#معرفی_کتاب
📚 نظام سیاسی در اسلام
✍️ #درباره_کتاب :
اثر پیش رو بازنویسی کتاب مبانی حکومت اسلامی است که ۲۰ سال پیش انتشار یافت و بارها تجدید چاپ شد و به عنوان متنی آموزشی از سوی برخی مراکز حوزوی و دانشگاهی انتخاب گردید و اکنون در سامانی جدید با تفکیک نظام سیاسی از نظام حقوقی در دو جزء منتشر میشود.
🔸 در کتاب حاضر محورهای کلی نظام سیاسی در اسلام در سه بخش ارائه شده است؛ بخش اول به «اسلام و حکومت»، بخش دوم به «مشروعیت حاکمیت و حکومت» و بخش سوم به «ساختار دولت حکومت اختصاص یافته است».
🔹در بخش اول این کتاب «رابطه اسلام با سیاست» و «بررسی دیدگاه نفی رابطه اسلام با سیاست» و در بخش دوم نیز «حاکمیت و ولایت خداوند»، «ولایت پیامبران و امامان(حکومت در عصر حضور)» و «ولایت فقیهان(حکومت در عصر غیبت)» مورد بررسی قرار گرفته است.
🔸همچنین نویسنده محترم در بخش سوم این کتاب «ارکان دولت»، «چگونگی تحقق ولایت»، «قلمرو ولایت» و «قوای حکومت» را مورد تبیین قرار داده است.
🌐 آدرس خرید اینترنتی:
yun.ir/qv3i9e
📱#پیامک_عاشورایی
چنانچه، واقعاً بفهمند و بفهمانند که مساله چه هست و این عزاداری برای چه هست و این گریه برای چه این قدر ارج پیدا کرده و اجر پیش خدا دارد، آن وقت ما را «ملت گریه» نمیگویند، ما را «ملت حماسه» میخوانند.
#امام_خمینی
📆 ۳۱ خرداد ۱۳۶۱
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/posts/view/3018
کانال رسمی مجمع نمایندگان طلاب
https://eitaa.com/joinchat/4022206477C6f03594923
◼️ویژه برنامه #این_خانه_عزادار_حسین_است
➖معاونت خانواده و امور فرهنگی مرکز خدمات حوزههای علمیه برای تقویت فضای معنوی و انس هر چه بیشتر فرزندان طلاب با اهلبیت علیهمالسلام به ویژه سرور و سالار شهیدان و یاران با وفایش، ویژه برنامه "این خانه عزادار حسین است" را برگزار مینماید.
➖ویژه: فرزندان طلاب و روحانیون(برادر و خواهر)
عناوین برنامه:
◾️ خانه و محله خود را سیاهپوش و یا روضه خانگی برگزار نموده، فیلم یا عکس آن را ارسال نمایید.
◾️قرائت زیارت عاشورا، مداحی و مرثیه سرایی فرزندان پسر و شعر خوانی دختران(زیر هشت سال) و فیلم آن را ارسال نمایید.
🎁هدایا:
1. پنج نفر مبلغ پنج میلیون ریال
2. هفتاد و دو نفر مبلغ یک میلیون ریال
3. هفتاد و دو نفر مبلغ پانصد هزار ریال
🗓زمان ارسال آثار: 21 مرداد الی 12 شهریور
علاقه مندان می توانند آثار خود را به معاونت فرهنگی مرکز خدمات حوزههای علمیه قم در پیامرسان ایتا به نشانی @csis_farhangi_qom ارسال کنند.
📢برای دریافت آخرین اخبار مرکز خدمات، روابط عمومی مرکز خدمات حوزههای علمیه قم را دنبال کنید.
