فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻فقط کافیه روزی یک درصد بهتر بشی!
شاید روز های اول سخت باشه، اما مطمئن باش وقتی بهش عادت کنی، نتیجه شگفت انگیزش رو در دراز مدت حس میکنی💎
•═┅💖@MAHOUR24 🕊
#تلنگر
استاد قرائتی میگفتن:
یک روز شیطان که از مسئله توبه آگاه میشه
میره اصحابش میگه : ما این همه بنده رو فریب میدیم اما خدا راه توبه رو براش قرار داده
پس ما چه کنیم؟
یکی از یارانش میگه :
بهش القا کنیم که برای توبه هنوز زوده، هنوز جوونه و حالا حالاها برای توبه وقت داره
اینجوری توبه رو براش عقب میندازیم تا مرگش فرا برسه.. ـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬حسد عامل اولین قتل دنیا
🎙 آیت الله #حسینی_قزوینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌نفْس آدمیزاد اینجوریه!
👈 همینقدر پیچیده و عجیب
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 سه راه برای اینکه از احوال اموات با خبر شویم...!
❇️ استاد محمدی
احیای زایندهرود تا پایان ۱۴۰۴ قابل تحقق است
🔹️استاندار اصفهان: بنا بود در شهریور ۱۴۰۴ و در روزهای پایانی دولت سیزدهم این پروژه را به بهرهبرداری برسانیم و وحدت و انسجام حول این کار را نمیتوان نادیده گرفت. برخی میگویند این پروژه به محیطزیست آسیب میزند اما با استفاده از پروژه شهید رئیسی، میتوانیم مشکلات بسیاری از جمله ریزگردها، آلودگی هوا، فرونشست برطرف کنیم.
🔹️ چشمانداز زایندهرود بهگونهای است که شهریور سال آینده خط دریا به پایان میرسد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب آب وارد اصفهان میشود. برای جاریشدن رودخانه به ۴۵۰ میلیون مترمکعب نیاز داریم که در اواخر سال ۱۴۰۴ احیای زایندهرود قابلتحقق است.
https://farsnews.ir/MotahareSadatHashemi/1722934251035567284
@isffarsna
يارخصهم_من_خذوك_سيد_فاقد_الموسوي_موكب_الاحزان_None.mp3
3.28M
😍مداحی کامل نوای حسینی که امسال خیلی منتشر شده
+خیلی ها دنبال کاملش بودند
♾️ @MAHOUR24 ♾️
🔻ولی از نماز و روزه مهمتر ولایتمداری است که قضابردار نیست..
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیهی آیتالله فاطمینیا (ره) برای زیارت اربعین و جایگاه بالای این زیارت
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهارات جدید علی ضیا: آقازادهها غلط میکنند که مهاجرت کنند؛ باید بمانی و در مملکتی که پدرت ساخته، زندگی کنی
+الان بزرگوارا میان میگن اینها فداکاری میکنن میرن اونور برای ایران...
مورد داشتیم ۶ تا بچه اش خارج بودن اومد گفت بچه هام رفتن برای ایران
بچه اش ویدئو داد که بابام ککه خورده ما اومدیم واسه عشق و حال:)
✍️بهلول
🆔 @GizmizTel 💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ شهید بابایی بابایی توسط پدافند خودی شهید شد
🔖ارتباط حسن روحانی با این شهادت چیست.
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خطرناکترین موشک ساخته شده ایران که تاسیسات یک کشور را نابود می کند!
دوستان حتما چند دقیقه وقت بگذارید و از قدرت کشورتان لذت ببرید.
√ @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با پیشرفت علم از خدا بینیاز شدیم!؟
√ @MAHOUR24
🔻 رسانه های اسرائیلی :مشکوک است که پدافند هوایی ما در حالت آماده باش کامل باشد، در حالی که منتظر پاسخ مورد انتظار از سوی محور شرارت (مقاومت) هستیم و سپس حزب الله وسط روز می آید و پهپاد ها را به عکا می فرستد و تعدادی را کشته و مجروح می کند، آنهم بدون هیچ واکنش بازدارنده ای، به چه وضعیتی رسیده ایم؟/اخبار سپاه قدس
√ @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔰صحبت های زن مستند ساز انگلیسی که به اربعین اومده بود
😍رفقا اربعین در حال فتح تمام دنیاست
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @MAHOUR24 ♾️
🔻 آقای #ظریف !
