♦️ اعترافاتی جالب در مورد روحانی و خاتمی و موسوی
⏪ محمدعلی وکیلی، نماینده اصلاحطلب تهران با انتقاد از عملکرد دولت روحانی گفت که «بزرگترین اشکال دولت روحانی این است که نگاه کلان به مسائل کشور ندارد و پروژهای کار میکند، این دولت پیر، سیر، کند و پروژهای است و تنها حسنش این است که دولت رئیسی نیست.» وکیلی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ سخنگوی ستاد انتخاباتی روحانی بود و حالا معترف است که تنها حسن این دولت را در «دولت رئیسی نبودن» میداند. این عبارت یعنی اعتراف به اینکه دولت حسن روحانی که امثال وکیلی برای رأی آوردن آن آنقدر تلاش کردند، به خودی خود هیچ حسنی ندارد. ترساندن مخاطب از دولت رئیسی بدون آنکه تجربه یک روز آن را داشته باشند، بیشترین محتوای فعالیت انتخاباتی روحانی و ستادهایش را در سال ۹۶ تشکیل میداد.
🔺وکیلی سخنان جالب توجه دیگری هم دارد. او در مورد انتخابات ۸۸ و وضعیت اصلاحطلبان معتقد است که «بزرگترین اشکال اصلاحطلبان در سال ۸۸ عدم موضع واحد بین رهبران این جریان (هاشمی، خاتمی، کروبی و موسوی) بود» و بعد تأکید میکند که «برخلاف موسوی و کروبی، آقایان هاشمی و خاتمی اعتقادی به تقلب در انتخابات نداشتند.» وکیلی اضافه میکند که «بعد از انتخابات ۸۸ در جلسات خصوصی متعددی خدمت آقایان هاشمی و خاتمی رسیدم و شاهد بودم که آقای خاتمی بارها نسبت به بیانیههای موسوی و کروبی اعتراض داشت و با آن همراه نبود. خاتمی از آمدن موسوی ناراحت بود، چون بعد آمدن موسوی، مجبور به کنارهگیری شد و مواضع بعد از انتخابات خاتمی و موسوی نیز با هم تفاوت داشت.»
🔺این بخش از سخنان وکیلی هم گرچه شاید برای تطهیر خاتمی و هاشمی از دروغ تقلب گفته شده، اما در واقع نشان از نفاق امثال خاتمی دارد که در ظاهر با موسوی و بیانیههای دروغش و ادعای تقلب همراه شد و در باطن و جلسات خصوصی حرف از عدم اعتقاد به تقلب میزد. در عین حال حاضر نیست عدم تقلب را رسماً به مردم اعلام کند.
✍ روزنامه جوان
🆔 @naslechaharome
🚩فرمانده کل قوا در مراسم اعطای نشان ذوالفقار به سردار سرلشکر سلیمانی:
🌷 مجاهدت در راه خدا با این پاداشهای دنیایی قابل جبران نیست
👈 جمهوری اسلامی سالهای سال با ایشان کار دارد
🔻 رهبرانقلاب: مجاهدتهای در راه خدا با این چیزها قابل مقابله و قابل جبران نیست. خدای متعال میفرماید: «إِنَّ اللهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنفُسَهُمْ وَ أَمْوَالَهُم بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللهِ فَیَقْتُلُونَ وَ یُقْتَلُونَ»(۱) آنچه در برابر مجاهدت در راه خدا وجود دارد و خدای متعال در مقابل تقدیم کردن و روی دست گرفتن جان و مال در راه خدا قرار داده، بهشت است، رضای خدا است.
🔹 آن چیزهایی که در دست و بال ما است -چه تشکّر زبانیمان، چه تشکّر عملیمان، چه نشانمان، چه درجهای که میدهیم- چیزهایی است که بر حسب محاسبات مادّیِ دنیایی قابل ذکر است امّا بر حسب محاسبات معنوی و الهی قابل ذکر نیست. الحمدلله همهی شماها این مجاهدتها را کردید، تلاش کردید.
👈 الحمدلله خدای متعال به این برادر بسیار عزیزمان -آقای سلیمانی- هم توفیق داده. ایشان بارها، بارها، بارها جان خودشان را در معرض تهاجم دشمن قرار دادهاند، در راه خدا، برای خدا و مخلصاً لله؛ و مجاهدت کردهاند.
🔺 انشاءالله خدای متعال به ایشان اجر بدهد و تفضّل کند و زندگی ایشان را با سعادت، و عاقبت ایشان را با شهادت قرار بدهد، البتّه نه حالا. هنوز سالها جمهوری اسلامی با ایشان(۲) کار دارد. امّا بالاخره آخرش انشاءالله شهادت باشد. انشاءالله مبارکتان باشد. ۹۷/۱۲/۱۹
۱) سورهی توبه، بخشی از آیهی ۱۱۱: «درحقیقت، خدا از مؤمنان، جان و مالشان را به [بهای] اینکه بهشت برای آنان باشد، خریده است؛ همان کسانی که در راه خدا میجنگند و میکُشند و کشته میشوند. ...»
۲) سردار سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
📡, @tasnimnews
✅حضرت آیت الله بهجت قدس سره:
آیا مسلمانها کسی مثل علی علیهالسلام را داشته باشند و کارشان به جایی برسد که از خدم و حشم و بنده آمریکا و اروپا و سگ و خوک باشند؟! اصلاً معلوم نیست که اینها در دین یهود و نصاری باشند. هیچ فرقی بین اینها و بتپرستها نیست.
📚 گوهرهای حکیمانه، ص181
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت الله بهجت قدس سره
✅ @bahjat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از یک #دیکتاتوری عجیب در دولت #روحانی
📌حجت الاسلام #نبویان؛ نماینده سابق مجلس: اخبار ۲۰:۳۰ یک خبر درباره #برجام منتشر کرد، فردای آن روز نماینده دولت به صدا و سیما زنگ زد و گفت حقوق ۱ ماه کارمندان صدا و سیما قطع میشود!
#خسارت_محض
🎬 @Mostazafin_TV
🗓 سه شنبه ٢١ اسفند ماه ١٣٩٧
سؤال: برای درمان عصبانیت چه کنیم؟
جواب: با عقیدۀ کامل، زیاد «صلوات» فرستادن.
📚 به سوی محبوب، ص٧٠
⭕️«رئیسی» جانشین «شاهرودی» شد
▫️سید ابراهیم رئیسی با ۴۲ رای به عنوان نایب رئیس نخست مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد.
▫️آیت الله آملی لاریجانی با ۲۹ رای و آیت الله فاضل با ۵ رای دیگر کاندیداهای نایب رییسی نخست مجلس خبرگان رهبری بودند./ایسنا
🔰امام رضا عليه السلام:
إِنَّ اللّه يُؤَخِّرُ إِجابَةَ المُؤمِنِ شَوقا إلى دُعائِهِ وَيَقُولُ: صَوتٌ اُحِبُّ أَن أَسمَعَهُ، وَيُعَجِّلُ إجابَةَ دُعاءِ المُنافِقِ وَيَقُولُ: صَوتٌ أَكرَهُ سَماعَهُ؛
💬خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صدايى است كه دوست دارم آن را بشنوم» و در اجابت دعاى منافق عجله مى كند و مى گويد: صدايى است كه از شنيدنش بدم مى آيد.
📗فقه الرضا عليه السلام، ص ۳۴۵
تصویر گویای دو سفر
✍ آقای روحانی رئیس جمهور به دعوت مقامات عراق وارد بغداد شد و مورد استقبال رسمی قرار گرفت.حجم مبادلات تجاری دو کشور 11 میلیارد دلار بوده است. پیش بینی می شود این رقم در کمتر از دو سال به 20 میلیارد دلار برسد. عراق دومین شریک تجاری ما و از مهم ترین مجاری دور زدن تحریم هاست.
🔹این سفر رسمی و توام با احترام را مقایسه کنید با سفر مخفیانه و دزدکی ترامپ که 26 فوریه (12 بهمن) وارد عراق شد اما به جای اینکه به بغداد پایتخت برود، به پایگاه نظامی "عین الاسد" در شمال استان مرزی الانبار در غرب (90 کیلومتری غرب الرمادی) رفت. هیچ مقام عراقی به استقبال او نرفت و با او دیدار نکرد. حتی مورد اعتراض هم واقع شد که چرا دزدکی وارد عراق شده است. http://fi9.ir/08ps8t
♦️سفر آن قدر تلخ و تحقیر آمیز بود که ترامپ، چندین بار به تلخی از آن یاد کرد. او اخیرا گفت "هنگام فرود آمدن در عراق، تمام چراغهای هواپیما را پیش از فرود به دلایل امنیتی خاموش کردند. فکر کنید! ما هفت تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردیم و نمیتوانیم با چراغهای روش واردش شویم! چقدر بد است".
🔹ترامپ قبلا هم گفته بود "خیلی غم انگیز است که هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کنی، اما برای رفتن به آنجا ناچار باشی سفرت را تا این حد فوق العاده مخفیانه نگه داری و هواپیماها (ی اسکورت) و بزرگترین تجهیزات جهان دور و برت باشند و هر کاری بکنی تا سالم به مقصد برسی. در این سفر نگران ریاست جمهوری و ملانیا بودم.".
♦️تقابل تصاویر دو سفر، بر سینه تاریخ جهان نقش خواهد بست. آنها که ناامنی و ترور به منطقه آوردند و آنها که امنیت و اقتدار را برگرداندند. در تصاویر، خیلی ها نیستند که ملت های ایران و عراق و سوریه و لبنان، منت دار آنها هستند. از امام خمینی و امام خامنه ای تا سردار قاسم سلیمانی (ذوالفقار و مالک اشتر امروز جبهه اسلام) و هزاران رزمنده گمنام و جان فشان.
@IMANImohamad51
.
دستگاه قضایی ؛
اطلاعات- عملیات جنگ با فساد
۱- دو نوع انتظارات از قوه قضائیه و رئیس جدید آن را میتوان رصد کرد؛ یکی انتظارات سیاسی و جناحی سیاسیون؛ دوم انتظارات مردم. برخی انتظارات خواص موجب تضییع حق میشود و برآوردن آن، مایه نارضایتی و خشم عامه است. امیر مومنان علیهالسلام درباره چنین تعارضاتی به مالکاشتر امر فرمودند اولویت را به مردم بدهد و جانب مردم را بگیرد؛ حتی اگر موجب ناخشنودی و خشم برخی خواص صاحب نفوذ گردد.
۲- اولویت امروز مردم تامین امنیت اقتصادی و معیشتی آنهاست. برخورداری از معیشت سالم، داشتن شغل و امکان تدارک خانه و خانواده، حق مشروع توده مردمی است که متاسفانه در وضعیت جنگ اقتصادی دشمن، دستخوش دست درازی زیاده خواهان قرار گرفتهاند. زیاده طلبان، هر چند طیفهای گوناگونی را شامل میشوند، اما ویژگی مشترکشان تجاوز به حریم قانون و حقوق عمومی است.
۳- مبارزه قضایی با اخلال و فساد اقتصادی نیازمند اتاق فرماندهی و عملیات بهنگام است. «دیدبانی و اطلاعات -عملیات (شناسایی)»، ضرورت دفاع یا حمله در هر نوع جنگی از جمله جنگ اقتصادی است. بدون دیدبانی و اطلاعات- عملیات دقیق، امکان اثرگذاری دستگاه قضایی در روند عمومی کشور به حداقل میرسد.
۴- یکی از اولویتهای مهم امروز از نگاه مردم، رسیدگی به عوامل «ضد تنظیم بازار» است که ثبات قیمتها و توزیع عادلانه را مختل میکنند. اولویت دیگر، برخورد دقیق و قانونی اما بیملاحظه و مجامله با فساد دانه درشتهاست. در اغلب موارد، دست مفسدان اقتصادی و سیاسی در یک کاسه است و هر دو، جبهه ضدانقلاب را تقویت میکنند.
اگر قوه قضائیه در فصل جدید، اولویتها را دقیق و درست انتخاب کند، حتما مردم پای پشتیبانی آن خواهند آمد؛ حتی اگر سیاست بازان و هوچیهای رسانهای نپسندند. اگر اراده و تدارکات درست مبارزه با فساد فراهم شود، آن گاه میتوان از ظرفیت خود مردم در شناسایی گلوگاهها وگریزگاهها (راههای دور زدن قانون) استفاده کرد.
۵ - این نقطه قوت نظام است که با مفاسد مجامله نمیکند،گریبان متخلفان را (ولو دستیار و برادر این دولتمرد یا معاون آن یکی دولتمرد سابق باشند) میگیرد. برای دفاع از انبوه مدیران سالم، باید بر متخلفان و قانونشکنان سخت گرفت و دانه درشتها را سریعتر و جدیتر مورد بازخواست قرار داد؛باید ذلت مفسدان دانه درشت و دارای حامیان سیاسی را در برابر محکمه و قانون نشان داد و دفاع از مجرم را پرهزینه کرد.
