*مهدی*:
⚡️ آسیب شناسی کلان حوزه علمیه - قسمت اول / آسیب اول حوزه های علمیه؛ بی اطلاعی از آسیب های دولت مدرن است!
👌طلبه ها و فضلای محترمی که در دروس جاری حوزه علمیه تحصیل می کنند؛ در سه حوزه اصلی به آسیب هایی مبتلا هستند و برنامه ریزی برای تحول در حوزه علمیه نمی تواند نسبت به رفع این آسیب ها بی تفاوتی نشان دهد. به تدریج به شرح این آسیب ها می پردازم.
👌 آسیب اول حوزه های علمیه؛ بی اطلاعی از آسیب های دولت مدرن است: غالب طلبه ها نسبت به آسیب های دولت مدرن و اثرات سوء آن بر زندگی و دین مردم بی اطلاع یا کم اطلاع هستند و بالتبع ایده های مدرن معاصر را -ذیل بناء عقلاء- امضاء و تاييد می کنند. به عنوان مثال: الگوی مدیریت شهری مدرن (نوشهرگرایی) گمنامی را در شهرها گسترش می دهد و ضرورت تَعَرُّف میان افراد را نمی فهمد! الگوی معماری و ساخت مسکن مدرن، به قطع ارتباطات میان انسانها و تبدیل خانه به خوابگاه منتهی می شود. الگوی آموزش و پرورش مدرن، از آموزش مهارتهای زندگی به افراد عاجز است. الگوی سلامت و بهداشت مدرن، از تحقق مسئله پیشگیری از بیماری بسیار عاجز است. الگوی تولید و توزیع مدرن، به فاصله طبقاتی و تولید محصولات غیر سالم کمک کرده است. الگوی تغذیه مدرن، به عدم تعادل مزاجی و اختلال در طبایع اربعه ختم شده است. الگوی امنیت جامعه هم به سمت کنترل حداکثری و مانیتورینگ افراد حرکت کرده است و مفهوم مترقی خود کنترلی را درک نمی کند. اولین مصداق تحول در حوزه علمیه، پایان دادن به امضاء محصولات و مفاهیم فاسد است.
👌برای عبور از آسیب های امضاء در حوزه علمیه، تغییر در محتوای درسی حوزه علمیه ضرورت دارد. به طلبه ها و مدیران مدارس و مسئولین مرکز مدیریت حوزه علمیه توصیه میکنم: با تدریس ۱۰ نظریه فقهی ۱- مدیریت شهری محله محور، ۲- مقررات فقهی ساختمان، ۳- آموزش و پرورش آینده، ۴- پیشگیری ساختاری از بیماری، ۵- فقه المکاسب با تبویب جدید (۸ مسئله اقتصادی)، ۶- الگوی تقنین اسلامی، ۷- الگوی تنظیم و تحلیل خبر، ۸- نظریه امنیتی سِلْم، ۹- الگوی مدیریتی ساخت و ۱۰- الگوی جدید روایت میراث فرهنگی؛ زمینه نقد نظم اجتماعی مدرن و ارایه راه حل جایگزین برای تغییر نظم اجتماعی را فراهم آورند.
👌بدون تغییر در محتوای درسی حوزههای علمیه، با یک حوزه بی اطلاع از آسیبهای مدرنیته و توسعه غربی روبرو خواهیم بود و بالتبع ناکارآمدیهای نظریات غربی به پای حوزه علمیه نوشته می شود. در یادداشت بعدی آسیب دوم حوزه علمیه فعلی را تبیین خواهم نمود. (به فضل الهی)
علی کشوری - جمعه انتظار - ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - قم
#آسیب_شناسی_کلان_حوزه_علمیه
#حوزه_علمیه_آینده
#تحول_اول
⚡️ آسیب شناسی کلان حوزه علمیه - قسمت دوم/ آسیب دوم حوزههای علمیه؛ ترویج یک تصور نادرست درباره ماهیت علم مدرن است!
👌آسیب دوم حوزههای علمیه؛ ترویج یک تصور نادرست درباره ماهیت علم مدرن است. طلبه ها و فضلای محترمی که در دروس جاری حوزه علمیه تدریس می کنند؛ علاوه بر بی اطلاعی یا کم اطلاعی از آسیب های دولت مدرن، نسبت به علم مدرن و آسیب های آن هم تصور ناقص و قابل خدشه ای دارند. بسیاری در حوزه علمیه تصور می کنند؛ مفهوم علم مدرن (Science) ذیل معرفت شناسی کشف تئوریزه می شود و آن را کشف واقع می پندارند!
👌فارغ از اشکالات مبنایی متصور درباره معرفت شناسی کشف (تعریف صدق به تطابق با واقع)؛ تطبیق علم مدرن به این معرفت شناسی؛ تطبیقی قابل خدشه است. در گزارش های معرفت شناسانه غربی از علم مدرن، طیف گسترده ای از نظریاتِ توصیفی درباره این نوع از علم - از خرافه دانستن گزاره های پوزیتویستی تا توصیف پارادایمی از آنها ارائه شده است و کمتر کسی آن را کشف واقع می پندارد! گزاره های علمی مدرن -که برخی آن را در حوزه کشف واقع می پندارند- تقریباً به صورت روزانه توسط گزاره های علمی دیگر نقض می شود و تصور کشف واقع درباره این گزاره ها یک توهم فلسفی و معرفتی محسوب می شود. با صراحت عرض می کنم: صورت معرفت شناسانه مدرن به دنبال توصیف و کشف واقع نیست؛ بلکه گزاره های مشخصی را برای تصرف در عالم و دستیابی به سود بیشتر تبیین می کند و این نوع از گزاره های علمی معیوب در همه حوزه ها از اقتصاد و پزشکی تا ریاضی و شیمی -با انگیزه های اقتصادی- ترویج می گردد.
