🔰 لاف نمایندگی اکثریت خاموش با کمتر از ۳۹ هزار رای!!
🔸در حالی که افراطیون مدعی اصلاحات در وضعیت بحرانی خودساخته به سر میبرند، رئیس جبهه اصلاحات مدعی اکثریت خاموش شد! بازی با تعبیر «اکثریت خاموش» بازی آشنایی است که ورشکستگان سیاسی داخلی و اپوزیسیون فشل خارجی برای لاپوشانی بیپایگاهی خود مرتکب میشوند.
🔸آذر منصوری در جلسه جبهه اصلاحات گفته است: امید که این انتخابات عبرتی باشد و تا دیر نشده متولیان کشور دریابند که تداوم این مسیر چه آسیبها و لطمههای غیر قابل جبرانی به این مرز و بوم وارد خواهد کرد. تا دیر نشده صدای اکثریت خاموش را بشنوند و این شیوه حکمرانی را اصلاح کنند.
🔸این اظهارات غلطانداز در حالی است که اولا دست کم 165 نامزد رسمی اصلاحطلب در انتخابات اخیر مجلس حضور داشتند و در دور اول، 45 نفر از آنها راهی مجلس شدند.
🔸ثانیا به اذعان اصلاحطلبان بسیاری، منع رسمی احزاب و اعضای جبهه اصلاحات از نامزدی در انتخابات، سند روشنی درباره بیصداقتی برخی سران این جبهه است و نشان میدهد آنها به اعتبار این که پیشاپیش با جبهه خارجی قول و قرار تحریم انتخابات را گذاشته بودند، دیکتاتورمآبانه دستور ممنوعیت ثبتنام را صادر کردند و گرنه میتوانستند با دعوت به ثبتنام، ادعای دروغشان را به آزمون بگذارند. اما آنها چون مامور و مزدور بودند، پیشاپیش دست خود را رو کردند.
ادامه مطلب
@Kayhan_online
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
✳️سهم جریانهای مختلف در مجلس دوازدهم چند درصد است؟
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چرا باید به آینده ایران امیدوار باشیم؟!
🔹مردم! ما بنا نیست صدسال بگذرد تا به پیشرفت برسیم! ما روش تازهای داریم!
🔹پیشرفت ما تا الآن، بر اساس روش تمدنی خودمان بوده؛ این نقطۀ امید ماست.
🔹ما در حال ساختن کشتی نوح خودمان هستیم!
#تصویری
@Panahian_ir
┄═•✺🔹﷽🔹✺•═┄
✍حضرت امام صادق (علیهالسلام):
«اَلعَجَبَ کُلَّ اَلعَجَبِ مِمَّن یُعجِبُ بِعَمَلِهِ، وَ هُوَ لٰایَدري بِمَ یُختَمُ لَهُ.»
«عَجَب است و بسیار عَجَب از کسی که از عملِ خود، عُجب کند و حال آنکه نداند که خاتمهی او سعادت است یا شقاوت؟ نجات است یا هلاکت؟»
📚 مصباح الشریعه، باب عُجب، ص ۲۶۱
🆔@moravej_tohid
🌐 www.moravejtohid.com
•┈•✺🔹مروج توحید🔹✺•┈•
4_5987870140807517320.mp3
4.56M
✨«اساس توبه»
🎤در محضر
#علامه_مروجی_سبزواری(دامت برکاته)
🔽 برگرفته از
جلسهٔ#هشتم_منازل_السائرین
🆔 @moravej_tohid
🌐 www.moravejtohid.com
•┈•✺🔹مروج توحید🔹✺•┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 فتنه انگلیسی تیزدال
🎥 تیزبینی و ابتکار ویژهی حاج آقا نورالله اصفهانی برای مبارزه با فتنهی مذهبی استعمارگران
#تیزدال
#آقانورالله
#داعی_الاسلام
#علمای_مجاهد
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
خاتمی و جبهه اصلاحات
چقدر با مردم صادق بودند؟ -۱
♦️آقای خاتمى می گوید: "آگاهانه و صادقانه رأی ندادم تا به هیچکس دروغ نگفته باشم". آیا او و جبهه اصلاحات با مردم رو راست بودند؟!
🔹بر اساس شواهد بسیار، آنها در زمینه تخریب انتخابات و ممانعت از نامزد شدن، طوری رفتار کردند که بعدا بتوانند ادعا کنند نامزدی برای رقابت در میدان ندارند و بنابراین لیست (و رای) نمی دهند!
