رحلت فقيه و فيلسوف بزرگ آيت اللَّه "شيخ عبدالحسين رشتي" (1332ش)
آيت اللَّه شيخ عبدالحسين رشتي در سال 1253ش (1292ق) در كربلا به دنيا آمد. وي در كودكي به همراه پدر به رشت رفت و مقدمات و سطوح را در اين شهر خواند. او در بيست سالگي راهي تهران گرديد و از محضر عالم بزرگ، شيخ محمد حسن آشتياني و دیگر بزرگان بهره برد و پس از اقامت ده ساله در تهران، رهسپار نجف اشرف گرديد و در حلقه درس آخوند ملامحمد كاظم خراساني، شيخ الشريعه اصفهاني و سيد محمدكاظم يزدي تلمذ نمود تا اينكه به درجه اجتهاد مفتخر شد.
✅ وي از آن پس، حلقه درس خارج خود را تشكيل داد و بسياري از افاضل را از محضر خويش بهرهمند ساخت. شرح كفايةُالاصول، الثّمرات، حاشيه الاسفار و حاشيه بر جواهر الكلام و مكاسب از جمله آثار اوست. او سرانجام در بيست و هفتم بهمن 1332ش برابر با دوازدهم جمادي الثاني 1373ق در هفتاد و نه سالگي بدرود حيات گفت و در وادي السلام نجف اشرف به خاك سپرده شد
❓او که بود که سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی دلش میخواست در کنار او به خاک سپرده شود؟
✍ محمّدحسین یوسف الهی ( ۱۳۴۰کرمان – ۱۳۶۴ عملیات والفجر۸)، عارفی است که در واحد اطلاعات عملیات لشکر ۴۱ ثارالله، مراتب کمال الی الله را طی کرد و کمتر رزمندهای است که روزگاری چند با محمدحسین زیسته باشد، اما خاطرهای از سلوک معنوی او نداشته باشد. همرزمانش میگویند: "حسین از عرفای جبهه بود و زیباترین نماز شب را میخواند، ولی کسی او را نمیدید، رفیق خدا بود و پردههای حجاب را کنار زده بود."
✅ او یکی از دوستان و همرزمان نزدیک شهید حاج قاسم سلیمانی بود؛ که حاج قاسم طبق وصیتش در جوار این شهید در گلزار شهدای کرمان به خاک سپرده شد. اما این تدفین ماجراهای خاص خودش را داشت. به روایت شاهدان عینی پیکر شهید یوسف الهی هنوز بعد از گذشت ۳۴ سال از شهادتش سالم مانده است.
✅ آن نفس مطمئنه در طول جنگ تحمیلی، پنج مرتبه به شدت مجروح شد و سرانجام در عملیات والفجر۸ در ۲۷ بهمن ماه سال ۱۳۶۴ روحش آسمانی شد و به جمع ملکوتیان پیوست. روحش شاد و راهش پررهرو باد.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از سحرگاهان
💠 شفاعت امت
🌺 قالَتْ علیها السلام : إذا حُشِرْتُ یَوْمَ الْقِیامَةِ، أشْفَعُ عُصاةَ أُمَّةِ النَّبیَّ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَسَلَّمَ.
فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود:
هنگامی که در روز قیامت برانگیخته و محشور شوم، خطاکاران امّت پیامبر صلّی اللّه علیه و آله، را شفاعت می نمایم.
📚 احقاق الحق، ج۱۹، ص۱۲۹.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
هدایت شده از مفاخر
💠 حِرز فاطمه زهرا سلام الله علیها
✍ حِرز در لغت به معنی «پناه و مامن» آمده است که یکی از اسم های مبارک خداوند متعال نیز به شمار می رود و لذا در دعای مخصوص جوشن کبیر خطاب به حضرتش عرض می کنیم:« يا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ» و در اصطلاح به نوعی خاص از دعا گفته می شود که هر کدام از معصومین علیهم السلام نمونه ای از آن را به عنوان «حرز خاص هر معصوم» به مراجعین توصیه می فرمودند و حفظ و نگهداری مستمر آن دعا و همچنین قرائت آن، انسان را از گزند تمامی آفات و بلیات حفظ و بیمه خواهد نمود. ان شاء الله تعالی.
✅ در کتاب مهج الدعوات دو حرز از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نقل شده که ما در اینجا حرز مطلقی که برای تمامی امور زندگانی است، را می آوریم.
☀️ بِسْمِ اللَّه الرَّحْمنِ الرَّحيمِ
يا حَىُّ يا قَيُّومُ بِرَحْمَتِكَ اَسْتَغيثُ فَاَغِثْنى
وَلا تَكِلْنى اِلى نَفْسى طَرْفَةَ عَيْنِ اَبَداً وَ اَصْلِحْ لى شَاْنى كُلَّهُ.