👌برای عبور از آسیب یکسان پنداری علم مدرن و کشف واقع، تدریس و مطالعه نظریاتی مانند: روش تحقیق مبتنی بر اشراف، تفاوت علم شارع با علم دیگران (نظریه سلطان)، طبقه بندی جدید دانش، توصیف مفهوم شئ (فقه الخلق) و.. مفید است. بی توجهی به ارتقای ماهیت علم در ذهنیت حوزه، به معنای ادامه انفعال حوزه علمیه در مواجهه با گزارش های به اصطلاح کارشناسی و موضوع شناسانه است.
علی کشوری - یکشنبه - ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - قم
#آسیب_شناسی_کلان_حوزه_علمیه
#حوزه_علمیه_آینده
#تحول_دوم
⚡️آسیب شناسی کلان حوزه علمیه - قسمت سوم/ آسیب سوم حوزه های علمیه؛ ارایه گزارش ناقص درباره ویژگی های بیان شارع است!
👌آسیب سوم حوزه های علمیه؛ امضائی دانستن زبان شارع است. طلاب و فضلای محترمی که در دروس جاری حوزه علمیه تدریس می کنند؛ علاوه بر کم اطلاعی درباره آسیب های کارکردی دولت مدرن و ترویج یک تصور نادرست درباره ماهیت علم مدرن، گزارش کاملی از ویژگی های بیان شارع در اختیار ندارند و بالتبع بهره برداری این طلاب از بیان شارع بخشی و غیر جامع خواهد بود.
👌با توجه به طریقیت قواعد اصولی برای تفقه و ابتنای قواعد اصولی موجود بر مفهوم قابل خدشه "زبان امضايی شارع"، جنبه های عقلی، عاطفی، کمّی و دریک جمله جنبه های علمی بیان شارع برای طلبه واضح نمی شود و بالتبع طلبه برای پاسخ به نیازهای علمی خود، به دستگاههای دانشی دیگر متمایل می گردد. تصور زبان امضایی برای شارع به کشف نظام و هندسه بیان شارع ختم نمی شود و در یک جمله ریشه فقاهت حداقلی محسوب می گردد.
👌برای عبور از این آسیب در حوزه علمیه پیشنهاد داده ایم: چهار موضوع: ۱- تبیین ویژگی های بیان شارع در بیان شارع (ویژگی های بیان شارع را باید از شارع پرسید و این بیان بی بدیل را عرفی تلقی نکرد.)، ۲- تبیین تفصیلی نقطه آغاز بیان شارع (روش کشف بیان اجمالی شارع)، ۳- تبیین تفصیلی ساختار بیان تکمیلی شارع (روش کشف معاریض کلام شارع) و ۴- مقایسه روش بیان شارع با روش های عبور از خطای تفکر در منطق صوری و روش تحقیق های پوزیتویستی؛ از آیات و روایات استنطاق شود و درباره آن دقت فراوانی -به صورت جمعی و فردی- اعمال گردد.
علی کشوری - سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - قم
#آسیب_شناسی_کلان_حوزه_علمیه
#حوزه_علمیه_آینده
#تحول_سوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ایران نمیشه حمله نظامی کرد
مانگفتیم ها😄😄😄😄
ترامپ وپوتین وبایدن واردغان میگن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقته بزن در رو دیگه تموم شده.
🔵پایگاه رسانه ای اصفهان مدیا را دنبال کنید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1049232126C89b6a1563c
🔴 اطلاعیهی تجمع اعتراضی 📢
"بسم الله قاصم الجبارین"
«وَ تَأْتُونَ فِي نَادِيكُمُ الْمُنْكَرَ» | (سوره عنکبوت / آیه ۲۹)
کارتان بجایی رسیده که در مجامع عمومی، اعمال زشت انجام میدهید و به یکدیگر حرف زشت میزنید؟
«حضور بانوان در ورزشگاه آقایان»
«خلاف حکم رهبر و مراجع و بزرگان»
از همه دغدغهمندان میخواهیم که در تجمع اعتراضی روز چهارشنبه پاستور شرکت کرده و از رئیس جمهور محترم، عذرخواهی رسمی از امام و امت و همچنین لغو دائمی مجوز ورود زنان به ورزشگاه آقایان در سراسر کشور را مطالبه نمائیم.
