⚠️ استقلال اقتصادی زن
⁉️ سوال شما:
«اگر زن شاغل باشد، آیا مرد حق دارد بگويد چون از وقت رسيدگي به خانواده ميزني، پس بايد در خرج زندگي هم كمك كنی؟».
🔸🔷 پاسخ:
پاسخ دقیق به پرسش فوق نیازمند بیان برخی نکات فقهی، حقوقی و اخلاقی است:
1️⃣ تأمین معیشت همسر و فرزندان با مرد است. این مطلب مستند به آیه ۳۴ سوره نساء است. قانون مدنی نیز در ماده ۱۱۰۶ بیان میدارد: «در عقد دائم نفقه زن به عهده شوهر است».
2️⃣ مطابق ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی و ماده ۱۸ قانون حمایت خانواده (مصوب ۱۳۵۳)، زن از حق اشتغال برخوردار است و شوهر در صورتی میتواند مانع وی شود که شغل انتخابی زن منافی مصالح خانواده یا حیثیت زوجین باشد.
3️⃣ مطابق ماده ۱۱۱۸ قانون مدنی، «زن مستقلا مىتواند در دارايى خود هر تصرفى را كه مىخواهد بكند». بنابراین، شوهر نمیتواند به درآمد و دارایی همسرش چشم داشته باشد.
4️⃣ آنچه بیان شد، منطبق بر قانون مدنی است. ولی باید توجه داشت، حقوقی کردن زندگی مشترک باعث کاهش رضایت زناشویی میگردد و باعث میشود روابط زناشویی مانند روابط اداری، سرد و بیروح باشد. زندگی خانوادگی و دوام زناشویی نیازمند فداکاری و ایثار است؛ در نتیجه، شایسته است به جای پافشاری بر حقوق خود، زن از درآمد خود برای رفاه خانواده هزینه کند. اینکار برای پشتیبانی از شوهر و قدرشناسی از تلاشهای وی بسیار سودمند است.
🌼نشر با لینک
@Majmae_Mahya
⚠️ خروج زن از منزل و مسأله #نفقه
⁉️ سوال شما:
زني كه خونه و زندگياش را رها كرده و رفته خونه پدرش، آیا حق دریافت نفقه دارد؟».
✅ پاسخ:
خروج زن از منزل شوهر دو حالت متفاوت دارد و باید جداگانه بررسی شود:
1⃣ خروج بدون عذر موجّه؛
اگر زن بدون عذر موجّه، منزل را ترک کند ناشزه محسوب میگردد و اگر نشوز زن در دادگاه ثابت شود، مستحق نفقه نخواهد بود. ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی بیان میدارد: «هرگاه زن بدون مانع مشروع از اداء وظائف زوجيت امتناع كند مستحق نفقه نخواهد بود».
2⃣ خروج با عذر موجّه؛
اگر زن به علت موجّهی منزل مشترک را رها کرده باشد، استحقاق دریافت نفقه دارد. ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی با اشاره به این مسأله آورده است: «اگر بودن زن با شوهر در يك منزل متضمن خوف ضرر بدنى يا مالى يا شرافتى براى زن باشد، زن مىتواند مسكن علىحده اختيار كند و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور، محكمه حكم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام كه زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است نفقه بر عهده شوهر خواهد بود».