🆔 @csis_0
+کانال مجمع نمایندگان طلاب
May 11
مجمع نمایندگان طلاب
#شرح_حدیث / #جلسه_چهل_و_هشتم / شرح حدیثی درباره مواعظ حضرت عیسی(ع) به حوارییون / ۱۳۸۰/۰۲/۱۰
وَ مِن وَصیَّةٍ لَهُ عَلَیهِ السَّلامُ نَقلاً عَنِ المَسیحِ عَلَیهِ السَّلامُ بِحَقٍّ اَقولُ لَکُم لا یُغنی عَنِ الجَسَدِ اَن یَکونَ ظَاهِرُهُ صَحیحاً وَ باطِنُهُ فاسِداً کَذٰلِکَ لا تُغنی اَجسادُکُمُ الَّتی قَد اَعجَبَتکُم وَ قَد فَسَدَت قُلوبُکُم وَ ما یُغنی عَنکُم اَن تُنَقّوا جُلودَکُم وَ قُلوبُکُم دَنِسَةٌ لا تَکونوا کَالمُنخَلِ یُخرِجُ مِنهُ الدَّقیقَ الطَّیِّبَ وَ یُمسِکُ النُّخالَةَ کَذٰلِکَ اَنتُم تُخرِجونَ الحِکمَةَ مِن اَفواهِکُم وَ یَبقَى الغِلُّ فی صُدورِکُم یا عَبیدَ الدُّنیا اِنَّما مَثَلُکُم مَثَلُ السِّراجِ یُضیءُ لِلنّاسِ وَ یُحرِقُ نَفسَه.(۱)
بِحَقٍّ اَقولُ لَکُم لا یُغنی عَنِ الجَسَدِ اَن یَکونَ ظَاهِرُهُ صَحیحاً وَ باطِنُهُ فاسِدا
از قول حضرت مسیح است به حواریّین: ظاهر جسم، سالم و صحیح باشد، امّا زیر لباس، بیماری و زخم و کثافت باشد؛ این چیز خوبی نیست. به صورت و بَشَره(۲) و ظاهر که انسان نگاه میکند ببیند آقا تَرتمیز و سالم است، امّا لباسش را که بِکَند ببیند که بدنش زخم و دارای عفونت و چرک و مانند اینها است. انسان به این قانع نمیشود که فقط این ظواهر را، صورت را، دستها را، لباسها را تمیز کند.
کَذٰلِکَ لا تُغنی اَجسادُکُمُ الَّتی قَد اَعجَبَتکُم وَ قَد فَسَدَت قُلوبُکُم
اگر جسم شما هم سالم باشد در حالی که دل شما خدای نکرده ناسالم است، این هم مثل همان است؛ هیچ تفاوتی ندارد. وجود شما از ظاهر و باطن آمیخته شده؛ کافی نیست که سر و صورت را درست کنید، باطن خراب باشد؛ باطن را باید درست کرد، دل را باید آباد کرد.
وَ ما یُغنی عَنکُم اَن تُنَقّوا جُلودَکُم وَ قُلوبُکُم دَنِسَة
حضرت عیسیٰ به حواریّین خود میفرماید کافی نیست که پوست خود را تمیز کنید، در حالی که دل شما آلوده و ناپاک است.
لا تَکونوا کَالمُنخَلِ یُخرِجُ مِنهُ الدَّقیقَ الطَّیِّبَ وَ یُمسِکُ النُّخالَة
بعد میفرماید مثل غربال نباشید -غربال و الک را میگویند «مُنخَل»- که آرد ریز نرم تمیز را از خودش خارج میکند، امّا نخالهها را در خودش نگه میدارد؛ این جوری نباشید.
کَذٰلِکَ اَنتُم تُخرِجونَ الحِکمَةَ مِن اَفواهِکُم
مثل این است که امروز با ما حرف زدهاند! شما هم حکمت را از زبان خودتان بیرون میریزید؛ مثل همان آردهای تمیز خوب نرم مطلوب که از الک میریزد پایین، ما هم حکمتها را همین طور میریزیم بیرون.
وَ یَبقَى الغِلُّ فی صُدورِکُم
امّا دشمنیها و تلخیها و آلودگیها و ناخالصیها در دلتان باقی میماند، نستجیر بالله.
یا عَبیدَ الدُّنیا اِنَّما مَثَلُکُم مَثَلُ السِّراج
ای بندگان دنیا! داستان شما داستان چراغ است.
