محیالدین🌼سلطانیفر
📖 مقاله پژوهشي: روايت «لا يقاتل معي مَنْ عليه دَيْن» در ترازوي نقد 🖊سيدمحمدحسين مقدس نيان، ابراهيم
این سخن که امام حسین(ع) شب عاشورا گفتند هر کس بدهی دارد و حق الناس بر گردن دارد برود و در کربلا با ما نماند جعلی است و احتمالاً از ساختههای سفیان ثوری است.
عقل وارونه
- تجربۀ اغتشاشِ اخیر نشان داد که شبکههای اجتماعیِ غربی، در حال مسخِ هویّتِ جامعۀ ایرانی هستند و در زیر پوست جامعه، اتفاقات فرهنگیِ ناخوشایندی در حال رخدادن هستند که واقعیّتی مانند اغتشاش میتواند این لایههای نهفته را آشکار سازد. جامعۀ ایران بهصورت بیحساب و رهاشده، در معرض شبکههای اجتماعیِ غربی قرار گرفته و تمام ذهنیّتش، مماس با روایتها و محتواهایی است که در امتداد تمدّن غربی هستند. حاکمیّت، شهرهای فیزیکی را در اختیار دارد، اما شهرهای مجازی را رها کرده است؛ با این تصوّر نادرست که آنجا، حاکمیّت معنا ندارد و نوعی حریم خصوصی است و پهنهای است برای مناسبات و تعاملات شخصی و غیرسیاسی. پنداشت حاکمیّت این نیست که شبکههای اجتماعیِ غربی، عرصۀ عمومی هستند و میتوانند ذهنیّتپردازی کنند و یک هویّت را بزدایند و هویّت دیگری را بیافرینند...
📑 ادامه یاداشت
● دکتر مهدی جمشیدی
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر اسرائیل را نزنیم فجایع بزرگی اتفاق میافتد
غلامرضا قاسمیان، استاد حوزه و دانشگاه:
🔹امیرالمومنین به فرزند خود سفارش کرده شروع کننده جنگ نباش ولی اگر دعوت به جنگ شدی جانانه وارد شو و جواب بده
🔹ما روزی باورمان نمیشد اسرائیل جرئت داشته باشد به ما حمله کند
🔹دشمن قلقگیری کرده و منتظر است ببیند ما چه حرکتی انجام میدهیم
🔹مسئولین باید کیفیت کار را دربیاورند، بحث پاسخ یک بحث فنی است، اما اگر ما نزنیم و پاسخ ندهیم فجایع بزرگی اتفاق میافتد.
محیالدین🌼سلطانیفر
اگر اسرائیل را نزنیم فجایع بزرگی اتفاق میافتد غلامرضا قاسمیان، استاد حوزه و دانشگاه: 🔹امیرالمومنی
وصف اسرائیل الآن دقیقاً این است:
خُنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش
بنماند هیچش إلا، هوس قمار دیگر...
در این طرف هم نیاز به حرکت انقلابی هست. دست به عصا جلو رفتن فجایع بزرگ در پی دارد.
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۸۳
۱۶ آذر۱۴٠۳/سال چهارم
من در مرکز ضایعاتی های مشهد!
و استفاده روزافزون از ظروف سفالی در غزه!
به دلیل کاری گذرم به بلوار توس مشهد افتاد كه ظاهرا، یکی از مراکز اصلی خرید #ضایعات است. اینجا پشت سر هم مراکزی می بینید که انباشته از آن #کیسه_های_برزنتی بزرگ و پر از زباله است. انواع و اقسام چیزهایی که دیگر به درد نمی خورند. داخل می رفتم و با خریدارها صحبت می کردم. از نرخ گونه های مختلف زباله ها می پرسیدم، اینکه از کجا می خرند، به کجا می فروشند و نهایتا با این حجم عظیم از ضایعات چه می کنند. یکی از فروشندگان می گفت: کار ما بیشتر کارتن و #بطری های پلاستیکی است. هر کیلو کارتن، پنج و هر کیلو بطری هفده هزار تومان.
