من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد. دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب وظیفهی مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی است، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیس جمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است؛ معقول نیست. وظیفهی رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی دارد انجام میگیرد که این حرکت، مسیر نظام را دارد منحرف میکند. اینجا وظیفهی رهبری است که بیاید در میدان و به هر شکلی که ممکن است بِایستد و نگذارد.
رهبر انقلاب
۱۳۹۵/۰۴/۱۲
بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست. مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوهی قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند. در همهی اینها رهبری نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد. خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند؛ مسئولینی دارد، مسئولینش باید عمل کنند. بله، آنجائی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا میکند. در تصمیم و عملِ رهبری باید عقلانیت در خدمت اصول قرار بگیرد، واقعبینی در خدمت آرمانگرائیها قرار بگیرد.
رهبر انقلاب
۱۳۹۰/۰۷/۲۴
بندهی حقیر هم طبق اصول بنا ندارم در کارها و تصمیمهای دولت وارد شوم. خب، مسئولیتها در قانون اساسی مشخص است؛ هر کس مسئولیتی دارد؛ مگر آنجائی که احساس کنم یک مصلحتی دارد تفویت میشود.
رهبر انقلاب
۱۳۹۰/۰۲/۰۳
دأب بنده ورود در مسائل اجرائی نیست، تأکید بر اجرا است... حتّی در زمینههای نظامی ــ که بنده مسئولیّت مستقیم دارم ــ من ورود نمیکنم؛ من اصرار میکنم، راه را نشان میدهم، دنبالگیری میکنم، پیگیری میکنم، سؤال میکنم.
رهبر انقلاب
۱۴۰۱/۱۱/۱۰
عین الاسد
جهت اطلاع کسانی که به اشتباه تصور میکنند امور نظامی و جنگی حسابش فرق میکند و کاملاً تحت کنترل رهبری است:
حمله مستقیم به آمریکا و عین الاسد در ماجرای شهادت حاج قاسم هم تصمیم رهبر انقلاب نبود. به گفته عراقچی معاون وزیر خارجه وقت و شمخانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، ابتدا در همان روز شهادت، شورای عالی امنیت ملی تصمیم میگیرد که در پاسخ عجله نکنند و چند روزی صبر کنند، سپس بعد از چند روز تصمیم گرفته میشود عین الاسد را بزنند.
این امور داخل در مسئولیت دستگاههای مربوطه و مسئولان مربوطه است و رهبری در آن دخالت نمیکند. البته مصوبات شورای عالی امنیت ملی طبق قانون اساسی در نهایت باید به تنفیذ رهبری برسد، اما رهبری در تصمیم گیری دخالت نمیکند.
بارها گفتهام، بار دیگر صراحتاً تأکید میکنم:
تصمیم عدم حمله مستقیم و تمام کننده و نهائی به اسرائیل، تصمیم و تدبیر رهبر انقلاب نیست. تصمیم مسئولان و دستگاههای مربوطه است.
اصل حمایت از فلسطین و مبارزه با اسرائیل که هیچگاه تعطیل نشده کار نظام و رهبری است. اما جزئیات و مصداق این مبارزه و حمایت، کار دولت است. اینکه ما فقط غیرمستقیم و نیابتی و حداقلی بزنیم یا خودمان هم مستقیماً از خاک خودمان و کامل بزنیم، این تصمیم و تشخیص و عملکرد مسئولان است نه نظام و رهبری.
یک نمونه دیگر: شورای نگهبان
تایید صلاحیت های انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را یادتان هست؟ رهبر گفتند من با رد صلاحیت علی لاریجانی موافق نیستم و حالا شورای نگهبان اصلاح کند. پشت بلندگو از شورای نگهبان خواستند که لاریجانی را تأیید کنند. ولی در کمال تعجب شورای نگهبان اصلاح نکرد و بر نظر خودش پافشاری کرد. یعنی چی؟ یعنی رابطه رهبر حتی با مجموعه هایی مثل شورای نگهبان که مستقیماً منصوب و تحت نظرش هستند هم حسب الامری نیست و آنها هم استقلال خودشان را دارند و در آنجا هم آقا مثل همیشه «در جزئیات کار دستگاهها دخالت نمیکند».
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📜 رهبر انقلاب: محافل دانشجویی برای تحقق دو آرمان کلی جمهوری اسلامی فکر کنند: ۱) اداره کشور به شیوه اسلامی ۲) ارائه یک الگو به مردم جهان برای اداره خوب یک کشور
✏️ رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار دانشجویان:
باید دنبال آرمان باشیم. جمهوری اسلامی میتواند آرمانهای خودش را در ذیل دو عنوان کلّی خلاصه کند: یک عنوان عبارت است از ادارهی کشور به شیوهی اسلامی؛ عنوان دوم ارائهی یک الگو به مردم جهان برای ادارهی خوب یک کشور. این دو آرمان است. شما باید برای این دو آرمان تلاش کنید. شما باید برای راههایی که میتواند این دو عنوان کلّی را تحقّق ببخشد روی این باید فکر کنید، روی این باید کار کنید.
✏️ محافل دانشجویی، نشستهای فکری دانشجویی، مطالعات دانشجویی، ارتباطات دانشجویی با صاحب نظرانی که معتقد به انقلابند باید در این جهت باشد. فکر کنید ببینید برای تحقّق این دو عنوان چهکار باید کرد. ۱۴۰۳/۱/۱۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از کلام الله 💚
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر این نوجوان قشنگ قرآن خوند 😍
💚کانال #کلام_الله😍
(کلیپهای قرآنی همراه با ترجمه فارسی)
https://eitaa.com/joinchat/3665101072C222a04a6d2
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ اینو بفرستید برای اون بلاگر پکیج فروش صورتی که وقتی همه داشتند پرچم انتقام رو بلند میکردند یه دفعه مثل یه حقوق دادن ۵۰ ساله پرید وسطو و گفت کنسولگری ایران در سوریه جزء خاک ایرانی نیست و سعی داشت آتش انتقام رو خاموش کنه !
🎥سیدحسن نصرالله: مسئله فقط حمله به فرماندهان ایرانی نیست، اسرائیل با حمله به کنسولگری ایران در دمشق به خاک ایران حمله کرد!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media