یُضیءُ لِلنّاسِ وَ یُحرِقُ نَفسَه
خود را میسوزاند، به دیگران نور میدهد. خب این حرف میتواند با زبان ستایش گفته بشود، میتواند با زبان مذمّت گفته بشود. خود ما معمولاً میگوییم فلانی مثل شمع میسوزد تا به دیگران روشنی بدهد؛ خیلی خب، این از آن بُعد، با آن نگاه، میشود ستایش؛ یعنی خودش رنجها را تحمّل میکند که دیگران نور بگیرند. امّا میتوان با یک نگاه دیگر، این تمثیل را شماتتآمیز دانست که حالا حضرت عیسیٰ به حواریّین از این بُعد نگاه میکند؛ میگوید شما خودتان هیچ سودی از خودتان نمیبرید، از تلاش خودتان هیچ بهرهای خودتان نمیبرید. مراد از «بهره» پولوپَله و مقام و عنوان نیست؛ یعنی بهرهی معنوی و روحی، تعالی، کرامتهای انسانی، قرب الیالله. خود شما هیچ بهرهای نمیبرید امّا دیگران از حرفهای شما بهره میبرند. ما جوانها را تشویق میکنیم میافتند به عبادت، در میدانهای صفا و معنویّت، در میدان جهاد -هر وقتی یک جوری- تا آن ملکوت اعلا میروند امّا خود ما پای در گِل و پای در غُل باقی میمانیم؛ خیلی خطرناک است. [بایستی] نیّتها را خالص بکنیم و سخن را فقط برای دیگران نگوییم؛ اوّل برای دل خودمان بگوییم، فقط برای دل خودمان. من دیدم در حالات مرحوم آشیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی همشهری ما -مشهدی- که یک جایی میگوید من روزی فلان قدر، فلان تعداد، چند هزار این ذکر را بر دل تاریک خود خواندم. بَهبَه! این خوب است؛ ذکر این است. ذکر را انسان باید بر دل خودش بخواند؛ این دلِ مرده. ذکر «لاالهالّاالله» و ذکر «استغفرالله» را بر دل بخواند، بر دل خود تلاوت کند؛ اوّل این است. چقدر خوب است که انسان دعای کمیل که میخواند در یک جمعیّتی، فقط برای آنها نخواند، برای خودش هم بخواند دعای کمیل را. بعضیها دعا را فقط برای دیگران میخوانند؛ این، آن جوری است.
۱) تحفالعقول، ص ۳۹۳
۲) چهره، صورت
🔷 دریافت سایر جلسات:
🆔https://eitaa.com/MNT_QOM/6103
🆔https://eitaa.com/MNT_QOM/6214
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 مجموعه کتیبه | پویش «عزاداری خالصانه؛ رعایت مومنانه»
▪️رهبر انقلاب: مردم مؤمن بیشتر از دیگران به شیوهنامهها عمل میکنند
▫️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بر اساس تأکیدات مکرر حضرت آیتالله خامنهای به رعایت شیوهنامههای بهداشتی در هیاتهای عزاداری در شرایط کرونا از کاربران دعوت میکند تا تصاویر خود از رعایت شیوهنامههای بهداشتی در جلسات عزاداری را در شبکههای اجتماعی با هشتگ #عزاداری_خالصانه_رعایت_مومنانه منتشر کنند.
📥 همچنین فایل کتیبههای ویژهی شعار این پویش برای چاپ و نصب در اختیار کاربران و دستاندرکاران هیئات قرار گرفته است.
📱 صفحه پویشهایKHAMENEI.IRدر اینستاگرام👇
Instagram.com/hamgam_pouyesh
باسمه تعالی
قابل توجه نمایندگان و طلاب محترم
پیرو مصوبه ستاد کرونا
امور اداری مجمع نمایندگان طلاب وفضلای حوزه علمیه قم
از تاریخ 25/5/1400 لغایت 30/5/1400
به مدت شش روز تعطیل می باشد.
دبیرخانه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای
حوزه علمیه قم
📱#پیامک_عاشورایی
محرّم چه ماه مصیبتزا و چه ماه سازنده و کوبندهای است، محرّم ماه نهضت بزرگ سید شهیدان و سروَر اولیای خداست که با قیام خود در مقابل #طاغوت، تعلیم سازندگی و کوبندگی به بشر داد و راه فنای ظالم و شکست ستمکار را به فدایی دادن و فداشدن دانست؛ و این خود سرلوحه #تعلیمات_اسلام است برای ملتها تا آخر دهر.
