27.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ســلســلــه مبــــاحــــث 💠
💠 خــــــــداشـــــــنــاســــی 💠
🔰 #فصل_دوم : افعال خدا
#جلسه ۹
🔸آیا شرور هیچ فایدهای ندارد؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
@Maktab_sadegh2
💥تاریخ
در قرآن آیات بسیاری است که به مطالعه اقوام گذشته دعوت میکند و آن را مانند یک منبع برای کسب علم معرفی میکند. از نظر قرآن، تاریخ بشر و تحولات آن بر طبق یک سلسله سنن و نوامیس صورت میگیرد؛ عزتها و ذلتها، و موفقیتها و شکستها، و خوشبختیها و بدبختیهای تاریخی حسابهایی دقیق و منظم دارد و با شناختن آن حسابها و قانونها میتوان تاریخ حاضر را تحت فرمان درآورد و به سود سعادت خود و مردم حاضر از آن بهرهگیری کرد. اینک یک آیه به عنوان نمونه:
قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِکمْ سُنَنٌ فَسِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانْظُروا کیفَ کانَ عاقِبَةُ الْمُکذِّبِینَ
«پیش از شما سنتها و قانونهایی عملاً به وقوع پیوسته است. پس در زمین و آثار تاریخی گذشتگان گردش و کاوش کنید و ببینید پایان کار کسانی که حقایقی را که از طریق وحی به آنها عرضه داشتیم دروغ پنداشتند به کجا انجامید.»
استاد مطهری، انسان و ایمان، ص72، 73.
@Maktab_sadegh2
💥واقعه غدیر خم
پیامبر گرامی در سال دهم هجرت برای انجام فريضه وتعليم مراسم حج به مکه عزیمت کرد. این بار انجام این فریضه با آخرین سال عمر پیامبر عزیز مصادف شد و از این جهت آن را «حَجّة الوداع» نامیدند. افرادی که به شوق همسفری و یا آموختن مراسم حج همراه آن حضرت بودند تا صد و بیست هزار تخمین
زده شده اند.
مراسم حج به پایان رسید و پیامبر اکرم(ص) راه مدینه را، در حالی که گروهی انبوه او را بدرقه میکردند و جز کسانی که در مکه به او پیوسته بودند همگی در رکاب او بودند، در پیش گرفت . چون کاروان به پهنه بی آبی به نام «غدیر خم» رسید که در سه میلی «جُحْفه» قرار دارد، پيك وحی فرود آمد و به پیامبر فرمان توقف داد . پیامبر نیز دستور داد که همه از حرکت باز ایستند و بازماندگان فرا رسند .
کاروانیان از توقف ناگهانی و به ظاهر بی موقع پیامبر در این منطقه بی آب، آن هم در نیمروزی گرم که حرارت آفتاب بسیار سوزنده و زمین تفتیده بود در شگفت ماندند. مردم با خود می گفتند: فرمان بزرگی از جانب خدا رسیده است و در اهمیت فرمان همین بس که به پیامبر مأموریت داده است که در این وضع نامساعد همه را از حرکت باز دارد و فرمان خدا را ابلاغ کند.
فرمان خدا به رسول گرامی طی آیه زیر نازل شد :
«يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلْغَ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَ إِنْ لَمْ تَفْعَل فما بلغت رساله والله
يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ » (مائده : ۶۷)
«ای پیامبر آنچه را از پروردگارت بر تو فرود آمده است به مردم برسان واگر نرسانی رسالت خدای را بجا نیاورده ای ؛ و خداوند تو را از گزند مردم حفظ
میکند» .
دقت در مضمون آیه ما را به نکات زیر هدایت می کند:
👈 اولاً: فرمانی که پیامبر برای ابلاغ آن مأمور شده بود آنچنان خطیر وعظیم بود که هرگاه پیامبر بر فرض محال در رساندن آن ترسی به خود راه میداد و آن را ابلاغ نمی کرد رسالت الهی خود را انجام نداده بود بلکه با انجام این مأموریت رسالت وی تکمیل می شد
به عبارت دیگر، هرگز مقصود از «ما أُنْزِلَ إِلَيْكَ» مجموع آيات قرآن و دستورهای اسلامی نیست. زیرا ناگفته پیداست که هرگاه پیامبر مجموع دستورهای الهی را ابلاغ نکند، رسالت خود را انجام نداده است و يك چنين امر بدیهی نیاز به نزول آیه ندارد. بلکه مقصود از آن، ابلاغ امر خاصی است که ابلاغ آن مکمل رسالت شمرده میشود و تا ابلاغ نشود وظیفه خطیر رسالت رنگ کمال به خود نمی گیرد. بنابر این باید مورد مأموریت یکی از اصول مهم اسلامی باشد که با دیگر اصول و فروع اسلامی پیوستگی داشته پس از یگانگی خدا و رسالت پیامبر مهمترین مسئله شمرده شود.
