🗓#تقویم
💠دعای روز نوزدهم ماه رمضان: اللّٰهُمَّ وَفِّرْ فِيهِ حَظِّى مِنْ بَرَكاتِهِ، وَسَهِّلْ سَبِيلِى إِلىٰ خَيْراتِهِ، وَلَا تَحْرِمْنِى قَبُولَ حَسَناتِهِ، يَا هادِياً إِلَى الْحَقِّ الْمُبِينِ.
🗓اوقات شرعی و تقویم امروز پنجشنبه
۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
۱۹ رمضان ۱۴۴۳
۲۱ آپریل ۲۰۲۲
🔹امروز پنجشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکارچی بالگردهای اسرائیلی رسید.
@MAHOUR24
◾️▫️◾️
◾️ اعمال مشترک شبهای قدر
▫️اعمال شبهاى قدر بر دو نوع است. يكى اعمال مشترکی كه در هر سه شب بايد انجام داد، و ديگر اعمالى كه مخصوص به هر يك از شبهاى قدر است. و اما اعمال مشترک:
🔷 ۱- غسل.
▫️علاّمه مجلسى فرموده بهتر است غسل اين شبها در هنگام غروب آفتاب انجام گيرد، كه نماز شام را با غسل بخواند.
🔷 ۲- دو ركعت نماز، در هر ركعت:
▪️ سوره «حمد» ۱ مرتبه
▪️سوره «توحيد» ۷ مرتبه
و پس از فراغت از نماز هفتاد مرتبه بگويد:
▪️أسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتوبُ الَيْهِ
▫️در روايت نبوى است كه از جاى برنخيزد تا خدا او و پدر و مادرش را بيامرزد.
🔷 ۳- قرآن مجيد را بگشاید و در برابر خود گرفته و بگويد:
▪️اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُكَ بِكِتَابِكَ الْمُنْزَلِ وَ مَا فِيهِ وَ فِيهِ اسْمُكَ الْأَكْبَرُ وَ أَسْمَاؤُكَ الْحُسْنَى وَ مَا يُخَافُ وَ يُرْجَى أَنْ تَجْعَلَنِی مِنْ عُتَقَائِكَ مِنَ النَّارِ.
خدایا از تو درخواست میكنم به حق كتاب نازل شدهات، و آنچه در آن است، و در آن است نام بزرگترت، و نام هاى نيكوی تو و آنچه بيم انگيز است و اميدبخش، كه مرا از آزادشدگان از آتش قرار دهى.
▫️سپس هر حاجت كه دارد بخواهد.
🔷 ۴- قرآن کریم را بر سر گرفته و بگوید:
▪️اللَّهُمَّ بِحَقِّ هَذَا الْقُرْآنِ وَ بِحَقِّ مَنْ أَرْسَلْتَهُ بِهِ وَ بِحَقِّ كُلِّ مُؤْمِنٍ مَدَحْتَهُ فِيهِ وَ بِحَقِّكَ عَلَيْهِمْ فَلا أَحَدَ أَعْرَفُ بِحَقِّكَ مِنْكَ
خدايا به حقّ اين قرآن و به حقّ كسی كه آن را بر او فرستادى، و به حقّ هر مؤمنى كه در آن او را ستودى، و به حقّ تو بر آنان که احدى شناساتر به حقّ تو از خودت نيست.
سپس بگويد:
▪️بكَ يَا اللهُ ده مرتبه
▪️بمُحَمَّدٍ ده مرتبه
▪️بعَلِیٍّ ده مرتبه
▪️بفَاطِمَةَ ده مرتبه
▪️بالْحَسَنِ ده مرتبه
▪️بالْحُسَيْنِ ده مرتبه
▪️بععَلِیٍّ بْنِ الْحُسَيْنِ ده مرتبه
▪️بمُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ ده مرتبه
▪️بجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ ده مرتبه
▪️بمُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ ده مرتبه
▪️بعَلِیٍّ بْنِ مُوسَى ده مرتبه
▪️بمُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ ده مرتبه
▪️بعَلِیٍّ بْنِ مُحَمَّدٍ ده مرتبه
▪️بالْحَسَنِ بْنِ عَلِیٍّ ده مرتبه
▪️بالْحُجَّةِ ده مرتبه
▫️پس هر حاجتى كه دارد از خدا بخواهد.