🌼نشر با لینک
@Majmae_Mahya
🌹با حمایت از فیلم های ارزشی ، انزجار از فیلم های ضدارزشی را نشان میدهیم
📅۴شنبه ۲۵خرداد ساعت۱۷(یا یکشنبه ۲۹خرداد)
♻️مشهد، سینما برفی، بلوارجانباز
فیلم بدون قرار قبلی ، فیلمی با مضمون امام رضایی
که کارگردان فیلم ، سیمرغ بلورین جشنواره فجر
را به موزه آستان قدس اهدا کرد
👈جهت رزرو نیم بها به ۰۹۱۵۸۵۹۶۷۹۴ ( خانم مقیمی) پیام دهید
🌼نشر با لینک
@Majmae_Mahya
⚠️ بیماری و ازدواج
🔹🔷 سوال شما:
دختری دارم 32 ساله که خواستگار دارد و دوست دارد ازدواج كند. ولی قرص اعصاب ميخورد. آیا نباید ازدواج کند؟
🔸🔶 پاسخ:
🛑 برای پاسخ این مسأله باید دو فرض را به صورت جداگانه در نظر بگیریم:
🔻1️⃣ اگر بیماری دختر حاد نباشد مانعی برای ازدواج نیست و حتی ضرورتی ندارد به خواستگار اطلاع داده شود. در عین حال برای پیشگیری از مشکلات آینده بهتر است بعد از جلسات اولیه که طرفین همدیگر را پسندیده و با هم صحبت کردند، طرف مقابل را از این موضوع مطلع کنید. برای حصول اطمینان میتوانید با هم نزد پزشک معالج دختر بروید و از زبان ایشان وضعیت دخترتان برای خواستگار توضیح داده شود تا از کماهمیت بودن بیماری دختر اطمینان حاصل کند. حتی بهتر است پزشک معالج به صورت مکتوب سلامت دختر را گواهی کند تا بعداً مشکلات پیش نیاید.
🔺2️⃣ اگر بیماری دختر از نوع حاد باشد؛ این قبیل بیماریها مشکلات رفتاری دارد و صلاح نیست از خواستگار مخفی شود و حتی صلاح نیست تا قبل از درمان ازدواج کند. چون بعد از ازدواج و آشکار شدن بیماری برای شوهر، دختر با مشکلاتی مواجه میشود که تحمل آن آسان نیست و شاید به متارکه منجر گردد. بنابراین، بهتر است تا درمان و رفع علایم و آثار بیماری، ازدواج را به تأخیر بیاندازید و بردبار باشید.
#ازدواج
🌼نشر با لینک
@Majmae_Mahya
⚠️ دلایل نداشتن خواستگار
🔹🔷 سوال شما:
من دختري هستم كه هر چقدر براي ازدواجم دعا ميكنم و نماز ميخوانم و نذر ميكنم، شرایط ازدواج پیش نمیآید. واقعا دلم شكسته است؛ چون بيشتر دوستانم با اين كه اخلاق موجهي نداشتند ازدواج كردند. راهنماييم كنيد؛ چون ديگه سنّم داره زیاد میشود.
🔸🔶 پاسخ:
🔻 دعا و نذر و نیاز برای ازدواج خوب است ولی کافی نیست و باید «علتهای نیامدن خواستگار» یا اینکه «چرا دختر مورد پسند خواستگار واقع نمیشود» شناسایی و در رفع آن کوشید. ما به بعضی علتهای مسأله اشاره میکنیم:
1⃣ امتیازات مثبت دختر که باعث میشود دیگران خود را کفو وی ندانند. مانند دختری با تحصیلات بالا که در یک محیط کوچک زندگی میکند.
2⃣ امتیازات منفی یا گذشته نامناسب دختر در میان مردم، یا وجود نقص ظاهری در وی که باعث بیرغبتی جوانان به او میشود.
3⃣ سابقه منفی یکی از اعضای خانواده مثل اعتیاد یا طلاق پدر، مادر یا برادر و خواهر.
4⃣ سکونت و زندگی در محله بدنام.
5⃣ گوشهگیری و انزواطلبی دختر و عدم حضور وی در اجتماعات.
6⃣ فقر مالی یا خساست پدر و مادر و اینکه آنان برای ازدواج دخترشان هزینه نمیکنند و جهاز مناسبی نمیدهند.
▫️موارد فوق و بعضی علتهای دیگر که بر ما پنهان است، میتواند باعث نداشتن خواستگار یا پا پس کشیدن خواستگار پس از دیدارهای اولیه باشد.