#امام_خمینی
📅 2 بهمن ۱۳۵۶
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/posts/view/919
May 11
🌷همراهان گرامی و کتابخوان سلام🌷
برای دسترسی بهتر به کتاب های معرفی شده در کانال از #قفسه_کتاب استفاده کنید:
💠 #قفسه_چهارم
16_ دوره هفت جلدی درباره مشروطیت
🆔 https://eitaa.com/MNT_QOM/6187
17_ پایی که جاماند
🆔 https://eitaa.com/MNT_QOM/6191
18_ دو امام مجاهد
🆔 https://eitaa.com/MNT_QOM/6203
19_ آفتاب در مصاف
🆔 https://eitaa.com/MNT_QOM/6213
20_ دشمن شناسی
🆔 https://eitaa.com/MNT_QOM/6225
#معرفی_کتاب
📱#پیامک_عاشورایی
«اساس دین با #عاشورا پیوند خورده و به برکت عاشورا هم باقى مانده است.»
#آیت_الله_العظمی_امام_خامنهای
۱۳۷۲/۰۳/۲۶ 📆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای عدالت
زندگی سید الشهدا، زندگی حضرت صاحب- سلام الله علیه- زندگی همه انبیای عالم، همه انبیا از اول، از آدم تا حالا همهشان این معنا بوده است که در مقابل جور، حکومت عدل را میخواستند درست کنند. 01 فروردین 1367
الإمام الحسین والإمام المهدی الموعود، قد اتمت الحجه علینا للاقتداء بسیرتهما وسیره جمیع الانبیاء منذ آدم وحتی الخاتم، حیث نهضوا جمیعاً لمقارعه الظلم والجور وإقامه حکومه العدل. ۲ شعبان ۱۴۰۸ ه- ق
The essence of the life of the Doyen of the Martyrs, the Imam of the Time (may God's peace be upon him) and all prophets in the world the Adam up to now were associated with this mentality. They struggled to establish the rule of justice vis-a-vis oppression. March ۲۱, ۱۹۸۸
#امام_خمینی
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/#quote27966
#معرفی_کتاب
📚مقررات شرعی ساختمان و مهندسان؛مبحث فقه و معماری
✍️ #درباره_کتاب :
این کتاب با تلاش گروه نویسندگان مجمع حوزویان مهندس به سرپرستی آقای دکتر محمد معرفت، و با حمایت سازمان بسیج مهندسین استان قم، به زیور طبع آراسته شد.
📙در این کتاب، احکام شرعی مرتبط با ساختمان و مهندسان مطابق با فتاوا و استفتائات فقیهان با عباراتی ساده، روان و اصطلاحات مأنوس، همراه با برخی از مثالها و نمونهها بیان شده است؛ افزون بر آن، در پایانِ کتاب به تعریف و تبیین لغات و اصطلاحات فقهی نیز پرداخته شده است؛ همچنین برای آگاهی و آشنایی بیشتر مهندسان با قواعد قانونیِ حاکم بر ارتباطات اشخاص با یکدیگر در جامعه، در موارد گوناگون به مواد «قانون مدنی» ارجاع داده شده است.
🖨 ناشر: انتشارات خادمالرضا علیهالسلام
☎️ تلفن ناشر: 02537736165-09127461205
🌐آدرس خرید اینترنتی:
yun.ir/z7ift5
مجمع نمایندگان طلاب
#شرح_حدیث / #جلسه_چهل_و_نهم / سه چیزی که باعث قبول نشدن اعمال میشود / ۱۳۸۲/۰۳/۰۴
حَدَّثَنا اَبی رَضیَ اللهُ عَنهُ قالَ حَدَّثَنا سَعدُ بنُ عَبدِ اللهِ عَن اَحمَدَ بنِ اَبی عَبدِاللهِ البَرقیِّ عَن اَبیهِ عَن صَفوانَ بنِ یَحیى عَن عَبدِ الرَّحمنِ بنِ الحَجّاجِ عَن اَبی عَبدِالله (عَلَیهِ السَّلام) قالَ: قالَ اِبلیسُ لَعنَةُ اللهِ عَلَیهِ لِجُنودِهِ اِذا استَمکَنتُ مِنِ ابنِ آدَمَ فی ثَلاثٍ لَم اُبالِ ما عَمِلَ فَاِنَّهُ غَیرُ مَقبُولٍ مِنهُ اِذَا استَکثَرَ عَمَلَهُ وَ نَسیَ ذَنبَهُ وَ دَخَلَهُ العُجب.(۱)