🔷 ۵- زیارت حضرت سيدالشهّدا (ع)
▫️در روايت آمده است هنگامى كه شب قدر میشود، منادى از آسمان هفتم از پشت عَرْش ندا سر مىدهد كه خدا هر كه را به زيارت مزار امام حسين عليه السّلام آمده آمرزيد.
🔷 ۶- اين شبها را احياء بدارد.
▫️روايت شده هر كه شب قدر را احياء بدارد، گناهانش آمرزيده مىشود، هر چند به شماره ستارگان آسمان و سنگينى كوه ها و پيمانه درياها باشد.
🔷 ۷- صد ركعت نماز بجا آورد كه فضليت بسيار دارد و بهتر است كه در هر ركعت پس از سوره «حمد»، ده مرتبه سوره «توحيد» بخواند.
🔷 ۸- اين دعا را بخواند:
▪️اللَّهُمَّ إِنِّی أَمْسَيْتُ لَكَ عَبْداً دَاخِراً لا أَمْلِكُ لِنَفْسِی نَفْعاً وَ لا ضَرّاً وَ لا أَصْرِفُ عَنْهَا سُوءً، أَشْهَدُ بِذَلِكَ عَلَى نَفْسِی وَ أَعْتَرِفُ لَكَ بِضَعْفِ قُوَّتِی وَ قِلَّةِ حِيلَتِی، فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْجِزْ لِی مَا وَعَدْتَنِی وَ جَمِيعَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مِنَ الْمَغْفِرَةِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ وَ أَتْمِمْ عَلَیَّ مَا آتَيْتَنِی فَإِنِّی عَبْدُكَ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ الضَّعِيفُ الْفَقِيرُ الْمَهِينُ اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْنِي نَاسِياً لِذِكْرِكَ فِيمَا أَوْلَيْتَنِي وَ لا [غَافِلا] لِإِحْسَانِكَ فِيمَا أَعْطَيْتَنِی وَ لا آيِساً مِنْ إِجَابَتِكَ وَ إِنْ أَبْطَأَتْ عَنِّی فِي سَرَّاءَ [كُنْتُ] أَوْ ضَرَّاءَ أَوْ شِدَّةٍ أَوْ رَخَاءٍ أَوْ عَافِيَةٍ أَوْ بَلاءٍ أَوْ بُؤْسٍ أَوْ نَعْمَاءَ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ.
▫️این دعا را كفعمى از امام زين العابدين عليه السّلام روايت كرده كه در اين شبها، در حال قيام و قعود و ركوع و سجود مىخواندند.
🔷 ۹- دعاى جوشن كبير.
🔷 10- علاّمه مجلسی:
بهترين اعمال در اين شبها، درخواست آمرزش و دعا است، برای حوائج دنيا و آخرت خود، و پدر و مادر و خويشان، و برادران و خواهران مؤمن، چه آنان كه زندهاند و چه آنان كه از دنيا رفتهاند، و خواندن اذكار، و صلوات بر محمّد و آل محمّد عليهم السّلام به هر اندازه كه بتواند.
🔻روايت شده كه خدمت پیامبر (ص) عرض شد: اگر شب قدر را يافتم، از خداى خود چه بخواهم؟ فرمود: عافيت
@MAHOUR24
📸 حال و هوای حرم نورانی امیر المومنین علیه السلام در شب نوزدهم ماه رمضان
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙غیر علی هیچ...
آهنگ جدید محسن چاوشی به مناسبت شبهای قدر و شهادت حضرت علی(ع)
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از پاسارگاد تا چغازنبیل در ۶۰ ثانیه
@MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دختر آیت ا... تا بهائیت
هر آنچه باید در مورد فائزه هاشمی بدانید...