#ازدواج
🌼نشر با لینک
@Majmae_Mahya
🎞#مستند مادری
📥دانلود و تماشای آنلاین با بالاترین کیفیت | فیلیمو
https://www.filimo.com/m/lbcds/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C
🌼نشر با لینک
@Majmae_Mahya
24.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰به مناسبت ۲۳ خرداد سالروز درگذشت بانو مجتهده امین.
🌹شادی روحشان صلواتی هدیه کنیم
🌼نشر با لینک
@Majmae_Mahya
نشست سیره علمی و عملی بانو امین با استاد طیبی.mp3
11.8M
🌀به مناسبت ۲۳ خرداد سالروز درگذشت بانو مجتهده امین.
🎧 بشنوید:
⬅ گذری بر سیره علمی و عملی بانو #مجتهده_امین
🎤 استاد: خانم دکتر ناهید طیبی
🌸نشر با لینک
@Majmae_Mahya
💡 *محفل مادران رسانا*
رسانا جریان را میگیرد و منتقل میکند؛ باید قرآن را فهمید تا بتوان منتقل کرد…
🔰 *سلسله جلسات مجازی جلسات انس و ارتقاء فهم قرآن ویژه مادران*
با اشاره به مفاهیم قابل انتقال از سورهها به فرزندان
⏰ *سه شنبه ۲۴ خرداد | ساعت 9 صبح*
🎙 با ارائه سرکار خانم صادقی
🌐پیوند ورود به جلسات:
https://www.skyroom.online/ch/tadabbor224/nasletohidi
@Majmae_Mahya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید...
🔆 الگوی بانوان مبارز در تاریخ انقلاب اسلامی
🔹 به مناسبت زادروز مرضیه حدیدچی مشهور به طاهره دباغ
#بانوی_میدان
#نقش_بانوان
🌸نشر با لینک
@Majmae_Mahya
*آن زنی که خود را در دامنهی آن قلّهای میداند که در اوج آن، فاطمهی زهرا(س) - بزرگترین زن تاریخ بشر - قرار دارد؛ آن زن، زن مسلمان ایرانی است.*
(امام خامنهای)
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#از_چهار_شنبه_ها_چه_خبر!
#رو_به_قله_در_مسیر
گفت و گو با بانوانی که از دوگانهی خانواده یا فعالیت اجتماعی خود را رها کردند و راهی نو برای تجمیع این دو ساحت، ساختند.
شما هم دعوتید 💌 به ....
.........همنشینی مجازی با خواهر عزیزمان
*پرستو خدادادی*
مادر یک فرزند ۶ساله و یک توراهی ۷ماهه
علاقه مند به فعالیت های هنری
موسس گروه جهادی آل یس با همسر
رسیدگی به امور نیازمندان
انجام کارهای فرهنگی در محیط زندگی و بین همسایه ها در مناسبت های مذهبی
برگزاری دورهمی های دوستانه خانم های همسایه و کلاس های تربیتی و...
*چهارشنبه ۲۵ خرداد ماه
ساعت ۱۵ الی ۱۶*
*در نرم افزار قرار*
برای ورود به اتاق روی لینک زیر کلیک کنید:
https://gharar.ir/r/907b7574
منتظر تک تک شما عزیزان هستیم🌹
#رو_به_قله_در_مسیر
#برمدار_مادر(س)
#مدارمادرانانقلابی *"مادرانه*"
🌸نشر با لینک
@Majmae_Mahya
🔘 الگوی سوم زن مسلمان؛ یعنی تسلیم دوگانۀ منحرف شرق و غرب نشدن
📌دکتر زهرا داورپناه در گفتوگو با ماهنامه رویش اندیشه؛
🔖 نقشآفرینان ما بعضاً در قلبشان به الگوی زن شرقی اعتقاد دارند، پس برای تغییر اوضاع جامعه و زنان تلاش نمیکنند. درمقابل، گروه دیگری به الگوی غربی بهعنوان تنها راه ممکن میاندیشد و متأسفانه از الگوی غربی هم صرفاً تقریر فمینیستی سطحی را میشناسد.