۶ - اگر شفافیت اطلاعاتی مد نظر قانون درباره انتشار قراردادها (معاملات و مناقصات و مزایدهها) و همچنین ساز و کار موجود درباره اخذ مالیات از دانهدرشتها و سوداگران ویرانگر بازار (از جمله در بازار مسکن و 2/5 میلیون خانه خالی احتکار شده) در دستور کار دستگاههای دولتی ذیربط قرار میگرفت و عوام فریبانه گفته نمیشد «نمیخواهیم به حساب مردم سرک بکشیم»، آیا شاهد نابسامانی در توزیع ثروت و فرصتها و فشار تورمی بر مردم بودیم؟
۷ - هیچ مدیری حق ندارد با سوء مدیریت، معیشت مردم را گروگان بگیرد و سپس، تحویل دشمنان دهد. راه چنین جنایت و خیانتی را حتما باید بست. متاسفانه برخی مدیران، در حالی ژست مبارزه با رانت و فساد و پولشویی میگیرند که 18 میلیارد دلار (رانت 130 هزار میلیارد تومانی) را در حلقوم ویژه خواران ریختند و این در حالی است که کل درآمد سال آینده دولت، 21 میلیارد دلار پیشبینی شده است.
۸ - آیا فقط به این دلیل که فلانی رئیس ستاد انتخاباتی بوده، میشود اجازه بهرهمندی از رانت را به دختر و داماد وی داد؟ چرا باید روسای ستاد انتخاباتی دولت برای پنج سال، سکاندار وزارت صمت شوند و آشفته بازار فعلی را در کنار تولید برخی رانتها پدید آورند و بعد هم به مردم بگویند «خب تحریم هستیم دیگر»!؟
۹- چرا نباید یک «گزارش جامع ملی» از خسارتهای چند هزار میلیارد تومانی که مدیران نجومی بگیر برخی بانکها (با حقوق 30 تا 730 میلیونی) به سهامداران و مردم وارد کردند، منتشر شود؟ چرا نباید مشکل تعارض منافع برخی مدیران که دستی هم در بخش خصوصی دارند، برطرف شود؟ آیا نمیشود قبیل همین معضلات را تبدیل به یک اولویت و مطالبه ملی نمود و در دستگاه قضایی پیگیری کرد؟
۱۰ - فساد قرمز و آبی ندارد. با مفسد اقتصادی، هر نقابی به صورت زده باشد- اصلاح طب، اصولگرا، حامی دولت عدالت یا اصلاحات و اعتدال- باید برخورد کرد. طیفی که در دولتهای مختلف حاکم بوده و باید پاسخگوی سوء مدیریت و رانتآفرینی خود باشند، اکنون طلبکاری میکنند.
قوه قضائیه با ترکیبی از تدبیر و قاطعیت میتواند این فریب ناچارنمایی مردم و نظام در مقابل دشمن را باطل کند و امید و اعتماد عمومی را که سرمایه همیشگی انقلاب در غلبه بر چالشها بوده، بیش از گذشته تقویت کند.
@MAHOUR24
@IMANImohamad51
💬 امروز مسئلهی شهدای دفاع از حریم اهلبیت مطرح است؛ این از آن ماجراهای عجیب تاریخ است. ما در دوران جنگ جوانها را تشویق میکردیم به اینکه بروید به میدان جنگ، اجابت میکردند و میرفتند؛ امام یک سخنرانی میکردند، خیل جوانها راه میافتادند میرفتند [امّا] امروز ما چنین تشویقی نمیکنیم، درعینحال این انگیزه چقدر قوی است، این ایمان چقدر شفّاف است که این جوان از ایران، از افغانستان، از کشورهای دیگر راه میافتد، بلند میشود از همسر جوانش، از کودک خردسالش، از زندگی راحتش میگذرد، میرود در یک کشور غریب، در یک خاک غریب، در راه خدا مجاهدت میکند و به شهادت میرسد. این چیز کوچکی است؟ قدمبهقدم تاریخ انقلاب اسلامی از این شگفتیهای تاریخساز به خود دیده است؛ اینها شگفتی است.
🔸امام خامنهای - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
@MAHOUR24
❤️ ۲۲ اسفند ماه، روز بزرگداشت شهدا گرامی باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی درباره ابراهیم رئیسی، همدان، ۱۸ اردیبهشت ۹۶:
«در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بودند»
روحانی ۲۰ ماه بعد انتصاب حجت السلام رئیسی را به ریاست قوهقضاییه را تبریک گفت و از ایشان به عنوان مورد «اعتماد رهبر» و «مدیریت شایسته» او در مسئولیتهای پیشین در قوه قضائیه عنوان کرد! 😳😐
چنین آدمهایی که به خاطر ۴ تا دونه رای بیشتر شرافتشون رو میفروشن مطمئنا اگر لازم باشه برای رسیدن به قدرت کشورشون رو هم میفروشن ...
#حقیقت_تلخ
@BisimchiMedia