پرستوی مسعودبهنود در آشيانه دختر آيت الله
@MAHOUR24
🔥فروش خطای خانواده قالیباف❗
🔸در موضوع سفر همسر و دختر قالیباف به ترکیه نکته قابل ذکر است:
🔻۱- با توجه اطلاعاتی که تاکنون منتشر شدهاست، اصل سفر قطعا خطا و غیرقابل دفاع و عذرخواهی ضروری است.
🔻هرچند این سفر یک سفر شخصی بوده و در آن اقدامی بر خلاف قانون انجام نشده است، اما مردم انتظار دارند که وقتی در کشور سیاستی مبنی بر حمایت از تولید داخل، ساده زیستی، مردمی زندگی کردن، صرفه جویی در مصرف ارز و ... توسط رهبر نظام اسلامی اعلام میشود، عموم جامعه و خصوصا مسئولان صاحب نام و خانوادههای ایشان در صف اول عمل باشند؛ آن هم در شرایط کنونی فشار اقتصادی بر مردم
🔻۲- این یک اتفاق خوب است که در این چهاردهه انقلاب، گفتمان اصیل امامین انقلاب در حوزه ساده زیستی مسئولان و مردمی بودن، به فرهنگ تثبیت شده و مطالبه عمومی کشور تبدیل شده است و بر همین اساس، سفر شخصی خارجی خانواده مسئولان که در همهجای دنیا عادی تلقی میشود، مغایر با ارزشهای والای انقلاب است و تحمل پذیر نیست.
🔻۳- تقویت مطالبه مردم مبنی بر اینکه مسئول نظام اسلامی و خانوادهاش و همچنین افرادی که با هزینه مادی و یا حتی معنوی بیتالمال رشد کردهاند(مانند نخبگان، سلبریتی ها، مسئولان سابق، ...) نباید دل در گرو خارج از کشور داشته باشند.
بر این اساس کسی که فرزندش به هر دلیل در خارج از کشور اقامت دارد نباید به خود حق بدهد که در ساختار نظام صاحب منصب بالا و نفوذ شود.
🔻۴- البته موارد ذکر شده به معنای تایید عمل انتشار دهندگان نیست. چون با بررسی سوابق عملکردی به نظر نمیرسد هدف منتشر کنندگان، اموری مانند حفظ سلامت نظام باشد؛ بلکه این اقدامات عمدتا یک پروژه رسانهای در راستای گروکشی گروههای سیاسی و باندهای قدرت است تا مثلا فلان دستاورد نظام دیده نشود یا انتخابات ریاست مجلس فلان طور شود یا اهانت های ضد ملی و ضد اسلامی فائزه را اصطلاحا «بشوره و ببره» و ...
🔻۵- اگر بناست دسترسی به اطلاعات شخصی شهروندان یا خانواده مسئولان مجاز باشد، اشکالی ندارد، اما این دسترسی باید برای همه مردم و اصحاب رسانه ممکن باشد نه فقط برای پروژه بگیران جریان های سیاسی
🔻۶- خطای خانواده رئیس مجلس، قاعدتا باید موحب تلخکامی دلسوزان باشد اما شعف و پایکوبی مفرط برخی جریان های سیاسی داخلی در کنار پوشش فوقالعاده شبکه های خارجی مانند ایران اینترنشنال خیلی عجیب است و قابل درک نیست.
🔻۷- آیا افرادی وجود دارند که کارشان تهیه نقاط ضعف افراد و #فروش آنها با #قیمت_نجومی به باندهای سیاسی است؟
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ @MAHOUR24
*🌸 تاثیر عجیب دعا در حق دیگران*
"اگر شخصی در پشت سر برادر
مؤمنش برای او دعا کند
از عرش ندا می شود؛ برای تو صد هزار برابر مثل او است (صد هزار برابرش رو روزی برای خودت مستجاب میکنم)
این در حالی است كه اگر برای خودش دعا می كرد، فقط به اندازه همان یك دعایش به او داده می شد.