بر اساس منطق ارزیابی #الگوی_پیشرفت اسلامی، سبک زندگی را می توان از نُه منظر بررسی کرد که یکی از آنها #فقه_التزکیه است. از مهم ترین بخشهای این بسته فقهی عظیم الشأن هم، مباحث مربوط به طهارت و پاکیزگی است که دایره بسیار گسترده ای دارد.
از این منظر بهترین نام برای مدرنیته، #تمدن_زباله است. منطقی که سبکی از زندگی عقب افتاده زباله ساز را به انسان، حیوان و محیط زیست تحمیل کرده. جزیره زباله ای #اقیانوس_آرام که گفته می شود مساحتی به اندازه کشور بزرگ ایران دارد، تنها یک نمونه از این فسادهای عظیم است(اینجا). تولید روزانه بیش از هفت هزار تن زباله!!!!!!! در تهران، مثال دیگری است که می توان به آن اشاره کرد(اینجا).
سوگمندانه #افسانه_بازیافت هم به عنوان مهم ترین راه حل، مثل دیگر افسانه های ادعایی مدرنیته، علیل و ناکارآمد است. طبق آخرین آمار سازمان ملل در همایش جهانی مبارزه با #زباله_های_پلاستیکی، در حال حاضر تنها ۹ درصد از این مواد بازیافت می شود و در خوشبینانه ترین حالت، تا سال۲٠۶٠ به هفده درصد بازیافت جهانی خواهیم رسید(اینجا). بماند که بر خود بازیافت هم مفاسد دیگری بار می شود.
می توان گفت در یک تقسیم بندی جامع، سبک زندگی مدرن به تولید هشت نوع زباله منجر می شود: ۱- زباله خانگی تر و خشک ۲- زباله های #بیمارستانی خطرناک۳- زباله های کارخانه ای و آلوده کننده منابع آبی ۴- زباله های الکترونیکی و رایانه ای ۵- زباله های #ساختمانی (نخاله های غیرقابل بازیافت در طبیعت) ۶- زباله های ناشی از ساخت، تعمیر و حرکت اتومبیل + آلاینده های هوا ۷- زباله ها و آلاینده های ناشی از سموم و #آفت_کش ها ۸- زباله های لوازم بهداشتی مثل پوشک ها، پد ها و... . الحق که ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ(۴۱روم)
نیک به خاطر دارم زمانی که در روستا بودیم و تقریبا زباله ای نداشتیم. اما از وقتی که تاثیر سیاستهای جهانی #سند_ضاله۲٠۳٠، در پایان دادن به #دامداری_طبیعی در روستای ما هم ظاهر شد، وضع تغییر کرد. مانند زندگی محرومیت زای شهری، محروم از #منافع_کثیره دام شدیم(۲۱مؤمنون) و بسیاری از چیزهایی که خوراک گاو، گوسفند و سگ گله می شد، تبدیل به زباله و پسماند شد.
یا مثلا یک قسم از #زباله_های_خانگی مربوط به نوع #ظروف است. ظرفهایی که در اسلام داریم(چوبی، گِلی و...) اولا ارزان است، ثانیا متناسب با مزاج انسان است، ثالثا وقتی قابل استفاده نباشد، تولید زباله نمی کند و به راحتی به طبیعت باز می گردد. جالب تر اینکه جنبه #پدافند_غیرعامل هم دارد. یعنی زمانی که مردم از همه چیزشان محروم شده اند، به راحتی می توان از خاک، ظرف ساخت. آنچه که در گزارش جدید شبکه الجزیره، درباره افزایش روزافزون استفاده از ظروف سفالی، در میان آوارگان #غزه آمده، بر همین جنبه تاکید دارد. جالب اینکه مردم می گویند: غذا در #ظرفهای_سفالی خوشمزه تر هم می شود(اینجا).
بگذریم!
بعد از اتمام کار در بلوار توس، توفیق زیارت #حضرت_عِلم علیه السلام نصیبم شد و راهی حرم شدم. همان ابتدا آبخوری ها توجهم را جلب کرد. جلو رفتم و از برادری که لیوان های #یکبار_مصرف جدید را جایگزین می کرد پرسیدم: به طور متوسط، هر روز چند لیوان در آبخوری این صحن مصرف می شود؟ با کمی تخمین و بالا پایین کردن گفت: حدودا پنج هزار عدد!!! یعنی اگر حرم، تنها پنج آبخوری داشته باشد، سالانه بیش از ۹ میلیون عدد زباله، فقط در آبخوری هایش تولید می شود!
این عددها را با خود مرور می کردم و به یاد حدیث تمدنی و طلایی حضرت #مدینة_العلم علیه السلام افتادم که فرموده اند: اِشْرَبُوا بِأَيْدِيكُمْ فَإِنَّهَا خَيْرُ أَوَانِيكُمْ. با دستهایتان آب بنوشید که بهترین ظرفهای شماست
(الکافی ج۶ص۳۸۵).
مطالعه بیشتر: ساختار اولیه مدیریت پسماند از منظر آیات و روایات
@besalamen_amenin
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
20.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این کلیپ را با دقت ببینید.
هم شهید رئیسی و هم آقای روحانی به عنوان دو رئیسجمهور، از گرانفروشی ارز سخن میگویند و گلهمند هستند. آقای روحانی صراحتا لفظ خیانت را به کار میبرد. هیچ یک هم نتوانستند از عهده شرکتهای دلاردار و دلاری فروش برآیند.
صحبتهای شهید رئیسی مربوط به فروردین ۱۴۰۲ است. در یکی از روزهای اسفند ۱۴۰۱ یعنی کمتر از یک ماه قبل از این سخنرانی ایشان، تلفنی که صحبت میکردیم، به ایشان عرض کردم اجازه ندهید یک نرخ دیگر در کنار ۲۸۵۰۰ به رسمیت شناخته شود. همه صادرکنندگان باید ارز خودشان را به قیمت ۲۸۵۰۰ تحویل بانک مرکزی دهند. ایشان فرمودند من موافقم، منتهی به شرطی که ارزهایشان را بیاورند. عرض کردم حاج آقا غلط میکنند نمیآورند. اگر نیاوردند اجازه صادرات به آنها ندهید...
زمان گذشت و ماهها بعد که حضوری خدمتشان رسیدم و طبق روال همیشه! بحث ارز را مطرح کردم، چه گلایهها که از برخی سیاسیون و مقامات نکردند...
مردم عزیز ایران! میبینید که دو رئیسجمهور در پشت بلندگو از دست دلارداران و دلاریفروشان چگونه فریاد میزنند و شکوه میکنند.
پیروزی بر این جریان غارتگر، فقط با آگاهی و آگاهیبخشی شما ممکن است. این جریان، در ساختار کشور، در مجلس، در دولت، حامیانی دارد که با تمام توان از منافعشان دفاع میکنند. حامیان نرخ ارز شناور را بشناسید و بشناسانید و اجازه راهیابیشان به مجلس و دولت را ندهید.
جوانان عزیز انقلابی! خود را سرگرم حاشیههای بیفایده نکنید. مسئله اول کشور در سطح داخلی، اقتصاد است و مسئله اول اقتصاد، دلاریزه شدن اقتصاد و شناورشدن نرخ دلار است.
@syjebraily
محیالدین🌼سلطانیفر
🎥 این کلیپ را با دقت ببینید. هم شهید رئیسی و هم آقای روحانی به عنوان دو رئیسجمهور، از گرانفروشی ا
دیروز آقا در سخنرانی گفتند در غرب، نظام سرمایه داری مالکیت و درآمد مستقل داشتن زن را به رسمیت شناخت و آن را جا انداخت با شعار آزادی و حمایت از زن، اما این یک دروغ بود و علت و هدف اصلی بهره کشی از زن در کارخانه ها به عنوان کارگر ارزان بود. یعنی اهداف سرمایه داری پشت آن بود اما آن را رنگ کردند و با شعارهای انسانی و زیبا به ملت قالب کردند.
