eitaa logo
ما اهل کوفه‌ ایم
142 دنبال‌کننده
123 عکس
145 ویدیو
13 فایل
❣️ سیاست و مهدویت 💥 این سنت الهی است که اگر شما در برابر ظالم خضوع کنید، او بیشتر فشار می‌آورد.
مشاهده در ایتا
دانلود
. علت برتری ۱۱ روز بر ۱۳ سال! ✍یداله یاسینی چند نکته در خصوص از دست دادن حاصلِ تلاش ۱۳ ساله محور مقاومت و سقوط حکومت و دولت طی ۱۱ روز گذشته! و مهمترین عامل؛ از دست دادن یکان یکانِ عقولِ محور مقاومت از شهید سلیمانی تا شهید نصرالله که به معنای حقیقی، ثلمه ای برای اسلام و محور مقاومت بود! که خود نتیجه اِنفعال و تعللِ محور مقاومت در پاسخ مناسب، مکفی و به موقع در مقابل این جنایت ها تلقی می‌شود! - عدم فهم و هوش استراتژیک شخصِ بشار اسد در موضوع های مرتبط با ادامه ی بقای دولتش، به خصوص عدم توفیق در بحث اصلاحات مدیریتی و اقتصادی کشورش! - عدم همراهی سوریه و اسد با سیاستهای رأس محور مقاومت« ایران» وخالی کردن سوریه از نیروهای مردمی و مورد وثوق خودش مثل و تکیه به نیروهای روس و ترکیه! - اعتماد زیاد اسد به ترکیه و فریب وعده‌های چند کشور عربی در خصوص باز سازی سوریه به شرط فاصله از ایران و محور مقاومت! - فرسوده شدن ارتش سوریه به واسطه چندین سال حضور در جنگ و نیز عدم رسیدگی به ارتش از لحاظ حقوق و مزایا و معیشت! همچنین وجود شکاف عمیق اعتماد بین ارتش و دولت بشار! که نتیجه آن حضور و ازدیاد معارضین و مسلحین و دواعش در استان ها و شهرهای سوریه بود! - با توجه به نکات ذکر شده همچنین استفاده به موقع و بازی هماهنگ اضلاع غربی/ترکی/عربی/صهیونسیتی از موقعیت به وجود آمده و دسترسی به نتیجه مطلوب و جلب اعتماد و اتحاد معارضین با تکفیری ها و گسیل آنها با هدف ۱- سرنگونی دولت اسد به علت حمایت وی از محور مقاومت به خصوص در طوفان الاقصی ۲- روی کار آمدن دولتی کاملاً ضعیف و کشوری بدون دولت و تحت سلطه ۳- انتقام از رأس محور مقاومت «ایران» ۴- اجرای وعده های پشت پرده ای مثلِ(گسترش سرزمین های اشغالی اسرائیل) ۵- انسداد کامل و همه جانبه راه های تسلیح و کمک به محور مقاومت ارزیابی خواهد شد! نکته پایانی؛ به نظر نگارنده، ضرورت اقدام به عملیات و پاسخ به رژیم صهیونسیتی به همان اندازه ملموس است که حمله پیش دستانه اسرائیل به رأس محورِ مقاومت محتمل! شهید سلیمانی: "من با تجربه این را می‌گویم که میزان فرصتی که در بحران‌ها وجود دارد در خود فرصت‌ها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم..." و چه زیبا فرمود امام على عليه السلام : مَن نامَ لَم يُنَمْ عَنهُ «هركه از دشمن خود غافل باشد، دشمن از او غافل نباشد» ❗️ .
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از عراق نوبت ایران تصرف ایران و غارت منابع ایران توسط آمریکا در فیلم سینمایی W2008 توی کمتر از ۳ دقیقه، خیلی ساده و روان داره توضیح میده داستان چیه .