پس دعای تضمین شده ای که صد هزار برابر آن داده می شود، بهتر است از دعایی(دعای شخص دعا کننده برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود.
💫امام صادق(ع)
من لا یحضره الفقیه، ج۲، ص۲۱۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑📽 ماجرای مرد نابینایی که امام رضا(ع) چشمانش را به او بخشید
شما هم از حاجت هایی که گرفتید برامون بنویسید
@MAHOUR24
🔴 سیسمونی ترکیه و محکی برای انقلابی ها
سه نکته درباره افتضاح خرید سیسمونی از ترکیه توسط همسر و دختر #قالیباف :
🔺نکته اول : حساب فرزند وقتی از پدر جداست که پدر بزرگوار از کار ناشایست فرزند برائت بجوید. آقای قالیباف بسم الله منتظریم.
🔺نکته دوم : همچنین منتظر اقدام انقلابی نمایندگان مدعی انقلابی گری در جلسه انتخاب هیئت رئیسه مجلس در خرداد ماه امسال می مانیم تا بلکه التیامی باشد بر دل دردمند مستضعفینی که با چنگ و دندان در حال جنگ با گرانی و مشکلات اقتصادی اند.
🔺نکته سوم : روی سخنم با برادران انقلابی است. در #ماه_مبارک_رمضان و در این #شب_قدر کلاه خودتان را قاضی کنید ؛
بَینی و بَین الله اگر دختر حسن روحانی چنین خبطی می کرد چقدر فریاد می زدید؟! حالا هر کسی که خفه خون بگیرد و خودسانسوری کند بداند که انقلابی نیست بلکه یک سوپر باندباز دوآتشه و حرفه ای است ...
✍"قاسم اکبری"
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنرانی مرحوم هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه دهه شصت با موضوع مال حرام و تاثیر آن در آینده و تربیت فرزندان.
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*خیابانهایِ اندونزی در ماهِ مبارکِ رمضان🌹💧🌷*
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔴 ماستمالیزاسیون !!
🔹شنیده ام که فلان خبرگزاری اعلام کرده که سفر خانواده قالیباف به ترکیه برای خرید سیسمونی نبوده است و بعد ادامه داده که اصلا اضافه باری هم در کار نبوده است!
آقایان فلان خبرگزاری خب که چی؟! الان مسئله حل شد؟! واقعا مردم را چه فرض کرده اید؟ یعنی حالا که سیسمونی نبوده این سفر مشکلی نداشته است؟!!
🔺می ترسم این روند ماستمالیزاسیون آن قدر ادامه پیدا کند که بگویند سفر خانواده قالیباف به ترکیه برای تحکیم روابط با کشور همسایه بوده و در پایان سفر نیز به زیارت آرامگاه مولوی در قونیه مشرف شده اند!!
و معذرت خواهی آقازاده هم از جنس تعارف و تواضع و از باب سَيِّئَاتُ اَلْمُقَرَّبِين بوده است!!
تا کار به اینجاها نکشیده بنده از طرف همه مستضعفینی که دیگر واژه "سفر" حتی از نوع کوتاه برایشان مفهومی ندارد از آقای #قالیباف و خانواده محترم عذر می خواهم !! ...
🔹در ضمن ما هم می فهمیم که این خطاها در برابر حجم عظیم فساد اصلاح طلبان و برخی دولتمردان قبلی چیزی نیست ، اما تکلیف آن ها که روشن است ولی از مدعیان انقلابی انتظار همین مقدار هم نمی رود و اگر ما نیز مثل اصلاح طلبان مسامحه کنیم به زودی جریان انقلابی هم گرفتار این مسائل خواهد شد ...
✍"قاسم اکبری"
🔆 @newsrahemardom_ir 🔆
🔻دوستانه با آقای قالیباف:
بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
_______________________________
مهدی جمشیدی
[1]. نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
[2]. اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
[3]. چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی را به خطر افکند و به اعتبار و مکانتِ فرد، گزند برساند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
[4]. قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
[5]. دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi