فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقام پنتاگون: به ۶ نقطه در عراق و سوریه حمله کردیم
🔹رسانههای سوری گزاش دادند آمریکا ۱۲ نقطه را در شهرهای المیادین، ابوکمال و گذرگاه قائم در شرق سوریه هدف قرار داده است.
🔹فاکسنیوز بهنقل از یک مقام پنتاگون مدعی شد که حملات آمریکا در خارمیانه «از چندین پلتفرم» انجام شده است.
🔹یک مقام وزارت دفاع آمریکا هم به نیویورکتایمز گفت واشنگتن مجموعهای از حملات علیه نیروهای تحت حمایت ایران را در ۶ نقطه در عراق و سوریه انجام داد.
🔸فیلم مربوط به پرواز شناسایی هواپیماهای آمریکایی بر فراز بغداد است.
@Farsna
جزئیات آسوشیتدپرس از حملات آمریکا به مواضع مقاومت در عراق و سوریه
🔹خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد آمریکا با یک حملۀ هوایی مراکزی که گروههای تحت حمایت ایران در عراق و سوریه از آنها استفاده میکردند را هدف قرار داد.
🔹مقامهای آمریکایی میگویند این حملات آغازگر مجموعهای از حملات در پاسخ به کشتهشدن ۳ نظامی آمریکا در پایگاه «برج-۲۲» در مرز اردن و سوریه است.
🔹این حملات توسط هواپیماهای بدون سرنشین و با سرنشین انجام شد و مقرهای فرماندهی و کنترل، انبارهای مهمات و دیگر ساختمانهای این گروهها را هدف قرار داد.
🔸منتقدان بایدن میگویند او با به تأخیرانداختنِ این حملات باعثشده اعضای گروههای تحت حمایت ایران به پناهگاهها بروند و شناسایی آنها برای آمریکا دشوارتر باشد.
@Farsna
سنتکام: به بیش از ۸۵ نقطه در عراق و سوریه حمله کردیم
🔹ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد در حمله به بیش از ۸۵ موضع در داخل عراق و سوریه از چندین هواپیما و بمبافکنهای دوربرد که از آمریکا پرواز کردهاند استفاده شده است.
🔹در این حملات از ۱۲۵ بمب دقیق استفاده شد و مراکز فرماندهی و کنترل عملیاتها، مراکز اطلاعاتی، راکتی و موشکی، انبارهای ذخیره پهپادها و تأسیسات لوجستیکی گروههای تحت حمایت ایران هدف قرار گرفتند.
@Farsna
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 گزارشی به یاد خواننده انقلابی
🎞 «جمشید جم» خواننده ترانه «یار دبستانی من» و عضو سازمان بسیج هنرمندان، شامگاه چهارشنبه ۱۱ بهمن دار فانی را وداع گفت.
🔹 @basijnewsir
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هشدار ارتش به هرگونه اقدام تروریستی علیه کشتیهای ایرانی
📌ماموریت کشتی بهشاد در دریای سرخ چیست؟
🔷@Basijnewsir
✡ هربرت ساموئل و بهائیت
1⃣ پس از پایان جنگ اوّل جهانی، شورای عالی متفقین، قیمومیّت فلسطین را به دولت بریتانیا واگذارد و در ٣٠ ژوئن ١٩٢٠ سِر #هربرت_ساموئل بهعنوان نخستین کمیسر عالی #فلسطین در این سرزمین مستقر شد. ساموئل از اندیشمندان و فعالان برجسته و نامدار #صهیونیسم بود و به خانوادهٔ یهودی معروف ساموئل-مونتاگ تعلق داشت.
2⃣ در دوران پنج ساله حکومت مقتدرانه #شاه_ساموئل (*) در فلسطین دوستی و همکاری نزدیکی میان او و #عباس_افندی وجود داشت؛ و در اوایل حکومت ساموئل در فلسطین بود که دربار بریتانیا عنوانِ «شهسوار طریقت امپراتوری بریتانیا» را به عباس افندی اعطا کرد. اعطای این نشان بهپاس قدردانی از خدمات #بهائیان در دوران جنگ بود.