🔖 وعده ما:
▪️ زمان : چهاشنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۶
▪️ مکان : تهران، پاستور، بوستان پاستور، مقابل نهاد ریاست جمهوری
📎 https://nshn.ir/7e7bvgYg2xOJoJ ✅
📜 جمعی از شخصیتهای حقیقی و حقوقی و تشکلهای مختلف دینی و انقلابی سراسر کشور از جمله:
🔹 تشکل انقلابی ابوذرها
🔸 تشکل قدم صدق
🔸 کانال فریاد ابوذرها
🔹 تشکل حوزوی سعداء
🔹 کانال سعداء
🔸 کانال تحصن مردمی
🔹 مدیریت، کادر، اساتید و طلاب مدرسه تخصصی خواهران کریمه اهل بیت سلام الله علیها در قم
🔸 کانال هیئتهای قزوین
🔹 کانال نورالقرآن
🔸 موسسه نجوا
🔹 گروه اجتماعی نور
🔸 تشکل خیر امة
🔹 گروه آرمان ما شهادت
🔸قرارگاه مردمی همت
🔹کانال کمیل
🔸کانال یازهرا
🔹اعضای کاروان حریم معصومه سلاماللهعلیها
🔸کانال حوزهی انقلابی
🔹بسیاری از اشخاص حقیقی و حقوقی ضمن تماس تلفنی یا پیامکی، اعلام حمایت کردهاند.
📌نکته : ان شاءالله مطالبهگری از رئیسجمهور محترم، روز پنجشنبه در قم هم انجام خواهد گرفت.
❌ یک قدم مخلصانه تا لغو مجوز حضور زنان در ورزشگاه آقایان مانده است پس #توقف_ممنوع 💯
#نشر_حداکثری
📣 کانال فریاد ابوذرها ____
https://eitaa.com/aboozar72
╰─┅─•🍃🌸🍃•─┅─
▫️ در جمع نمایندگان طلاب مطرح شد:
🔰 تشریح برنامههای دور دوم سفر رئیس جمهور به قم
🔻 حجت الاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم در مجمع عمومی نمایندگان طلاب و فضلا:
🔘 بررسی و پیگیری طرح های سفر اول رئیس جمهور به قم، تقارن این ایام با ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت، دیدار با مراجع عظام تقلید و ... از دلائل سفر رئیس محترم جمهور به قم است.
🔘 این سفر پس از عملیات شجاعانه وعده صادق انجام خواهد گرفت و باید به این نکته اشاره کنیم که شخص رئیس جمهور، حامی اصلی انجام این عملیات بوده و دولت سیزدهم همراهی بسیار مناسبی داشته است.
🔘 رئیس جمهور محترم در کنار حمایت قاطع از عملیات وعده صادق، حامی طرح نور (عفاف و حجاب) نیروی انتظامی نیز بوده و حمایت محکمی از سردار رادان دارند.
🔘 استان قم در طرح ملی مسکن پیشتاز کشوری بوده و ساخت 70 هزار ساختمان در این استان آغاز شده که آیت الله رئیسی در این سفر چند هزار مسکن را افتتاح خواهند کرد و کلید آن تحویل مردم خواهد شد.
🔘 پروژه فرودگاه قم نیز از دیگر برنامه های رئیس جمهور است که بحمدالله مشکلات این فرودگاه، تعیین تکلیف شده و کارگاه ساخت این فرودگاه در سفر رئیس جمهور راه اندازی شده و مطابق با وعده استاندار قم، این فرودگاه در یک و نیم سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
🔘 مسئله مونوریل قم نیز تعیین تکلیف شده و اعتبار آن نیز تأمین گردیده که اخبار آن در این سفر اعلام خواهد شد.
🔘 حضور در اجتماع 4 هزار نفری طلاب و فضلا در مدرسه فیضیه از برنامه های مهم این سفر است که این جلسه در ده سال گذشته سابقه نداشته است و ان شاءالله نکات راهبردی در این جلسه بیان خواهد شد و در این اجتماع،
📌حجت الاسلام والمسلمین رضوی مهر، رئیس مجمع نمایندگان طلاب،
📌حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی اردهالی، رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین
📌حجت الاسلام والمسلمین ساجدی، نماینده جامعه المصطفی
سخنرانی خواهند داشت.
🕌مهمان داریم...
دیدار مردم دیار جهاد و اجتهاد؛ قم با
رییس جمهور مردمی آیت الله رئیسی
🕙پنجشنبه، ساعت ۱۰ صبح، حرم مطهر
💢 ترکیب نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم چگونه است؟
۱ - حامیان دولت (شریان، پایداری، مصاف و امناء): ۹۸ نفر
۲ - حامیان قالییاف فهرست شانا: ۷۴ نفر
۳ - اصلاحطلب و اعتدالگرا: ۶۳ نفر
۴ - مستقلین با گرایش سابق اصولگرایی: ۲۶ نفر
۵ - مستقلین غیر جناحی و اقلیتهای دینی: ۱۹ نفر
۶ - مستقلین با گرایش سابق اصلاحطلبی و اعتدالگرایی: ۱۰ نفر
🔹 با بسته شدن پرونده انتخابات، ۱۶۶ نماینده مجلس یازدهم نتوانستند مجددا راهی بهارستان شوند و عملا ترکیب مجلس دوازدهم تغییر کرد.