آیتالله سبحانی ، فروغ ولایت ، ص ۱۳۴، ۱۳۵.
#عید_غدیر
@Maktab_sadegh2
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥جا مانده از فصل اول
💠 ســلســلــه مبــــاحــــث 💠
💠 خــــــــداشـــــــنــاســــی 💠
#فصل_اول
#جلسه 8
🔸اثبات وجود خدا_ برهان نظم
🎙 استاد محمدی شاهرودی
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺💥اقتدار یعنی این :
سخنان قاطع سردار حسن مُفخمی فرمانده انتظامی استان مازندران در ساحل بابلسر که به تازگی توسط سردار رادان به این سمت انتخاب شده :
🔸تو این استان، تو این شهرستانهای ما، خدای نکرده کسی خواست ناهنجاری کنه، به حکم قانون گردنش رو بشکنین پاسخش هم با من.
@Maktab_sadegh2
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ «آخرالزمان در ماداگاسکار»
👤 استاد #رائفی_پور
🔺 امام كاظم عليهالسلام: حقّ را بگو اگر چه نابودى تو در آن باشد؛ زيرا كه نجات تو در آن است و باطل را فروگذار هر چند نجات تو در آن باشد.
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥اذعان کارشناس بیبیسی به تسلیم شدن آمریکا در برابر غنی سازی ۶۰ درصدی اورانيوم در ایران!
مهرزاد بروجردی، رییس دانشکده هنر، علوم و آموزش دانشگاه میزوری:
آمریکاییها به غنی سازی اورانیوم ۶۰ درصدی فراتر از توافق برجام تن دادهاند!
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر داریوش همایون، وزیر اطلاعات محمدرضا شاه پیرامون رضاشاه
@Maktab_sadegh2
44.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 ایران لانه ی شیطان را به توپ بست/ پاکسازی لانه تروریست ها توسط ایران
⬛️ #ایران لانه ی شیطان در غرب کشور را رسما به توپ بست.
◼️ نیروهای نظامی ایران در قالب یک رزمایش #ماموریت پاکسازی مناطقی در غرب کشور در 90 کیلومتری سنندج را عملیاتی کرده است.
◼️ ماموریتی که آغاز در هم شکستن تروریست ها در این سو و آن سوی غرب خواهد بود....
#لانه_شیطان
@Maktab_sadegh2
💥شولتس: بدون قدرت نظامی
چیزی از آزادی و رفاه باقی نمی ماند
صدر اعظم آلمان در توضیح و توجیه افزایش بودجه نظامی این کشور گفت: وظیفه اصلی دولت، حفظ امنیت شهروندان است، زیرا بدون امنیت از آزادی، ثبات و رفاه چیزی باقی نمیماند.
به گزارش رادیو فرانسه، اولاف شولتس در کنار وزیران خارجه، دفاع، دارائی و کشور آلمان و در برابر خبرنگاران، از«استراتژی امنیت ملی آلمان»، به عنوان جهش به سوی قدرت نظامی بیشتر رونمایی کرد. این رونمایی در مرکز کنفرانس فدرال انجام شد.
ناظران، این حضور کم سابقه را نشانه اهمیت فوقالعاده سند راهبردی جدید میدانند. بنا به اظهار صدراعظم، مراکز و منابع مختلف ۱۸ ماه روی این سند کار کردهاند تا در روزهای اخیر به تصویب برسد. آلمان پیش از این به جای استراتژی امنیت ملی سندی به نام «کتاب سفید» داشت که سیاست دفاعی کشور را ترسیم میکرد. به گفته صدراعظم، اکنون سندی بسیار وسیعتر جای کتاب سفید را میگیرد که بسیاری از منابع و نهادها به صورت سیستماتیک به هم پیوند میدهد.
صدراعظم آلمان تصریح کرد که هیئت دولت پیش از جنگ اوکراین مشغول بررسی استراتژی امنیت ملی بوده، اما حمله روسیه به اوکراین نشان داد که موقعیت امنیتی آلمان چقدر تغییر کرده است. در نتیجه همین رخدادها تحول بسیار بزرگی در سیاست امنیتی آلمان ایجاد شده است.
اولاف شولتس افزود: «با توجه به این تغییرات، وظیفه اصلی دولت حفظ امنیت شهروندان است، زیرا بدون امنیت از آزادی، ثبات و رفاه چیزی باقی نمیماند». وی افزود: «تمرکز راهبرد امنیت ملی حفظ هویت آلمانی، پیوند با اتحادیه اروپا و ناتو، دوستی با فرانسه و مشارکت با آمریکا است».