♦️از چند احتمال خارج نیست. یا ماموریت بودند انتخابات را تخریب و تحریم کنند و جرئت مخالف با آمران خارجی را نداشتند. یا این که یقین داشتند از چشم مردم افتاده اند و رای نمی آورند، بنابراین بهانه تراشی کردند. و یا ترکیب دو گمانه قبلی.
🔹آنها با مردم صادق نبودند. و گرنه کمترین شرط صداقت و اثبات ادعا های شان این بود که از افراد سرشناس اصلاح طلب می خواستند نامزد شوند؛ تا اگر تایید شدند، وارد رقابت شوند و اگر تایید نشدند، عذر و بهانه داشته باشند.
♦️البته ۱۶۵ نامزد نافرمانی کرده و تایید هم شدند. لیستی سراسری از سوی برخی احزاب اصلاح طلب در روزنامه های شرق و اعتماد منتشر شد که ۴۵ نفرشان در دور اول انتخابات به مجلس راه یافتند. بنابراین، نامزد داشتن نامزد، صرفا بهانه تراشی بود.
🔹واقعیت این است که خاتمی حداقل شجاعت و حریت لازم برای فعالیت سیاسی مسئولانه را ندارد. او در قبال فشار های خارجی و پدرخواندگان جبهه اصلاحات -که حتی فرد کار کشته ای مانند بهزاد نبوی را از ریاست حذف کردند- کاملا منفعلانه رفتار می کند؛ مثل کسی که آتو دست دیگران دارد یا گروگان است.
🔹خاتمی در آشوب افکنی سال ۱۳۸۸ که اسم رمز آن، تقلب در انتخابات بود، به مردم دروغ گفت و حال آن که اگر اعتراف پنهانش در جمع های خصوصی را علنی می کرد، آتش فتنه می خوابید و دشمناني طمع کرده، تحریم های فلج کننده را از سال ۱۳۸۹ پایه گذاری نمی کردند.
♦️خاتمی اما شجاعت نداشت و شهادتش را کتمان کرد. و کسی که یک بار توانست دروغی به آن بزرگی را بگوید و رای ۲۴/۵ میلیون نفر را زیر پا بگذارد، نوبت های بعدی راحت تر می تواند حق بزرگ انتخابات را از یک ملت دریغ کند، بی آن که دچار عذاب وجدان شود.
🔹او که سال ۱۳۹۶ با "تکرار می کنم"ُ به ابقای روحانی در ریاست جمهوری کمک کرده بود، چهار سال بعد، پای "لیست جمهور" را در انتخابات شورای شهر تهران امضا کرد، اما نفر اول آن فهرست، حتی ۳۹ هزار رای هم کسب نکرد.
♦️خاتمی دو سال وقت داشت تا از دست رفتگی پایگاه اجتماعی را با عذرخواهی و بازگشت به صداقت جبران کند، اما گویا اختیاری برای وی نمانده بود که خود تصمیم بگیرد. شخصیت آزاد او -که راس سرمایه هر انسان است- خیلی سال قبل ربوده شده بود.
🔹در بخش های بعدی این یادداشت، صداقت و تناقضات رفتاری برخی سران جبهه اصلاحات را از زبان خود اصلاح طلبان مرور می کنیم.
✍ دکترمحمدایمانی
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
خاتمی و جبهه اصلاحات
چقدر با مردم صادق بودند؟ -۲
🔹 حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران:
🔻"خوشبختانه از ۱۰ کرسی استان کرمان، ۹ کرسی رقابتی داریم؛ همه نامزد هایی را که هدف گرفته بودیم، تایید شدند. این سندی است که با همین شرایط می شود با یک فرمان عاقلانه حرکت کرد.
♦️ما در ۱۰ دوره مجلس در کرمان، همیشه یک کف داشتیم که ۳ کرسی بود و یک سقفِ ۷ کرسی. در دوره پیش برای اولین بار به یک کرسی تن دادیم، چرا که در سطح کشور منفعل بودیم.
🔻نقد اصلی، به اصلاح طلبان بود، به خاطر نیامدن در انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ۱۴۰۰. در انتخابات مجلس یازدهم، لیستی که برای تهران آماده شد، از لیستی که برای مجلس دهم آماده شد، قوی تر بود؛ اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم".