تعطیلی شنبه و ایرادات بی جواب
خبرها از مجلس شورای اسلامی حاکی است که برخی نمایندگان در تلاش هستند تا با تصویب مصوّبه ای، شنبه را به جای پنج شنبه تعطیل کنند! به نظر می رسد تصویب چنین مصوّبه ای، اشکالات عدیده ای به همراه دارد و نمی تواند مفید به حال کشور باشد که در این زمینه نکاتی به عرض می رسد:
نکته۱: این که گفته می شود تعطیلی شنبه به جای تعطیلی پنج شنبه است، حرف نادرستی است و عملاً شنبه، جایگزین جمعه خواهد شد و طرّاحان محترم برای این که مورد هجمه متدیّنین قرار نگیرند، ادعای فوق را مطرح کردند، زیرا در شکل فعلی تعطیلات، پنج شنبه، مقدمه تعطیلی اصلی است و بیش از ۹۰ درصد جامعه به فعالیت مشغول اند، حال مصوّبه فوق می خواهد بار پنج شنبه را به دوش جمعه انداخته و جمعه را مقدمه تعطیلی اصلی و عمومی قرار دهد. در این صورت جمعه از خاصیت معنوی و نگاه دینی و نظائر آن خواهد افتاد که تبعات زیادی به همراه دارد. این که نماد اسلامی هفته به نماد یهودی تبدیل شود، یک حرکت ضد ارزشی و دینی است که به هیچ وجه قابل پذیرش نیست. ادعای این که جمعه نیز تعطیل رسمی است، نمی تواند از قبح کار بکاهد، زیرا همین الآن نیز پنج شنبه در نگاه عموم مردم تعطیل نیست و بسیاری از دستگاهها نیز مشغول به کار هستند.
نکته۲: طرّاحان محترم در دفاع از این ایده، ناهماهنگی تعطیلات در ایران با سایر ملل را دلیل اصلی ارائه آن می دانند و ادعا می کنند که هماهنگ سازی تعطیلات آخر هفته می تواند در توسعه مراودات اقتصادی و تجاری، مفید باشد و بخشی از مشکلات را مرتفع سازد. در پاسخ باید گفت نوع مراودات بین المللی که امروزه مبتنی بر سازوکارهای بستر مجازی و برخط سامان می گیرد، بسیاری از مسافرت های بین کشورها را منتفی کرده و از ضرورت انداخته است. همان کسانی که بن بست های اقتصادی را به چنین اموری وابسته می دانند، هرگز زیر بار پاسخ به این پرسش منطقی نمی روند که تا کجا باید از ارزش ها و داشته های ملی، دینی و اجتماعی خود عدول کرد، تا شمیم طراوت ادعایی اقتصاد سرمایه داری بر جان جامعه گرفتار در منجلاب اندیشه اقتصادی لیبرالی نشسته و آرامش به ارمغان آورد؟! اگر قرار بر هماهنگی کامل با دنیای بیرونی باشد، با شب ها چکار می کنید که روزهای ما همراه با شب های نیم کره دیگر زمین است؟ پس مصوّبه ای ارائه دهید تا برای هماهنگی با نیم کره دیگر زمین که اتفاقاً کشور آمریکا و کانادا نیز در آن قرار دارند، شب ها را به کار مشغول باشیم و روزها بخوابیم! مگر همین آقایان در دولت سازندگی ادعا نکردند که با تغییر ساعت در ۶ ماه اول سال، مشکلات انرژی کاهش می یاید؟ چرا نیافت و در مقابل با موجی از بحران های روحی و روانی مواجه شدیم و بعد از سال ها، به روال سابق برگشته ایم!
نکته۳: مسئله دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، نگاه به وضعیت اقتصادی کشورهایی نظیر پاکستان است که با شعار هماهنگی با نظام بین الملل، در تعطیلات آخر هفته خود، جابجایی صورت داده اند؛ چه تحوّل خاصی در اقتصاد آنها دیده شده است؟! اگر روزی همین جریان لیبرال و وابستگان اندیشه های لیبرالی اعلام کنند که تاریخ اسلامی مزاحم کار ماست و ذهن ما را خراب می کند و برای آسودگی در انجام کارها، تاریخ اسلامی را به تاریخ میلادی برگردانید، چه جوابی خواهید داشت؟ اشتهای تمدن غرب در حذف و اضمحلال ارزش های ملل دیگر، سیری ناپذیر است و حوزه های علمیه و دانشگاهها و نخبگان متعهد باید به وظیفه خود در مواجهه با رویکردهای فرهنگ سوز، آگاهانه و منسجم برخورد نمایند.