سپس گفتند نظام سرمایه داری در غرب عیناً همین کار را در مورد برده داری هم کرد. شعار و ادعا و تبلیغات، مسائل انسانی بود اما این هم یک دروغ بود و علت و هدف اصلی برای این کار نه مسائل انسانی و اخلاقی و ارزشی، بلکه یک مسأله مالی و پولی بود. نیروی کار ارزان! وقتی یک کارگر برده یک ارباب متمول باشد و خودش حق مالکیت نداشته باشد، ارباب بابت اجاره دادن برده اش به کارخانه اجاره زیادی از صاحب کارخانه میگیرد، اما همین برده حاضر است با حقوق بسیار بسیار کمتر به سختی کار کند اما حقوقش مال خودش باشد و برده نباشد. این باعث شد برده داری را در غرب لغو کنند. حالا اینکه به شکل دیگری برده سرمایه داران می شود و استثمار می شود بحث دیگری است.
حالا با اجازه شما بنده هم عرض میکنم ساختار دولت های مدرن هم دقیقاً همین است. نظام سرمایه داری آن را طراحی کرده تا خود را زیر نقاب و پوشش مردم سالاری و قانون پنهان کند. تفکیک قوا و تجزیه و تفرقه اختیارات حاکمیتی درست کرده تا قدرت میدانی واقعی عملاً در اختیار خودش باشد. چهار تا آدم به عنوان رئیس جمهور و نماینده مجلس و... جلوی صحنه به ظاهر مشغول مدیریت امور اند اما قدرت واقعی و میدان در اختیار سرمایه داران است. لذا شما می بینید نظام طبقاتی و ناعادلانه اقتصاد و معیشت مردم در هر صورت تغییری نمی کند. چه دولت انقلابی رئیسی باشد، چه روحانی چه پزشکیان.
تنها راه حل این مسأله هم بازگشت به دین و اسلام و برقراری دولت اسلامی است.
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
28.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ آقای علی عبدی حرف عجیبی نمیزند، میگوید نزنید، میخورید. این بدیهیترین قاعده حاکم در زمان تعرض به یک کشور است.
#وعده_صادق_۳
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از داداش کوچیکه
✅رهبر انقلاب دیروز تاکید داشتند که ما نیروی نیابتی نداریم و اگر لازم باشد اقدام کنیم، خودمان وارد میشویم!
🤔 اما وقتی پای تحلیل برخی آقایان می نشینیم، بارها تاکید میکنند که ما خیلی از اقدامات را نیابتی انجام می دهیم!
اصلا چون ما ارباب و گُنده جبهه مقاوتیم، نباید مستقیم ورود کنیم!
😡تا نوچه ها هستند، نیازی به ورود ایران نیست!
👈رهبر انقلاب فکر و حرفش این نیست!
🇮🇷 کانال داداش کوچیکه👇
❣ @dada69
سلام
چند نکته صادقانه خدمت اعضای جدید کانال
این کانال:
اولاً) به شدت سیاسی است. این یعنی به شدت «دینی» است؛
ثانیاً) به شدت کم مطلب هست. از باب «کم گوی و گزیدهگوی»، هرگاه نکتهای داشتم عرض میکنم وإلا فلا.
ثالثاً) بسیار انتقادی است و جز انبیاء و چهارده معصوم، معصوم دیگری قائل نیست.
رابعاً) موضوع اصلی آن هم «دولت اسلامی» یعنی دستور کار اصلی گام دوم انقلاب است.
با این وصف اگر دوست دارید این کانال را دنبال کنید بسیار خوش آمدید و قدمتان روی چشم.
من همانم که اگر دوست مرا یاد کند
به صفای قدمش دیده خود فرش کنم 🌹