🔹محمدجواد روح، سردبیر روزنامه هم میهن:
🔻"جبهه اصلاحات، نه جبهه است، و نه اصلاح طلب... نمیشود که هر بار ما چک سفید امضا بدهیم و بگوییم ما کاندیدا نداریم. انتخابات دوم خرداد ۱۳۷۶، تلاشی برای روزنهگشایی بود. برخی بزرگان منتقد روزنهگشایی هستند و بعضاً، حتی این عبارت را به تمسخر به کار میبرند.
🔻اوایل آبانماه در تحلیل مفصل «نه جبهه، نه اصلاحات»، پیشبینی خود را نوشته و حتی پیشنهاد جدا شدن دو طیف را داده بودم؛ اما بزرگان و احزاب هر دو طیف ظاهراً مصلحت را در تداوم ساختار موجود میبینند.
🔻خروجی جبهه اصلاحات با ساختار فعلی این است که در آستانه هر انتخابات اعلام میکند شرکت نمیکنیم یا شش ماه مانده میگویند که «این انتخابات، انتخابات ما نیست» و تلویحاً توصیه میکنند نامزد هم نشوید.
🔻در همین انتخابات، شواهد نشان میدهد وضعیت از مجالس دهم و یازدهم بهتر است. این ۱۱۰ نفری که در شهرستانها بهعنوان نامزد مطرح هستند و تعدادی که در تهران هستند، از مجلس دهم خیلی شناختهشدهتر هستند.
🔻وضعیت تایید صلاحیتها از مجلس دهم و یازدهم بهتر است. آن هم در شرایطی که ۹۰ درصد چهرههای اصلاحطلب و اعتدالگرا - حتی اعضای دولت روحانی - برای شرکت در انتخابات نامزد نشدند.
🔻واقعیت این بود که اکثریت قریب به اتفاق نامزدهای بالقوه اصلاحطلب، خودشان به صحنه نیامدند. ردصلاحیت اصلی، توسط خود جبهه اصلاحات انجام شد.
🔻با تصمیمی که جبهه اصلاحات گرفت، بخش عمدهای از آنها که قصد نامزدی داشتند، منفعل و دلسرد شدند. در نتیجه، به نقطهای رسیدهایم که مطرح میشود کاندیدای قابل قبولی نداریم. درحالیکه این حرف اشتباه است.
🔻آقای مرعشی دبیرکل کارگزاران میگوید ما برای هر ۱۰ کرسی استان کرمان، کاندیدای شناختهشده داریم.یا چهرهای در حد محمدباقر نوبخت در رشت کاندیدا و تایید شده. آیا او فرد ناشناختهای محسوب میشود و قابلیت مطرح شدن برای گزینه ریاست مجلس را ندارد؟
🔻باید از جبهه اصلاحات پرسید که دقیقاً شما در این انتخابات و در صحنه سیاست، چه میکنید؟ ریشه این موضع انتخاباتی، فقط ترس از شکست است. عدم شرکت، هیچ توجیه دیگری ندارد.
✍ دکترمحمدایمانی
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
🔴حقیقت مصدق
🔻پرونده بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی به مناسبت سالروز مرگ مصدق
🔹تمسخر نماینده آیتالله العظمی بروجردی توسط محمد مصدق
🔸وقتی فدائیان مصدق از آوردن نام او هم میترسند!
🔹حمایت مصدق از داماد جاسوس خود!
🔸حضور فعال روحانیت در مبارزه با استبداد رضاخانی در مقابل انفعال مصدقالسلطنة
🔹سند عضویت محمد مصدق در مجمع ماسونی آدمیت
🔸یک اشتباه؛ یک عبرت
🔸اسناد کمتر دیده شده از رابطه مصدق با اسرائیل/سند اول
🔹اسناد کمتر دیده شده از رابطه مصدق با اسرائیل/سند دوم
🔸اسناد کمتر دیده شده از رابطه مصدق با اسرائیل/سند سوم
🔹اسناد کمتر دیده شده از رابطه مصدق با اسرائیل/سند چهارم
🔸اسناد کمتر دیده شده از رابطه مصدق با اسرائیل/سند پنجم
🔹اسناد کمتر دیده شده از رابطه مصدق با اسرائیل/سند ششم
🔸اسناد کمتر دیده شده از رابطه مصدق با اسرائیل/سند هفتم
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
🔘درست یا نادرست؟!
مسئله این است...
▪️ اگر میخواهید در عصر اطلاعات سرسام آور رسانه ها بازنده نباشید، باید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید و برای این کار باید
حتماً این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید:
▫️ ۱: خبر را #چه_کسی نوشته است؟
در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابلپیگیری باشد بهعنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده را در خبر میبینید حتماً سرگذشت او را نیز دنبال کنید!
▪️۲: خبر #چه_چیزی میخواهد بگوید؟
خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولاً آن را به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابلپیگیری باشند، میگوید. درحالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، نشانی اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیرقابلپیگیری یا با استناد به مطالب مشابه غلطانداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابلتشخیص است.
▫️۳: خبر #چه_زمانی منتشر شده است؟
حتماً به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای «خبر فوری» در خبر برمیخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
▪️ ۴: خبر در #کجا منتشر شده است؟
خبر درست و مهم، حتماً در خبرگزاریها و وبگاههای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود. اگر خبر را برای نخستین بار در شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
▫️ ۵: از خواندن خبر #چه_احساسی به شما دست میدهد؟
خبر ساختگی مثل همهی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در #سه خبرگزاری و یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید.
▪️ نباید همه چیز را زود باور کرد!
هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست...
▫️ اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید بهتدریج #سواد_رسانهای خود را افزایش میدهید
.
⚠️ المیادین: قطع خطوط ارتباطی دیتا در زیر دریای سرخ کار آمریکا است؛ واشنگتن میخواست جامعه جهانی را علیه انصارالله همراه کند
https://www.citna.ir/node/291987
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آمارهای جالب از انتخابات مجلس
🔹۱۰۳ نماینده مجلس یازدهم دوباره رای آوردهاند. ۱۴۲ منتخب هم برای اولینبار راهی مجلس میشوند.
🔹۲۱ درصد منتخبان ۳۰ تا ۴۵ ساله هستند، ۵۵ درصد ۴۵ تا ۶۰ساله و ۲۴ درصد ۶۰ تا ۷۵ ساله.
🔹۳۷ درصد منتخبان دکترا دارند، ۵۸ درصد کارشناسی ارشد و ۵ درصد مدرک حوزوی.
🔹۴۸ درصدِ شرکتکنندگان در انتخابات خانمها هستند و ۵۲ درصد آقایان.
🔹۸۵ درصدرایدهندهها با کارت ملی رای دادند، ۱۱ درصد با شناسنامه، ۳ درصد با گواهینامه و یک درصد نیز با کارت پایان خدمت و گذرنامه.
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آقای ظریف با همسرشون به یاد مردم سیل زدهی سیستان و بلوچستان رفتن وسط دریا البته برای ماهیگیری😏
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
دوگانه بخش خصوصی - بخش دولتی و نسبت آن با مردم و حکومت اسلامی
دعوای بخش خصوصی و بخش دولتی همان دعوای سرمایهداران و حاکمان است که از ابتدای شکلگیری مدرنیته در اروپای قرن هفدهم و هجدهم به وجود آمد. طبقۀ شهرنشین نوظهور آن موقع که متشکل از تجار و صاحبان صنایع بزرگ و بانکداران بود، مذهب کلیسایی و حکومت پادشاهی را دو مانع اساسی بر سر حداکثرسازی منافع و سود تجاری خود میدیدند و لذا با طرح ایدۀ لیبرالیسم، جدالی فکری و فرهنگی و سیاسی را علیه این دو قدرت حاکم آن روز به راه انداختند.
کلیسا و مذهب خیلی زود از عرصۀ سیاست کنار زده شد و حکومت پادشاهی هم یا مشروطه شد و به «قانون عرفی» مصوب مجلس محدود شد یا اینکه تبدیل به جمهوری شد که در آن عمر حکومت هر رئیس محدود به چند سال میشد. در این نظم جدید، اصولا طبقۀ سرمایهدار نوظهور بود که حق رأی داشت چون اینها بودند که با پرداخت مالیات، مخارج دولت را تأمین میکردند و بنا بر اصل «هر آن کس که نان دهد فرمان دهد!» طبیعتا اینها هم در دولت مدرن نفوذ چشمگیر پیدا کردند.
با این حال، با ظهور پیامدهای ناگوار و ظالمانۀ نظام سرمایهداری و تحت فشار اعتراضهای تودههای مردم، دولتها وادار شدند تا حدودی مسئولیت حفظ و حراست از منافع ملی را بپذیرند و از مردم بیدفاعی حمایت کنند که در نظام سرمایهداری تبدیل به مزدبگیرانی مستضعف و فاقد قدرت و رسانه شده بودند.
در این تمدن، هر زمان که سرمایهداران خیالشان از اعتراض آحاد مردم کمی آسوده میشود، در چپاول منابع ملی و گرفتن اختیار انحصاری آن از دولت اندکی درنگ را روا نمیدانند و با شعارهای فریبندهای مثل «خصوصیسازی» از لزوم کوچکسازی دولت یا به تعبیر دقیقتر، کوتاهکردن دست دولت از مالکیتها و مدیریتها و بهرهمندیهای اقتصادی دم میزنند. اگرچه سرمایهداران که برای فریب مردم نام «بخش خصوصی» را بر خود مینهند و خود را «مردم» معرفی میکنند، دولتها را متهم میکنند که ناکارآمدند و مدیران دولتی را ناتوان از ادارۀ ثروتهای عمومی میدانند، اما هیچگاه نمیگویند که اگر این ثروتها در اختیار سرمایهداران منفعتجویی بیفتد که از سر سوزن سودی هم فروگذار نمیکنند، چه چیزی گیر مردم عادی خواهد آمد!
دعوای بخش خصوصی و بخش عمومی همان دعوای سرمایهداران با دولتهای مدرن است و از این دعوا نه خیری به آحاد مردم میرسد و نه ارتباطی با حکومت اسلامی دارد. در حکومت اسلامی، مردم، یعنی آحاد مردم نه معدود سرمایهدارانی که خود را مردم معرفی میکنند، ولینعمت جامعهاند و مقبولیت نظام اسلامی از رأی «آحاد مردم» ناشی میشود نه از رأی مالیاتدهندگان ثروتمند و سرمایهدار! و حاکم اسلامی با استفاده از منابعی که دراختیار دارد شامل انفال و خمس و زکات و خراج و جزیه و... مسئول تأمین سطح زندگی متوازن و وافر برای عموم مردم است.
حکومت اسلامی، اساسا #حکومتی_مردمی است و در آن تعارضی میان مردم و حاکم وجود ندارد و این برخلاف دولتملت مدرن است که از یک سو تحت نفوذ سرمایهداران است و از سوی دیگر تحت تاثیر افکار عمومی و فشارهای اجتماعی مجبور به حفظ منافع ملی است نه اینکه ذاتا ارادهای برای بهبود وضع آحاد مردم داشته باشد.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 یادوخاطره شهدای عملیاتهای بدر وخیبر در راس آنها سیدالشهدای لشگر همیشه پیروز عاشورا آقا مهدی باکری گرامیباد.
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
❈یَا دَلیٖلَ الْمُتَحَیِّریٖنَ❈
امیرالمؤمنین امام علی (ع):
✨«اِنَّما الدُّنیا مُنتَهی بَصَرِالأَعمی لایُبْصِرُ مِمّا وَراءَهَا شَیئاً، والبَصیرُ یُنفِذُها بَصَرُهُ وَ یَعلَمُ أَنَّ الدّارَ وَراءَها.»
✍«آدم کوردل عوالم ماوراء دنیا را نمیبیند و زندگی دنیوی تنها نهایت دیدن او است اما آدم بینا و بصیر آینده را با بصیرت خود مینگرد و میداند که سرای حقیقی و جاودان ورای این جهان است.»
📚نهج البلاغه، خطبه ۱۳۳
---------------------------------------------------
#علامه_مروجی_سبزواری(ابقاهالله)
🎤«انسانی که در مرتبه وهم است، در مراتب ملکوتی خودش راه ندارد. یعنی در مرتبهٔ قلبش راه ندارد، در مرتبهٔ روحش راه ندارد. وقتی که انسان در مرتبهٔ قلب خودش راه نداشت این انسان از دیدن خدا، از دیدن معاد، از یقین، از ایمان محروم است.»