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
حوزه علمیه قم؛ شکریان آملی
https://eitaa.com/shukrian1
نسل جوان و هوشمند ما که قرار است مسئولیّت ملّی و انقلابی گام دوّم این انقلاب را بر عهده بگیرد و آیندهی این کشور را اداره بکند، احتیاج دارد به یک نرمافزار واقعی... این نرمافزار که میتواند شتابدهنده باشد، کمککننده باشد و حتّی در مواقعی تحوّلآفرین باشد، عبارت است از درسهای امام. ۱۴۰۱/۳/۱۴
📚پویش مطـالعـه آثـار رهبــر معظـم انقـلاب اسلامی مدظله العالی
✅هـــــر هفتـــــــــــه ✅ یــک کتــــــــــــاب ✅ یـک مســـابقـه
🎁همراه با اهدای جـایزه به نفرات برگـزیده
🎯 تهیه کتاب با ۲۰% تخفیف:
📎خرید: qom_khamenei_book@
👈🏻👈🏻زمان آزمون:
⭕️پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰
🔸پیوند سوالات در زمان مقرر از طریق کانال زیر منتشر می شود🔸
@khamenei_book_qom
@khamenei_book_qom
@khamenei_book_qom
#پذیرش
● تحولی در حوزه علمیه کاشان
مبتنی بر درختواره حوزه های دانشی علوم اسلامی
پذیرش موسسه آموزش عالی حوزوی ائمة اهل البیت علیهم السلام
- تحصیل در 8 رشته تخصصی در دو سطح به شرح ذیل:
در سطح 2:
1. دوره تخصصی حقوق و قضای اسلامی
( بورسیه قوه قضاییه )
2. رشته تخصصی کلام اسلامی
3. رشته تخصصی علوم اسلامی با گرایش تبلیغ
در سطح 3:
4. دوره تخصصی رسمی مشاوره اسلامی
5. رشته تخصصی مهدویت
6. رشته تخصصی تبلیغ با گرایش خطابه و سخنوری
7. رشته تخصصی تبلیغ با گرایش کودک و نوجوان
8. رشته تخصصی علوم اسلامی با گرایش تفسیر
- اولویت استخدام فارغ التحصیلان موسسات و مراکز تخصصی در قوه قضائیه ، مراکز مشاوره اسلامی و مراکز تبلیغی
کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره از طریق راه های ارتباطی:
03155318050
خیابان امیر کبیر نبش کوچه سیلک 11
معاونت آموزش مرکز مدیریت کاشان :
@Amozeshkashan
کانال موسسه :
@M_Ahlebeit
🅾 پشت پرده تعطیلی چیست⁉️
♦️ مدتی است که بحث داغ مجلس اینست که یک روز در هفته را تعطیل کنند. حتی دولت ھم با این پیشنهاد همراهی کرده و موافق کاهش ساعت اداری از ۴۴ساعت در هفته به ۴۰ ساعت است. و ظاهرا فقط بحث اصلی آنست که شنبه تعطیل شود یا پنجشنبه ‼️
♦️بله! از آنجا که همه ما انسانها ذاتا راحتطلب هستیم، تمایل داریم که یکروز بیشتر تعطیل باشیم و به تفریح و کارهای شخصی و احتمال بسیار به کار درآمدزای دیگری بپردازیم، اما بنظر میآید پشت این قضیه دسیسه ای نهفته است، آیا تابحال به این فکر کردهاید که براستی چرا باید کشوری که تحت شدید ترین تحریمهای تاریخ است و نیاز شدید به #کار چند برابری برای جبران چاله بزرگ تحریمها دارد؛ یکروز دیگر به تعطیلی های خود در هفته اضافه کند؟ مگر رهبر انقلاب در سالهای متمادی شعار سال را #اقتصادی و افزایش #تولید قرار ندادهاند و مگر در سخنرانیهای خود بارها به این مسئله اشاره نکردهاند که راه برون رفت از مشکلات اقتصادی، #افزایش_تولید و #تلاشبیشتر است؟ حال نمایندگان مجلس و مسئولین دولت را چه شده که نه تنها به دنبال افزایش تولیدند، بلکه با اضافه کردن تعطیلات عملا بدنبال رسمیت بخشیدن به کاهش تولید و کار و تلاش در کشورند⁉️
♦️تصور آنست که غرب تقریبا به انتهای ایده نئولیبرالیستی خود رسیده و تنها با اتکا به قوای میلیتاریستی و دسیسهافکنی های سابقه دار پیش میرود، در واقع از آنجا که تهی بودن ایده خود را درک کرده، اهداف آرمان و ایده چندانی برای رسیدن در مقابل خود ندارد.
♦️ در مقابل ایران ایدههای بزرگ با قابلیت های جهانشمول داشته و با سرعت در حال حرکت است. رشد علمی ایران طبق آخرین محاسبات خودشان چندین برابر (=۱۱برابر) کشورهای غربی است. استقبال جوامع فکری و نخبگانی جهان از روش حکمرانی جمهوری اسلامی در دنیا بی نظیر است. مردم در کشورهای مختلف برای گفتمان جمهوری اسلامی احترام قائل؛ و به آن مایلند.
♦️تئوریسین های نئولیبرالیسم بخوبی میدانند ایدهای که با حفظ استقلال و عدم تمکین به شرق و غرب و با سرعت در حال پیشروی است؛ عملا قابلیت پذیرش جهانی دارد و دیر یا زود مورد استقبال دنیا قرار خواهد گرفت و اگر با این سرعت سنگرهای فکری آنها را در اذهان عمومی مردم جهان فتح کند برای آنها بسیار خطرآفرین خواهد بود! یکی از بهترین راه ها برای کاهش این رشد انفجاری تعطیلی است! یکروز تعطیلی در هفته بمعنی تعطیلی ۵۰ روز در سال است و راه خوبی است تا از رشد و پیشرفت کشور رقیب بکاهند!
♦️حال سوال اینست: آیا نمایندگان مجلس این نکته را نمیدانند؟
بله میدانند، اما چند سال قبل رهبر انقلاب به یک نکته بسیار مهم هشدار دادند. و آن اینکه «دشمن بدنبال ایجاد #تغییرات_محاسباتی در #مسئولان است!» مسئولی که محاسباتش تغییر کرده باشد براحتی با دکترین اغواگرانه غرب همراه خواهد شد و حتی خود نمیداند که عملا به یک ابزار برای مقاصد دشمن تبدیل شده است. به مجلس شورای اسلامی که بنگرید گویی همه نماینده گان مسخ شدهاند، کسی نیست این سوال را مطرح کند که "اصلا چرا تعطیل کنیم!؟" همه انگار اصل قضیه را پذیرفته و بر لزوم آن تأکید دارند!
