همہ هستی من حضرت ارباب سلام
اۍ دلیلِ تپشِ این دلِ بیتاب سلام
#صبحتون_حسینی🌤
اللهم عجل لولیک الفرج
مداحی_آنلاین_دنیا_چیست_آیت_الله_مجتهدی_تهرانی.mp3
1.5M
دنیا چیست؟
#آیت_الله_مجتهدی_تهرانی
اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 #میلاد_حضرت_معصومه(س)
عظمت حضرت معصومه(س)
#حجت الاسلام علیرضا_پناهیان
اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
ودرچنین روزی سردار چنگیز (زین العابدین) کیانمهر فرمانده گردان درمنطقه کردستان توسط گروهک های جدایی طلب کردستان به شهادت رسید
سردارشهیدچنگیزکیانمهر از اهالی مازندران شهرستان بهشهر میباشد
سردار شهید زینالعابدین (چنگیز) کیانمهر، زاده 9 مردادماه 1338 از شهرستان بهشهربدنیا آند
همان که کومله دموکرات از نام این سردار مازندرانی وحشت داشتند
سرداری که عادت تداشت از لباس نظامی ودرجه استفاده کند
سرانجام در 22 اردیبهشتماه 1364 بهدست منافقین کوردل در مریوان به شهادت رسید
روحش شاد ویادش گرامی باد
🌱🍂🌱🍂🌱🍂🌱🍂🌱🍂🌱
🌹گفت: نیروی تفحص بودم...
غروب نزدیک بود و ناامید شدیم...
خیلی گشته بودیم...
کنار استخوانها چیزی نبود...
نه پلاکی...
نه کارتی...
چیزی همراهش نبود...
فقط میدانستیم ایرانی است...
چون لباس فرم سپاه به تنش بود...
چیزی شبیه دکمه پیراهن در جیبش نظرم را جلب کرد.
خوب که دقت کردم، دیدم یک نگین عقیق است که انگار روش جملهای حک شده.
خاک و گلها رو پاک کردم….
دیگر نیازی نبود دنبال پلاکش بگردیم…
روی عقیق نوشته بود:
“یا فاطمه الزهرا "
✅
💢 ای ساربان آهسته ران
کآرام جانم میرود...
.
📷 #عراق_#سلیمانیه_#اسفند ۱۳۶۴
انتقال پیکر #شهدا به پشت #جبهه در
منطقه عملیاتی #والفجر ۹_#عکاس:
سهراب آذین.
.
#هفت_تپه_ی_گمنام
#لشکر_ویژه_۲۵_کربلا
#همیشه_دوستت_دارم_ای_شهید
⭕️واکنش احساسی افکارعمومی به تصویر شهادت کودکان فلسطینی در رفح
🔹در پی انتشار تصویری تلخ ودردناک از شهادت دو کودک معصوم فلسطینی در منطقه رفح نوار غزه، بسیاری از کاربران توئیتر با زبان ها و فرهنگ مختلف به بازنشر این تصویر پرداخته و نسبت به سکوت مسئولان کشور های دنیا نسبت به توحش صهیونیست ها ابراز نفرت و خشم کرده اند.
🔹 تصویر فوق یکی از تاثیر گذارترین تصاویر پیرامون مساله جنگ غزه در افکارعمومی بوده که منجر به گسترش موج خشم و نفرت از صهیونیست ها و اندوه و غم در همدردی با مادران و کودکان مظلوم غزه است.
✅
🔸حسین موتور میراند و من پشت سرش نشسته بودم ناگهان وسط «تپههای ذلیجان» ایستاد پرسیدم: چی شد؟ چرا ایستادی؟از موتور پیاده شد و گفت:
تو بنشین جلو و رانندگی کن گفتم: چرا؟ گفت: احساس میکنم دچار غرور شدهام تعجب کردم، وسط دشت و تپههای ذلیجان، جایی که کسی ما را نمیدید، چگونه چنین احساسی پیدا کرده بود؟
.
🔸وقتی متوجه تعجب من شد، در حالی که به تپه کوچک پشت سرمان اشاره میکرد، گفت:"وقتی به آن تپه رسیدم کمی گاز دادم و از موتورسواری خودم لذت بردم معلوم میشه دچار هوای نفس شدم؛در حالی که به خاطر خدا سوار موتور شدهایم،تا مدتها سوار موتور نمیشد ...
.
▪️#شهید #غلامحسين خزايي راوري، بيستم #ارديبهشت 1345، در شهر راور ازتوابع #شهرستان #كرمان متولد شد و در بيستو دوم #بهمن1364، در #اروندرود بر اثر اصابت #تركش به #شهادت رسيد.
.
🌷 #شهید_غلامحسین_خزاعی
#راوی_رزمنده_دفاع_مقدس
#هفت_تپه_ی_گمنام
#همیشه_دوستت_دارم_ای_شهید
🔴جدایی بحرین از ایران
۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰
♦️در روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۵۰ جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری، اعلام استقلال کرد.