🔽#علم_حقیقی_جلسهٔ_چهارم
🆔@moravej_tohid
4_5927210758612980025.mp3
5.14M
✨«مخاطب ندای انبیاء»
🎤در محضر
#علامه_مروجی_سبزواری(طالعمره)
🔽 برگرفته از
جلسهٔ#صد_و_هفتم_مثنوی
🆔 @moravej_tohid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #روایت | ماجرای بازدید ۵۵ دقیقهای آیتالله خامنهای از آرشیو موسیقیِ صداوسیما
⏪ به روایت «مهدی کلهر» رئیس وقت مرکز موسیقی صداوسیما
@rahbari_plus
حکم دادگاه و در پی شکایت حقوقی بیماران پروانهای
🔰 ایران محموله نفتی ۵۰ میلیون دلاری آمریکا را توقیف کرد
🔸در پی حکم دادگاه و در پی شکایت حقوقی بیماران پروانهای ایران محموله نفتی ۵۰ میلیون دلاری آمریکا را توقیف کرد.
🔸 با پیگیری های حقوقی انجام گرفته توســط وکیل پرونده، در نهایــت دادگاه حقوقی روابط بین الملل
)شــعبه ۵۵( تهران دســتور توقیف محموله نفتی آمریکایی کشــتی SWEET ADVANTAGE
در خلیج فارس را صادر کرد.
https://kayhan.ir/fa/news/284599
.
📸 نمایندگان مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (پنجشنبه) با حضور در حسینیهی امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نمایندگان جدید مراقب باشند شیرینی انتخابات را نابود نکنند.
سخنان اختلاف انگیز و
دعوا راهانداختنها و
ستیزهگریهای دشمن پسند، شیرینی انتخابات را نابود و کام ملت و فضای سیاسی کشور تلخ میکند. ۱۴۰۲/۱۲/۱۷
#امام_خامنهای مدظله العالی
_______
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
🔰#خط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۴۰۲/۱۲/۱۷
💠درباره ماه شعبان
🌟ماه شعبان
✨ماه بشارتها و شادیها
✨ماه تطهیر و نورانی کردن دلها
♦️با استغفار، با دعا، با مناجات؛
✨ماه آماده شدن برای ورود در برکات بینهایت و بیپایان ماه مبارک رمضان است
💠درباره جمهوری اسلامی
🌐تولّد جمهوری اسلامی یک حادثه جهانی بود.
📍رهبری امام راحل
📍همّت و شجاعت و فداکاری ملّت ایران
☝️یک دوجبههای در دنیا ایجاد کرد؛
⏬جبهه دموکراسیهای وابستهی به مشی لیبرال دموکراسی
⏫جبهه جمهوریِ منشأگرفته از دین و اسلام
⭕️ناسازگاریِ بین این دو جبهه یک امر طبیعی بود
🚨جناح دموکراسی رایج غربی احساس کرد این الگوی جدیدی که مطرح شده است،
⛔️با منافع عمده او و شاید در نهایت با موجودیّت او معارضه دارد
👇این مخالفت و معارضهی جدّی به خاطر این است
❌در ذات آنها استکبار، تعرّض و تجاوز وجود دارد.
⏪طبعاً معنویّت که نبود، زمینه برای ظلم و عدوان و تعرّض به وجود میآید
❌در اوج سر دادنِ شعارهای دموکراسی، آزادی، حقوق بشر در قرن نوزدهم، بیشترین حرکت استعماری اتّفاق افتاد
❗️در بخش مهمّی از آسیا
❗️در آفریقا
❗️در آمریکای لاتین اتفاق افتاد
❗️البتّه در آمریکای شمالی هم بود که خب قبل از آن با مبارزات زیادی خودشان را خلاص کرده بودند
❌جنگآفرینی و خونریزی بیحدوحصر برای قدرت جزو خصوصیّات همین حکومت به نام دموکراسی است.
❇️حاصل حرف بنده این است:
1️⃣ما با دولتها، با کشورها، با ملّتها به خودی خود هیچ معارضهای نداریم
👈ما با ظلم مخالفیم، با استکبار مخالفیم، با تجاوز مخالفیم،
🔥با آن حوادثی که امروز شما دارید در غزّه مشاهده میکنید مخالفیم.
♦️آن چیزی که جمهوری اسلامی را در مقابل جبهه مقابل قرار میدهد، این مفاهیمی است که،
✅هم عقل،
✅هم عرف،
✅هم هر شرع و دینی،
✅هم وجدان بشری
🔺آن را محکوم میکند.
