یزید، دقیقا همان چیزی است که بعضیها امروز میخواهند.
اهل عشق و حال است. عرق ناب ایتالیایی میخورد و ادکلنهای اروپایی میزند. لباسهای جذاب میپوشد و خوشتیپ است. پارتنر چشمآبی خارجی دارد. مشاوران کرواتبسته رومی دارد. پِت و حیوانخانگی دارد؛ انیماللاوِر است. اهل شعر و شاعری است و عاشقی دلخسته.
روشنفکر است و به مردماش آزادیهای فردی و جمعی میدهد. دیسکوها و کلابهای بزرگ برای جوانها ساخته. به عقاید همهی اقشار احترام میگذارد؛ میخواهد عابد و عارفی سینهسوخته با پیشانی پینهبسته در مدینه و بصره باشد یا جوانی آتئیست و اهل دنس و کلوپ در دمشق. همه را در دایره اسلام خود نگه میدارد. میگوید کسی را طرد نکنید. دوقطبی درست نکنید.
برای بتپرستهای شام، بتهای بزرگ و طلایی از شرقآسیا وارد میکند و برای مسلمانهای دوآتشه، مسجدهای متنوع و مختلف میسازد. وفادار به آرمان «عیسی به دین خود، موسی به دین خود».
دین را قاطی سیاست نمیکند. از یهودی و مسیحی و مسلمان، به یک اندازه در دربار خود استفاده میکند. معتقد به دولت فراگیر و پلورالیسم دینی است. برای سلبریتیها ارزش و احترام قائل است و هوایشان را دارد. به سفارش یک سلبریتی، مهمترین زندانی سیاسی خود را آزاد میکند.
یزید تمام صفاتی که در جهان مدرن امروز بهعنوان «ارزش» شناخته میشوند را دارد. هرازگاهی نگاهی به ارزشهایتان بیندازید.
*رسانه* در بلندمدت، صفاتی را که قبلا لعن میکردید بهعنوان ارزش و نقطهقوت به خوردتان میدهد. به خودتان که میآیید، میبینید عاشق ویژگیهای دشمنِ حسین علیهالسلام شدهاید!
متن از عجـــم علـــوی
با اندکی ویرایش
"🥀✨"
+تـرجمه صحبت هاے مادر و پـدر شهید:
و خــدا این مقام را به ما داد(شهادت پسرم یاسر)
عاشق شهـادت و عاشـق امام حسیـن سلام الله علیه بود ؛
ومارا(با این شهـادت)آبرومنـد وسربلنـد کرد
وبهشت را به او تبریک میگویــم:)
شهید یاسـر آرزو و رویایش شهادت بود که بــه آن نائل آمـــد🖤!'
الشهيد#ياسرشمص
تاريختولد:۱۳۷۰/۷/۹
تاریخشهادت:۱۳۹۶/۴/۳۰
محلشهادت:جرودعرسال_لبنان
مزار:لبنان_بعلبک
#شہیدانھ♥️"
#سالروز_شہادت🕊"
#شهیدیاسرإیمنشمص🌦"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندان سلیمان در شهرستان تکاب كه اهالى آنرا زندان دیو مینامند و معتقدند سلیمان نبى دیوهایی را که از فرمانش سر پیچی میکردند در این کوه زندانی میکرد! اين كوه محل نيايش موبدان ساسانى بود
اسپارتاکوس ایرانی را بشناسید!
در زمان عباسیان آغاز بپاخیزی بردگان سیاهپوست اهل زنگبار در منطقه بصره به رهبری یک ایرانی به نام علی ابن محمد ورزنینی معروف به صاحبالزنج صورت گرفت که به قیام زنگیان معروف شد!
علی ورزنینی غلامان سیاهپوست را بر ضد مالکان آنها که عمذتا از عوامل خلیفه عباسی بودند تحریک کرده بود و گفته بود که رفتار اربابان با آنان مغایر با تعلیمات اسلامی است و بنابراین حق دارند بپاخیزند و زنجیرهای اسارت را پاره کنند.
از این رو مورخان از علی ورزنینی بعنوان اسپارتاکوس پارسی یاد میکنند. اسپارتاکوس اروپایی ده قرن قبل از علی ورزنینی بردگان را بر ضد دولت روم متحد ساخت و با کمک آنان دست به مبارزه مسلحانه زده بود. قیام غلامان سیاه در بصره هنگامی صورت گرفته بود که خلیفه عباسی گرفتار بپاخیزی یعقوب لیث صفاری در ایران بود!
ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺳﻔﻴﺪﭘﻮﺳﺖ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﻭ دو ساله، ﺗﻮﻯ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺍﺯﻫﺎﻯ ﺷﻠﻮﻍ ﻫﻮﺍﭘﻴﻤﺎﻳﻰ ﺍﻳﺮﻓﺮﺍﻧﺲ، ﺑﻪ ﻣﺤﺾ ﺭﺳﻴﺪﻥ ﺑﻪ ﺻﻨﺪﻟﻴﺶ، ﺍﺯ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺑﺮ ﺭﻭﻯ ﺁﻥ ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﻯ ﻛﺮﺩ.
ﺟﺎﻯ ﺧﺎﻧﻢ ﻛﻨﺎﺭ یک ﺁﻗﺎﻯ ﺳﻴﺎﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺧﺎﻧﻢ ﺍﺯ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﺩﺭ ﺁﻧﺠﺎ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﺮﺍﺏ ﻣﻴﺸﺪ!!
ﺧﺎﻧﻢ ﻓﻮﺭﺍ ﺧﺪﻣﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺭﺍ ﺻﺪﺍ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﻭ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﻳﻚ ﺟﺎﻯ ﺟﺪﻳﺪ ﻣﻴﻜﻨﻪ.
ﺧﺎﻧﻤﻪ ﮔﻔﺖ: ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﻪ ﻧﺸﺴﺘﻦ ﻛﻨﺎﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺩ ﺳﻴﺎﻩﭘﻮﺳﺖ ﻧﻴﺴﺘﻢ.
ﻣﻬﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻫﻮﺍﭘﻴﻤﺎ ﮔﻔﺖ:
ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﻳﺪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﻯ یک ﺟﺎﻯ ﺩیگر ﻧﮕﺎﻫﻰ ﺑﻪ ﻟﻴﺴﺖ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﺑﻜﻨﻢ.
ﺑﻌﺪ ﻣﺪﺕ ﻛﻮﺗﺎﻫﻰ ﻣﻬﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﺩﺭﺟﻪ ﺩﻭ ﻫﻮﺍﭘﻴﻤﺎ ﻫﻴﭻ ﺟﺎﻯ ﺧﺎﻟﻰ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﻧﻴﺴﺖ؛ ﻭﻟﻰ به هرحال ﺑﺎ ﺧﻠﺒﺎﻥ ﺻﺤﺒﺖ میکنم.
بعد از دقایقی مهماندار برگشت و گفت:
ﺟﻨﺎﺏ ﺧﻠﺒﺎﻥ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻛﻪ یک ﺟﺎﻯ ﺧﺎﻟﻰ ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﺩﺭﺟﻪ یک ﻣﻴﺒﺎﺷﺪ
ﻭﻟﻰ ﺩﺭ ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﺷﺮﻛﺖهای ﻫﻮﺍﭘﻴﻤﺎﺋﻰ ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﻭﺟﻪ ﺍﻣﻜﺎﻥ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ یک ﻣﺴﺎﻓﺮ ﺍﺯ
ﻗﺴﻤﺖ ﺩﺭﺟﻪ ﺩﻭ ﺑﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺩﺭﺟﻪ یک ﻧﻴﺴﺖ ﻭﻟﻰ ﺍﺯ ﻃﺮﻓﻰ ﻫﻢ ﻧﺸﺎﻧﺪﻥ یک ﻣﺴﺎﻓﺮ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ یک ﺷﺨﺺ ﻧﺎﺧﻮﺷﺎﻳﻨﺪ، یک ﺟﻨﺠﺎﻝ ﻭ ﺍﻗﺪﺍﻣﻰ ﻏﻴﺮ ﺍﻧﺴﺎﻧﻴﺴﺖ!! ﺑﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﺩﻟﻴﻞ ﺟﻨﺎﺏ ﺧﻠﺒﺎﻥ ﺑﺎ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺍﺯ ﻗﺴﻤﺖ ﺩﺭﺟﻪ ﺩﻭ ﺑﻪ ﺩﺭﺟﻪ یک ﻣﻮﺍﻓﻘﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ.
به گفته مسافران اشک در چشمان مرد سیاهپوست جاری شده بود.
ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﺑﺘﻮﺍﻧﺪ ﺟﻮﺍﺑﻰ ﺑﺪﻫﺪ، ﻣﻬﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻫوﺍﭘﻴﻤﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﺩ ﺳﻴﺎﻩﭘﻮﺳﺖ ﻧﻤﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﻟﺤﻦ ﻣﺤﺘﺮﻣﺎﻧﻪ ﺍﻯ ﮔﻔﺖ :
ﺁﻗﺎﻯ ﻣﺤﺘﺮﻡ! ﻟﻄﻒ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﻭﺳﺎﻳﻞ ﺷﺨﺼﻰ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺟﻤﻊ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﭘﺮ ﺭﻓﺎﻩ ﺩﺭﺟﻪ یک ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻛﻨﻢ... ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﻛﻪ ﺟﻨﺎﺏ ﺧﻠﺒﺎﻥ ﮔﻔﺘﻨﺪ، ﺍﺻﻼ ﻛﺎﺭ ﺍﻧﺴﺎنی و درستی نیست ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ یک ﺷﺨﺺ ناخوشایند و نامحترم ﺑﻨﺸﻴﻨﻴﺪ!!
بعد ﺍﺯ ﺑﻴﺎﻥ ﺍﻳﻦ ﺟﻤﻼﺕ، ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﻛﻪ ﺷﺎﻫﺪ ﺍﻳﻦ ﻣﺎﺟﺮﺍ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺍﻳﻦ ﻋﻤﻞ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺯﺩﻥﻫﺎﻯ ﻃﻮﻻﻧﻰ ﺗﺎﺋﻴﺪ ﻭ ﺗﺸﻮﻳﻖ ﻛﺮﺩﻧﺪ.
✅ برخی از رویدادهای مهم
مطابق تقویم هجری قمری (۵ پنجم محرم الحرام، اولین ماه قمری).
🔹 اعزام "شبث بن ربعی" به همراه حدود هزار نفر به طرف كربلا توسط عبیدالله بن زیاد (لعنت الله علیه)
➕ به علاوه اعزام حدود ۵۰۰ نفر به سرکردگی "زجر بن قیس" بر سر راه کوفه به كربلا برای کشتن هر كسی كه قصد یاری امام حسین علیه السلام 🌺 را داشته باشد و بخواهد به سپاه امام علیه السلام ملحق شود (۶۱ ه.ق.).
👈 علیرغم تمام محدودیت هایی كه برای نپیوستن مردم به سپاه امام حسین علیه السلام 🌺 صورت گرفت، در روز پنجم محرم، جوانمردی به نام "عامر بن ابی سلامه" خود را به امام علیه السلام 🌺 رساند و سرانجام در روز عاشورا در کربلا به شهادت 🌷 رسید.
🏴 💠 روز پنجم محرم
1⃣ نامگذاری به عنوان روز بزرگداشت اصحاب امام حسین علیهم السلام
2⃣ نامگذاری به عنوان روز بزرگداشت عبدالله ابن الحسن علیهما السلام
⏺ توضیح
در روز پنجم محرم بر اساس سنت قدیم، روضه اصحاب خوانده می شد ولی در سال های گذشته این روز را به روضه حضرت عبدالله ابن الحسن علیهما السلام 🌺 اختصاص می دادند.
اخیراً هر دو روضه در شب و روز پنجم محرم خوانده می شود.
#اصحاب
#عبدالله_ابن_الحسن
#روزشمار
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی
✅ برخی از رویدادهای مهم
مطابق تقویم هجری شمسی (۱ اول مرداد) 👇
🔹 تکفیر سید حسن تقی زاده (نماینده غربزده در مجلس شورای ملی) از سوی علمای نجف به خاطر توطئه چینی برای شهادت🌷 آیت الله #سید_عبدالله_بهبهانی (۱۲۸۹ ه.ش.).
👈 مجلس شورای ملی به او سه ماه مرخصی اجباری داد.
🔹 اعلام به رسمیت شناختن رژیم غاصب اسرائیل توسط «محمدرضا پهلوی» در ایران (۱۳۳۹ ه.ش.).
👈 به دنبال برقراری رابطه بین ایران و رژیم صهیونیستی، جمال عبدالناصر رییس جمهور مصر، نطق تندی علیه شاه ایراد نمود و از اینکه ایران، اسرائیل را به رسمیت شناخته است، به شدت انتقاد کرد.
👈 این نطق، در کشورهای اسلامی مؤثر افتاد و دولت ایران با حملات سخت کشورهای مسلمان روبرو شد.
👈 برعکس وضعیت فعلی که بسیاری از دولت های کشورهای اسلامی در نهان و آشکار با رژیم صهیونیستی ارتباط دارند و علیه جمهوری اسلامی 🇮🇷 توطئه می کنند که در مقابل دشمن صهیونیستی ایستاده است.
🔹 شهادت سرباز وظیفه، شهید🌷 امرالله بهرامی توتی به دست نیروهای #ضدانقلاب
در منطقه سردشت (استان آذربایجان غربی)، در سالروز ولادت شهید 🌷 (۱۳۶۲ ه.ش.).
#امرالله_بهرامی