به گزارش رادیو فرانسه، «دولت آلمان در ماه فوریه سال گذشته
۱۰۰ میلیارد یورو اعتبار ویژه برای تجهیز و نوسازی نیروهای مسلح تصویب کرد. از آنجا که بودجه دولت آلمان به طور عمده از محل درآمدهای مالیاتی تامین میشود، فشار همه این پرداختهای تازه سرانجام بر دوش مردم خواهد نشست.» افزایش چشمگیر بودجه نظامی آلمان در حالی است که این کشور قبلا هم در رتبه نهم کشورهای جهان در زمینه بیشترین هزینه نظامی قرار داشت.
اما موضوع عجیب این است که مرحومهاشمی 30 مرداد 1395 در اجلاس آموزش و پرورش و در اثر مشورتهای نادرست و گمراه کننده برخی اطرافیان گفته بود: «اگر میبینید آلمان و ژاپن این روزها محکمترین اقتصاد دنیا را دارند، اینها بعد از جنگ جهانی دوم از اینکه نیروی نظامی داشته باشند محروم شدند... نیروهای نظامی بیشترین خرج کشورهای در حال جنگ را میبردند و از این رو با این اقدام پولهایشان آزاد شد و بهدنبال کارهای علمی و تولیدی رفته و اقتصاد دانشبنیان برای خود درست کردند، لذا دیگر آسیبپذیر هم نیستند، این راه در ایران باز شده است»!
@Maktab_sadegh2
💥درس مهم کیسینجر به #غربگرایانه ایرانی
هنری کیسینجر استراتژیست مشهور امریکایی اخیرا مصاحبهای با بلومبرگ انجام داده که بخشی از آن بسیار مهم است. او با اشاره به نزدیک بودن انتخابات امریکا، به ترویج تئوری «اول آمریکا» اشاره کرده و گفته: «این دیدگاه تمرکز بسیار زیادی روی منافع آمریکا دارد و توجه چندانی به منافع جهانی ندارد... در این صورت آمریکا منزوی خواهد شد.»
حرف اصلی کیسینجر یک چیز است و آن اینکه اگر دولتهای بعدی امریکا به خاطر مشکلاتی که این کشور در درون دارد، آنقدر به داخل امریکا مشغول شوند که از ایفای نقش امریکا در سطح بین الملل کاسته شود، امریکا منزوی خواهد شد. در واقع منطق کیسینجر این است که امریکا به یک ابرقدرت تبدیل شده، چون در سطح جهان یک بازیگر موثر و فعال بوده و روزی که نقش امریکا در معادلات خارجی و بین المللی کم شود، قدرت امریکا هم کم شده و منزوی خواهد شد.
حالا از زوایه نگاه کیسینجر به مساله ایران نگاه کنید. یعنی با این پیشفرض که یک کشور قوی و اثرگذار، کشوری است که بتواند در معادلات منطقه ای و جهانی تاثیر گذار باشد. اما چه کسانی در ایران مخالف نقش آفرینی های ایران در سطح بین الملل هستند؟ کدام افراد و جریان های سیاسی در سالهای گذشته سعی کرده اند نقش و تاثیرگذاری ایران در معادلات جهانی را کمرنگ کنند و کدام به دنبال تقویت و پر رنگ کردن آن بوده اند؟ کدام جریان ها با شعار «نه غزه نه لبنان»، «سوریه را رها کن»، تمسخر اثرگذاری ایران بر معادلات امریکای لاتین و... سعی کرده اند یکی از مهمترین مولفه های قدرت ایران را از بین ببرند؟
چه نتیجه ای می خواهم از این بحث بگیرم؟ کسانی که در این سالها این حرفها را زده اند اگر منطق دینی درستی داشتند هیچ وقت چنین خبطی را مرتکب نمی شدند چون اثرگذاری ایران در سطح منطقه و جبهه مقاومت فقط یک سیاست رئالیستی و معطوف به قدرت نبوده و کاملا ریشه در مبانی دینی دارد، اما اگر از منظر غیر ایدئولوژیک و فقط و فقط بر اساس محاسبات دو دو تا چهارتا نیز به مساله نگاه می کردند، می فهمیدند که اتفاقا تامین قدرت کشور نیز در همین مدل سیاست ورزی در خارج از مرزهای ایران است. این دیگر حرف خودی ها یا سران جمهوری اسلامی نیست؛ این هنری کیسینجر است که نقش افرینی و اثرگذاری خارجی را بخش مهمی از قدرت یک نظام سیاسی می داند و تضعیف این رویکرد را مترادف با منزوی شدن یک کشور قلمداد می کند.
@Maktab_sadegh2