🔖 اما الگوی سوم به قابلیتهای انسانی زن اشاره میکند که به دلیل بهرهمندی از گوهر الهی نفس میتواند از محدودیتهای جاهلانه یا واقعی اما مادی فراتر برود و در ساحتهای مختلف به کمال برسد.
🔖الگوی سوم یعنی تسلیم دوگانۀ منحرف غرب و شرق نشدن و قدمگذاشتن در صراط مستقیمی که حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) در آن قدم زدهاند. الگوی سوم دعوت به این است که ما به بهانۀ زنبودن، از حیات فاطمی طفره نرویم یا زنانمان را محروم نکنیم.
🔖 الگوی سوم یعنی مادری، همسری، فعالیت علمی، اقتصادی، سیاسی همه و همه میتوانند خیر باشند به شرط حیات موحّدانه؛ ولی نگرش مادی غربی، زنان را از ساحت خانواده محروم میکند و نگرش مادی شرقی آنان را به موجوداتی بیارزش و صرفاً «در خدمت دیگری» بدل میکند و هر دو موجب میشوند زندگی زنان حیف شود.
@Majmae_Mahya
🌸 حاجیه خانم سیده نصرت بیگم امین ، مشهور به بانو مجتهده امین، در سال 1256 در اصفهان دیده به جهان گشود. پدر ایشان فردی مومن و اهل دستگیری از ضعفا و مادرشان از زنان مومنه دوران خویش بود. دغدغه مادر برای سوادآموزی فرزند سبب شد بانو امین نخستین بار در سن چهارسالگی به مکتب روانه شود. آن هم در روزگاری که کمتر خانوادهای دغدغه سوادآموزی برای فرزند خود خصوصا فرزندان دختر را داشت. بانو امین، نزد فقیهانی چون سید علی نجف آبادی شاگردی کرد و از محمد رضا نجفی اصفهانی، شیخ عبدالکریم حائری و دیگرانی اجازه روایت و اجتهاد دریافت کرد. همچنین جالب است بدانید آیت الله مرعشی نجفی، علامه امینی و دیگرانی از او اجازه روایت دریافت کردهاند.
🌟 ماحصل یک زندگی درخشان
ایشان چهل عنوان کتاب نوشتند و علاوه بر همه این تآلیفها و تدریسها، در سال ۱۳۴۶ مدرسه علمیهای به نام مکتب فاطمه(س) تآسیس کردند که با ۱۰۰۰ شاگرد، اتفاق فرهنگی بسیار بزرگی در آن سالها محسوب میشد. از گامهای بسیار بزرگ دیگری که ایشان برداشتهاند، میتوان به تآسیس اولین دبیرستان غیر مختلط و مختص دخترانه اشاره کرد.
📚 یک کنشگر فرهنگی، اجتماعی
بانومجتهده امین در سالهایی که جریان تجددخواهی و کشفحجاب در ایران مشغول اقدامات ضددینی خود بود، به مبارزه و روشنگری علیه این جریان مسموم با انجام سخنرانیهای متعدد پرداخت. در یکی از سخنان ایشان آمده است: « ای بانویی که با ادعای مسلمانی کشف حجاب نمودهای و با این وضعیت شرمآور علنی در معابر و خیابانها، خودآرایی مینمایی! آیا فکر نمیکنی که با این عمل، که نباید آن را عمل کوچکی بپنداری، چه لطمه بزرگی به شریعت میزنی؟ این گناه را کوچک مشمار و اگر واقعاً مسلمانی، این طریق مسلمانی نیست.»
