اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حُجَّهَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ
سلام بر تو اي حجّت خدا در زمينش، سلام بر تو اي ديده خدا در ميان مخلوقاتش،
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللَّهِ الَّذِي يَهْتَدِي بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ
سلام بر تو اي نور خدا كه رهجويان به آن نور ره مي يابند و به آن نور از مؤمنان اندوه و غم زدوده مي شود،
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ
سلام بر تو اي پاك نهاد و اي هراسان از آشوب دوران، سلام بر تو اي همراه خيرخواه،
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَهَ النَّجَاهِ اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاهِ
سلام بر تو اي كشتي نجات، سلام بر تو اي چشمه حيات،
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ صَلَّي اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
سلام بر تو، درود خدا بر تو و بر خاندان پاكيزه و پاكت،
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللَّهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الأَْمْرِ
سلام بر تو، خدا در تحقق وعده اي كه به تو داده از نصرت و ظهور امرت شتاب فرمايد،
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاَيَ أَنَا مَوْلاَكَ عَارِفٌ بِأُولاَكَ وَ اُخْرَاكَ
سلام بر تو اي مولاي من، من دل بسته تو و آگاه به شأن دنيا و آخرت توام،
أَتَقَرَّبُ إلَي اللَّهِ تَعَالَي بِكَ وَ بِآلِ بَيْتِكَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَي يَدَيْكَ
و به دوستي تو و خاندانت به سوي خدا تقرّب مي جويم و ظهور تو و ظهور حق را به دست تو انتظار مي كشم،
وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ يُصَلِّيَ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
و از خدا درخواست مي كنم بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستد
وَ أَنْ يَجْعَلَنِي مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَ التَّابِعِينَ وَ النَّاصِرِينَ لَكَ عَلَي أَعْدَائِكَ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِي جُمْلَهِ أَوْلِيَائِكَ
و مرا از منتظران و پيروان و ياوران تو در برابر دشمنانت و از شهداي در آستانت در شمار شيفتگانت قرار دهد،
يَا مَوْلاَيَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَي آلِ بَيْتِكَ
اي سرور من، اي صاحب زمان، درودهاي خدا بر تو و برخاندانت،
هَذَا يَوْمُ الْجُمُعَهِ وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَي يَدَيْكَ وَ قَتْلُ الْكَافِرِينَ بِسَيْفِكَ
امروز روز جمعه و روز توست روزي كه ظهورت و گشايش كار اهل ايمان به دستت در آن روز و كشتن كافران به سلاحت اميد مي رود
وَ أَنَا يَا مَوْلاَيَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَ جَارُكَ وَ أَنْتَ يَا مَوْلاَيَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلاَدِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيَافَهِ وَ الإِْجَارَهِ
و من اي آقاي من در اين روز ميهمان و پناهنده به توام و تو اي مولاي من بزرگواري از فرزندان بزرگواران و از سوي خدا به پذيرايي و پناه دهي مأموري،
فَأَضِفْنِي وَ أَجِرْنِي صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَي أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَپس مرا پذيرا باش و پناه ده، درودهاي خدا بر تو و خاندان پاكيزه ات.
@Maktab_sadegh2
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿 هنر آسمانی زندگی کردن در خانه ...
@Maktab_sadegh2
ـ💥 عارفی که طِیُّالارض داشت ولی از دیگران یواشتر راه میرفت...
«در دانشگاه تهران برای یکی از عرفای بزرگ، مراسم بزرگداشتی برگزار شده بود. در آن مجلس، یکی از جوانها از فرزند آن عارف سؤال کرد که آقا، میگویند: «پدر شما طِیُّالارض داشتند»! ایشان به شوخی پاسخ میدهند: «بله، ایشان طِیُّالارض داشتند ولی از من یواشتر راه میرفتند.»
سپس ایشان داستان عجیبی را برای آن جوان نقل کردند و گفتند: «دایی بزرگ من حدود پنجاه سال قبل به هندوستان رفته بود و همراه او شخصی بود که بهنحوی موقوفههای امام رضا(ع) در دست او بود. در آنجا تصمیم میگیرند «جوکی»های هند را هم ببینند. به محلی میروند که در آنجا ریاضتهای جدّی میکشیدند. کسی را میبینند که شش ماه بود به آسمان نگاه میکرد! یا در میان آنها کسی بود که ظرفی از نجاسات روی آتش گذاشته بود و آن را هم میزد! میپرسند که چند وقت است این کار را میکند؟ پاسخ میدهد: «یک سال». بوی تعفّنی در آن فضا پیچیده بود؛ او مدام این ظرف را هم میزد و گاهی هم میچشید! وقتی آن شخصی که موقوفههای امام رضا(ع) دستش بود، این صحنه را دید بدش آمد و خودش را جمع کرد. مرتاض نگاهی به او کرد و گفت: این، نجستر است یا موقوفههای امام رضا که تو میخوری؟!».