3⃣ اندکی بعد، کودتای سوم اسفند ١٢٩٩ #رضاخان میرپنج و سیدضیاءالدین طباطبایی در ایران رخ داد. در کابینهٔ سیدضیاء یکی از سران درجه اوّل بهائیان ایران بهنام علیمحمدخان موقّرالدوله وزیر فواید عامه و تجارت و فلاحت شد. این مقام نیز بهدلیل خدمات بهائیان در پیروزی #کودتا به ایشان اعطا شد.
4⃣ موقرالدوله پدر #حسن_موقر_بالیوزی، بنیانگذار بخش فارسی رادیو بی.بی.سی. است كه در سالهای ١٩٣٧-١٩۶٠ ریاست محفل ملّی روحانی بریتانیا را بهدست داشت. در سال ١٩۵٧ #شوقی_افندی، رهبر بهائیان، بالیوزی را بهعنوان یکی از «ایادی امرالله» منصوب کرد.
5⃣ #خاندان_ساموئل در کودتای ١٢٩٩ ایران نقش جدّی داشت. طبق پژوهش نگارنده، کودتای ١٢٩٩ و صعود رضاخان و سرانجام تأسیس #سلطنت_پهلوی در ایران، در اساس، طرحی بود که #شبکه متنفذ #زرسالاران_یهودی بریتانیا بهکمک سازمان اطلاعاتی حکومت هند بریتانیا در ایران، در زمان فرمانفرمایی سِر #روفوس_اسحاق یهودی (لرد ریدینگ) در هند، تحقق بخشیدند.
6⃣ #روحیه_ربانی (ماری ماکسول)، همسر آمریکایی شوقی ربانی، مینویسد:
👈 موقعی که سِر هربرت ساموئل از کار کناره گرفت، [شوقی] نامهای مملو از عواطف ودّیه برای او مرقوم و ارسال فرمودند که هر جملهای از آن حلقهٔ محکمی گردید در سلسلهٔ روابط حسنه بین مرکز امر و حکومت این کشور. در این نامه از مساعدتهای عالیه و نیّات حسنهٔ آن شخص محترم اظهار قدردانی میفرمایند و گوشزد مینمایند که ایشان در مواقع مواجهشدن با مسائل و غوامض مربوط به دیانت بهائی همهگاه جانب عدل و شرافت را میگرفتند که بهائیان جهان در هر وقت و هر مکان از این ملاحظات دقیقه با نهایت قدردانی یاد میکنند.
🔸(*) وینستون چرچیل در برخی از نامههای خود به شوخی از سِر هربرت ساموئل با عنوان «شاه ساموئل» نام برده است. دایرةالمعارف یهود مینویسد: ساموئل «اولین #یهودی بود که پس از ٢٠٠٠ سال بر سرزمین #اسرائیل حکومت کرد.» در دوران پنج ساله حکومت ساموئل بر فلسطین شمار #یهودیان این سرزمین از ۵۵ هزار نفر به ١٠٨ هزار نفر رسید.
✍ استاد عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله:
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/8809
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📚 از «هربرت ساموئل» بیشتربدانیم:
✡ دوستان انگلوصهیون عباس افندی
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/1368
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فیلسوف؛ یا نظریهپردازِ قتلعام؟!
1⃣ اجرای برنامهی بزرگ تغییرات جمعیتی، نیازمند تدوین مبانی مستحکم فکری بود. به همین خاطر نظریهپردازی فلسفی و تحکیم مبانی این عقاید خطرناک، توسط #فلاسفه_اجتماعی تراز اول غرب انجام شد.
