فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۷ دی ۱۳۹۸
✍نقل است که بزرگی گفت :
❄️دو برادر بودند و مادری ، هر شب یک برادر به خدمت مادر مشغول شدی
و یک برادر به خدمت خداوند مشغول بود .
❄️آن شخص که به خدمت خدا مشغول بود با خدمت خدا خوش بود
برادر را گفت : امشب نیز خدمت خداوند بمن ایثار کن ؛چنان کرد .
❄️آن شب به خدمت خداوند سر بر سجده نهاد در خواب شد
💞دید که آوازی آمد که برادر ترا بیامرزیدیم و ترا بدو بخشیدیم .
❄️او گفت آخر من به خدمت خدای مشغول بودم و او به خدمت مادر مرا در کار او می کنید ؟
💞گفتند زیرا که آنچه تو می کنی ما از آن بی نیازیم
و لیکن مادرت از آن بی نیاز نیست که برادرت خدمت می کند .
🔵 🇮🇷 @MAHOUR24
۷ دی ۱۳۹۸
⭕️ کرباسچی گفته روحانی هنوز نتونسته کشور رو از گرداب زمان اصولگراها خارج کنه!
آقا غلام!
گرداب رو زن و دختر باجناق شما برای ۵۴۰ کارگر بی پناه #رشت_الکتریک رقم زدند!
این بازی "کی بود کی بود من نبودم" شما مثل همون بازی همه چیز تقصیر دولت پنهانه، دیگه بین مردم خریداری نداره!
👤 محمد پاداش ⭕️ 🔺 معافیت مالیاتی وارداتچیهای اتاق بازرگانی، سلبریتیها، وکلا، پزشکان و... را اگر بردارند، چه کسی حامی مالی و انتخاباتیشان بشود؟ .
🔺یکی از گامهای مهم شفاف کردن هزینه های انتخاباتی است که اینگونه افراد را وابسته میکند
#محمدصادق_شهبازی درهمایش تنگنای بودجه دانشکده مدیریت تهران
⭕️ تصویبFATF موجب کاهش شدید فروش نفت از طریق بورس میشود؛
به زبان ساده کمکم شرکتهای خصوصی، مالکان آن و مشتریان نفتی ایران لو رفته و میسوزند و موجب کاهش واردات دلار نفتی که با بورس به بازار میآید، شده و این یعنی پالسِ بالارفتن قیمت دلار!
به همین راحتیFATF سفره مردم را کوچکتر میکند
👤 علی قلهکی
⭕️ سه سوال در باب توقیف مستند #اختاپوس:
1) آیا حتی در عصر رئیسی نیز، افشای ابرفساد یک شرکت خصوصی (#کروز)، همچنان خط قرمز دستگاه قضایی است؟
2) آیا پلیس فتا (جرائم سایبری) مسئول جلوگیری از پخش یک مستند دربارهی #مافیای_خودروسازی است؟
3) چرا تحویل لپتاپ، شرط آزادی کارگردان بود؟
👤 حسین افتخاری
1⃣ حوزه خبر صداوسیما در این سالها، همیشه محل نقد جدی بوده اما این نقد بیش از خبرنگارها، متوجه نوع نگرش مدیران خبری و بهروزنشدن تکنیکهای خبری در این سازمان است..
طبیعتا مانور ضدانقلاب در حوزه خبر هم بهخاطر خلأ ناشی از همین مدیریتهاست و یقه خبرنگاران صداوسیما خیلی گیر نیست.
2⃣ البته معتقدم در این چند سال اخیر، نگرش مدیران خبری رسانه ملی هم دستخوش تغییرات مثبتی شده و بعضا از انفعال خارج شدهاند..
در این بین معدود عناصر خبری هم هستند که موفق شدهاند از لایههای پیچیده کار خبری در صداوسیما عبور کنند و نقش فعال ایفا کرده و اثرات خوبی هم داشتهاند.
3⃣ اینکه اخیرا شاهد هجمه سنگین رسانههای معاند مثل بیبیسی و منوتو و ایران اینترنشنال به #آمنه_سادات_ذبیح_پور بهعنوان یکی از این عناصر موفق هستیم، یعنی ضدانقلاب متوجه تغییر نبض صداوسیما در حوزه خبر شده و بهدنبال تخریب این تریبونهای جدید افتاده تا ضریب اثرشان را کاهش دهد.
