#پاسخ
🌹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌹
سلام خواهر گلم وقتتون بخیر
ان شاءالله به سلامتی فارغ شوید🌹
عزیزم خیلی وقت ها ما مادرها یا خانم ها نگران چیزی هستیم که امکان دارد هیچ وقت اتفاق نیوفتد یا آن طوری که ما فکر می کردیم اتفاق نیوفتد😊
گاهی اوقات اطرافیان از روی دلسوزی یا حسادت و یا ناآگاهی حرف هایی میزنند که ما همه را رد می کنیم.
ابتدا صبر کنید پسرتان به دنیا بیاید و واکنش و رفتار دخترتان را ببینید و بعد ان شاءالله اگر سوالی داشتید مطرح کنید و بنده با توجه به آن شرایط نکات لازم و متناسب را بگویم چون ما قبل از وقوع واقعه کارهایی انجام می دهیم ولی خیلی وقت ها امکان دارد اصلا آن واقعه رخ ندهد برای مثال:
ما برای فردا تصمیم می گیریم غذایی تهیه کنیم و مواد آن را آماده می کنیم ولی فردا جایی مهمانی دعوت می شویم یا اتفاقی جایی دیگر غذا می خوریم.
شما می توانید این نکات را انجام دهید:
1⃣هفته های پایانی با دخترتان درباره ی ورود عضو جدید خانواده صحبت کنید که قرار است یک نی نی ناز بیاورید.
2⃣هدیه ای تهیه کنید و همراه با ورود نوزاد از طرف برادرش به دخترتان بدهید.
3⃣هر کس وارد خانه شد بگویید این بچه برادر مثلا زهرا خانمه ببینید مثلا چشم هایش یا لب هایش شبیه زهراست حتی اگر شبیه نباشند هم بگویید.
4⃣به دخترتان بگویید تو هم وقتی کوچک بودی شبیه بردارت بودی.
و اینکه هر چقدر اختلاف سنی بچه ها کمتر باشد بهتر است چون بچه هنوز یاد نگرفته که برادر یا خواهرش را آزار بدهد در حالی که گاهی بچه های بزرگتر نوزاد را آزار می دهند مثلا نیشگون می گیرند ولی وقتی فاصله سنی کم باشد ارتباط بهتری برقرار می کنند و وقتی کمی دخترتان بزرگتر و عاقلتر شد و پسرتان راه افتاد راحت تر با هم کنار می آیند و همبازی های خوبی می شوند.
نکته بعدی اینکه دخترتان امکان دارد در مورد برادرش کنجکاوی داشته باشد که چند ماه اول شما باید بسیار مراقب باشید که این کنجکاوی خطرناک نشود ولی مثلا اگر خواست نزدیک نوزاد بشود دست بزند، ناز کند،ببوسد،بغل کند اشکالی ندارد و طوری رفتار کنید که حساسیت هایش را به حداقل برسانید و مانع نزدیک شدنش نشوید و مدیریت کنید.
به دخترتان بگویید من مادر هر دوی شما هستم،هر دوی شما را دوست دارم مثلا یک دست برای تو یک دستم برای داداش و هر دو را بغل کنید و یا زمانی که به نوزاد شیر می دهید دخترتان را ببوسید،نوازش کنید،در آغوش بگیرید،دستش را بگیرید و محبت کلامی داشته باشید.
مراقب باشید دیگران با حرف ها و شوخی ها یا رفتارهایشان حساسیت دخترتان را برنیانگیزند مثلا اگر گفتند داداش را نزنیا شما مداخله کنید و بگویید نه دخترم خیلی مهربونه و داداشی را دوست داره.
توکل بر خدا کنید و زیاد حساس نشوید ان شاءالله ارتباط خوبی پیدا می کنند و تاکید می کنم هر چقدر در چند ماه اول بهتر مدیریت کنید رابطه بهتری بین آنها شکل می گیرد.
#تربیت_کودک
#تولد_فرزند_جدید
💯هزینه ی مشاوره دعا برای تعجیل فرج آقا صاحب الزمان است
خدا یار و نگهدارتان🌸
🌸🌸اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌸🌸
با تشکر از همراهی شما
╔═•. 🤱 .•╗
@Madar_irani
╚═ •. 🇮🇷 .•╝
24.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر این لحظه نابه☺️
والدین عزیز اگر تصمیم دارید فرزند جدیدی به دنیا بیارید قبلش برای فرزند بزرگترتون این آمادگی ذهنی رو ایجاد کنید..
و یادتون باشه کودک بزرگتر به توجه بیشتری نیاز داره..
⁉️چه زمانی به کودک بزرگتر اعلام کنیم خواهر یا برادر جدید در راه است ؟!
بعد از سه ماه اول بارداری که خطر سقط کمتر شد به کودک بزرگتر اعلام کنید ؛ 💯کودک توان نه ماه انتظار رو نداره🥹
.
. #تولد_فرزند #تولد_فرزند_دوم
╔═•. 🤱 .•╗
@Madar_irani
╚═ •. 🇮🇷 .•╝
#سوال_شماره_۱
با سلام خدمت مشاور عزیز دختر بزرگم ۸ ساله هست از وقتی پسرم به دنیا اومده خیلی بی ادب و لجباز شده و اصلا به حرفم گوش نمیده ایشون فرزند اول من هست و من ۵ تا فرزند دارم ممنون میشم مثل همیشه راهنمایی کنید در مورد دختر دوم من که راهنمایی کردید به نظرم خیلی بهتر شده عطیه جان
اجرکم عندالله🙏🙏🙏
#پاسخ
🌹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌹
سلام خواهر گلم وقتتون بخیر
باعث خوشحالی بنده است که ترفندهایم برای شما جوابگو بوده و مطمعنا شما نکات را خوب و دقیق انجام داده اید و خوشحالیم که در کنار ما هستید.
۱🌹عزیزم دختران روحیه ی لطیفی دارند از شما می خواهم که به عنوان مادر برای دخترتان وقت بگذارید
گاهی اوقات با او صحبت کنید
به او بگویید
چقدر دوستش دارید
بگویید چقدر برایتان اهمیت دارد
بگویید چون دختر بزرگتر شماست چقدر با رفتار خوبش روی خواهر وبرادرانش اثر مثبت دارد
بگویید چقدر با دیدن کارهای خوبش حال شما را خوب می شود و چقدر زیبایی های ظاهری و باطنی و رفتار خوبش را دوست دارید.
۲🌹گاهی به تنهایی با او صحبت کنید و او را در آغوش بگیرید و یا در جمع خانواده از او تعریف کنیدو بگویید به او افتخار می کنید
وچه کار و رفتارهای خوبی دارد و سعی کنید او را بزرگ بدارید.
۳🌹یکی از علت های لجبازی و رفتار بد فرزندان ما این است که احساس می کنند به چشم نمی آیند یا به چشم دیگران حقیرند.
شما یکسری رفتار هایتان را تغییر بدهید و از یکسری رفتار های فرزندتان چشم پوشی کنید چون دخترتان به سلامتی کم کم به سن نوجوانی نزدیک می شود و ما در مناطق مختلف سن بلوغ متفاوتی داریم برای همین امکان دارد بعضی از علائم کمی زودتر بروز پیدا کند.
۴🌹از شما می خواهم صبوری بیشتری داشته باشید و به او و دیگر فرزندانتان توجه بیشتری داشته باشید و طوری با فرزندانتان رفتار کنید که با آنها مثل رفیق باشید،رفیقی که همه را با اختلاف نظرها به دور خود جمع می کند این طور با کار های ناشایستشان راحت تر کنار بیایید.
۵🌹سن دختر شما سنی است که شما انتظار دارید به حرف هایتان گوش بدهد و مطیع شما باشد ولی ما انتظار نداریم که همیشه مطیع باشد و به حرفتان گوش بدهد.
هزینه ی مشاوره دعا برای تعجیل برای فرج آقا صاحب الزمان است
خدا یار و نگهدارتان🌸
🌸🌸اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌸🌸
با تشکر از همراهی شما
╔═•. 🤱 .•╗
@Madar_irani
╚═ •. 🇮🇷 .•╝
#سوال۶
سلام وقت بخیر
دخترمن ۳ سال و ۵ ماهشه
نزدیکای تولد سه سالگیش چون توی ماه رمضون هم بود (بگم ک ما یک ماه قبلش تخت خریده بودیم براش) شرایط جور شده بود و اتاق جدا روی تخت میخوابید. من بیشتر به هوای درست کردن سحری و قرآن خوندن وقتی خوابید میذاشتمش اتاق . اونم صبح بیدار میشد میدید تو اتاقه چیزی نمیگف گله نمیکرد اصلا.. تا اینکه ازین فرصت استفاده کردم و چراغ خواب و ریسه خریدم و زدم به اتاق و تشویق کردم به اینکه از همون ابتدا خودش اینجا بخوابه.. الحمدلله استقبال خوبی کرده بود و ما باهم کتاب داستان میخوندیم قرآن میخوندیم پشتشو یذره ماساژ میدادم و میخوابید رو تخت دیگه تا صبح.. پیش هم نیومد ک بیاد پیش ما
گذشت گذشت به راحتی هم میخوابید تا اینکه من باردارشدم و از نیمه اردیبهشت تا اوایل تیر ویار شدید داشتم طوریکه از خونه خودم از همسرم و و و بدم میومد. رفتم خونه مامانم(از هم دوره محل زندگیمون) و اونجا دخترم پیشم میخوابید و منم حالم بسیاااااربد محبت خاصی بهش نمیکردم چون نمیتونستم اصلا 🙁 رفتارش یخرده عوض شد
بعد ک برگشتیم خونه خودمون یذره ک گذشت اسباب کشی کردیم به یه خونه دیگه و اینجا دیییییگه دخترم همکاری نمیکنه.. کمی تلاش کردم اما نمیشه.. یا موقع خواب میگه توهم باید پیشم پای تخت بخوابی یا اینکه اگه بدونه همون ابتدا رو تخت دارم میخوابونمش و نیستم تو اتاق نصفه شب میاد پیشم.. اتاق ترسناک نیست با چیزای اضافه هم پرنشده اما خب اینکه اوایل همکاری میکرد و الان نمیکنه ناراحتم میکنه.