▫️ «قاسم سلیمانی» را «ترامپ» ترور نکرد، بلکه «آمریکا» ترور کرد.
▫️ #اسماعیل_هنیه را «نتانیاهو» ترور نکرد، بلکه «اسرائیل» ترور کرد.
🔻 آدرس غلط ندهید و چهره دشمن را تلطیف نکنید.
🇮🇷این ظریف را کسی نیست نصیحتش بکنه بشینه باهاش صحبت کنه شبهاتش را جواب بده
💥بعید میدونم پای منبر بزرگان نشسته باشه..
درسهای غرب شناسی استاد رحیم پور ازغدی را بدهید پیاده کنه چهارتا چیز یاد بگیره...
این بنده خدا ذهنش خرابه
.
نهج البلاغه گفته که سمت آمریکا غش کنید ؟!
🔹ذهنیت و شخصیت منفعل مطلق در برابر غرب این گونه است که به عالم و آدم از دریچه تصویر سازی استعمارگران آمریکایی و اروپایی نگاه می کند. بنابراین اگر مثلا آمریکا انتخابات ونزوئلا را نامشروع خواند و نتیجه آن را نپذیرفت، او هم زیر سوال می برد.
🔹"احمد- ز" از گردانندگان روزنامه هم میهن در مطلبی انتقادی خطاب به آقای پزشکیان نوشته است:
🔻"پس نهج ابلاغه چه شد؟ چرا پزشکیان با مادورو تماس گرفته و "پیروزی" او را در انتخابات ونزوئلا تبریک گفته! چون علیه آمریکا و حامی جمهوری اسلامی است؟
🔻مادورو انتخاباتی برگزار کرده که در چشم یک انسان بیطرف، عادلانه نمیآید و ظن به تدلیس و گلاهگذاری، لطیفترین توصیف برای آن است. آیا کیفیت برگزاری انتخابات ونزوئلا برای پزشکیان مهم نیست؟ اگر پزشکیان بگوید مدعیان تقلب دروغگو و آلتدست بیگانگانند، چطور آن را احراز کرده است؟
🔻مصلحت جمهوری اسلامی یک حرف است و اینکه انتخابات پر مسئله در آن کشور را عادلانه بدانیم، مسئلهای دیگر است. مادورو متهم است که بر سر مردمش کلاه گذاشته و تعهدش را لگدمال کرده.
🔻آقای پزشکیان بر نهج البلاغه مسلط است، در کجای نهجالبلاغه میتوان موردی یافت که مولا علی بر چنین اتهامی چشم ببندد و نادیده بگیرد؟ از پزشکیان انتظار نمیرفت دچار چنین خطای بزرگی شود و برای خشنودی مادورو و یا خشنودی از تداوم حکومت او، نهجالبلاغه را زیر پا بگذارد".
🔹نویسنده متن، هیچ دلیلی نمی بیند که حتی یک سند درباره عدم سلامت انتخابات ونزوئلا ارائه کند. اما او یک سند مهم دارد و آن، موضع آمریکاست که گفته انتخابات ونزوئلا را به رسمیت نمی شناسد و عادلانه نمی داند.
♦️او عمدا نمی گوید که آمریکا دقیقا عین همین موضع خصمانه را درباره انتخابات ایران و انتخاب آقای پزشکیان در پیش گرفت، و حال آن که در خود آمریکا، ادعای تقلب، هر چند سال یک بار از سوی رقبای انتخاباتی مطرح می شود و چهار سال قبل به اعتراض گسترده و سرکوب معترضان انجامید.