4⃣طبیعتا دامنه هجمهها محدود به حمله به خانم ذبیحپور نخواهد شد و ماشین جنگ رسانهای اپوزسیون، با ایجاد یک چتر سنگین تهاجمی، هم برای بیاعتبارسازی سایر سکوهای رسانهای صداوسیما اقدام خواهد کرد و هم با ارعاب رسانهای، نوعی مارپیچ سکوت را در بین عناصر خبری رسانه ملی شکل خواهد داد.
👤 آسید
⭕️ #پنجم_دی گذشت و تشت رسوایی دشمنان این مرزو بوم بار دیگر از بام افتاد
و ما به بهای اشک چشم و خون دل کودکان، همسران و مادران شهدای امنیت با آرامش سر به بالین میگذاریم
کاش یادمان باشد
این شبها دختری به دور از چشم مادر به یاد آغوش پدر غم بغل کرده و با بغض و اشک بخواب میرود...
👤 م. طالبی دارستانی⭕️ بهمن ۹۷ رئیس مجلس اعلام کرد که رهبری دستور داده اند طی ۴ماه، دولت ساختار بودجه کشور را اصلاح کند.
پس از حدود یکسال، خبری از اصلاح ساختار که نشد و بودجه۹۹ بدتر از ۹۸ -به لحاظ غیرواقعی بودن و فشار بر مردم- بسته شده است.
با کسب اجازه از جناب ابتهاج:
امید هیچ معجزی زین مرده نیست...
👤 سیدنظام الدین موسوی
⭕️ کاش حداقل بردینش محمودآباد الکی دم هتلش یه ربان میزدین افتتاح میکردینش ما فکر نمیکردیم رئیس جمهور تو این اوضاع رفته تفریح:)
👤 مرتضی قربانی
⭕️ گودرزی:
شفاف بگویم یکسال و نیم است آقای #لاریجانی، ریاست مجلس و برخی نمایندگان مجلس نمیگذارند، گزارش تحقیق و تفحص قاچاق در مجلس قرائت شود؛ میگویند گزارش تند و تیز است، چون طبق این گزارش، با مسئولین زیادی باید برخورد شود که نمیشود و گزارش باید لطیفتر شود!
#مافیا
👤 مجتبی روحی زاده
۷ دی ۱۳۹۸
⭕️ کم و کاستی صداوسیما نیاید به کار، یکی زن جنگی به از صد هزار.
#آمنه_سادات_ذبیح_پور ⭕️ حس میکنم زاویه انتقادی بعضی از رفقای ما به خبرنگاران صداوسیما، بیش از اصل نقد صداوسیما، بهخاطر تفاوتیست که روایت امثال ذبیحپور از آشوبهای اخیر با روایت بعضی از این رفقا از غائله آبان دارد!
در واقع به اسم نقد انحصار رسانهای صداوسیما، خود به دنبال انحصارطلبی در روایت هستند!
🔴 انتقامجویی رسانههای بیگانه از بخش خبری ۲۰:۳۰ و خبرنگار صداوسیما
🔺پیرو ادعای «سپیده قلیان» محکوم امنیتی، مبنی بر آنچه مشارکت خانم «آمنه سادات ذبیح پور» و عوامل بخش خبری 20:30 در "شکنجه و اعترافگیری"[!] از وی قلمداد شده است، امروز بیبیسی، دویچهوله، رادیو زمانه و... این خبرنگار صداوسیما را آماج تخریب و ترور شخصیتی قرار دادهاند.
🔹گفتنی است، سلسله گزارشهای روشنگرانه خانم ذبیحپور در بخش خبری 20:30 و سایر بخشهای خبری صداوسیما که ابعاد سوءاستفاده گروهکهای ضدانقلاب، سرویسهای جاسوسی و رسانه های بیگانه از اعتراضات آبان98 را مستندسازی میکرد، به میزان قابل اعتنایی در برطرف شدن ابهامات و پاسخگویی به شبهات و شایعات مؤثر بود.
🔺این خبرنگار پرتلاش، در مقاطع پیش از حوادث اخیر نیز درباره خطوط تبلیغاتی رسانههای ضدانقلاب، دروغپردازیهای بی بی سی، آمدنیوز و... همچنین عملیات روانی مستمر دشمن، گزارشهای مستند و افشاگرانهای تولید کرده بود.
🔵 🇮🇷 @MAHOUR24
۷ دی ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۷ دی ۱۳۹۸
🔺برای فرار از فشار غرب به NPT تن دادیم. برای خلاصی از تحریم مبتنی بر ادعای نقض NPT به برجام رسیدیم
🔺برای رهایی از کارشکنی آمریکا در برجام به اینستکس راضی شدیم
🔺برای استفاده از اینستکس تصویب FATF لازم است. برای تأییدیه FATF خودتحریمی مالی و نظامی ضرورت دارد که معنایی جز خودکشی ندارد
۷ دی ۱۳۹۸
۷ دی ۱۳۹۸
دستت را میگذاری روی مرزی ترین نقطه وجودت یک حس گمشده آهسته شروع میکند به جوانه زدن...