فرزند آن عارف به آن جوان میگوید: «اگر میخواهید اینگونه شویم، برویم چنین ظرفی درست کنیم و با همدیگر هم بزنیم! اما اگر بندگی را میخواهید راه و رسم بندگی چیز دیگری است».
یعنی این که با ریاضت، بگویی در جیب من چیست یا در ذهن فلان شخص چه میگذرد، معیار حقانیت نیست. علم اولیاءِ خدا از این سنخ و مقوله نیست.»
#استاد_میرباقری
#تربیت_ولایی
@Maktab_sadegh2
گاهی شیطان روی فکر و دست و زبانِ دیگران کار میکند تا از آن طریق، در انسان انحراف ایجاد کند!
در روایت آمده که عالِم و فقیه، «مُسْتَوْحِشاً مِنْ أَوْثَقِ إِخْوَانِه» است؛ یعنی از رفیق خودش هم وحشت دارد! چرا؟ دلیلش این است که گاهیاوقات شیطان، زبان رفیق را وسیله میکند تا انسان را از خدا دور کند!
#استاد_میرباقری
@Maktab_sadegh2
💥مکتب الصادق (ع)💥
گاهی شیطان روی فکر و دست و زبانِ دیگران کار میکند تا از آن طریق، در انسان انحراف ایجاد کند! در روا
گاهی باید دندان سَرِ جگر بگذاری تا بعداً بتوانی کارهای بزرگ انجام بدهی.
شیطان سعی میکند انسان را خرج کارهای کوچک بکند.
شیطان چون حریف حضرت موسی نمیشد، او را به وسطِ یک دعوای پیشبینینشده کشاند و نزدیک بود آن حضرت، خرج یک سرباز صفر شود، ولی خدا نجاتش داد و رفت و با یدِ بیضاء و عصا و نبوّت آمد.
#استاد_میرباقری
@Maktab_sadegh2
💥 حکایت همسرِ بداخلاقِ یک مرجع تقلید
💥 نحوۀ سلوک الی الله با همسر
◀️ نقل شده که مرحوم آیتاللّه سید احمد خوانساری، قرینی داشت که خیلی بداخلاق بوده است؛ نقل کردهاند که روزی سَرِ درس آمده بود و هرچه حرف زده بود، آقا اعتنا نکرده بودند؛ او جلوی شاگردان، کتاب را برداشته و بهسمت آقا پرت کرده بود و رفته بود! بعد ایشان کتاب را برداشته و درس را شروع میکنند.
این رفتار، کظم غیظ و شرحصدر است. بعد هم وقتی همسر ایشان از دنیا رفته بود، ناراحت بودند و گفته بودند نمیدانید من چهقدر با این همسر رشد میکردم.
◀️ اگر کسی به ما یک حرف بدی گفت، دارد ما را رشد میدهد. «ما أَصابَ مِنْ مُصيبَةٍ فِي الْأَرْضِ وَ لا في أَنْفُسِكُمْ إِلاَّ في كِتابٍ». هرچه به ما میرسد، دست خدا در پشت صحنۀ آن است. بنابراین، خدای متعال دارد ما را رشد میدهد. در روایات آمده که مؤمن حتماً به یککسی مبتلاست، یک همسایه یا یک رفیق یا کسی که مؤمن را آزار میدهد؛ اینها زمینۀ رشد مؤمن است؛ اگر او را رها کند، غافل میشود؛ باید کسی کنار انسان باشد که او را رشد دهد؛ خدای متعال یک مأمور گذاشته است تا انسان را تنظیم کند؛ مثل این ماشینها که تنظیمِ باد میکنند، اگر کمی اضافه باشد در سرعتِ زیاد، خطرآفرین است؛ اگر ذرّهای به خودش بالید و خیال کرد که خبری است، در سرعتِ زیاد، بهسرعت زمین میخورد؛ بهخصوص اگر کسی اهل راه و در حال حرکت باشد، اگر سرعت داشته باشد و یک ذرّه عُجب پیدا کند، کارش تمام است.
