هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«مواظب زبانمان و گفتارمان باشيم، كارهايی كه با ديدار خصوصی حل میشود، با تلفن حل میشود، با يك نوشتن نرم حل میشود ـ خدای ناكرده ـ تعبير تندی نكنيم.
ما اصول [مشترك] فراوانی داريم، ما شيعه علی بن ابی طالب هستيم، شيعه اين خاندانيم، توحيد ما، نبوّت ما، معاد ما، قرآن ما، عترت ما، ما هزارها اصول مشترك داريم، میشود كنار هم آمد، میشود از يكديگر گذشت، میشود با يك «ببخشيد» مسأله حل بشود.»
۸۴/۵/٧
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
📜 فتوای کمتر دیده شده میرزای شیرازی در حمایت از کالای ایرانی
◻️ شیخ فضلالله نوری در سال ۱۳۰۶ قمری، چندی پیش از قیام تحریم تنباکو، با ورود اجناس و کالاهای خارجی به ایران نظیر قند، احساس خطر میکند و سؤالی را تحت این عنوان که «تکلیف مسلمانان نسبت به مصرف کالایی نظیر قند و... که از بلاد کفر (یعنی فرنگستان) وارد بازار ایران میشود، چیست؟»
از محضر بزرگ مرجع شیعه حضرت آیتالله میرزای شیرازی میپرسد تا ایشان را متوجه ورود کالای خارجی به کشور نماید.
میرزای شیرازی نیز در نامهای مفصل پاسخ میدهد: «در خصوص مفاسد ورود اجناس و کالاهای بلاد کفر به سرزمین ایران، همیشه ملتفت به آن بودهام و زیادهروی در این امر را مایهی خرابی دین و دنیای مسلمانان میدانم و از اهتمام شما در تهیهی دفع آنها زیاد مسرور شدم...»
شیخ فضلالله نیز این استفتاء را در سراسر ایران گسترش داده و علمای بلاد را متوجه این امر میکند.
__________
✍️ رهبر معظم انقلاب در مورد اهمیت این فتوا می گویند:
همه میدانند که در ژاپن، حدود صد سال پیش از این، گفتند که مردم حق ندارند از مصنوعات خارجی استفاده کنند، تا در داخل آن کشور چرخ اقتصاد به کار بیفتد؛ اما نمیدانند که در همان زمان، بلکه زودتر از آن، عین همین پیشنهاد و همین فتوا، از طرف مراجع و علمای شیعه صادر شد؛ منتها متأسفانه در داخل کشور، هیچکس از سرجنبانها و اهل قلم و اهل سیاست و روشنفکران کمکشان نکرد! (۱۳۷۰/۱۲/۱۴)
@HawzahNews / حوزهنیوز
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🔺شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران در نظر دارد تا قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» را با توجه به نیازسنجی از طلاب، اساتید و کارکنان خواهر در مدارس علمیه و ستاد حوزه های علمیه خواهران تدوین و تصویب نماید. برای این منظور، نظرسنجی طراحی گردیده است. خواهشمند است نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
https://nazarsanji.pcss.ir/5500-2
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
هدایت شده از مطالب مهم آموزشی معاونت آموزش استان اصفهان
﷽؛
#اطلاعیه
#بسیارمهم
به همت مدیریت آموزش عمومی (سطح ۲) در معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، ان شاءالله نشست معرفی کتاب "الهدایه فیالنحو فی ثوبها الجدید" با حضور مؤلف کتاب جناب استاد شیرافکن برگزار میشود.
کتاب "الهدایه فی النحو فی ثوبها الجدید" نوشته حجتالاسلام حسین شیرافکن به عنوان متن درسی همعرض درس #نحوعالی معرفی میشود.
برای معرفی بیشتر این کتاب توسط مؤلف و ارائه توضیحات لازم در این خصوص نشست برخط برگزار میشود.
🗓چهارشنبه ۲۶ اردیبهشتماه
🕐ساعت ۱۳
از اساتید محترم دروس نحو عالی، مدیران و معاونان محترم مدارس علمیه خواهران، دعوت می شود از طریق پیوند زیر در این نشست شرکت فرمایند.
🌐 https://ac.whc.ir/amoozesh
═✿๑؛📚معاونت آموزش مرکز✿═
#حوزههایعلمیهخواهران
23.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمدند به آقا کتاب هدیه بدهند حضرت آقا فرمودند خیلی وقته این کتاب را خوندم
#نمایشگاه_کتاب_تهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 موشن گرافیک | قصه قدس (۸)
▫️ مجموعۀ سخنرانی سردار شهید «حاج قاسم سلیمانی» در تشریح تاریخ فلسطین و شکلگیری رژیم اسرائیل
🚩 خیانت کشورهای عربی به آرمان فلسطین
#مشکات_هدایت
#معاونت_فرهنگی_تربیتی_مرکز_آموزشهای_غیرحضوری
#حوزههای_علمیه_خواهران
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشن گرافیک | قصه قدس (۹)
مجموعۀ سخنرانی سردار شهید «حاج قاسم سلیمانی» در تشریح تاریخ فلسطین و شکلگیری رژیم اسرائیل
اسلو ۱ و ماجرای سرزمینهای ۴۸ و۶۷
#مشکات_هدایت
#معاونت_فرهنگی_تربیتی_مرکز_آموزشهای_غیرحضوری
#حوزههای_علمیه_خواهران
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
#ابنهشام
🔻«ابن هشام، ابومحمد جمالالدین عبدالله بن یوسف انصاری»، نحوی عصر ممالیک مصر میباشد.