سلام میکنی چشمت مست تماشای گنبد طلا میشود... بو می کشی تا ریه هایت پر شود از عطر حضور نگاه مهربان امام رضا و احساس تازگی اندیشه های خسته ات را فرا میگیرد...
زیر لب زمزمه می کنی یا ضامن آهو یا غریب الغربا حواست به من هست؟
🔵 🇮🇷 @MAHOUR24
۷ دی ۱۳۹۸
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 صادقانه میگویم؛ سال92 که روحانی رای آورد تعجب کردم که چرا اکثریت مردم حرف او را باور کرده اند که اگر با امریکا توافق کنیم مشکلات حل میشود؟
🤔 نمیفهمیدم چرا باید یک ملت اینقدر ساده باشد که فکر کند از طریق توافق با دشمنش میتواند به حق خود برسد؟ و این سوال هنوز ادامه دارد...
🔵 🇮🇷 @MAHOUR24
۷ دی ۱۳۹۸
🚩 پیوستن به کنوانسیونهای CFT و پالرمو برگشت پذیر نیست/۲ مشکل اساسی در ارائه اطلاعات طی سازوکار FATF
مجید شاکری کارشناس اقتصادی در گفتگو با تسنیم:
🔹هرچند در 41 گام مربوط به ایران در اکشن پلان برای ایران هدف اجرایی تعریف شده است اما باید تاکید کرد، در برهه فعلی موضوع اصلی تعامل صرف با مجموعه FATF نیست. به عبارت دیگر مساله اصلی برنامه اقدام است که سال 95 توسط رئیس شورای مبارزه با پولشویی وقت یا طیب نیا که در آن مقطع وزیر اقتصاد کشور بود، بدون موافقت مجلس امضا شد.
🔹 یکی از مشکلات مهم در FATF تحفظ و عدم ارائه اطلاعات است که بر اساس متن و دستورالعملهای منتشر شده مسائل نژادی و... برای عدم ارائه اطلاعات به کشور تقاضا کننده قابل پذیرش نیست که این موضوع میتواند مشکلاتی را برای کشور ایجاد کند.
🔹 همچنین بر اساس فهرست گروههای تروریستی تایید شده در کشور سوال کننده میتوان از کشور هدف اطلاعات گرفت که این موضوع نیز ابهاماتی را برای پذیرش این کنوانسیونها ایجاد کرده است. توجه به این دو چالش نشان میدهد در آینده ممکن است با انبوهی از مسائل حقوقیِ محلی، ملی و بین المللی رو به رو شویم که قطعا وضعیت پیچیده ای خواهد بود
🔵 🇮🇷 @MAHOUR24
. @TasnimNews
۷ دی ۱۳۹۸
أین عمار.mp3
831.6K
🔊 #بشنوید
#اینَ_عمار
من صحنه رو میبینم و چه کنم اگر کسی نمیبیند؟!
در شرایط فتنه نیاز به #تبیین است...
🔵 🇮🇷 @MAHOUR24
۷ دی ۱۳۹۸
تدابیر رهبری و کنش حزباللهی ها
🔵 🇮🇷 @MAHOUR24
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
پیرامون حمایت رهبری از تصمیم سران قوا در موضوع قیمت بنزین به صورت متواتر شنیده شد که برخی حزباللهیها از این حمایت قانع نشدند و برایشان سؤال پیش آمده است که چطور رهبری به جای ایستادن در کنار مردم در کنار سران قوا (بخوانید دولت) ایستاد. البته آنچه نگارنده شخصاً در جلسات سخنرانی و پرسش و پاسخ یافته است «سؤال» بود و نه «موضوع»، اما این سؤال ذهن بخشی از نیروهای مؤمن به انقلاب اسلامی را درگیر کرد. به این بهانه باید آسیبشناسی ادراک حزباللهیها از تصمیمات و تدابیر رهبری را فراتر از مصداق اخیر مرور کرد و چرایی آن را مورد تأمل قرار داد. اما آنچه از بدو ورود به موضوع قابل درک است اینکه جریان اپوزیسیون و بخشی از اصلاحطلبان بیرحمانه رهبری را نقد و تخریب میکنند و در عین حال معتقدند «نقد رهبری عقوبت خواهد داشت». علاوه بر اصلاحطلبان، حزباللهیها هم نقد میکنند با این حال در فضای عمومی کشور باور این است که هیچکس رهبری را نقد نمیکند و اگر چنین کند عقوبت دارد! و، اما بعد...