🔹 نویسنده به روی خود نمی آورد که سازمان C.I.A چند سال قبل با پرداخت ۸۰۰ میلیون دلار به خوان گوایدو سرکرده شورشیان در ونزوئلا کودتا ترتیب نافرجام داد. سیا پس از شکست گوایدو، از ادموندو گونزالس و ماریا کورینا ماچادو، نامزد اپوزیسیون و سرکرده مخالفان حمایت کرد.
♦️از سوی دیگر، غربگرایان دو زیست این گونه هستند که به شکل فصلی، مدعی منافع ملی می شوند و می گویند در روابط بین الملل، واقع گرایی و منافع ملی مهم است، نه هنجارهای اسلامی و اخلاقی (!) در عین حال هر لازم باشد کلاه شرعی بر نسخه های مغلوط بپوشانند، یاد قرآن و نهج البلاغه می افتند! آیا نعوذ بالله، قرآن و نهج البلاغه از این جماعت خواسته که در هر مسئله ای، به سمت آمریکا و غرب زورگو غش کنند؟!
🔹انتخابات ونزوئلا در رقابت و سلامت کامل برگزار شد. سند روشن این که مخالفان در رقابت شرکت کرده اند، در حالی که در گذشته هم دعاوی نادرستی داشتند و بهانه آشوب قرار دادند. اما ماموریت آنها از ابتدا آشوب افکنی بود.
♦️امثال نویسنده متن فوق، هر گاه پای مواجهه با استکبار و استعمار می رسد، می گویند قرآن و نهج البلاغه را ببوسید و بگذارید کنار و از منافع ملی حرف بزنید! اما وقتی یک دولت ملی، مقابل زورگویی آمریکا قد علم می کند، به جای نقطه درست، کنار مزدوران آمریکا آمریکا می ایستند!
🔹غربگرایان می فهمند اما به روی خود نمی آورند که ایران و ونزوئلا و کشورهای مستقل دیگر، در کنار هم توانستند جنایت تحریمی آمریکا را کم اثر کنند. این رویداد، آمریکای یاغی را عصبانی می کند و غربگرایان را هم.
♦️ونزوئلا، بزرگترین دارنده ذخایر نفت قاره آمریکا و هشتمین دارنده منابع طبیعی در دنیاست. دولتهای آمریکا با این ادعا که آمریکای لاتین حیاط خلوت آنهاست، اصرار داشتهاند این کشور را مستعمره نگه دارند. اما روند تحولات متاثر از انقلاب اسلامی، ونزوئلا را به استقلال رسانده است.
🔹در دو دهه گذشته در مقاطعی که دولت ها بر اساس سیاست خارجی مستقل و متنوع عمل کردند، شرکت های ایرانی توانستند به مسکنسازی در کشورهایی مثل ونزوئلا بپردازند که درآمد ارزی قابل توجهی به همراه داشت. همچنین صادرات خودرو، تراکتور و پهپاد و دیگر اقلام ارز آور.
♦️ما در دوران پایمال شدن برجام و فشار حداکثری آمریکا، توانستیم ضمن انجام مبادلات نفتی و بنزین با ونزوئلا، ۹ تن طلای مورد نیاز کشور را تامین کنیم. به اینها، ارز آوری تاسیس پالایشگاه و کشت فراسرزمینی را هم علاوه کنید.
🔹همچنین ونزوئلا سفارش ساخت ۴ کشتی به ارزش ۹۶۰ میلیون دلار را به شرکت صنعتی دریایی ایران داده که دومین آن (آفراماکس-۲ با ظرفیت حمل ۱۱۳ هزار تن نفت خام، معادل ۷۵۰ هزار بشکه) تحویل شده است. این رقم در برخی مقاطع بیشتر از کل صادرات ما به اروپا بوده است.
💢@MAHOUR24
@IMANI_mohammad
بدون برنامه اقتصادی روشن
ظریف، کابینه را چگونه میچیند؟!