گاهیاوقات کسی میگوید این چه حرفی بود بالای منبر گفتید؟ این اعتراض، انسان را تنظیم میکند، چون انسان گاهی احتیاج به این حرف دارد؛ چون خیال میکند چیز مهمّی گفته و واقعاً خبری است! اینکه یک جملۀ انتقادی به او میگویند، کمی تنظیم و متعادل میشود. اگر کسی یک جملهای علیه ما گفت، او مأمور خداست که ما را متنبّه میکند.
آقای خوانساری هم از این باب فرموده بودند که نمیدانید داد و فریاد او چهقدر برای من مفید بود و چهقدر من با این آدم رشد میکردم.
◀️ البته انسان نباید کاری کند که دیگران پل او بهسوی بهشت باشند. باید طوری به او احسان کند که او هم در آخرت گرفتار نشود، و اِلّا اگر همیشه کنار کسی بود که او را متنبّه میکند و او هم بگوید «الحمدلله» و اعتنا نکند، این کار، خوب نیست!
احسان این است که دست او را بگیرد که او هم نجات پیدا کند. این احسان، راههای مختلفی دارد؛ بعضی مواقع باید در مقابلِ بدیها خوبی کنید و یکموقع هم خوبی، خوبیِ ظاهری نیست، باید برایش زحمت بکشید تا اصلاح شود؛ مثل همان کاری که وجود مقدّس رسول اللّه(ص) انجام میدادند؛ آنها اذیت میکردند، حضرت دعا میکردند؛ یا مثل کاری که امام مجتبی(ع) انجام دادند؛ شخصی که از شام آمده بود به حضرت دشنام گفت، حضرت به دیگران فرمودند: سکوت کنید. سپس به آن شخص فرمودند: اگر در این شهر خانه نداری، ما به تو مسکن میدهیم، اگر گرسنه هستی، طعام میدهیم.
احسان یعنی کاری کنید که او متوجّهِ بدی خودش بشود و خودش را اصلاح کند.
معنی احسان این نیست که اگر کسی واقعاً ظلم و تعدّی میکند و خود را جهنّمی میکند، بیاعتنا باشیم. احسان این است که طوری برخورد کنید که هم او را از جهنّم نجات دهید و هم خودمان به بهشت برویم؛ یکجایی هم ممکن است در تأدیب شخص، تلخکامی هم بکنیم.
#آیتالله_میرباقری
#تربیت_ولایی
@Maktab_sadegh2
📚علی (ع)
«خالد بن ولید» از سرداران نیرومند قریش بود. او در سال هفتم هجرت از مکه به مدینه مهاجرت کرد و به مسلمانان پیوست . ولی پیش از آنکه به آیین توحید بگرود، کراراً در نبردهایی که از طرف قریش برای برانداختن حکومت نوبنیاد اسلام برپا میشد شرکت میکرد؛ هم او بود که در نبرد اُحُد بر مسلمانان شبیخون زد و از پشتِ آنان وارد میدان نبرد شد و مجاهدان اسلام را مورد حمله قرار داد. این مرد پس از اسلام نیز عداوت و دشمنی حضرت علی - علیه السّلام- را فراموش نکرد و بر قدرت بازوان و شجاعت بی نظیر امام رشک میبرد. پس از درگذشت پیامبر ، به دستور خلیفه وقت تصمیم بر قتل حضرت علی (ع) گرفت، ولی به عللی موفق نشد .
👈احمد بن حنبل در مسند خود می نویسد:
پیامبر اکرم حضرت علی را در رأس گروهی که در میان آنان خالد نیز بود به یمن اعزام کرد. ارتش اسلام در نقطه ای از یمن با قبیله بنی زید به نبرد پرداخت و بر دشمن پیروز شد و غنایمی به دست آورد. روش امام علیه السّلام در تقسیم غنایم مورد رضایت خالد واقع نشد و برای ایجاد سوء تفاهم میان پیامبر و حضرت علی(ع)
نامه ای به رسول خدا نوشت و آن را به «بریده» سپرد تا هرچه زودتر به حضور پیامبر
برساند .
«بریده» می گوید: من با سرعت خود را به مدینه رسانیدم و نامه را تسلیم پیامبر کردم. آن حضرت نامه را به یکی از یاران خود داد تا برای او بخواند. چون قرائت نامه به پایان رسید، ناگهان دیدم که آثار خشم در چهره پیامبر ظاهر شد. بریده می گوید: از آوردن چنین نامه ای سخت پشیمان شدم و برای تبرئه خود گفتم که به فرمان خالد به چنین کاری اقدام کرده ام و مرا چاره ای جز پیروی از فرمان مقام بالاتر نبود .