🖇امیدواریم شورای محترم و بصیر نگهبان جلوی "اصل تعطیلی" را بگیرد
✍یڪ طلبھـ ـ
31.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تعطیلی شنبه، به نفع مردم یا به نفع اقلیت سرمایه داری؟!
🔻نابودی بازارهای خرد و شکستن کمر تولید به بهانه ارتباط بیشتر با بازارهای جهانی
🔸مناظره حجت الاسلام سیدعلی موسوی (استاد دانشگاه) و علیرضا مناقبی (رییس مجمع واردکنندگان)
برای دیدن ویدیوی کامل این مناظره کلیک کنید.
.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 علی خضریان نمانیده مجلس: نفوذ مافیای قدرت و تغییر تعطیلی دولت در روز پنج شنبه به روز شنبه بدون اطلاع کمیسیون اجتماعی
✅کانال اخبار 20:20
نقدی فقهی و موضوع شناسانه درباره تعطیلی شنبهها
- دفتر آیت الله جوادی آملی نوشته: «از آنجا که تعطیلی روز شنبه هماهنگ شدن با بازار و دادوستدهای اقتصادی جهانی است و مؤثر در حل برخی از مشکلان اقتصادی و مهار تورم است و قصد تشبه به مخالفین نیست بلکه تعامل است، لذا تعطیلی روز شنبه،علاوه بر روز جمعه، مانعی ندارد.»
🌀 اما اشکالات این فتوا عبارت است از :
- هر قصدی به هر فعلی نمیتواند تعلق بگیرد، مگر آنکه احراز شود عقلا و عرفا آن فعل در طریق آن قصد است که در این مورد منتفی است.
- تشبه به کفار که حرام است از امور قصدی نیست و در هر صورت وجود دارد و لذا اصل فوقانی حاکم بر چنین اقدامی به حکم اولی حرمت است مگر آنکه وجود دلیل و قصدی غیر از تشبه که نیاز ضروری جامعه اسلامی هم باشد احراز شود تا رافع حرمت شود که عبارت باشد از ضرورت تعامل یا اقدامی برای تقویت امور اقتصادی مسلمین و ...که این رافع حرمت نیز منتفی است.
- هرچند حذف یک روز تعطیل فقط برای کمتر از ۱٪ جامعه و عدم تعطیلی ۱٪ از بخشهای دولتی برای تعاملات اقتصادی [در روز جمعه] می تواند مصداق تعامل برای انجام تبادلات اقتصادی باشد،اما با افزایش تعطیلی،چه تعاملی حاصل میشود؟!
- وجود فعالیت اقتصادی در روز شنبه چه ضدیتی با تعاملات اقتصادی با کفار دارد که بخاطر تعامل باید تعطیل شود؟
- تعطیلی یک روز چگونه می تواند در هماهنگی با داد و ستدهای اقتصادی جهانی و حل مشکلات اقتصادی و مهار تورم موثر باشد؟!
- پر واضح است که تعطیلی شنبه موجب اخلال و تاخیر در انجام مطالبات مردم و ضربه به اقتصاد و حرام است
● حجتالاسلام دشتی
ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
☑️ تأثیر همه جانبه یک روز تعطیل بر کل کشور و مردم‼️
✅ کیست که نداند تعطیل شدن رسمی و سراسری یک روز در کل کشور، بر همه امور و سبک زندگی تأثیرگذار است، چه فرهنگی و اجتماعی و چه اقتصادی❓
✅ اگر با تعطیل کردن شنبه، کل فرهنگ و سبک زندگی ما، از کار و تلاش گرفته تا سفر و زیارت، و تا تفریح و شمال و جنوب رفتن مردم تغییر میکند،
☑️ مگر با این تعطیلی چه منفعت عظیم اقتصادی عاید کشور میشود که بر هر چیزی ترجیح دارد⁉️
☑️ مگر چند درصد جمعیت ۸۵ میلیونی کشور با آمریکا و اروپا ارتباط تجاری دارند⁉️
☑️ مگر با وجود امكانات الکترونیک و دادوستد مجازی، چه نیاز حیاتی به این تعطیلی است⁉️
☑️ آیا محاسبه شده که با این تعطیلی، چه خسارتی بر گروه هایی از مردم متوسط به پایین وارد میشود❓
☑️ حداقل خسارت این کار، تشبّه به کفار و همراهی با یهود است که حرمت شرعی دارد، هرچند چنین قصدی هم نباشد❗️
☑️ انسان شک میکند در دورهای که روابط همه جانبه ایران، از غرب به شرق منتقل شده، چنین بحث مشکوکی مطرح شود❗️
👌و ظاهرا باید به دنبال نفوذیهای چند لایه و عمیق دشمن، یا پول پاشی خدایان ثروتهای بادآورده، بگردیم❗️
✍احمد سعیدی
💢 مخالفت آیتالله العظمی سبحانی با تعطیلی شنبه
🔹 آیتالله سبحانی، از مراجع تقلید شیعیان در مورد تصویب تعطیلی روز شنبه توسط نمایندگان مجلس، اطلاعیهای صادر کرد که در زیر آمده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر محترم نمایندگان مجلس شورای اسلامی ـ دام تاییداتهم
با اهداء سلام، موفقیت همگان را از خداوند متعال خواهانم.
تصدیق میدهد؛ تعطیلی روزشنبه که در مجلس به تصویب رسید از لحاظ داخلی و خارجی قابل ملاحظه است.