🔻چینش پر ابهام و اشکال کابینه، در کنار نامعلوم بودن برنامه اقتصادی رئیسجمهور، به تردیدهای جدی در محافل رسانهای و کارشناسی دامن زده است.
🔹ابهام اصلی از آنجا ناشی میشود که برای چیدن اعضای دولت، به دو روش میتوان عمل کرد و اکنون به روش نادرست و نگرانکننده عمل میشود.
🔻روش معقول آن است که برنامه اقتصادی تعیین تکلیف شده باشد تا رئیس دولت بر اساس اقتضائات آن برنامه بتواند تیم وزرا و معاونان را بچیند.
🔹روش دوم این است که سهمخواهی و تقسیم غنائم از سوی برخی فعالان ستاد انتخاتی بر کار کارشناسی و چیدن افراد بر مبنای برنامه غلبه کند و به تیمی متناقض و ناهماهنگ منتهی شود.
🔻با عنایت به این که آقای پزشکیان چند نوبت گفته از اقتصاد سر در نمیآورد و قرار است کار را به کارشناسان بسپارد، سؤال مهم این است که انتصابات اخیر و وزرای در دست بررسی، بر مبنای کدام نقشه راه اقتصادی تعیین میشوند؟ و معاون اول، معاون اجرائی و رئیس سازمان برنامه و بودجه، طبق کدام برنامه انتخاب شدهاند؟
🔹مسئله از این جهت اهمیت مضاعف مییابد که شورای موسوم به "شورای راهبری کابینه"، توسط فردی غیر ذیصلاح مانند محمدجواد ظریف، برخی محکومان امنیتی، شماری از فعالان ستاد انتخاباتی و برخی ذینفعان اقتصادی اداره شد و موضوعی که کمترین اولویت را داشت، اولویت برنامه اقتصادی و شناسایی اهل فن و معرفی آنها به رئیسجمهور بود.
🔻به همین علت هم به نظر میرسد در سه انتصاب مذکور، کمتر اولویت برنامه اقتصادی عملیاتی در نظر گرفته شده است. هم معاون اول و هم معاون اجرائی دو دهه قبل در مدیریت اجرائی حضور داشته و علاوهبر انفصال طولانی مدت، در سنین بسیار بالایی قرار دارند که توان تحرک و پویایی را از آنها میگیرد و ضمنا تخصص اقتصادی هم ندارند.
🔹در این میان کنار گذاشتن طیبنیا در حالی که گفته میشد در جتیگاه معاون اول، سکان مدیریت اقتصادی را به دست بگیرد، بر سؤالات افزوده است. او حتی به عنوان وزیر اقتصاد هم معرفی نشد و نهایتا حکم مشاور عالی (اقتصادی) گرفت و حال آن که مشاور، هیچشان اجرائی ندارد.
🔻به همین علت هم فردی مانند ظریف با وجود ادعای عدم حضور در دولت، حاضر نشد مانند طیبنیا عنوان مشاور بگیرد و برای خود، معاونت راهبردی تاسیس کرد.
🔹عجیب این که اگر چه آفای پزشکیان پس از انتخابات، نه کنفرانس مطبوعاتی داشته و نه سخنی درباره برنامه اقتصادی و برنامه تعیین وزرا گفته، ظریف عملا در موارد بسیاری به جای رئیسجمهور حرف میزند و کارسازی میکند!
🔻تصورش را بکنید مثلا در دولتهای رئیسی و روحانی و احمدینژاد و خاتمی، فرد بیمسئولیتی مانند ظریف، به جای رئیسجمهور منتخب اظهار نظر میکرد، یا چینش کابینه را در اختیار میگرفت؛ رسانهها چه برخورد انتقادی شدیدی با ماجرا میکردند؟
🔹در همین حال روزنامه اصلاح طلب آرمان احتمال میدهد که طیبنیا به خاطر نگرانی از عدم تمکین وزرا، از خیر معاون اولی گذشته است:
🔻«چرا طیبنیا به سمت معاون اولی یا مسئول تیم اقتصادی دولت منصوب نشد؟ معاونِ اولی راهگشایِ کار دولت است که حداقل اختیارِ ۷ وزارتخانه کلیدی را دارا باشد تا بتواند پاسخگوی وضعیت اقتصادی شود. در دولت فعلی، زمانی معاونتِ اقتصادی معنا و مفهوم پیدا میکند که حدود اختیارات و دخل و تصرفِ عارف و ظریف (معاون راهبردی) مشخص باشد. طبیعی است در چنین شرایطی پذیرفتن معاونتِ اقتصادی، معنا و مفهومی نداشته باشد».
