هدایت شده از خبر بابل
💢 مماشات با اوباش در کرج مسئله ساز شد/ مردم از ناامنی و کندی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی به ستوه آمده اند
🔹با عملکرد کند دستگاه قضا در برخورد قاطع با عوامل اصلی دعوت به آشوب و مماشات نیروی انتظامی با اوباش داعشی در خیابان، امروز ده ها هزار نفر از مردم تهران و کرج پشت ترافیک ۱۰ کیلومتری ناشی از وحشی گری حدود هزار نفر اوباشی شدند که از نقاط مختلف تهران به صورت برنامه ریزی شده به بهشت سکینه کرج رفته بودند.
🔹پایین کشیدن چند شهروند از خودرو از جمله یک روحانی و زخمی کردن آنها با قمه و آتش زدن کیوسک انتظامی از جمله اقداماتی بود که با اعتراض شهروندان و خروج خودروهای آنها از اتوبان همراه شد.
🔹پس از انتشار دروغ هایی درباره نحوه فوت شدن فردی به نام حدیث نجفی، پدر او موضع ضد اغتشاشات خود را اعلام و بررسی ها نیز حاکی از کشته سازی توسط ضد انقلاب بود.
🔹مماشات نیروی انتظامی که بعضا با بی تدبیری به سرزنش برخی نیروهای پلیس نیز توسط مسئولین فراجا می انجامد، بعید نیست به برخود خود مردم با اغتشاشگران منجر شود. قوه قضاییه نیز تا کنون با هیچ یک از عوامل اصلی دروغها، برخورد محسوسی نداشته است.
پنجشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۱.
کانالاطلاع رسانی #خبر_بابل
https://eitaa.com/khabarbabol/25021
هدایت شده از میرزاپور
📍اعتراض رهبری و گوشهای ناشنوا
📆 بیانات رهبری در آبان ۹۴:
🔹جوانهای عزیز #اسناد_لانه_جاسوسی را بگیرید و بخوانید. درس آموز است.
📅 بیانات رهبری در آبان ۹۵:
🔹 این کتاب ها حدود هفتاد جلد است. شما این ها را خوانده اید؟ چرا هیچ نشانی از مضامین برگزیده این کتاب ها در مجموعه مدارس ما، دبیرستان های ما، دانشگاه های ما نیست؟چرا؟ این یکی از #اعتراضهای_من است. چرا این ها را داخل کتابهای درسی قرار نمی دهید؟ چرا نمی گذارید #نسل_جوان ما، نسل جدید ما بفهمد و بداند که امریکا با اینجا چه کرده است؟
📆 بیانات رهبری در آبان ۱۴۰۱:
🔹 من یک وقتی به آموزش و پرورش گفتم که مضامین #اسناد_لانه_جاسوسی را در کتابهای درسی بیاورید، نکردند متأسفانه، نکردند.
➖➖➖➖➖➖➖
🔻 مايهی #تأسف است که #جبهه_انقلاب موضوعی به این حد از وضوح را نمیشنود و دنبال نمیکند تا جایی که رهبری در یک بازه زمانی ۷ ساله حداقل سهبار درباره آن موضوع تذکر میدهند.
🔻 خبر خوب: تابستان گذشته بعد از مطالعات اولیه، پروپزالی با موضوع تولید #درسنامه_اسناد_لانه_جاسوسی تنظیم، و همراه با تیم پژوهشی در مجموعه #دفتر_مطالعات_گفتمان_انقلاب_اسلامی کار شروع شد، این بشارت را به عزیزان انقلابی خواهم داد که به زودی شاهد رونمایی از این کتاب خواهیم بود.
انشاالله بتوانیم از این طریق خواسته برزمین ماندهی رهبری را البته با تعویقی چندین ساله جامه عمل بپوشانیم.
🖋 دکتر حسن شفیعی، مسئول تیم پژوهشی دفتر مطالعات گفتمان انقلاب اسلامی
@h_shafiei