🌷 بانو امین در کلام بزرگان
🔹 در قسمتی از اجازهنامه اجتهاد ایشان، استاد شیرازی در توصیف بانو امین آوردهاند: «دختر مرحوم حاج سید محمدعلی امین التجّار اصفهانی که بانویی بزرگوار، شریف، اصیل، عالم و فرزانه، برگزیده زنان زمان و مایه شگفتی دورانش میباشد، از کسانی است که مدت مدیدی از عمرش و زمان درازی از زندگیش را صرف تحصیل علم نمودهاست.»
🔹 علامه محمدتقی جعفری درباره ایشان میگویند: «با توجه به آثار قلمی که از خانم امین در دسترس ما قرار گرفتهاست، بهطور قطع میتوان ایشان را یکی از علمای برجسته عالم تشیع معرفی نمود و روش علمی ایشان هم کاملاً قابل مقایسه با سایر دانشمندان بوده، بلکه با نظر به مقامات عالیه روحی که ایشان [به درک آن] موفق شدهاست، باید ایشان را از گروه و نخبهای از دانشمندان بهشمار آورد.»
@Majmae_Mahya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ منطق شما ترور است!
🎭 فیلم سینمایی هناس؛ روایت تلاشهای عاشقانه زنی برای بیرون کشیدن زندگیاش از تشویش و تلاطم، با محوریت زندگی شهید #داریوش_رضایی_نژاد دانشمند هستهای کشورمان
🎥 سهشنبه بلیت سینماها نیمبها است، رزرو بلیت:
🌐 b2n.ir/gishe7
◽️ ثبت درخواست #اکران_مردمی در مناطق فاقد سینما، دانشگاهها، مصلیها، مساجد و ... در لینک زیر:
🌐 b2n.ir/henaas
@Majmae_Mahya
🔰 #بخوانید | مقایسۀ آماری رشد ظرفیت علمی زنان کشور نسبت به دوران پهلوی
ــــــــــــــــــــــــ
💠 پرورش و رشد در استفاده کردن از ظرفیت علمی زنان در کشور را میتوان با مقایسۀ تعداد اعضای هیأت علمی دانشگاهها (اساتید و مربیان دانشگاه) در سالهای اخیر و اواخر دوران پهلوی مقایسه نمود. بانک جهانی در گزارش خود، اعضای هیأت علمی کشور در سالهای ابتدای انقلاب اسلامی تا سالهای اخیر را بررسی کرده است. طبق این گزارش، نسبت زنان عضو هیأت علمی و دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در سال تحصیلی، در اواخر حکومت پهلوی، از ۱۴ درصد به عددی نزدیک به ۳۰ درصد در سال ۱۳۹۶ رسیده است.
🔺 کتاب تبیین با نور قرآن|جلد دوم|صفحۀ۱۳۶
ـــــــــــــــــــــــ
🔷 نوشته #سید_محمدحسین_راجی
@Majmae_Mahya
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید...
🌟 زنان مترقی
جلسات هماندیشی؛ زنان و زندگی چندساحتی در عصر انقلاب اسلامی
#قسمت_اول
✔️ بانوان بهترین تبیینکننده مسئلهی زنان هستند.
❌ نبودن زنان در خیلیاز عرصههای اجتماعی باعث ایجاد کلیشهی ذهنی در نسلی شدهاست!
⚠️ ما در قبال ایجاد این کلیشهی ذهنی مسئولیم...
#زنان_مترقی
#نقش_بانوان
☘نشر بالینک
@Majmae_Mahya
✅ مؤمن و دانشمند🌹
2️⃣ مجموعهی #موهبت_خمینی؛ (بازخوانی نگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی به زن مسلمان ایرانی)
🔸 حضرت امام خمینی(ره):
✅ "شما بانوان در ایران ثابت کردید که در پیشاپیش این نهضت قدم برداشتید، شما سهم بزرگی در این نهضت اسلامی ما دارید، شما در آتیه برای مملکت ما پشتوانه هستید.