🔹روزنامه جمهوری اسلامی، از دیگر روزنامههای حامی پزشکیان همنوشت: «اشتباهات بزرگی که در کمیتههای شورای راهبری دولت صورت گرفت، یکی از عوامل کُند شدن مسیر است. سهمیه دادنهای اقلیتی، قومیتی و جنسیتی، با عدالت و شایستهگزینی در تضاد هستند. علاوهبر این، فشارهای جناحی و حزبی و افراد دانهدرشت نیز مؤثر بوده و فهرست پیشنهادی را تحت تأثیر قرار دادهاند.
🔻اگر در این مرحله، معیار اصلی فقط کارائی و سلامت نفس بود، اولاً کار به سرعت پیش میرفت، ثانیاً زمینهای برای سهمیه خواهیها و طمعورزی به وجود نمیآمد. انتظار این بود که با استفاده از فرصت ۲۲ روزه میان مرحله دوم انتخابات تا تحلیف، فهرست پیشنهادی کابینه به مجلس داده شود. اما هنوز چشمانداز روشنی از حرکت به سوی استقرار دولت مشاهده نمیشود».
🔹حسین راغفر استاد دانشگاه و حامی انتخاباتی پزشکیان هم گفته است: «پزشکیان باید بداند، چینش کابینه و انتخاب معاونین، ماموریتی دشوار است. بنابراین لازم است، به هنگام تعیین وزرا و رؤسای سازمانهای مهم اقتصادی، حتما در کنار تجربه به تخصص و البته کارنامه هم توجه لازم را داشت. اینکه کسی بدون تحصیلات اقتصادی و با توصیه فردی که در دولت نفوذ دارد، به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه انتخاب شود، حتما اثرات بسیار منفی به جای خواهد گذاشت».
💢@MAHOUR24
@IMANI_mohammad
✨ رد پای IMF در بحران بنگلادش
دولت بنگلادش سقوط کرده و کارشناسان و رسانههای وابسته به جریان سرمایهداری، در حال روایت همه چیز هستند به جز حقیقت ماجرا...
انرژی یک کالای کلیدی است که تغییر قیمت آن، دومینووار روی همه کالاها اثر میگذارد. به همین دلیل بود که پس از جنگ اوکراین و وقوع بحران انرژی در اروپا، کشورهای اروپایی بلافاصله تئوریهای اقتصاد بازار را کنار گذاشتند و مبالغ عظیمی یارانه به شهروندان خود پرداخت کردند تا اثر افزایش قیمتهای انرژی را تا حدودی جبران نماید. برای نمونه، سال 2022 دولت آلمان یک بسته یارانه 300 میلیارد یورویی برای صیانت از شهروندان خود در برابر افزایش قیمت انرژی اختصاص داد.
اما در همین دوران بحران، صندوق بین المللی پول یک نسخه متفاوت برای بنگلادش بحرانزده ارائه کرد. 30 ژانویه 2023 مصادف با 10 بهمن 1401 صندوق بین المللی پول اعلام کرد که در ازای یک برنامه اصلاحات اقتصادی 44 ماهه، با اعطای 4.7 میلیارد دلار وام به بنگلادش موافقت کرده است. در بیانیه IMF تصریح شده بود که این برنامه اصلاحات اقتصادی، در عین حال که موجب ثبات اقتصاد کلان و رشد پایدار اقتصادی میشود، از آسیب دیدن اقشار ضعیف جلوگیری خواهد کرد.