🌟 به نام خداوند بخشنده مهربان
اى زنده، اى پاينده، به رحمتت سوگند از تو یاری مى طلبم،
پس مرا یاری کن، و مرا یک چشم برهم زدن به نفس خودم وامگذار، و تمام امورم را اصلاح فرما.
📗سید ابن طاووس، مهج الدعوات، ص5
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز دوشنبه
☀️ 28 بهمن ماه 1398 شمسی
🌙 22 جمادی الثانی 1441 قمری
❄️ 17 فوريه 2020 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رحلت فقيه، متكلم و واعظ بزرگوار، آيت الله "ميرزا علی اكبر نوقانی" (1329ش)
➕ شهادت شهید عظیم ثابت قدم (1364ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت "ابوبكر ابی قحافه" (13 ق)
❄️ #میلادی
➕ آغاز زمامداري "فيدل كاسترو" در كوبا (1959م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
◼️ رحلت فقيه، متكلم و واعظ بزرگوار، آيت الله ميرزا علي اکبر نوقاني (1329ش)
✍ آيت اللَّه ميرزا علي اكبر نوقاني در سال 1261ش (1300ق) در محله نوقان مشهد به دنيا آمد. وي پس از گذراندن تحصيلات مقدماتي، در 26 سالگي براي تكميل تحصيلات خود رهسپار حوزه علميه نجف اشرف گرديد و از محضر استادان بزرگي چون آخوند ملامحمد كاظم خراساني، سيد محمدكاظم يزدي و شيخ الشريعه اصفهاني استفاده نمود.
✅ وی از عالم بزرگ ميرزا عبدالله مازندراني و آيت الله ميرزا محمدتقي شيرازي به دريافت اجازه اجتهاد نائل آمد و به مدارج بالاي علمي دست يافت. او در سال 1291ش به مشهد مقدس بازگشت و به تدريس پرداخت. و توليت مدرسه علمیه نواب مشهد را، به عهده گرفت.
او در شعر، به "فقير" تخلص مي نمود و در خطوط نسخ و نستعليق، تبحر داشت. كتبي از قبيل تعليقاتي بر شرح نهج البلاغه و سه مقاله نوقاني و دو مقاله نوقاني در اصول عقايد و ردّ عقايد ماديون، از آثار ايشان است. او سرانجام در 28 بهمن 1329ش (10 جمادي الاول 1370ق) در 68 سالگي درگذشت و در حرم رضوي(ع) به خاك سپرده شد.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠راه علاج #سوءظن(۱۲)
✍ موراد زیر می تواند کمک شایانی به علاج سوء ظن بکند:
۱- شناخت مضرات و مفاسد سوءظن.
۲- بی اعتنایی به گمان بد و ترتیب اثر ندادن به آن.
🌷 پيامبر اسلام صلّی اللّه عليه و آله و سلّم فرمود:
إِذَا ظَنَنتَ فَلاَ تُحَقِّقْ؛(۱)
هرگاه گمان بد بردی آن را دنبال مكن.
۳- تا زمانی كه انسان از كسی كردار و رفتار بدی نديده است نبايد به او بدبين شود، زيرا شنيدن يا حدس و گمان، معيار خوبی و بدی اشخاص نيست و بسياری از مطالبی كه انسان می شنود بی پايه و بی دليل است.
🌹امام باقر عليه السّلام فرمود:
از اميرالمؤمنين علي(ع) سؤال شد كه فاصله بين حق و باطل چه اندازه است؟ فرمود: چهار انگشت. آن گاه امیر مومنان علی(ع) دست خود را بر گوش و دو چشم خويش گذاشت و فرمود: آن چه چشمهايت ببيند حق است و آن چه گوشت شنيده بيشترش نادرست و باطل است.
🌸 سُئِلَ أَميِرُ المُؤْمَنيِِنَ عليه السّلام كَمْ بَيْنَ الحَقِّ وَ البَاطِلِ؟ فَقَالَ أَربَعُ أَصَابِعَ وَ وَضَعَ أَميِرُ المُؤمِنيِنَ عليه السّلام يَدَهُ عَلَی أُذُنِهِ وَعَيْنَيْهِ، فَقَالَ: مَا رَأَتْهُ عَيْناكَ فَهُوَ الحَقّ وَ مَا سَمِعَتْهُ اُذُناكَ فَأَكْثَرُهُ بَاطِلٌ؛ (۲)
(۱) بحارالانوار، ج55، ص320.
(۲)بحارالانوار، ج72، ص196.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 اهمیت حضور در انتخابات، در کلام مقام معظم رهبری
🔹 همه باید اصرار داشته باشید که در انتخابات شرکت کنید. به نظر من مسئله ی اول، مسئله ی حضور شماست. حضور شماست که نظام را تحکیم میکند، پایه های نظام را مستحکم میکند، آبروی ملت ایران را زیاد میکند، استقامت کشور را در مقابل دشمنی ها زیاد میکند و دشمن را از طمع ورزیدن به کشور و از فکر ضربه زدن و توسعه فساد و فتنه منصرف می کند. این یک مسئله ی بسیار مهم است؛
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز سه شنبه
☀️ 29 بهمن ماه 1398 شمسی
🌙 23 جمادی الثانی 1441 قمری
❄️ 18 فوريه 2020 میلادی
☀️ #شمسی
➕ قيام مردم مسلمان تبريز به مناسبت چهلمين روز شهدای 19 دی قم (1356ش)
➕ تأسيس حزب جمهوری اسلامی (1357ش)
🌙 #قمری
➕ رحلت فقيه فرزانه آيت الله "ملاحبيب الله كاشانی" عالم ربانی و دانشمند كامل (1340 ق)
➕ وفات آيت الله "سيدهاشم نجف آبادی ميردامادی" (1380 ق)
❄️ #میلادی
➕ روز ملی و استقلال "گامبيا" از يوغ استعمار بريتانيا (1965م)
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🌷تأسيس حزب جمهوري اسلامي (1357ش)
✍ يك هفته پس از پيروزي انقلاب اسلامي، در 29 بهمن 1357 ش، شماري از برجسته ترين شخصيتهاي علمي، مذهبي و سياسي ايران كه در پيروزي انقلاب اسلامي نقش مهمي داشتند و از ياران نزديك حضرت امام خميني(ره) محسوب مي شدند حزب جمهوري اسلامي را تأسيس كردند. شهید باهنر، صد روز پس از تأسيس این حزب، مواضع آن را در مسائل سياسي، اعتقادي، اقتصادي و فرهنگي بيان داشت و تعداد اعضاي حزب را تا آن روز، دو ميليون نفر ذكر كرد.
✅ هدف اين حزب، ايجاد يكپارچگي و همكاري هرچه بيشتر نيروهاي وفادار به انقلاب اسلامي، سامان بخشيدن به حكومت اسلامي و پايه گذاري دولت جمهوري اسلامي طبق قانون اساسي بود.
✅ آنان با همفكري و همكاري شماري ديگر از نيروهاي انقلابي توانستند در دورهاي حساس و سرنوشت ساز از تاريخ انقلاب اسلامي، در تدوين قانون اساسي و تشكيل اركان نظام اسلامي، دفاع از مباني فكري جمهوري اسلامي و تبيين انديشه ها و برنامه هاي مترقي اسلام براي رشد و كمال جامعه اسلامي و نظام مردم سالاري ديني در برابر انديشه هاي ماركسيستي، ليبرالي و ملي گرايي، نقشي مهم ايفا كنند.
✅ از اين رو، احزاب و گروه هاي منحرف در مخالفت با حزب جمهوري اسلامي برخاستند و در دفعات متعدد، افراد مهم و مؤثر حزب و انقلاب را به شهادت رساندند. اين حزب در 11 خرداد سال 1366 ش، به درخواست اعضاي شوراي مركزي آن و موافقت امام خميني(ره)، فعاليت هاي خود را رسماً تعطيل كرد.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠 #پيمان_شكنی و خلف وعده در روایات
۱- خلف وعده، موجب خشم خدا است.
✍ پيمان شكنی از گناهانی است كه رشته اطمينان و اعتماد را در جامعه می گسلد و زير بنای روابط اجتماعی را سست می گرداند و وفای به عهد و پيمان علاوه بر اين كه يك حق اسلامی است، حق انسانی نيز می باشد.
🌷 اميرمؤمنان عليه السلام در فرمان خود به مالك اشتر فرمود: بپرهيز از اين كه به مردم وعده بدهی و تخلّف كنی... زيرا تخلف از وعده، موجب خشم خدا و مردم خواهد شد، چنان كه قرآن می فرمايد: (نزد خدا بسيار خشم آور است كه بگوييد چيزی را كه به آن عمل نمی كنيد)...
🌹 إِيّاك...أَنْ تَعِدَهُمْ فَتُتْبِعَ مَوْعِدَكَ بِخُلْفِكَ فَإِنَّ الْمَنَّ يُبْطِلُ الْإِحْسَانَ و َالتَّزَيُّدَ يَذْهَبُ بِنُورِ الْحَقِّ و َالْخُلْفَ يُوجِبُ الْمَقْتَ عِنْدَاللَّهِ وَ النَّاسِ قَالَ اللَّهُ سُبْحَانَهُ و َتَعَالَی «كَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ». سوره صف/ 3.
📚 مستدرك الوسائل، ج11، ص48.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5