بعداز برطرف شدن ویارم ازنظر محبت تاحدودی تونستم جبران کنم و رفتارش برگرده اما اینکه یه چنتا کار خوب میرسید الان نمیکنه حیفم میاد 😁
شوهرم میگه بزار اینجا بخوابه بعدش بغل میکنم میبرم اتاق اما من میگم باید همون اول ببریم اتاق.. فعلا توقف زدم اما با فاصله یک متری از خودم میخوابه
سوالم اینه ک وایسم یه مدت یا اینکه شروع کنم؟ من حدودا ۳ ماه دیگه زایمان میکنم. نکنه دوباره الان بخوابه و بعد زایمانم برگرده پیشم. نکنه اون موقع بگه چرا نی نی میخوابه من نخوابم دوباره یه مشکل جدید پیش بیاد؟؟
بنظرشما من چکار کنم؟؟
#پاسخ
🌹بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌹
سلام خواهر گلم وقتتون بخیر
معمولا در جدا کردن جای خواب فرزندان بین اساتید اختلاف نظر است.
اما کاری که شخصا اعمال و توصیه میکنم این است که
۱🌹سعی بشه تا قبل از۶ سالگی جای خواب جدا نشود.
ولی اگرشما اعتقاد دارید جای خواب فرزند بعد از ۱۸ ماهگی یا ۳ سالگی جدا شود پیشنهاد میکنم که از افراد و مشاوران یا روان شناسانی که بتوانند طبق تفکر شما راهنمایتان کنند پیگیر این کار باشید.
ولی اگر اعتقاد دارید که بهتر است تا ۶ سالگی این کار باید متوقف شود برمیگردیم به موضوع خودمان که فرزند باید کم کم یاد بگیرد از مادر فاصله بگیرد و مثلا کنار پدر بخوابد طوری که پدر و مادر کنار هم بخوابند فرزند بزرگتر کنار پدر و فرزند کوچک کنار مادر بخوابد و اینطور با ورود فرزند جدید هم مشکلی به وجود نمی آید.
۲🌹در مورد نکاتی که گفتید جای نگرانی نیست گاهی اوقات بچه ها یکسری رفتارهایی دارند که بعد آن را کنار می گذارند و این بستگی به شرایط جسمی و روحی کودک دارند.
گاهی اوقات کودکان یک بحران هایی دارند
مثلا از شیر گرفتن
از پوشک گرفتن
ورود فرزند جدید
جابه جایی منزل
رفتن به پیش دبستانی یا مدرسه ....
اگر ما نسبت به این بحران ها آگاهی داشته باشیم قبل از اینکه این بحران ها به وجود بیایند تدابیری می اندیشیم.
نسبت به ورود فرزند جدید نگرانی نداشته باشید و فقط سعی کنید حساسیت فرزندتان را برنیانگیزید مثلا اگر لباس یا وسیله ای برای نوزاد خریدید و امکان دارد دخترتان بخواهد به آنها دست بزند یا بازی کند قبل از ورود نوزاد نباید واکنش شدیدی نشان بدهید و نگویید دست نزن کثیف میشه
۳🌹 هفته های پایانی به فرزندتان بگویید:مامان می خواهم برم بیمارستان یک خواهر یا برادر ناز برایت بیاورم و این بچه خواهر یا برادر شماست و خواهر یا برادر هیچ بچه ی دیگری نیست و همراه با ورود نوزاد جدید برای فرزند قبلی هدیه ای تهیه شود و موقع ورود اطرافیان بگویید ببینید این خواهر یا برادر مثلا زهرا خانمه چقدر شبیهشه گفتن این تشابهات حال فرزند را بهتر می کند و جای نگرانی نیست.
۴🌹در مورد جای خواب هم بهتر است تا ۶ سالگی جدا نشود و فقط همسران زمان روابط خاص جدا شوند و بعد دوباره کنار فرزندان برگردند و ۶ سالگی کم کم جای خواب جدا شود.
هزینه ی مشاوره دعا برای تعجیل برج آقا صاحب الزمان است
خدا یار و نگهدارتان🌸
🌸🌸اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌸🌸
با تشکر از همراهی شما
╔═•. 🤱 .•╗
@Madar_irani
╚═ •. 🇮🇷 .•╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه خوبه آدم یه دونه از اینا داشته باشه، هرموقع حوصلهش سر میره بشینه سیییییر نگاش کنه، کِیییییف و خدا رو بابت داشتنش شکر کنه.😇
#شب_بخیر
╔═•. 🤱 .•╗
@Madar_irani
╚═ •. 🇮🇷 .•╝