eitaa logo
سخن بزرگان
69 دنبال‌کننده
4هزار عکس
4هزار ویدیو
10 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از رسانه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴موشک‌های مقاومت «شولتز» را از هواپیما بیرون کشید/رسانه‌های عبری اعلام کردند به دلیل اعلام وضعیت قرمز ناشی از موشک‌باران مقاومت، صدر اعظم آلمان مجبور شد از هواپیما خارج و به محلی امن منتقل شود. 🔴شولتز که رفته بود به سرزمین های اشغالی امروز گفته بود : آلمان در کنار اسرائیل است/صدراعظم آلمان در سرزمین‌های اشغالی: باید جلوی گسترش آتش جنگ در منطقه را بگیریم و هیچ بازیگری نباید دخالت در این جنگ را یک ایده خوب در نظر بگیرد. آلمان در کنار اسرائیل خواهد ایستاد./نتانیاهو نیز همان زمان مدعی شد که حماس مسئول امنیت غیرنظامیان در غزه از جمله اسرای اسرائیلی و خود فلسطینی‌ها است.
هدایت شده از رسانه مردم
🔴جنایت صهیونیست‌ها کرانه باختری را به خروش آورد 🔴معترضان خواستار برکناری «محمود عباس» شدند/معترضان فلسطینی، در اعتراض به انفعال «عباس» رئیس تشکیلات خودگردان خواستار سرنگونی او شدند. 🔴نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان در رام‌الله تظاهراتی را که در محکومیت جنایت به وقوع پیوسته در بیمارستان المعمدانی غزه در این شهر به راه افتاده بود را سرکوب کردند. 🔴در الخلیل نیز ده‌ها فلسطینی با حرکت به سوی نقطه حضور نظامیان صهیونیست حرکت کرده و اقدام رژیم صهیونیستی در بیمارستان المعمدانی را محکوم کردند. 🔴در جنین نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان تظاهراتی را که در جنین در محکومیت جنایت غزه به راه افتاده بود را سرکوب کردند.
هدایت شده از رسانه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅هجوم اردنی‌ها به سفارت موقت اسرائیل /اردنی‌ها به سفارت موقت اسرائیل در هجوم بردند و درب ورودی سفارت رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند.
هدایت شده از رسانه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سفارت اسرائیل در محاصره شهروندان ترکیه 🔴شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی: اخباری در رابطه با حرکت تظاهر کنندگان خشمگین به سوی سفارت اسرائیل در آنکارا مخابره شده است.تظاهرات کنندگان نسبت به واقعه جنایت بیمارستان المعمدانی غزه معترض هستند. 🔴همچنین شورای امنیت صهیونیست‌ها در بیانیه از اتباع رژیم اسرائیل خواست خاک ترکیه را سریعا ترک کنند‌.
هدایت شده از رسانه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅اصابت موشک‌های مقاومت به سدیروت/منابع عبری اعلام کردند پنج شهرک نشین صهیونیست بر اثر اصابت موشک‌های مقاومت زخمی شده‌اند. 🔴همچنین گردان‌های قسام اعلام کرد بندر اشدود را مجددا با یک مجموعه موشک مورد هدف قرار دادیم.
هدایت شده از حرف مردم
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 هم اکنون 🔷 اعتراض خودجوش مردم شهر مقدس نسبت به فجایع اتفاق افتاده در
هدایت شده از حرف مردم
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم اکنون میدان 🔴اعتراض خودجوش مردم نسبت به جنایتهای رژیم نجس صهیونیستی در
هدایت شده از دفاع از حق
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلسطینیان در قدس خود را مسلح کردند و به خدا سوگند یاد کردند که به "یهودیان ظرف 24 ساعت پاسخ خواهند داد."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 برادری که به خواهرش، شهادتین تلقین میکند. اینها فرزند مقاومتند، فرزندان معصوم اسلامند. اینها مولودِ حماسه اند. 🌑 پروردگارا به گواهی به وحدانیتت که بر زبان این طفلکانِ معصوم و بی گناه در لحظه شهادت جاری می شود قسمت می دهیم، منتقمِ ما را برسان. ✍ مریم اشرفی گودرزی ☑️ به وارد شوید. @PastoyeFarhangVaSiyasat
هدایت شده از حرف مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️همه چی ریخت بهم😭 ⁉️گناه ما چیه😭 ✍متاسفم برای کسانی می توانند کاری کنند ولی فقط حرف میزنن ... شجاعت رو از اسرائیلی های بی شرف یاد بگیرید ... فقط حرف فقط حرف فقط حرف