👌 شما در تحصیل کوشش کنید که برای فضائل اخلاقی و اعمالی مجهز شوید... دامان شما یک مدرسه ای است که در آن باید جوانان بزرگ تربیت بشوند. (۵۸/۰۱/۲۱)
#امام_خمینی
#هویت_زن_مسلمان
☘نشر با لینک
@Majmae_Mahya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نکته طلایی اسلام برای خانمها👌
#استاد_عالی
☘نشر بالینک
@Majmae_Mahya
⁉️چگونه فرزندم رانمازخوان کنم ؟
✴️👈راهکارهای تربیتی جهت نمازخوان شدن فرزندانمان :
👈۱. خودتان الگوی خوبی باشید. اگرشمانمازعاشقانه و اول وقت نخوانید و مثل کلاغ نوک به زمین بزنید انتظار نداشته باشید فرزندتان نمازخوان شود.
👈۲. بعدازنماز کودک یکی دوساله به بالا رادرآغوش بگیرید و رفتاربامحبت تری با او داشته باشید تافرزند ببیندشما هر وقت نماز میخوانید مهربانتر میشوید و به این وسیله به نماز علاقه مند میشود.
👈۳. او را از کودکی به نماز جماعت و نماز جمعه و حرم و مساجدو مراسم مذهبی ببرید مخصوصا اگر برایش این مکانها را با جایزه وخاطره و تشویقی شیرین کنید.
👈۴. امر به نماز را درست وقتی فرزند به سن بلوغ رسید نگذارید بماند باید چند سال قبل از سن تکلیف او را مشتاق به نماز کنید و نماز را به آموزش دهید.
👈 ۵. برای مشتاق کردن کودک به نماز قبل سن تکلیف برای دختران یک چادر نماز و جانماز و مهر و تسبیح قشنگ وبرای پسرهم همین ها غیر از چادر را تهیه کنید.
👈۶. چون به سن تکلیف نرسیده و نماز برایش واجب نشده او را همیشه مجبور به نماز خواندن نکنید. مثلا میتوان قبل از اذان با کودک کمی بازی کرد بعد موقع اذان که شد بگویید دخترم اذان میدهند من میخواهم نماز بخوانم تو چه؟
دستور ندهیم پیشنهاد بدهیم.
👈۷. از کودکی هر وقت نماز میخواند به او محبت بیشتری کنید و نماز خواندنش را برای دیگران و در جمع خانواده و فامیل تعریف کنید و تشویق و تحسینش کنید.
👈 ۸. با خانواده های مذهبی و دوستان خوب معاشرت و رفت و آمد کنید.
👈۹. با ورود فرزندتان به دوره ی نوجوانی برای او دلیل بیاوریدکه چرا نماز بخوانیم ولی کوتاه بگویید و سریع رد شوید. انتظار تاثیر زود و سریع نداشته باشید زیرا نوجوان در دوران خامی است تا پخته شود و حرف شما را بفهمد زمان میبرد.
👈۱۰. نسبت به نماز خواندنش یا نخواندنش حساسیت زیادی نشان ندهید و مدام به او گیر ندهید .حساسیت زیاد جلو تفکر او را میگیرد و نماز با اجبار فایده ندارد بگذارید از درون مسئولیت پذیر شود.
👈۱۱. در دوران نوجوانی فرد دچار سردرگمی است و به دنبال انتخاب راه و هویت خود است به او راه درست را دهید و بگذارید زمان بگذرد و راهش را انتخاب کند. مدام نصیحتش نکنید بدتر گیج و کلافه می شود.
👈۱۲. از روش غیر مسقیم استفاده کنید مثل اهداى کتاب و سی دی و نرم افزار . هم میتوانید به او هدیه کنید و یا جایی جلو چشمش قرار دهید تا خودش ببیند واستفاده بکند.
👈۱۳. نوجوان به دلیل تغییرات هورمونی رشد دچار کمی سستی و احساس خستگی است خوابش زیاد شده و اکثرا سنگین خواب میشوند. شاید شمافکر کنید او تنبل شده . برای نماز صبح او را با دعوا و داد بیدار نکنید . او را با محبت و نوازش و بوسه و صدازدن با القاب زیبا مثل دختر عریزم و... بیدارش کنید. یک بار هم شایدکافی نباشد پس صبورانه یک بار قبل نماز خودتان و یک بار بعد نماز او را با محبت بیدار کنید.
👈۱۴. در جلو جمع مدام او را امر به خواندن نماز نکنید. پنهانی و با لحن پر از محبت به او یادآوری کنید.
👈۱۵. گاهی نوجوان به دلیل دیده نشدن با نماز نخواندن میخواهد خود را نشان تان دهد. پس او را ببینید و به او توجه کافی بکنید.
👈۱۶. هیچ گاه بچه های نمازخوان را سرش نکوبید و او را با آنها مقایسه نکنید، مقایسه اثر عکس دارد و او هم از نماز بدش می آید و هم از آن بچه ی نمازخوان.
👈۱۷. وقتی به سن تکلیف رسید برایش جشن عبادت بگیرید.
👈۱۸. نقل داستانهای شیرین و در حد سن کودک و نوجوان از نماز بزرگان و استفاده از اشعار و احادیث زیبا
👈۱۹. ترک مستحبات در ابتدای کار و طول ندادن نماز و رعایت توانایی کودک و نوجوانپ
👈۲۰. تقویت عشق و علاقه به اهل بیت که یکی از راههای جلب انسان به عبادت و نماز است.
👈و نکته پایانی : اگر در رفتار نماز خوانها مهر و محبت و انصاف دیده شود ، میل بچه ها به نماز خواندن بیشتر میشود
☘نشر با لینک
@Majmae_Mahya
14.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همسرداری
🌀هنر زن بودن
💠استاد پوراحمد خمینی
💐زن مثل گل هست، بنظر شما زنی که توهین میکنه، سر همسرش جیغ میکشه و... بنظرتون گل هست؟ کاکتوس هم نمیشه گفت... 😐
☘نشر با لینک
@Majmae_Mahya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 دروغی به نام فمینیسم
( فمینیسم فقط برابری خواهی نیست)
💢 جنبشی که به نام #فمینیسم در ایران تبلیغ میشه از نوع فمینیسم رادیکال با محوریت افکار خانم سیمون دوبوار است.
🔻 اینها علاوه بر برابری خواهی در حقوق زن و مرد، به دلیل رواج همجنسبازی، خودارضایی، روابط آزاد و... هستند.
♀️مكتب فمنيسم، خواركنندهترين مكتب در معرفی شخصيت زن است.
فمینيسم از زن، يك مرد ناقص میسازد و سپس در دفاع از او تلاش مینماید
#حیازدایی_پروژه_اصلی_فمینیسم
#فمینیسم
#زن
🌿نشر با لینک
@Majmae_Mahya
بیشترین نرخ باروری در جهان؛ یهود پیشتاز است!
‐ رسانههای غربی مردمِ کشورهاشون رو به فرزندآوری تشویق میکنن اما رسانههای فارسیزبانِ غربی تشویق فرزندآوری در ایران رو ناقض حقوق زنان میدونن!
‐ نمونهی بارز تبلیغات ضد ازدواج و فرزند آوری، جنبش فاسد فمینیسم هستش که به راحتی و با استفاده از احساسات ظریف دختران، اونهارو به هرزههای دارای توهم مظلومیت تبدیل میکنه!
‐ و خبر بد اینکه ۳۰ درصد جمعیت ایران تا ۱۴۲۵ سالمند میشه و ما فرهنگسازی در این زمینه نداریم!