قالَ اِبلیسُ لَعنَةُ اللهِ عَلَیهِ لِجُنودِهِ اِذا استَمکَنتُ مِنِ ابنِ آدَمَ فی ثَلاثٍ لَم اُبالِ ما عَمِلَ فَاِنَّهُ غَیرُ مَقبُول
سند این روایت به ابلیس میرسد که این لعین، به لشکریان خود این جور گفت که اگر من توانستم در سه چیز بر بنیآدم مسلّط بشوم، دیگر غصّهی این را نمیخورم که حالا او اعمال نیکی دارد به جا میآورد و ممکن است مراتب سعادت را طی کند؛ نه، خاطرم آسوده است؛ چون هر کاری بکند از او قبول نخواهد شد؛ عمده این است که من این سه چیز را بتوانم تدارک کنم و در این سه کار بر بنیآدم مسلّط بشوم؛ اگر [مسلّط] شدم دیگر خیالم آسوده است. آن سه چیز چیست؟
اِذَا استَکثَرَ عَمَلَه
یکی این است که او کار نیک خود را زیاد به شمار بیاورد، به نظرش زیاد بیاید؛ به خودش که نگاه میکند میگوید: «ما واقعاً چقدر آدم خوبی هستیم! این همه نماز و این قدر نافله و این قدر خدمت به مردم و روزی چند ساعت در دادگاهها و در فلان مسئولیّتها، درس هم که میرویم و درس هم که میگوییم»؛ همین طور کارهای خودش به نظرش زیاد بیاید؛ اعمال خیر خودش را [زیاد بشمارد و] از خود خشنود شود، راضی بشود از خود به خاطر کارهایی که انجام میدهد. اوّلین ضربهای که به انسان میخورد و خاکریز اوّلی که جلوی دشمن او -یعنی ابلیس- باز میشود این است؛ ما گاهی هم بعضیها را میبینیم که میگویند: «آقا ما دیگر چه کار کنیم؟ این همه داریم کار میکنیم»؛ به نظرشان آن کاری که میکنند زیاد میآید؛ خود را مقایسه نمیکنند با بندگان صالح خدا که یک لحظه از لحظات عمرشان را فارغ از خدمت و عبادت و کار خیر و حسنه نبودند؛ این مقایسه را حاضر نیستند بکنند و همین کارهای کوچک خودشان به نظرشان بزرگ میآید.
وَ نَسیَ ذَنبَه
دوّم [اینکه] گناهان خود را فراموش بکند؛ مثل همهی عادات ماها که به خودمان به چشم حسنظن نگاه میکنیم؛ [یعنی] این همه گناه کوچک، بزرگ، خلاف، غیبت، دروغ، خدای نکرده تهمت و تخلّفات گوناگون را فراموش کنیم، از یادمان برود. اینکه میبینید در بعضی از دعاها مدام اسم گناه تکرار میشود -اَللهُمَّ اغفِر لِیَ الذُّنوبَ الَّتی تَهتِکُ العِصَم-(۲) تا که انسان به یادش بیاید؛ یا دربارهی انسان در روایت دارد که «وَ بَکى عَلى ذَنبِه»،(۳) بنشیند بر گناه خود، به گناههایی که کرده بگرید؛ [این] به یاد آوردن گناه است که اینها را انسان فراموش نکند؛ در مراقبتها و در باب مراقبة هم میگویند که هر شبی بنشینید ببینید چه کار کردید آن روز؛ این مانع از فراموشی میشود. یکی هم اینکه فراموش کند.
وَ دَخَلَهُ العُجب
سوّم [اینکه] خودشگفتی در او وارد بشود؛ این خودشگفتی طبعاً برای اَعمال نیست، چون آن قبلاً گفته شد؛ برای خصوصیّات خود او است؛ [یعنی] علم خودش، تقوای خودش، حلم خودش، صبر خودش به نظرش بزرگ بیاید. خودشگفتی یا عُجب یعنی انسان در مقابل خودش که قرار میگیرد دچار اعجاب بشود و به شگفت بیاید که واقعاً «ما هم چه آدم خوب و برجستهای هستیم»! گاهی هم انسان گلهمند میشود که چطور دیگران نمیفهمند این خوبیهای ما را؟ چطور قدر نمیدانند؟
بله جناب ابلیس به دوستانش این جور میگوید که وقتی این سه خصوصیّت در کسی وارد شد و من توانستم از این سه ناحیه، بر یک انسان سلطه و سیطره پیدا کنم، دیگر غصّهی این را که حالا عبادت کرد و روزه گرفت و نماز خواند نمیخورم؛ چون میبینم همهی اینها باطل خواهد بود؛ یعنی قبول نخواهد بود.