از لحاظ خارجی:
در چنین روزهایی که دشمن صهیونیست فزون از هفت ماه، به نسل کشی پرداخته و هزاران شهروند غزه را به خاک و خون کشیده است آیا صلاح است در چنین شرایط روز تعطیلی دشمن که شنبه است، در جمهوری اسلامی ایران نیز به رسمیت شناخته شود. دنیای خارج که چشمانشان به ایران اسلامی باز است در این مورد چگونه داوری میکنند و آیا این نشانه غلبه فرهنگ غربی نیست؟
از نظر داخلی:
1. استدلال آقایان بر تعطیلی روز شنبه با منطق آنان همخوان نیست میگویند: «اقتصاد ایران با اقتصاد جهان پیوند ناگسستنی دارد باید کاری کرد که بیشترین روزهای هفته، این پیوند بر قرار باشد» این سخن بسیار منطقی است ولی دلیل بر تعطیلی روز شنبه نمیشود، چون در چنین روزی دنیای خارج نیز تعطیل است. این منطق ایجاب میکند که روزهای پنجشنبه که روز کاری بوده، بیشترین فعالیت را داشته باشد که دنیای خارج نیز فعال است؛ آقایان به جای اصلاح علت سراغ معلول رفتهاند و سبب آن این است که میخواهند تعطیلی هفته از یک روز به دو روز افزایش یابد. و مسئله ارتباط با خارج در درجه دوم است.
2. در خمیره هر ایرانی روز شنبه روز کاری است، مصوبه مجلس بر تعطیلی شنبه، شنا بر خلاف مسیر آب است و اگر هم اقلیتی تعطیل کنند اکثریت از آن پیروی نمیکنند و این سبب میشود که در جامعه دو دستگی پدید آید که ضرر آن کمتر نیست.
3. سالهاست که بر اثر یک رشته تبلیغات، روز پنجشنبه حالت تعطیلی به خود گرفته و با تصویب تعطیلی روز شنبه، شمار تعطیلی هفته به سه روز خواهد رسید و با بحران تولید که کشور با آن روبروست کاملاً در تضاد است.
4. در دراصل 17 قانون اساسی، تکلیفِ تعطیلی هفته روشن شده است : «تعطیلی رسمی هفتگی روز جمعه است».
باز در این مورد ملاحظاتی است، به همین مقدار بسنده شد امید است تجدید نظر شود.
قم ، جعفر سبحانی
28 اردیبهشت
☘﴾﷽﴿☘
* اللهم عجل لولیک الفرج *
محضر گرامی اساتید محترم مدرسه عالی حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی قدس سره
سلام علیکم،
احتراما بدینوسیله ضمن عرض تبریک خجسته میلاد با سعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا علیه السلام به حضرتعالی و همه شیعیان و ارادتمندان آن حضرت
و جهت عرض تبریک و تهنیت به پیشگاه مقدس قطب عالم امکان ، منجی عالم بشریت ، حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ، باستحضار می رساند مراسم جشن با شکوه با حضور همه اقشارمختلف مردم ، مخصوصا اساتید و فضلای محترم و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت (علیهم السلام) برگزار می گردد.
از حضرتعالی دعوت می شود در این مراسم باعظمت شرکت فرمائید.
زمان :
دوشنبه : ۱/ ۳/ ۴۰۳
مصادف با : ۱۱ ذیقعده ۱۴۴۵
●●●●
ساعت مراسم :
۱۰ الی ۳۰ /۱۱ صبح
●●●●
■ مکان :
خیابان چهارمردان کوچه ۶
بیت مرحوم حضرت آیتالله العظمی گلپایگانی (قدس سره)
****
》》حضور حضرتعالی زینت بخش مجلس و تعظیم شعائر الهی خواهد بود.
* از طرف بیت معظم له *
🔰 یادداشت روز
❌ رأی از فقراء، پاس گُل به ثروتمندان
🔹مجلس یازدهم در روزهای پایانی کار خود، یک سیّئه را از خود به یادگار گذاشت و در حالی که چهار سال قبل با شعار حمایت از ضعفاء و حفظ ارزشهای دینی و انقلابی، آراء جریان متدین و انقلابی و جنوب شهریها را تصاحب کرد، پایان کار خود را با یک خوشخدمتی به مترَفین، سرمایهداران و شمالشهرنشینان ختم نمود.
🔸افزودن ۵۱روز تعطیلی در کشوری که مشکلات فراوان اقتصادی را تجربه میکند و درحالی که بسیاری از جوانان این مرز و بوم، از داشتن همسر، خانه و کار مناسب محروماند، مجلس یازدهم بر همه این نیازها چشم پوشیده و یک روز بر تعطیلات هفته اضافه کرده است! تعطیلی که یک خار راه در مسیر جهش تولید است و عقبگردی در مسیر توسعه و سازندگی تلقی میشود.
🔹البته مترفان، زراندوزان و سرمایهداران، بهرهمند از این تعطیلی مضاعف، سرازیر در جادههای شمال کشور، ویلاهای لاکچری و مجموعههای حفاظتشده از ورود پابرهنگان در سواحل دریای مازندران خواهند شد و به ریش رأیدهندگان چهارسال قبل خواهند خندید! دروغ بزرگ همراهی با اقتصاد جهانی را چنان بزک میکنند که حتی بعضی از متدیّنین و دلسوزان نیز آن را باور میکنند.
🔻 اینک این شورای محترم نگهبان است که باید خطر افزودن ۵۱روز تعطیلی بر تعطیلات سال را جدّی بگیرد و بداند مصوّبه مجلس در تقابل آشکار با شعار سال بوده که از سوی رهبر فرزانه انقلاب در جهت جهش تولید هدف گذاری کرده است.
✍️ حوزه علمیه قم؛ شکریان آملی
#حوزه_علمیه_قم #مرکز_بسیج_اساتید
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
| ایتا | سایت |روبیکا | آپارات |
🔴رهبر معظم انقلاب: یک تذکر هم در باب مسائل مربوط به فروردین عرض کنیم. اولاً این تعطیلات طولانی و بیدلیل، هیچ منطق عقلایی ندارد. وضع خوبی نیست که اوّلِ سال، روزهای متوالی -گاهی دو هفته و گاهی بیشتر- همه چرخهای فعّالیت در کشور از حرکت بیفتد. خلاف مقرّرات هم هست، طبق مقرّرات تعطیلیها محدود است. ما در ایّام سال، تعطیلی زیاد داریم که این به زیان کشور است. در بعضی از کشورهای دنیا، طبق فهرستی که مشاهده میکردم، همه تعطیلات رسمی در طول سال از پنج، شش روز تجاوز نمیکند. لکن ما تعطیلیهایمان بسیار زیاد است. علاوه بر آن هم عدّهای با بیتوجّهی و بیاعتنایی خود به کار، علم، تحصیل و به اشتغالات روزمرّه زندگی و کارهای اداری و سازندگی، بر این تعطیلات اضافه هم میکنند؛ آنهم در آغاز سال. بالاخره در اوّلِ سال، اوّلِ یک دوره جدید مالی و کاری است. توصیه مؤکّدِ بنده این است که هم مسؤلین و هم آحاد مردم عزیزمان تصمیم بگیرند این تعطیلات را کم کنند. این همه تعطیلاتِ پیدرپی، زیانهایی به بار میآورد که هر چند در اوّل کار محسوس نیست، لکن نتایج آن برای همه زیانبار است.
۱۳۸۱/۱/۱۶
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سیل مشهد و بازخوانی تذکر ده سال قبل رهبر انقلاب
🔹 در سال ۱۳۹۳ رهبر انقلاب نسبت به کوهخواری جنوب مشهد تذکر جدی دادند اما مدیران وقت نه تنها توجهی نکردند بلکه کوههای جنوبی مشهد را تخریب و از بین بردند همان کوههایی که هم مجرای تنفس شهر بود و هم مانع تشدید سیل در شهر شدند.
#سیل #مشهد #امام_رضا
#حوزه_علمیه_قم #مرکز_بسیج_اساتید
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
| ایتا | سایت |روبیکا | آپارات |
💢 خبر فوت آیت الله مظاهری کذب است
🔹 در پی انتشار شایعاتی مبنی بر رحلت آیت الله حسین مظاهری، فرزند ایشان در گفتوگو با جماران ضمن تکذیب این خبر گفت: ایشان پنجشنبه هفته قبل پس از چند روز بستری، از بیمارستان مرخص شدند و هم اکنون در وضعیت جسمی مناسبی قرار دارند.
جهت دفع بلا و سلامتی رئیس جمهور محترم و همراهانشان صدقه و نذر صلوات رو فراموش نکنید
دعای سریع الاجابه: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظِيمِ الْأَعْظَمِ الْأَجَلِّ الْأَكْرَمِ الْمَخْزُونِ الْمَكْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهَانِ الْمُبِينِ الَّذِي هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ نُورٌ مِنْ نُورٍ وَ نُورٌ فِي نُورٍ وَ نُورٌ عَلى نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ يُضِيءُ بِهِ كُلُّ ظُلْمَةٍ وَ يُكْسَرُ بِهِ كُلُّ شِدَّةٍ وَ كُلُّ شَيْطَانٍ مَرِيدٍ وَ كُلُّ جَبَّارٍ عَنِيدٍ لَا تَقِرُّ بِهِ أَرْضٌ وَ لَا تَقُومُ بِهِ سَمَاءٌ وَ يَأْمَنُ بِهِ كُلُّ خَائِفٍ وَ يَبْطُلُ بِهِ سِحْرُ كُلِّ سَاحِرٍ وَ بَغْيُ كُلِّ بَاغٍ وَ حَسَدُ كُلِّ حَاسِدٍ وَ يَتَصَدَّعُ لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّ وَ الْبَحْرُ وَ يَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْكُ حِينَ يَتَكَلَّمُ بِهِ الْمَلَكُ فَلَا يَكُونُ لِلْمَوْجِ عَلَيْهِ سَبِيلٌ وَ هُوَ اسْمُكَ الْأَعْظَمُ الْأَعْظَمُ الْأَجَلُّ الْأَجَلُّ النُّورُ الْأَكْبَرُ الَّذِي سَمَّيْتَ بِهِ نَفْسَكَ وَ اسْتَوَيْتَ بِهِ عَلَى عَرْشِكَ وَ أَتَوَجَّهُ إِلَيْكَ بِمُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ أَسْأَلُكَ بِكَ وَ بِهِمْ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَفْعَلَ بِي كَذَا وَ كَذَا» كلينى، كافي
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