🔹سلسله نسب ابن هشام به قبیله خزرج، از انصار پیامبر (ص) میرسد و نسبت انصاری وی از همین جاست.
🔸ابتدا قرائات قرآن، مقدمات صرف و نحو، حدیث و لغت را فرا گرفت و سپس نزد استادان بنام به تکمیل این علوم پرداخت. همچنین از فراگیری شعر و ادب نیز غفلت نورزید. علم حدیث را از بدرالدین ابن جماعه آموخت و فقه شافعی را نیز نزد تقیالدین سبکی خواند. ابن هشام از میان همه استادانش به ابن مرحّل علاقهای خاص داشت و بیشترین دست مایه علمی خود در نحو را از او برگرفت.
🔹وی پس از طی مدارج علمی، به تدریس و تألیف روی آورد و در قبه منصوریه به تدریس و تفسیر قرآن مشغول شد و مدتی نیز در شاطبیه احادیثی را که از ابن جماعه شنیده بود، روایت میکرد.
🔸وی نخست حنفی مذهب بود، سپس به مذهب شافعی روی آورد و چون در مدارس شافعی به مقام شایستهای نرسید، در ۷۵۶ ق به مذهب حنبلی گرایید تا بتواند در مدارس حنبلیان به مقام استادی دست یابد.
🔹وی وابسته به مکتب نحوی خاصی نیست؛ زیرا در زمان او کشمکش و درگیری بین مکتبهای نحوی بصره و کوفه، دیگر فروکش کرده بود؛ از همینرو وی در آثار خود به آراء نحویان بصره و کوفه هر دو استناد کرده است.
🔸وی تقریباً همه شهرت خود را، مدیون کتاب مغنی خویش است که مورد تمجید و ستایش بسیار اهل علم، بهویژه ابن خلدون قرار گرفته است.
مطالعه کامل مقاله👇👇👇
📥 wikifeqh.ir/ابنهشام
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
#سید_بن_طاووس
🔻رضیالدین ابوالقاسم سید علی بن موسی بن طاووس (۵۸۹-۶۶۴ ه.ق)، معروف به سید بن طاووس، از فقهای نامآور شیعه در قرن ششم و هفتم هجری قمری که بیشترین شهرت وی در زهد، تقوی و عرفان است و اکثر تالیفات او در موضوع ادعیه و زیارات میباشد.
🔹ابن طاووس از علمای حله بوده و تحصیلات علمی خود را در حله و بغداد از اساتیدی چون نجیبالدین ابننمای حلی، فخار بن معد موسوی، محمد بن معد موسوی، تاجالدین حسن بن دربی، سالم بن محفوظ سوراوی، محییالدین محمد بن عبداللّه حلبی، اسعد بن عبدالقاهر اصفهانی و... فراگرفته است.
🔸وی از روحیه اعتدال برخوردار و با علمای اهلسنت تعاملاتی داشته به گونهای که از مکتب آنها دانش اندوخته است.
🔹او از علمایی بود که از منصبهای حکومتی دوری میجست و همه منصبهای پیشنهاد شده از سوی حاکمان را رد نمود، اما در زمان حمله مغولان به بغداد، بنا بر نقلها، برای حفظ جان مردم، ریاست نقابت علویان را پذیرفته و سه سال در این منصب بود که دارفانی را وداع گفت.
🔸تالیفات بسیاری از سید بن طاووس در عرصههای اخلاق، تهذیب نفس، تاریخ، فقه، خوابگزاری، ادیان و مذاهب و فضایل امیرالمؤمنین (ع) بر جای مانده است.
🔹کتاب اللهوف علی قتلی الطفوف، الاقبال بالاعمال الحسنه، الامان من اخطار الاسفار و الزمان، فرج المهموم، فلاح السائل و نجاح المسائل، کشف المهجة لثمرة المهجه، محاسبة النفس، الملاحم و الفتن و بسیاری دیگر از تالیفات ابن طاووس است.
مطالعه کامل مقاله👇👇👇
📥 wikifeqh.ir/سید_بن_طاووس
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مقام معظم رهبری:
🔸شما ببینید چقدر امامزاده در ایران هستند! این امامزادهها کی هستند؟ اینها که ایرانی نبودند. اینها کسانیاند که به ایران آمدند و ایرانیها با آغوش باز اینها را پذیرفتند؛ حتی گاهی برای اینها جنگیدند و در راه اینها تلاش کردند.
▫️پنجم ذی القعده روز ملی تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرکه گرامی باد.
📲 wikifeqh.ir/امامزاده
🆔 @wikifeqh
هدایت شده از ویکی فقه؛ دانشنامه علوم اسلامی
📖 #حدیث_روز | بهشت بر این سه نفر حرام است!
🔻الإمامُ الصّادقُ عليه السلام:
🔹إنّ اللّه تباركَ و تعالى آلى على نَفْسِهِ أنْ لا يُسكِنَ جَنَّتَهُ أصْنافا ثلاثةً: رادٌّ على اللّه عزّوجلّ، أو رادٌّ على إمامِ هُدىً، أو مَن حَبسَ حَقَّ امْرئٍ مؤمنٍ.
🔸خداوند تبارك و تعالى با خود عهد كرده است كه سه گروه را در بهشتش جاى ندهد:
۱. كسى كه فرمان خداوند عزّوجلّ را رد كند،
۲. يا كسى كه از فرمان امام هدايتگر سر برتابد
۳. و يا كسى كه حقّ مؤمنى را نپردازد.
📗الخصال : ۱۵۱/۱۸۵.
📲 lib.eshia.ir/27307/2/282/جَنَّتَهُ
🆔 @wikifeqh