2⃣ از جمله این افراد میتوان به فیلسوف شناختهشده بریتانیایی #برتراند_راسل اشاره کرد. راسل بلافاصله پس از پایان جنگ دوم، در سال ١٩۵٢ در کتاب «تأثیر علم بر جامعه» جملاتی صریح در این زمینه مینویسد:
✍ من وانمود نمیکنم که #کنترل_بارداری تنها راه جلوگیری از #افزایش_جمعیت است؛ همانطور که پیش از این نیز اشاره کردم #جنگ تاکنون در این رابطه ناامیدکننده ظاهر شده است، البته شاید #جنگ_باکتریایی مؤثرتر باشد. اگر بتوان در هر نسل، یک بار #مرگ_سیاه (اپیدمی طاعون) را در سراسر جهان گسترش داد، بازماندگان میتوانند آزادانه و بدون اینکه جهان، بیش از حد پر شود، تولیدمثل کنند.
3⃣ جالب اینکه راسل نمیتواند از اهداف غایی این طرح سخن نگوید. او در همین کتاب، حول ایدهٔ #حکومت_واحد_جهانی نظریهپردازی میکند و مینویسد:
✍ «میخواهم اینگونه نتیجهگیری کنم که یک جامعه علمی تحت شرایط خاصی میتواند پایدار باشد:
🔹 نخستین آنها یک وجود «دولت واحد در تمام جهان» است که نیروهای مسلح در انحصار اوست و از اینرو قادر به اجرای صلح هست.
🔹 شرط دوم گسترش یک موفقیت عمومی است، طوریکه هیچ فرصتی برای حسادت بخشی از جهان به بخش دیگر وجود نداشته باشد.
🔹 شرط سوم (که فرض دوم را برآورده میکند) کمبود تولّد در همه دنیاست، طوری که جمعیت جهان ثابت شود یا یک چنین چیزی.
🔹 شرط چهارم مهیا کردن زمینه برای ابتکارات فردی در هر دو مورد کار و بازی است، و با گسترش وسیع قدرت همساز و با حفظ چارچوب سیاسی و اقتصادی.
👈 جهان با تحقق این موارد فاصله زیادی دارد، بنابراین باید پیش از ثبات، تحولات گسترده و مصائب وحشتناکی را انتظار داشته باشیم.»
📖 متن کامل مقاله:
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-science/jews-and-hygiene/8428
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فیلسوف و ریاضیدان یا جاسوس؟!
1⃣ نام ٣ فیلسوف بزرگ قرن بیستم در کادر رهبری بزرگترین عملیات #جاسوسی تاریخ معاصر به چشم میآید: لُرد برتراند راسل، جیمز برنهام و ژاک مارتین.
2⃣ آنان از سال ١٩۴٨م به #سازمان_سیا ملحق شدند.
3⃣ #برتراند_راسل (۱۸۷۲ - ۱۹۷۰)، فیلسوف، منطقدان، ریاضیدان، مورخ و جامعهشناس بریتانیایی بود که در قرن بیستم میزیست.
4⃣ این مشهورترین فیلسوف #یهودی و ملحد جهان، وقتی در سال ١٩۵٠ جایزه #نوبل_ادبیات را گرفت، سازمان سیا نیز او را به ریاست افتخاری #کنگره_آزادی_فرهنگی برگزید که در مقام اصلیترین سازمان #روشنفکری برای فروپاشی بلوک شرق عمل میکرد.
5⃣ راسل تا سال ١٩۵٢ با نظر «شورای برنامهریزی روانی» در مقام خود ابقا گشت و سپس برای یک دورهٔ ۴ سالهٔ دیگر در سمت خود باقی ماند.
6⃣ وزارت خارجهٔ انگلستان یک بار روی پروندهٔ راسل نوشت: «یکی از موذیترین خُلهای کشور»!
📚 پیام فضلینژاد، ارتش سِرّی روشنفکران، بهنقل از:
📚 A) Baldwin, Paul. “Bertrand Russell aide wins libel damages”. The Guardian, 10 November 1999.
📚 B) Saunders, Frances. The Cultural Cold War: The CIA and the World of Arts and Letters, p 373.
🌐 برای مطالعه اظهارنظر وزارت خارجه انگلیس و دیگر اسناد درباره برتراند راسل، نک:
📚 Barry Feinberg & Ronald Kasrils. Bertrand Russell’s America: His Transatlantic Travels and Writing. Vol. i. London: 1973.
📖 متن کامل مقاله:
👉 https://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/5610
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter