از-آخر-مجلس-شهدا-را-چیدند-.mp3
5.44M
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
♦️ما سینه زدیم بی صدا باریدند
♦️از هر چه که دم زدیم انها دیدند
♦️ما مدعیان صف اول بودیم
♦️از آخر مجلس شهدا را چیدند
❤️ امام خامنه ای
✅✅ سه شنبه 13 اسفند ماه 1398 و 8 رجب1441
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
دعای هفتم
❤️این جمله را حتما از معصومین شنیده اید که الدعا مخ العباده. یعنی مغزای رفتارهای درست دعا است. امام خمینی در کتاب آداب الصلوه اولین و مهمترین ادب نماز_ این عباده مهم_ را توجه به ذلت و ناچیزی ما و عزت و ربوبیت خداوند میداند.
❤️دیده اید بعضی ها میگویند من نبودم دستم بود، تقصیر آستینم بود؟ در نگاه مومن ماجرا بر عکس است نه توجه به آستین دارد و نه دست، بلکه متوجه است که این تو بودی ای خدا. تویی که گره میاندازی و تویی که باز میکنی. لافاتح لما اغلقت و لامغلق لما فتحت دردم از یار است و درمان نیز هم
❤️بلایا و گرفتاریها فرصت فراهم میکنند که انسانها پشت سر همه امور و دردها و بلکه درمانها و کادر پزشکی و مدیران و همه و همه، او را ببینند و او را بیابند. این توجه خودش اساس فتح و گشایش است. این حالت در شرایط عادی کمتر رخ میدهد. ولو میدانیم ولی حواسمان نیست.شاید این، آن لطافت و رحمت مخفی پشت همه مشکلات باشد. خدا رحمت کند سردار شهید رحمتی که در بلایا بود بیشتر از رحمت در آسایشها میدانست. چرا ؟ دلیل اصلی اش این است. لذا حضرت امام مصیبتها و بلایا را مظهر رحمت میداند. یا من یلتمس منه المخرج الی روح الفرج....
❤️دعای هفتم صحیفه سجادیه را که رهبری به خواندنش توصیه کردند، بببینید. همه اش فریاد این نکته است که این تویی که همه کاره ای در عالم. یقین دارم اگر این حال عمومی ما شود رویین تن میشویم. زمانه شکل گیری چنین حالی است. این حال اساس قیام انسانها است یعنی زمانه خیزش مردم عالم است.
❤️وقتی مصیبتهای فراگیر در عالم رخ میدهد یعنی زمانه اتصال عمیق و حقیقی مردم به اراده او رخ داده است. ظهور و فرج در عالم وابسته به این اتصال است. یعنی بنا است یک گام اساسی در کل عالم به سمت ظهور برداشته شود.
❤️آنانکه در پی #تعجیل_فرج هستند باید این واقعه روحی را سریعتر کنند. دعاهای ماثوره از امامان به تنظیم این نگاه کمک میکنند. حالا دعای هفتم را بیایید بخوانیم.
❤️بسم الله الرحمن الرحیم یا من تحل به عقد المکاره....
✅✅ سه شنبه 13 اسفند ماه 1398 و 8 رجب1441
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
@ali_mahdiyan
🖋با شفافیت چگونه احتکار ناممکن میشود؟
هیچ خرید عمدهای در کشور، بدون تراکنش بانکی میسر نیست و بانک مرکزی امکان رهگیری کامل تراکنشها را دارد. اگر سامانههای اطلاعات تجاری و بانکی کشور یکپارچه شده و همه نقل و انتقالات، ثبت و پایش شود، دیگر نیازی به جستجوی انبارها برای کشف احتکار نخواهد بود.
با یک مثال، کارکرد این سامانه یکپارچه که گفتیم، شاید ملموس شود. فرض کنید شما صاحب یک شرکت عرضه اینترنتی یا یک شرکت توزیعکننده هستید. به بازار رفته و حجم انبوهی ماسک خریداری میکنید. فرضا ده میلیارد تومان نیز بابت این خرید پرداخت میکنید.
تراکنش ده میلیارد تومانی شما با فروشنده، در سامانههای بانک مرکزی به همراه موضوع خرید ثبت میشود. تراکنشهای مربوط به فروش-عمده و جزئی- شما پس از خرید ده میلیاردی ماسک که انجام دادهاید نیز ثبت شده و قابل رهگیری است. یعنی برای سامانههای اشراف بر جریان پول و کالای کشور، کاملا روشن است که شما چه کالایی را به چه قیمتی خریداری کردهاید، چقدر از کالا در انبار دارید و چقدر به چه قیمتی فروختهاید.
در چنین شرایطی راه برای دو فساد بزرگ که اقتصاد ایران از ناحیه آنها کم آسیب ندیده، بسته خواهد شد: سفته بازی دارایی و احتکار. چه، اگر کالایی را به قیمتی خریده و بخواهید چند برابر به فروش برسانید، مشمول جرم سفتهبازی خواهید شد و سود نامشروعی که کسب کردهاید را باید به عنوان مالیات بپردازید، لذا ترجیح خواهید داد سوداگری نکنید! احتکار نیز نخواهید کرد چون سیستم از موجودی انبار شما مطلع است و به راحتی امکان شناسایی شما به عنوان محتکر وجود دارد.
الحمدلله کارهای بسیار خوبی در این زمینه شده، و فاصله زیادی با بهرهبرداری از چنین سامانهای نداریم. انشاءالله دولت اراده کند و این فرآیند را سریعا به پایان برساند.
اقتضای #شفافیت این است که مدیریت کشور بر جریان پول و کالا اشراف کاملی داشته باشد تا بتواند وظیفه حمایتی، هدایتی و نظارتی خود را صحیح و به موقع انجام دهد. جملهای از حضرت آقا در این باره دیدم که فرموده بودند در اسلام فعالیت اقتصادی کاملا آزاد است، اما اسلام برای اشراف دولت هیچ مرزی قائل نشده است(نقل به مضمون). اینکه کسانی در سطح مدیریت کشور میگویند نمیخواهیم به حساب مردم سرک بکشیم، حرفی کاملا غلط میزنند. اگر افراد فعالیت اقتصادی سالمی انجام میدهند قطعا از اشراف و نظارت دولت هراسی ندارند. کسی از سرک کشیدن به حسابش هراس دارد که حسابش ناپاک است. این حسابهای ناپاک، اقتصاد را هم ناپاک میکند!
@syjebraily
💎جرعه ای از نهج البلاغه
🔹بهترین راه مصرف
📜 به غالب بن صَعْصَعه پدر فرزدق در گفتگویى که میانشان گذشت، فرمودند: شتران بسیارت چه شدند؟ گفت: حقوق خدایى آنها را پراکنده ساخت اى امیرمؤمنان. فرمودند: این پراکندگى ستوده ترین راههاى پراکندگى است.
حکمت 446
🔵🔷🔹امروز چهارشنبه 14 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
🚩 اطلاعات تازه سازمان جهانی بهداشت از تفاوتهای عمده کرونا و آنفولانزا/کرونا مهارشدنی است
تدروس آدانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت:
🔹بر خلاف آنفولانزا، احتمال انتشار مخفی و بدون علامت ویروس «کرونا» بسیار اندک است و همین امر میزان شیوع این ویروس را محدود و قابل مهار کرده است.
🔹هرچند کرونا از منظر نشانهها و روشهای انتقال شباهتهایی دارد، اما در عین حال اختلافات مهمی هم میان این دو ویروس وجود دارد.
🔹اولین تفاوت میان این دو این است که کرونا به آن سادگی که آنفولانزا منتقل میشود، قابل انتقال نیست.
🔹دومین اختلاف این است که در [موارد ابتلا به] آنفولانزا، افرادی که مبتلا شدهاند اما هنوز بیمار نشدهاند، عامل عمده انتقال هستند، اما این اتفاق در ارتباط با کووید-19 نمیافتد.
🔹در حال حاضر بیش از 20 واکسن برای کرونا در مرحله تست آزمایشگاهی قرار دارد.
🔵🔷🔹امروز چهارشنبه 14 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
. @TasnimNews
🔺پدرسوختهها
بخشی از کمبودهای پیش آمده در تامین ملزومات بهداشتی، حتماً به ضعفهای زیرساختی برمیگردد. بخش مهمی از این کمبود اما ناشی از رویکرد #دولت_زدایی در دهههای اخیر است.
تداوم رویکرد دولتزدایی، گروگان گرفتن بهداشت و سلامت مردم توسط تاجران و دلالان را در پی دارد.
در ماجرای کرونا، این گروگانگیری را در موضعگیریهای وزیر بهداشت دیدیم؛ آنجا که از سیطرهی انحصاری بر بازار ماسک توسط یک #پدرسوخته سخن گفت. بار دیگر در نامه به رئیس جمهور، دست خالی دولت را در رقابت با دلالان سلامت، رو کرد.
در سالهای اخیر، بارها و بارها، چنین گروگانگیریِ جنایتکارانهای را تمام عرصهها تجربه کردهایم.
رونق اقتصاد و اصلاح مدیریت کشور، با تکلیفزدایی از دولت و فربهسازی مُشتی تاجر و دلال زیر لوای #خصوصی_سازی محقق نمیشود.
حاکمیت، نمیتواند نیازهای ضروری و ارکان اصلی جامعه را به تاجرها واگذارد و خود، در مقابل پدرسوختهها گردن کج کند.
🖊 روح الله رشیدی
🔵🔷🔹امروز چهارشنبه 14 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
🎬 @Mostazafin_TV
✨﷽✨🔰امام سجاد علیه السلام میفرمایند:
وَ الذُّنُوبُ الّتے تُنْزِلُ النِّقَمَ عِصْیانُ الْعارِفِ بِالْبَغیِ وَ التَطاوُلُ عَلَے النّاسِ وَ الاِستِهْزاءُ بِهِمْ وَ السُّخْریَّةُ مِنْهُمْ ؛
💬گناهانے ڪه باعث نزول عذاب میشوند، عبارت اند از: ستم ڪردن شخص از روے آگاهے، تجاوز به حقوق مردم، و دست انداختن و مسخره ڪردن آنان.