۱) خصال، روایت هشتادوششم، ج ۱، ص ۱۱۲؛ « امام صادق (علیه السّلام) فرمود: شیطان لعین به لشگر خود گفت که من اگر در سه مورد بر فرزند آدم دست یابم، پس از آن هر عملى که به جا آورد پریشانخاطر نگردم که میدانم عملش پذیرفته نیست: هنگامى که عمل خود را زیاد پندارد و گناه خود را فراموش کند و خودپسندى در او راه یابد.»
۲) مصباحالمتهجّد، ج ۲، ص ۸۷۲
۳) روضةالواعظین، ج ۲، ص ۴۵۲
🔷 دریافت سایر جلسات:
🆔https://eitaa.com/MNT_QOM/6103
🆔https://eitaa.com/MNT_QOM/6214
هدایت شده از مجمع نمایندگان طلاب
💠 آدرس کانال های رسمی مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم:
1. کانال مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم
2. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان اردبیل
3. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان اصفهان
4. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان البرز
5. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان ایلام
6. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان آذربایجان شرقی
7. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان آذربایجان غربی
8. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان بوشهر
9. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان تهران
10. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان چهارمحال و بختیاری
11. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان خراسان جنوبی
12. کانال مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی
13. کانال مجمع نمایندگان استان خراسان شمالی
14. کانال مجمع نمایندگان استان خوزستان
15. کانال مجمع نمایندگان استان زنجان
16. کانال مجمع نمایندگان استان سمنان
17. کانال مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان
18. کانال مجمع نمایندگان استان فارس
19. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان قزوین
20. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان قم
21. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان کردستان
22. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان کرمان
23. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان کرمانشاه
24. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان کهگیلویه و بویراحمد
25. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان گلستان
26. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان گیلان
27 کانال مجمع نمایندگان طلاب استان لرستان
28. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان مازندران
29 کانال مجمع نمایندگان طلاب استان مرکزی
30. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان هرمزگان
31. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان همدان
32. کانال مجمع نمایندگان طلاب استان یزد
#معرفی_کتاب
📚طالبان؛ خاستگاه و مبانی فکری
✍️ #درباره_کتاب :
کتاب حاضر به بررسی مبانی نظری و فکری جنبش طالبان در افغانستان می پردازد. این کتاب در چهار بخش تنظیم شده است.
با توجه به تأثیر گذاری جنبش طالبان در حوزه مسائل فکری،سیاسی و فرهنگی منطقه و جهان اسلام و نیز اهمیت تحولات افغانستان به عنوان کشور دوست و همسایه ایران، بررسی مبانی فکری طالبان منشأ و نحوه شکل گیری این اندیشه موضوعی است قابل اهمیت که مطالعه آن می تواند برای مخاطبان پرسشگر ما سودمند باشد.
نگارنده برای نیل به اهداف پژوهش بر آن شد تا مبانی فکری طالبان را در سه حوزه کلام، سیاست و قومیت پشتون مورد بررسی قرار دهد تا تأثیرگذاری هر حوزه در شکل گیری تفکر این گروه مشخص شود.
🌐 آدرس خرید اینترنتی:
yun.ir/9zxv3b
📢 #اخبار_کوتاه
✅ خبر خوب برای مبلغان؛ سامانهٔ شمع راهاندازی شد.
https://eitaa.com/shabaketabligh/880
✅ پیگیری رساله سطح 3 و 4 و دریافت مدرک به صورت مجازی.
https://eitaa.com/sotohaali/1037
✅ راه اندازی کانون هنرهای ادبی با حضور جمعی از بانوان طلبه و مبلغ اهل قلم
https://eitaa.com/hawzahnews/28366