👈جبههبندی جمهوری اسلامی با جمهوریهایی که زیر نام دموکراسی و حقوق بشر و لیبرالیسم خودشان را پنهان کردهاند،
🔍به خاطر باطن کار آنها است،
❗️که عبارت است از ظلم و استکبار و مانند اینها
2️⃣ما باید پرچم مبارزهی با استکبار را همیشه بلند نگه داریم.
🛡️مراقب باشیم جمهوری اسلامی در هیچ دورهای اجازه ندهد که این پرچمداریِ مقابلهی با استکبار از او گرفته بشود.
⏪باید پیشگام و پیشقدم باشیم
❇️این پرچم را هر روز گستردهتر و برافراشتهتر کنیم.
3️⃣این حقیقت را برای نسلهای نوبهنوِ خودمان روشن کنیم.
👌جوانهایمان بدانند که ممشای جمهوری اسلامی چیست، این ایستادگی چیست.
📌البتّه خوشبختانه در این چهار دهه و اندی که از عمر جمهوری اسلامی گذشته،
✅ما در منطقه و در دنیا موفّق بودیم در اینکه بتوانیم این جهتگیری را از جمهوری اسلامی به عالم بشریّت نشان بدهیم.
💠درباره مجلس خبرگان
♦️مجلس خبرگان در واقع مهمترین کار را بر عهده دارد؛
👈این «تعیین رهبری» و «مراقبت از حفظ صلاحیّت رهبری» جزو کارهای بزرگ است
🔻مجلس خبرگان در گزینشها و انتخابهایی که خواهد داشت، این را باید مراقبت بکند که:
🔍اصول ثابت جمهوری اسلامی مورد غفلت قرار نگیرد
🔹در قانون اساسی
🔹در بیانات امام راحل
🔹در معارف اسلامی
🔶میشود این اصول را پیدا کرد
🔷مثل:
🔸اقامه عدل،
🔸مبارزه با فساد،
🔸بالا بردن سطح معرفت اسلامی، سطح عمل اسلامی در جامعه
💠درباره مجلس شورای اسلامی
✨هر مجلس جدیدی حامل امیدهای جدیدی است.
📍نمایندگان تازهای در مجلس جدید وارد میشوند، در کنار آنها نمایندگان مجرّبی هم هستند؛
🤝این یک ترکیب خیلی خوبی است
👌هم ابتکار و نوآوری در آن هست، هم تجربه در آن هست
💎این یک سرمایهی باارزشی است
🚨آن چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند،
⛔️سخنان اختلافانگیز
⛔️دعوا راه انداختنها
⛔️ستیزهگریهای دشمنپسند است
☝️برادران و خواهران در مجلس جدیدی که حالا اندکی بعد تشکیل خواهد شد و حضور دارند... اگر چنانچه این مراعات را نکنند:
⭕️کام ملّت تلخ میشود، فضای سیاسی کشور، فضای تلخی میشود
⭕️مجلس از کارایی میافتد... دستهبندیها و کشمکشها مانع میشود از اینکه اینها به کارشان برسند
❇️یک شاخص عمده جمهوری اسلامی این است که دستاندرکاران جمهوری اسلامی متشرّع باشند
⭕️مراعات حرام و حلال و دروغ و غیبت و تهمت را بکنند
🌟هم در کارهای شخصی خودمان، هم در محیط سیاسی تقوا پیشه کنیم
✅اگر این بود، انشاءالله نتایج کار هم مطلوب خواهد بود، خدای متعال هم به کار برکت خواهد داد.
🍀امیدواریم انشاءالله خدای متعال گوینده را عامل به این حرفها بکند؛ به شنونده هم انشاءالله خداوند توفیق بدهد که این حرف در دلها اثر بکند و بتوانیم طبق آنچه وظیفهی شرعی است کارهایمان را، وظایفمان را انجام بدهیم.
مراقبهٔ رمضانیهٔ ۱۴۴۵.pdf
730.2K
🌀 جدول مراقبهی رمضانیه
📝 اعمال و اذکار ماه رمضان
📿 اعمال آورده شده در جدول مراقبه، مخصوص کل ماه است؛ با انجام اعمال و اذکار هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
♨️ مطابق توان و ظرفیت خود اعمال و اذکار را انتخاب کنید؛ لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.
📚 منابع:
1️⃣ اقبال الاعمال
2️⃣ مفاتیح الجنان
Manahej.ir/post/Ramadan1445
#نشر_حداکثری
#مراقبه_رمضان
#رمضان
#مراقبه
@Manahejj