او می گوید : پس از خاتمه كلام من، لحظاتی سکوت بر مجلس حکومت
کرد. ناگهان پیامبر(ص) سکوت را شکست و فرمود :
در باره علی بدگویی مکنید: «فإِنَّهُ مِنّي وَ أَنَا مِنْهُ وَ هُوَ وَلِيُّكُمْ بَعْدِي» (= او از من و من از او هستم و او زمامدار شما پس از من است.)
بریده می گوید: من از کرده خود سخت نادم شدم و از محضر رسول خدا درخواست کردم که در حق من استغفار کند.
پیامبر فرمود: تا علی نیاید و به چنین کاری رضا ندهد هرگز درحق تو طلب آمرزش نخواهم کرد. ناگهان حضرت علی(ع) رسيد و من از او درخواست کردم که از پیامبر خواهش کند که درباره من طلب آمرزش کند .
این رویداد سبب شد که «بریده» دوستی خود را با خالد قطع کند و دست ارادت واخلاص به سوی حضرت علی(ص) دراز کند؛ تا آنجا که پس از درگذشت پیامبر ، وی با ابوبکر بیعت نکرد و یکی از آن دوازده نفری بود که ابوبکر را در این مورد استیضاح کرد و او را به رسمیت نشناخت .
آیتالله سبحانی ، فروغ ولایت ،ص ۱۱۴، ۱۱۵.
#عید_غدیر
@Maktab_sadegh2
💥 استاندارد دوگانه طرفداران و شبهفاشیستهای زن، زندگی، آزادی!
@Maktab_sadegh2
حضور همسر رییس جمهور برای اولین بار در یک سفر خارجی و گفت گو با رسانه ها، اون هم با سوابق علمی بالا، در شرایطی که در این مدت رسانه های خارجی بدترین تصویر رو از زن ایرانی به دنیا نشون دادن این پیام رو میده که #زن_زندگی_آزادی اگه برای عده شعار و کاسبی بود،ولی برای ما یک سبک زندگیه!
امید نریمانی
@Maktab_sadegh2
💥🔺توهین امثال ایشان اهمیتی ندارد. این پوشش بسیاری از زنان ایرانی است، چه خوشتان بیاید، چه بدتان. تعداد بیشماری از جنگجویان، دانشمندان، فیلسوفان و قهرمانان ایرانی که باعث تحولات بزرگی در دنیا شده اند توسط زنانی با این پوشش تربیت شده اند چه دنیا خوشش بیاید چه بدش بیاید
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💥 تفاوت اثرگذاری جنسی نگاه، در مردان و زنان
در مردان و زنان تفاوتهای بنیادینی وجود دارد؛ از ویژگیهای فیزیکی تا احساسات متفاوت نسبت به یک موضوع واحد.
یکی از این تفاوتها، رابطه نگاه با برانگیختگی جنسی در زنان و مردان است. شاید برای خانمها فهم این موضوع که مردها میتوانند با هر بخشی از بدن زنان، تحریک جنسی را تجربه کنند، عجیب باشد! چون هیچگاه این اتفاق برای خودشان نیفتاده که با دیدن عکس مچ پای یک مرد تحریک شوند!
در حالی که در بسیاری از تبلیغات تجاری از بدن زنانه استفاده میشود. از این رو خیلی از بانوان از اثرات مخرب پوشش نامناسب در جامعه بیاطلاع هستند و این موضوع برایشان باورپذیر نیست.
در این ویدئو «دنیس پراگر» مجری و نویسنده معروف آمریکایی از حس متفاوت زنان و مردان در هنگام دیدن برهنگی میگوید.
@Maktab_sadegh2
💥نگاهی به تحصیلات همسران رؤسای جمهوری ایران:
• عفت مرعشی - همسر مرحوم رفسنجانی (اطلاعاتی در دست نیست)
• زهره صادقی - همسر سید محمد خاتمی ( اطلاعاتی در دست نیست!)
• أعظمالسادات فراحی - همسر محمود احمدینژاد: فارغالتحصیل مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت
• صاحبه عربی - همسر حسن روحانی (اطلاعاتی در دست نیست!)
• دکتر جمیله علمالهدی - همسر سیدابراهیم رئیسی: دکتری فلسفه تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرس و دانشیار و عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی. مؤسس و رییس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی. مؤلف بیش از ۱۰ عنوان کتاب.
▪️اصلاحطلبان از شدت سوزش شروع کردن ب مسخره کردن
@Maktab_sadegh2