📗معانے الاخبار، ص ۲۷۰.
🔵🔷🔹امروز چهارشنبه 14 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
❤️ #چالش_لبخند
.
👈 هر کی فکر میکنه این #لبخند #قشنگ_ترین_لبخند_دنیا ست لایکش کنه، نشرش بده و در قسمت نظرات یک دعا برای آقامون بنویسه.
🔵🔷🔹امروز چهارشنبه 14 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
💠 ملائکه چه قدر آگاهی دارند؟
▫️خداوند خواص همه مسخّرات را به آدم آموخت تا با آنها به سود خود عمل نماید ، و هر یک از فرشتگان را تنها نسبت به چیزی که برای انجام آن آفریده شده بود ، آگاه کرد ، مثلا : فرشتگانی را که برای عبادت آفریده بود ، چگونگی تهلیل و تسبیح و تکبیر برای خدا را آنگونه که سزاوار اوست ، یاد داد ، و فرشتگانی که برای ثبت اعمال انسان آفریده بود ، از چگونگی ثبت خیر و شر آدمی آگاه کرد ، و به فرشتگان قبض روح کیفیت قبض آن را آموزش داد، و دیگران را آنچه برای آن آفریده شده بودند .
▫️بنابراین ، فرشتگان نمی توانستند آنچه را خداوند به آدم (ع) آموخته بود ، درک نمایند و هنگامی که خداوند از فرشتگان ، از آن اسما و حقایقی که به آدم (ع) یاد داده بود پرسید ، گفتند : منزّهی تو ! ما چیزی جز آنچه به ما آموخته ای ، نمی دانیم !
خداوند به آدم (ع) دستور داد آنان را از آنچه خدا به او یاد داده آگاه کند ، سپس ملائکه را فرمود برای آدم (ع) سجده کنند ، همه سجده کردند جز ابلیس که سر باز زد و استکبار ورزید و...
▫️اما داستان پرستش آنان در اخبار سجده آدم (ع) بیش از این نیست که آنان نمی دانستند آدم برای چه آفریده شده ، و هنگامی که این را به واسطه آدم (ع) دانستند ، و او اسماء و حقایق اشیاء را به آنان آموخت ، دستورات خدا را اطاعت کردند .
📚عقاید اسلام در قرآن ج ۱ ص۱۷۰،۱۷۱
🔵🔷🔹امروز چهارشنبه 14 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
💢 آیا نقد و بررسی مطالب کتب دسته اول تاریخی مانند تاریخ طبری یا سیره ی ابن هشام و... لازم است⁉️
اگر بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم ، یکی از حوادث تاریخی را از این دو کتاب نقل می کنیم :
✍️داستان غدیر خم و حوادثی که در غدیر خم پیش آمد ، مساله ای که مورد کم مهری قرار گرفته اما در هر صورت اسناد به اندازه ای زیاد است و دلایل ما به اندازه ای قرص است که هیچ شک و تردیدی به جای نمی گذارد.
🔻اگر به تاریخ طبری یا سیره ی ابن هشام مراجعه کنید ، از جریان بازگشت رسول خدا (ص) از سفر حجّه الوداع سخنی نمی بینید.خیلی این بحث را به اختصار برگزار کردند و گذشتند❗️در حالی که این حادثه بسیار بسیار مهم است.
به تواریخ که نگاه کنید ، می بینید که مساله ی غدیر خم ، حذف شده و سوال این است که این هایی که در صدر حکومت ها بودند ، چرا چیزی ننوشته اند⁉️
🔻علت آن را اگر خیلی خلاصه بخواهیم بگوییم ، این است که این دو مورخ ، بخش زندگانی پیامبر (ص) را از (محمدبن اسحاق مدنی) نقل می کنند.(ابن اسحاق) این سیره را به دستور (منصور دوانیقی) و برای او نوشته است.
(منصور دوانیقی) خلیفه ی دوم بنی عباس است که بسیار خون ریز و جبّار و قهار بود.او از (ابن اسحاق) درخواست کرد که یک سیره ی پیامبر ، برای فرزندش مهدی که ولی عهد او بود بنویسد. ناگزیر ابن اسحاق ملاحظات عصر و زمان و سیاست حاکم را کرد و در آن زمان که بچه های امیر المومنین(ع) را تکّه تکّه می کردند و در زندان و در بین دیوار دفن می کردند ، سقف زندان را بر سر آنها خراب می کردند ، ائمه (ع) نیز هر لحظه به یک بلا گرفتار هستند و... ملاحظات سیاسی را کرده و همه ی حرف ها را نقل نکرده است.در هر صورت ، این مورخان ، مساله را نیاورده اند و این یک کمبودی در تاریخ اسلام پدید آورده است.
📚حدیث اندرز ص۸۳
🔵🔷🔹امروز چهارشنبه 14 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24