🌿نشربالینک
@Majmae_Mahya
⭕️ بهاییت صدای فمینیسم علیه ایران
🔸پس از اکران فیلم موهن "عنکبوت مقدّس" در جشنواره "کن"، هفتم خرداد 1401 سایت بهائی "رسانه پارسی" مقالهای تحت عنوان "تکثیر تفکّر یک عنکبوت" را منتشر کرد. نگارنده مقاله خانم "نَزهَت بادی" نویسنده و تحلیلگر سینما است که گرایش فمینیستی و ضدیت با اسلام و انقلاب دارد.
https://merajekherad.ir/
در یادداشت مذکور، ضمن نمایش ماهیت واقعی تشکیلات بهاییت، اهانتهای متعددی به نظام و جامعه ایران نسبت داده شد که عبارتند از:
⬅️تأثیرپذیری انگیزه و عملکرد قاتل از ایدئولوژی مذهبی و حکومتی ایران،
⬅️دروغ پردازی و سیاه نمایی از فرهنگ و شیعیان متدین درباره زنان،
⬅️معرفی جامعه ایرانی به عنوان افراد عقب مانده و ضدّ زن
⬅️القای وجود فساد افسارگسیخته و نفرت پراکنی علیه زنان،
⬅️قلمداد کردن زنان ایرانی به عنوان کالای جنسی و...
تفکر و نگرش فمینیستی تشکیلات بهاییت برخواسته از عقاید رهبران بهاییت است و حال اینکه، ایران از اَمنترین کشورها برای فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان است.
🌿نشر با لینک
@Majmae_Mahya
📌 نگاه اسلام و غرب به زن؛ کرامت یا حقارت؟!
🔹تمسخر و به سخره گرفتن دیگران از نگاه عقل و دین مذموم و شخص مسخره کننده سخت مورد سرزنش قرار گرفته است. برخی بر این باورند که نگاه اسلام به زن و جایگاه او، نگاه تمسخرگونه است!
🔸اسلام نه تنها زن را از حقارت و نگاه تمسخر گرایانه نجات داد، بلکه زیباترین و والاترین تعابیر را در مقام دفاع از جایگاه و حقوق زنان به کار برده است.
🔹زن بر اساس حکمت آفرینش، به لحاظ بدنی ضعیف و به لحاظ روحی لطیف خلق شده است. در نگاه اسلام زن و مرد از لحاظ ارزشهای الهی و انسانی برابرند و وظایف مشترکی دارند و از این جهت، هیچ وجه برتری بین آنها نیست تا فرض حقارت زنان مطرح شود.
🔘 اسلام همه ابعاد انسانی زن را مورد عنایت خود قرار داده و نه تنها او را به خانه و خانواده محدود نکرده بلکه از حضور وی در مجامع علمی و اجتماعی نیز دفاع نموده است.
🔸بر خلاف اسلام، این فمینیسم غربی است که نگاهی جنسیتی و حقارتی به زنان دارد و جایگاه آنان را به پایین ترین سطح انسانی افول داده است.
🔹در نگاه مکاتب فمنیستى، زنان باید براى دست یابى به یک خودِ مستقل یا استقلال فردی با مردان مبارزه کنند؛ این اندیشه ضد کرامتی این حق را به زن میدهد که برای لذات جنسیِ مستقل از ازدواج، برای خود تصمیم بگیرد.
🔹 در اندیشه فمینیسم غربی، افراط زیادی بر استقلال زنان و تاکید بر برابرى زنان و مردان در تمام جهات انسانی شده است و این در حقیقت، اندیشهای برای مبارزه با نظام خانواده و نهادهاى جمعى است که از گذشته تاکنون ادیان الهی تأکید ویژهای برای حفظ و استمرار این نهادهای کوچک تربیتی و زیرساختاری اجتماعی دارند.
🌿نشر با لینک
@Majmae_Mahya
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️مومن گیج😐
🌿نشر با لینک
@Majmae_Mahya