روز بعد خبرگزاری رویترز این وام را یک پیروزی برای شیخ حسینه نخستوزیر این کشور خواند که در سال 2024 یک انتخابات پیش رو دارد.
از جمله اصلاحات پیشنهادی صندوق بین المللی پول «معقول سازی یارانهها» بود. صندوق در نسخه خود آورده بود که «معقول سازی یارانههای انرژی منابع مالی را برای هزینههای توسعهای و اجتماعی آزاد خواهد کرد. هرچند افزایش اخیر قیمتها، قیمت بنزین را به نرخ جهانی نزدیک کرده است، اما پیش بینی می شود که یارانه های برق و گاز در سال مالی 2023 به 0.9 درصد GDP برسد. در دوران اجرای برنامه اصلاحات اقتصادی، اجرای مکانیسم تعدیل قیمت سوخت بر اساس فرمول، کمک خواهد کرد که درباره عدم پرداخت یارانه سوخت اطمینان حاصل شود. مقامات بنگلادشی همچنین گزینههای مختلف را برای کاهش تدریجی یارانههای برق و گاز در عین تقویت تور ایمنی اجتماعی (برای جلوگیری از آسیب دیدن اقشار ضعیف)، بررسی خواهند کرد». (دقت کنید که یارانه 300 میلیارد یورویی دولت آلمان، معادل 7.5 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است!)
با آغاز برنامه، پروژه افزایش قیمت برق و گاز برای مردم بنگلادش کلید خورد. طبق گزارش Gas Outlook تعرفه گاز در بنگلادش طی سال 2023 میلادی 178.8 درصد افزایش یافت و روند افزایش قیمت، در سال 2024 نیز تداوم یافت.
قیمت برق نیز پس از آغاز اجرای برنامه صندوق به همین ترتیب افزایش یافت که به تعبیر دیلی استار، اثر دومینووار روی قیمت کالای اساسی داشت.
جامعه بنگلادش آماده یک جرقه بود که منفجر شود. این جرقه با اعتراضات دانشجویی به حکم دادگاه عالی بنگلادش مبنی بر احیای سهمیه 30 درصدی استخدام فرزندان افراد شرکت کننده در جنگ آزادسازی بنگلادش (که باعث جدایی پاکستان شرقی و تشکیل کشور بنگلادش در سال 1971 میلادی شد)، رقم خورد. این اعتراضات، بستری برای وقوع شورشهای اجتماعی شد و به سرنگونی دولت ختم شد. یک بار دیگر، آتش خشم ناشی از فشار اقتصادی که زیر خاکستر نهفته بود، با یک جرقه فرهنگی شعله کشید.
صندوق بین المللی پول پس از سرنگونی دولت شیخ حسینه بیانیه جالبی داده است: «عمیقا بابت تلفات جانی و جراحات وارد شده بر افراد غمگین هستیم اما به حمایت از تلاشها برای تضمین ثبات اقتصادی و تداوم رشد فراگیر ادامه خواهیم داد».
لیبرال های ایرانی در حال روایت سازی برای سرنگونی دولت بنگلادش هستند. یکی می نویسد شورش نسل Z، دیگری می نویسد اعتراض به حکومت دیکتاتوری شیخ حسینه...
یک سوال در اینجا باقی می ماند و آن اینکه چرا صندوق بین المللی پول اینهمه اصرار بر افزایش قیمت انرژی در کشورهای در حال توسعه و جهان سومی دارد. پاسخ را از گزارش 28 سپتامبر 2010 صندوق (6 مهر89) درباره اجرای هدفمندسازی یارانهها در ایران برایتان نقل میکنم: «ایران انرژی بیشتری برای صادرات خواهد داشت».
شاید بتوان گفت که سیاست کاهش مصرف انرژی با مکانیسم افزایش قیمت در کشورهای جهان سوم، حربه ای برای تامین پایدار انرژی/ مدیریت قیمت انرژی برای کشورهای پیشرفته است...
@syjebraily