در زمان حیات حضرت امام هم پیش میآمد که مقلدان و همراهان آن یگانه دوران تصمیمات امام را هضم نمیکردند و بعضاً از صبر یا تصمیم امام کلافه میشدند (در خاطرات مرحوم هاشمی هم ملموس است) به طور مثال حزباللهیها و یاران اصلی امام فلسفه حمایت ایشان از بنیصدر را نمیفهمیدند. بارها با امام در نقد و نفی بنیصدر صحبت میکردند، باز میدیدند امام از ایشان حمایت میکرد، نامههای تند به امام مینوشتند، اما امام ۱۵ ماه با بنیصدر مماشات کرد. در پذیرش قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل نیز کسانی که جنگیده بودند بعضاً نمیتوانستند تصمیمی را از امام بپذیرند که تا چند ماه پیش شنیده بودند «جنگ، جنگ تا پیروزی» و «اگر این جنگ ۲۰ سال طول بکشد ما ایستادهایم» و... اکنون نیز اینگونه است، اما نمیتوان به این افراد گفت شما نباید سؤال برایتان پیش بیاید بلکه باید توضیح داد، حجت آورد و ملاحظات را برشمرد. اما فراتر از مسئله اخیر بنزین، بارها پیش آمده است که حزباللهیها چراهای مختلفی را پیرامون نوع نگاه، گفتار یا تصمیم رهبری مطرح کردهاند. به طور مثال: چرا رهبری به مشکلات ورود نمیکنند؟ چرا از احمدینژاد حمایت کردند؟ چرا در حکم تنفیذ به روحانی گفتهاند دانشمند؟ چرا فلان تمجید را از ظریف کردهاند؟ چرا سران فتنه را مجازات نمیکنند؟...، اما در آسیبشناسی چرایی این سؤالات میتوان موارد زیر را برشمرد.
۱- رابطه صرفاً عاطفی و عدم درک حاکمیتی: برخی حزباللهیها به خصوص جوانان نگاهشان به رهبری صرفاً عاطفی است. محبتی دوطرفه را برقرار میبینند که بین دو فرد برقرار است و یکی مرید است و دیگری مراد؛ و البته این رابطه ستودنی است، در عین حال از صحنه سیاسی کشور فهم و درکی شخصی دارند؛ بنابراین هر آنچه از رهبری صادر شود که خلاف فهمشان است با خود میگویند: کسی که ما دوستش داریم نباید چنین کند!
آنچه متوجه نمیشوند اینکه رهبری، حاکم نیز هست و حکومت صدها تنگنا، مسئله، معضل، ملاحظه، محدودیت و مصلحت دارد که حل بعضی از آنها از قضا تلخ خواهد بود. بعضی حزباللهیها ناخودآگاه احساس میکنند عضو گروه چریکی هستند و میتوانند بزنند و در بروند حال آنکه رهبری دارای چتر عام هستند، رهبر ملتی هستند که مملو از سلایق، نگاهها، سبکهای زندگی و بینش سیاسی هستند، آن هم رهبری که با مخالفان نظام هم دیالوگ برقرار میکند که بیایید برای کشورتان رأی دهید.
۲- آرمانگرایی و مطلوبگرایی صرف در جوانان حزباللهی عامل مهم دیگری است. اما اداره کشور یک واقعیت است. حزباللهیها با ماهیت حقیقی انقلاب اسلامی همسو هستند. حال آنکه ماهیت حقوقی جمهوری اسلامی که مانند سایر کشورهاست نیز پراهمیت است. مطلوبگرایی بعضاً چنان است که از حال کشور توقع مدینه فاضله میرود. جوانان حزباللهی اگر تصویر یک فقیر را در مقابل یک کپر در منتهیالیه جنوب استان کرمان ببینند به هم میریزند. اصل حساسیت ارزشمند است، اما شاخص فهم عدالت اجتماعی از خاستگاه حکومت شاخص دیگری را میطلبد. واقعگرایی مقدمه آرمانگرایی در نظام اسلامی است و پیمودن مسیر قله باید از دامنه آن صورت گیرد. نمیتوان با هلیکوپتر بالای قله نشست و این موضوع بارها از سوی رهبری تبیین و توضیح داده شده است.
۷ دی ۱۳۹۸