پیشگویی وقتی رسول الله را مشرکان از مکه بیرون کردند ایشان در حال ترک مکه بود، خیلی گریه کرد ایشان از فراق کعبه و فراق آثار جدش ابراهیم مثل ابر بهار اشک ریخت و به یاد خدیجه ابو طالبِ قدّیسِ جلیل و به یاد خاطراتش در مکه دل پاک زلال‌اش پر از غم شد. و سلام خدا بر چشم‌های مطهراش💕 جبریل امین به اذن خدا برای دلداری دادن به ایشان نازل شد و این آیه را تلاوت کرد ۸۵ قصص إِنَّ الَّذِي فَرَضَ عَلَيْكَ الْقُرْآنَ لَرَادُّكَ إِلَي مَعَادٍ ✅ یعنی آن خدایی که این قرآن را بر تو نازل و واجب کرد لَ=حتما رَادُّ كَ= برت میگرداند به سوی زادگاه‌ات مکه🪴 و این خبر غیبی الهی بعد از ۱۰ سال تحقق یافت و پیامبر خدا مکه را فتح کرد و به مکه بازگشت💓 مفسران خدا بیامرز نوشته‌اند این آیه🌾 دلیلی روشن بر صدقِ نبوتِ محمد رسول الله است زیرا خدای متعال این خبر را بدون قید بدون شرط و بدون استثنا بیان فرمود و این خبر غیبی قرآن تحقق یافت و سلام بر قلبِ مهربانِ محمد رسول الله💕
سوره‌ی فتح تلاوت ترجمه تفسیر 👇👇👇 https://eitaa.com/Cleanlife/1984 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 عاقبت انقلاب اسلامی ایران از زبان رهبر حکیم انقلاب ✍این پیش‌بینی حقیقتا حکیمانه است، چقدر با قاطعیت می‌فرمایند: "بنده می‌دانم" هان مشو نومید چون واقف نه‏ای ز اسرار غیب باشد اندر پرده حکمت‏های پنهان غم مخور .
توطئه دولت پزشکیان.mp3
24.91M
🎙قدیری ابیانه: حضور پررنگ فتنه‌گران در دولت پزشکیان 💄 دولت ضد حجاب و عفاف 🎩 خباثت ظریف ✅ توهم پزشکیان 💔 نقص قانون اساسی ⚖️ رابطه دولت و مجلس .
⚠️ تنها چیزی که میشه در رابطه با ماجراهای سوریه گفت اینه که باید چشم و گوشمون سمت رهبر عزیزتر از جانمون باشه...❤️ .
🔴 مصائب سوریه تازه شروع می شود مثل افغانستان مگه ترکیه سوریه رو میده دست جولانی؟ مگه کردها میزارن ترکیه بیاد منافعشون رو به یغما ببرن ، مگه آمریکا که تحریر الشام رو تروریست میدونه میذاره چاه های نفتش دست جولانی باشه؟ مگه اسراییل میذاره اخوانی هایی که به فلسطین گرایش دارن توی تحریر الشام باقی بمونن ، مگه اخوانی های مصری در تحریر الشام میذارن ترکیه به راحتی بیاد و بخوره بره ، چین این وسط منافعش در خطر نابودی افتاده ، روسیه ام بدتر ، ایران هم یه گوشه دیگه وایساده 🔹به سوریه خوش آمدید ‌‌‌‌┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️خنده‌های بشار اسد به معمر قذافی، وقتی می‌گفت آنچه بر سر صدام آمد، در انتظارتان است نشست سران عرب در دمشق سال ۲۰۰۸ قذافی با اشاره به اعدام صدام می‌گوید: 🔹 «نوبت همه شما می‌رسد و سراغتان می‌آیند.» اسد و مبارک و دیگر حاضران می‌خندند. .
وصیت حافظ اسد به پسرش بشار اسد: «تو می توانی همیشه به ایرانیان تکیه کنی؛ اما هرگز به رهبران عرب اعتماد نکن» 🗣 كورش کمره‌ای ✅✅✅😔
😱 رویای فتح نیل تا فرات اسرائیل در حال کشور گشایی ترامپ: "اسراییل در نقشه کوچک است باید بزرگش کنیم" حمله‌ی زمینی به سوریه .