جداییخواهی در بحرین زمانی پدیدار شد که این منطقه از ۱۸۹۲ میلادی تحت سلطه کامل بریتانیا درآمد. پیش از این بریتانیا از طریق انعقاد قراردادهای گوناگون کوشیده بود تا این سرزمین را تحت حاکمیت خود درآورد. نخستین قیام عمومی بحرین در مارس ۱۸۹۵ در مخالفت با شیخ عیسی بن علی نخستین حاکم از سلسله آلخلیفه شکل گرفت. این قیام با دخالت سرهنگ آرنولد ویلسون، نماینده دولت بریتانیا در خلیج فارس سرکوب شد و بازداشت و تبعید ناراضیان به «زباره» در شمال شبه جزیره قطر را در پی داشت و درگیریهای شدیدی را میان قطر و بحرین بوجود آورد. این موضوع باعث شد قطر با انعقاد قراردادی خود را تحتالحمایه بریتانیا کند. این رویداد نقطه آغاز بیش از یک قرن کشمکش سیاسی و نظامی میان بحرین و قطر بود.
در سالهای بعد به تدریج افکار عمومی در بحرین به ایران متمایل شد. انقراض سلسله قاجار در ایران و طرح ادعاهای ارضی پهلوی اول این تمایل را در میان مردم بحرین افزایش داد و از جانب دیگر بر حساسیت انگلیسیها در منطقه افزود و آنان را به تحکیم پایههای نفوذ و سلطه خود در بحرین سوق داد. این رخداد باعث شد انگلیسیها در ۱۹۲۳ میلادی شیخ عیسی بن علی را برکنار و یکی از کارگزاران خود چارلز بلگریو را در ۱۹۲۶ به عنوان مشاور امیر بحرین روانه این سرزمین کنند. اقدامات این مشاور که تصمیمگیرنده اصلی در بحرین بود افزایش نفرت عمومی نسبت به سیاستهای استعماری بریتانیا در منطقه را در پی داشت، اعتراضات مردمی آغاز شد و بلگریو در مواجهه با اولین اعتراضآمیز بحرینیها از این سرزمین خارج شد.
در دوران بعد از جنگ جهانی دوم، با گسترش تظاهرات، مخالفتهای مردمی به جنبش عمومی ضداستعماری تبدیل شد. بریتانیا میدانست که کاهش کنترل بر بحرین، به از دست رفتن سراسر خلیج فارس خواهد انجامید؛ میخواست به هر بهایی قیام مردم بحرین را سرکوب کند و در این راه دامن زدن به اختلافات مذهبی را پیشه کرد. میان شیعه و سنی تفرقه ایجاد کرد و زمینههای برخورد این دو را بوجود آورد. بدین ترتیب در دهه ۵۰ میلادی بحرین چند بار تا آستانه جنگهای خونین داخلی پیش رفت.
از طرفی جنگ کانال سوئز و هجوم نظامیان انگلیسی به مصر، سبب افزایش تنفر اعراب خلیج فارس و به ویژه مردم بحرین نسبت به انگلیس و همچنین ترویج احساسات ناسیونالیستی عربی در این کشور شد، اما این احساسات غالباً توسط پلیس غیربومی بحرین سرکوب میشد.
از اواسط قرن بیستم ادعاهای تاریخی ایران در مورد حاکمیت بر بحرین جدی شد. مجلس شورای ملی در آبان ۱۳۳۶ لایحهای را تصویب کرد که به موجب آن بحرین استان چهاردهم ایران اعلام شد و دو کرسی خالی برای نمایندگان «استان چهاردهم» در نظر گرفته شد. این اقدام و تهدید ایران در مورد تحریم هر سازمان و مجمع بینالمللی که بحرین را به رسمیت بشناسد، موضوع را پیچیده کرد. اما فشار بریتانیا به شاه به دست کشیدن ایران از ادعاهای ارضیاش نسبت به بحرین انجامید.
در ۱۳۴۷ شاه طی دیدارش از هند گفت: «اگر مردم بحرین مایل نباشند به کشور ما ملحق شوند هرگز به زور متوسل نخواهیم شد و هر کاری که بتواند اراده مردم بحرین را به نحوی که نزد همه جهانیان به رسمیت شناخته شود، نشان دهد خوب است.» شاه استقلال بحرین را منوط به نظر مردم بحرین کرد و این عمل در تاریخ ایران سابقه نداشت. همان زمان اسدالله علم نیز به سفیر انگلیس در مورد این راه حل اعتراض میکند. او در کتاب خاطراتش در روز ۲۱ مرداد ۱۳۴۸ خود آورده است: «به سفیر انگلیس گفتم ما هیچگاه نمیتوانیم چنین پیشنهادی را تصویب و در برابر ملت ایران توجیه کنیم.»
ایران سعی داشت تا سرنوشت بحرین در یک همهپرسی تعیین شود، در حالی که دولتهای بحرین و بریتانیا با آن مخالفت کردند. در نتیجه ایران و بریتانیا توافق کردند تا به جای برگزاری همهپرسی، از سازمان ملل متحد خواسته شود سرنوشت سیاسی این سرزمین را از طریق یک نظرسنجی از میان گروهها و طبقات مختلف تعیین کند. حکومت بحرین که تحت نفوذ بریتانیا بود برای تأثیرگذاری بر نتیجه نظرخواهی مصمم شد تا ساختار جمعیتی این سرزمین را با اکثریت دادن به عربها دگرگون کند. در این راستا هزاران فلسطینی و نیروی کار عرب از کشورهای منطقه به بحرین هجوم آوردند
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆داستان کمتر شنیده شده از جدایی بحرین از ایران و خیانت آشکار پهلوی
♦️برشی از مستند «آسوده بخواب کوروش» به مناسبت سالروز جدایی بحرین از ایران
🔴22 اردیبهشت 1350
♦️در روز 22 اردیبهشت جزیره بحرین، استان چهاردهم ایران در پی جدایی از سرزمین مادری، اعلام استقلال کرد.