسئولان امر، میتواند تفسیر شود؟!
تکرار کلیدواژه ترس یا عدم ترس نسبت به جنگ روانی دشمن، چه معنایی میتواند در شرایط امروز، خلق کند؟!
ما نمیخواهیم نسبت به هیچ موضوعی نتیجه گیری قطعی کنیم که منظور رهبر انقلاب فلان موضوع و مسئله بوده ،اما بلاخره امام جامعه امروز هشداری تکان دهنده و جدی دادند. حداقل کمی به مسائل گوناگون کشور و جامعه دقت کنیم تا خدای ناکرده با کوتاهی و عقب نشینی دچار غضب الهی نشویم
به راحتی از کنار این هشدار امام جامعه نگذریم.....
#بیداری_ملت
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم | چرا عقبنشینی در مقابل جنگ روانیِ دشمن در عرصههای مختلف، خشم و غضب الهی را بهدنبال دارد؟
🔹منظور از عقب نشینی تاکتیکی و غیر تاکتیکی چیست؟
🔸رهبر انقلاب به آیۀ ۱۶ سورۀ اَنفال استناد میکنند.
@rahbari_plus