هدایت شده از روزنامهدیواری حق
☝️
@haghdaily
۱۰ سال است دارد خدا را به ما نشان میدهد و ما غافلیم! دعوت به تقوای الهی را که تکراری بخوانی، مسجد محله هم خلوت میشود از ترس کرونا! حالا قدر نمازجمعه را بدان! حالا که نیست! حالا بفهم که وقتی رهبر انقلاب، دعوت به خدا میکند، دعوت به چیست! و دعوت به کیست! ویروس اصلکاری، کجفهمی درون دل زنگارگرفتهی آدمی است که #سیاست را بیش از #عبادت دوست دارد! اصلش همت و خرازی و باکری و باقری و چمران، دل به خمینی سپردند؛ چون روحالله، آن امامی بود که فتح خرمشهر را نه به خودش سنجاق کرد، نه حتی به رزمندگان «الی بیتالمقدس»! بیخود لطف خدا را به نام خود نزنید! لطف خدا نبود، نه مکه فتح میشد، نه خرمشهر آزاد میشد! پس حالا که پیروزی حاصل آمده، موسم #استغفار است! توبه که فقط مختص گناه و گناهکاران نیست! اگر حیرت کردی از عظمت تشییع حاجقاسم و آن افواج رؤیایی، نسخه این است؛ «فسبح بحمد ربک واستغفره انه کان توابا»! قاسم سلیمانی در خامنهای همان خمینی را میدید، چرا که حضرتآقا نیز رسته از خود و بسته به خداست... و وای بر ما اگر دعوت این سید جلیلالقدر به خدا را تکراری بخوانیم؛ «ای بابا! اومدیم نماز، آقا بزنه دهن فلانی!» زد که! فلانی خود تویی! فلانی خود منم! چه گفت آن شهید وارسته؛ «ابتدا سیمخاردار نفس!» آری! چه آنها که ۸۸ تهمت تقلب به انتخاباتی زدند که خود بارها با همان سازوکار، مسندنشین شده بودند و باز هم شدند و چه ما که بهدرستی و با بصیرت علیه خواستههای نابهحقشان قیام کردیم؛ چه بازندگان و چه برندگان دوم اسفند ۹۸؛ همه باید #توبه کنیم! از ۸۸ تا ۹۸ یک دهه بود به درازای یک قرن و این فرجام همهی دهههای عصر آخرالزمان است؛ مرتب و مکرر امتحان میشویم! فتنهای از پس فتنهای دیگر و فسادی در پی فسادی دیگر! نسخهی رهاییبخش همچنان #صبر است و #بصر اما فراموش نکنیم آن تذکر رهبر حکیم را؛ «آفت بصیرت، غرور است!» هر کجا توهم زدی عماری، ماری! هر جا تصور کردی نفست نفس عمار است، نفس اماره است! تمام شد از ۸۸ تا ۹۸ و حال ماییم و دههای دیگر به شرط حیات! خدایا! به ما بیاموز که خوبان بیش از بدان به تو و به توبه و به استغفار محتاج و نیازمندند! گمانم پیششرط تحقق ظهور مهدی موعود، فهم همین مهم باشد...
#حسین_قدیانی
💠ملتی که سالار #شهیدان را پیشوا و ایثار و فداکاری خود می داند از چه می ترسد
#امام_خمینی
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
🍂🍃امروز چهارشنبه 21 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین تجربه خوبی در جنگهای چریکی داشت که آن را در کردستان تکمیل کرده بود او وضع خط دفاعی تحت فرمان خود را به گونه ای سروسامان داد که عبور از آن برای عراقی ها یک کابوس شد. پس از آن دوره هشت ماهه شروع گردید و در آن مدت بهترین نیروهای دفاع مقدس، آنگونه که حسین میخواست ساخته شدند. الگوی حسین در تربیت نیروها نظم و ایمان بود. در همان یک ماههی اول تشکیل خط دفاعی، عراقیها دومرتبه به جبههی تحت فرمان حسین حمله کردند و هر بار با تحمل شکستی سخت عقب نشینی کردند. به این ترتیب دوران خودسازی شروع شد دورهای که نقطهی عطف آن عملیات «فرمانده کل قوا» بود.
- جز لبخند چیزی نگفت | 📚 -
🍂🍃امروز چهارشنبه 21 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
استاد طائب.mp3
13.24M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعضیا میگن شما که میگید فرزند زیاد، خب اگه زیاد شدن تربیتشون نمیتونیم بکنیم!! این حرف غلطه!
🔰تربیت فرزندان، تربیت تک تک اونها نیست. تربیت محیط خانوادهاست.
🍂🍃امروز چهارشنبه 21 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران طبق تحقیقات سازمان بهداشت جهانی در اعلام آمار کرونا بسیار شفاف عمل کرده ولی رسانهها میخواهند القا کنند ایران در حال سانسور آمار کروناست!
ولی جالبه که ببینید کشورهای دیگه چجوری آمار کرونا رو منتشر میکنند یا بعضیهایشان اصلا منتشر نمیکنند!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🍂🍃امروز چهارشنبه 21 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
🔺 نیکی و گناه در روز جمعه!
✳️پیامبر_اکرم_(ص) :
🔸 «ما فِي الحَسَناتِ حَسَنَةٌ أحَبُّ إلَى اللّهِ تَعالى مِن حَسَنَةٍ تُعمَلُ في لَيلَةِ جُمُعَةٍ أو يَومِ جُمُعَةٍ، وما مِنَ الذُّنوبِ ذَنبٌ أبغَضُ إلَى اللّهِ تَعالى مِن ذَنبٍ يُعمَلُ في لَيلَةِ الجُمُعَةِ أو يَومِ الجُمُعَةِ.»
🔹«در میان نیکیها هیچ کار نیکی نزد خدا دوست داشتنیتر از آن نیست که در شب یا روز جمعه انجام شود، و در میان گناهان نیز گناهی منفورتر از آن نیست که در شب یا روز جمعه صورت بگیرد.»
📚 كنز العمّال: ح١٠٢٣٣
🍂🍃امروز چهارشنبه 21 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
جنگ با کرونا و جای خالی فرمانده
✍️ در حالی که جهادگران و مدافعان سلامت در خدمت مقدم مبارزه با ویروس کرونا جان فشانی می کنند و وزارت بهداشت برای مبارزه سینه سپر کرده، متاسفانه انسجام بخشی لازم از سوی رئیس دولت مشاهده نمی شود.
🔹هم در اعلام آمار، برخی مقامات محلی اظهار نظرهای غیر مسئولانه می کنند و هم در زمینه اقدامات سختگیرانه برای جلوگیری از شیوع، تصمیمات نا هماهنگ و معارض از سوی برخی مدیران دولتی از جمله شخص رئیس جمهور صادر می شود.
♦️در همین حال، برخی محافل سیاسی و رسانه ای هم مزید بر علت شده و روی اعصاب مردم راه می روند. تا جایی که شایعات خلاف واقع و آزار دهنده، بسیار سریع تر از سرعت شیوع کرونا، جامعه را درگیر می کند.
🔹متاسفانه برخی مدیران استانی در گیلان و مازندران و اصفهان در کنار چند نماینده مجلس و برخی فعالان رسانه های زنجیره ای، راست و دروغ را به هم می آمیزند و اعتماد مردم را نشانه می گیرند.
♦️پادزهر این رفتار مسموم، تصمیم های الزام آور و نظارت شبانه روز است. با هفته ای یک جلسه که آقای روحانی می گوید، نمی شود ماجرا را به درستی مدیریت کرد.
🔹نباید بلایی که بر سر برخی شوراهای عالی (اقتصادی، فرهنگی، مجازی، ارتباطات و...) در زمینه تصمیم گیری و اجرا ظرف شش سال گذشته آمد، درباره مبارزه با کرونا نیز تکرار شود.
♦️اینها نیازمند احساس مسئولیت و وقت گذاشتن بیشتر است. متاسفانه در همین حیص و بیص خبر می رسد که دولت پیگیر لایحه افزایش اختیارات رئیس جمهور است!
🔹شش سال است فعالان بخش خصوصی و اتاق بازرگانی که اغلب در برجام هم حامی دولت بودند، نتوانسته اند با رئیس دولت جلسه بگذارند و مشکلات و راه حل شان را در میان بگذارند. چرا؟ چنین دیدارهایی واقعا معطل اختیارات است یا اراده و همت؟!
♦️صد روز است سازمان مهم هلال احمر رئیس ندارد. منصوب قبلی روحانی به خاطر فساد و زد و بند اقتصادی در بازداشت به سر می برد. کسی هم هنوز آقای روحانی را به خاطر این قبیل انتصابات بازخواست نکرده، اما آیا انتخاب یک رئیس متناسب برای چنان سازمان مهمی، این قدر دشوار است که سه ماه تعویق بیفتد؟
🔹می بینید که اغلب این مشکلات، به همت و اراده بر می گردد و نه اختیاراتی که مازاد بر شرایط عادی، به دولت و رئیس جمهور (به ویژه از دو سال قبل) واگذار شده است.
♦️روحانی نباید اجازه دهد بی تدبیری هایی که در واگذاری 18 میلیارد دلار ارز 4200 تومانی، سهمیه بندی توام با غافلگیری و سه برابر کردن قیمت بنزین پدید آمد، تکرار شود.
🔹ویروس کرونا با همه نگرانی ها و خسارت هایش، برای بهبود مدیریت اجرایی یک فرصت است؛ اگر آقای روحانی آن را جدی بگیرد. اکنون بانک مرکزی در حوزه امنیت اقتصادی و وزارت بهداشت در حوزه سلامت و بهداشت با تمام توان درگیرند.
♦️آنچه می تواند این تلاش ها را کمرنگ کند، تحرکات جریانات معارض در فضای مجازی است. این آشفته بازار رسانه ای در کنار عدم تمرکز مدیریت دولت متاسفانه بسیاری از زحمات و مجاهدت ها را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
🔹دولت یک هماهنگ کننده کم دارد و یک پروتکل نظارت درست بر کارکرد فضای مجازی و رسانه ای. نمی شود معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد از این فضای آشفته بنالد و وزیر ارتباطات، فقط درباره آلوده بودن عابر بانک ها و پمپ بنزین ها توییت بزند!
♦️کاش روحیه فرماندهی مدبرانه و شجاعانه سردار شهید سلیمانی در خط مقدم مقاومت، از سوی مدیریت اجرایی ما الگو برداری شود و این مدیران، فقط اندکی خود را شبیه آن فرمانده موفق کنند. این چنین می توان کمر کرونا را شکست.
@IMANI_mohammad
✅هرگز تسلیم نشوید...🕊
وقتی مشکلی رخ می دهد
وقتی جاده سربالایی است
وقتی پول کم و بدهی زیاد است
وقتی دلت میخواهد لبخند بزنی
اما مجبوری آه بکشی
وقتی تحت شرایط فشار و خفقان هستی
نفس بکش اما تسلیم نشو
زندگی سرشار از فراز و نشیب است
ما میدانیم و لمسش میکنیم
بارها شکست میخوریم
و وقتی که باید تلاش کنیم
دست از کار و تلاش بر میداریم...
اگر پیشرفت، کند است
هرگز تسلیم نشوید ،
موفقیت شاید در یک قدمی شما باشد...
در مقابل شدیدترین ضربات
به نبرد ادامه بدهید
در بدترین شرایط است که
نباید تسلیم شوید
🕊نـبـرد سخت تـر = پـیروزی شیرین تـر🕊
🍂🍃امروز چهارشنبه 21 اسفند ماه
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @MAHOUR24
کرونا مکمل تحریم
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
اینکه منشأ تولید کرونا کیست و چیست محل اختلاف و گمانهزنی است. اما در اینکه برای ایرانیان در ۷۰ سال گذشته پدیدهای منحصربهفرد است، تردیدی نیست. برخی از منظر علمی-پزشکی به دنبال توطئه نامیدن آن هستند، اما از کارکرد آن نیز میتوان به این تحلیل رسید که کارکرد آن بسیار شبیه تحریمهای حداکثری امریکا است. مهمترین ویژگی مشابه آن با تحریم، فراگیری یا دربرگیرندگی است. چه حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله و کولاک و چه فشارهای دشمن از قبیل تهدید نظامی و شبیخون فرهنگی هیچکدام مشابه تحریم و کرونا نبودند. فقط تحریم و کرونا هستند که ۸۰ میلیون را یکجا متأثر کردند. سیل، زلزله، تهدید نظامی یا فشار سیاسی و فرهنگی بخشی از ملت را متأثر میکرد، اما تحریم اقتصادی و کرونا، حزباللهی و غیر آن و مذهب و قوم نمیشناسد و همه را درگیر کردهاند. دومین ویژگی مشترک، کمرمق کردن کسب و کار و تولید و انسجام بازار است. هر دو باعث کندی چرخه اقتصاد و تولید میشوند و هر دو از طریق فشار روانی خود را نمایان میکنند. ضرر اقتصادی هیچیک کمتر نیست و کرونا حلقه تعطیلکننده ظرفیتهای فعال اقتصادی پس از تحریم است.
سومین ویژگی مشترک سخت شدن رفت وآمدهای بینالمللی است. کرونا همانقدر ویزا را بیاعتبار میکند که همسویی برخی کشورها با تحریمکنندگان آن را از خاصیت میاندازد. این روزها جنگ روانی علیه ورود ایرانیان به سایر کشورها همانند تحریم شخصیتهای ایرانی است که بعضاً برای آنان محدودیت ایجاد میکنند. البته «کرونای ترامپ» قبلاً ورود ایرانیان را به امریکا ممنوع کرده بود. اما ویروس واقعی کرونا از جای دیگر به امریکا وارد شد. بسته شدن برخی مرزها و انسداد پروازها، مکملی برای تحریم است که ظاهراً راه دور زدن نیز برای آن وجود ندارد.
چهارمین ویژگی مشترک کرونا و تحریم که ارتباطی تنگاتنگ با هم دارند اثر تحریم بر درمان است. تحریمهای ظالمانه انسانی دشمن و نبود سیستم رد و بدل مالی، خرید اقلام پزشکی را سخت کرده است و در نتیجه تحریم اینجا مکمل کرونا شده است و سلامت بخشی از مبتلایان را با مخاطره مضاعف روبهرو کرده است. پنجمین ویژگی همبستگی ملی برای مقابله با هر دو است. قبلاً شعار دادهایم که «امریکا آرزوی تسلیم شدن ملت ایران را بهگور خواهد برد» و امروز شعار میدهیم «همه با هم کرونا را شکست میدهیم.» بنابراین همبستگی ملی برای مواجهه با هر دو شرط ناکامی طرف مقابل و عبور از این گردنههای سخت است. تسلیم هیچیک نباید شد. باید با هر دو جنگید و استقامت کرد. شرط این استقامت، همراهی، مسئولیتپذیری و وحدت فرماندهی است.
وجه ششم روش درمان است. در تحریم باید همه به میدان تلاش، صرفهجویی و جهاد اقتصادی وارد میشدند و در مبارزه با کرونا باید همه در منزل سنگر بگیرند. هر دو رزمایش ملی است، اما بخشی از رزمایش ایستادن در سنگر است. آماده شدن برای گذر و صبر لازم برای گذر از زمان است.
هفتمین ویژگی جنگ روانی است که مکمل هر دو است. هم در تحریم و هم در کرونا ملت و دولت ایران زیر فشار حداکثری جنگ روانی است. این نیز خواهد گذشت.
اما در داستان کرونا ملت ایران همدرد زیاد دارد. دهها ملت وضع مشابهی دارند. آنان که ما را تحریم کردند اکنون کرونا به سراغ اقتصادشان رفته است تا اقتصاد آنان را مانند اقتصاد تحریمشده ما کند و از منظر اعتقادی تحلیل این موضوع بسیار جذاب است و آنچه جالب است اینکه مهمترین پشتیبان ما در تحریم (چین) در کرونا همدردترین کشور نسبت به ما است. همکاری چین در دوران تحریم در کرونا مضاعف شد و کمکهای چین به ایران فراموش ناشدنی است.
آنچه وجه مشترک روانی داستان کرونا-تحریم است امید به پیروزی بر هر دو است؛ امیدی که از مسیر تلاش و همبستگی ملی میگذرد. ملت تحریمشده ایران اکنون درگیر بیماری ناشناختهای است و هر دو جبهه تحریم و بیماری با هم باز هستند. آزمایشهای سخت ملت ایران انشاءالله منشأ سربلندی در آزمون الهی خواهد شد و حلاوتی از پس این روزهای سخت و نفسگیر بسان بارقه امید خودنمایی خواهد کرد. وعدههای الهی به اهل آن حتماً محقق خواهد شد. بزرگان و اولیاءالله هیچ موقع بدون گذر از ابتلائات و آزمایشها سربلندی و عظمت خود را نظاره نکردند و این سنت و سیره الهی تاریخ حیات بشر است. پیروزی ملت تحریمشده ایران بر کرونا بسیار باارزشتر از پیروزی دیگران بر آن است. ایستادن روی پای خود و پیروز شدن در تاریخ برجستهتر خواهد ماند.
🔗 @Dr_A_Ganji