eitaa logo
مکتب سلیمانی
584 دنبال‌کننده
11هزار عکس
6.6هزار ویدیو
667 فایل
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای :به حاج قاسم سلیمانی به چشم یک فرد نگاه نکنیم ؛ به چشم یک مکتب، یک راه و یک مدرسه درس‌آموز نگاه کنیم مدیر کانال مکتب سلیمانی👇👇 @Hasankhorasani313
مشاهده در ایتا
دانلود
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◉━━━━━────     ↻  ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆ 🎞 🌐 موضوع: 🔺ایران هراسی، بخشی از پازل عملیات روانی آمریکا 🍃🌀🍃 🖇 🖇 🖇 •••👇👇👇••• @Maktabsoleimani313 🍃 🇮🇷🍃
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◉━━━━━────     ↻  ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆ 🎞 🌐 موضوع: توسط آمریکا در سطح داخلی و بین الملل 🍃🌀🍃 🛑 قسمت اول 🖇 🖇 🖇 •••👇👇👇••• @Maktabsoleimani313 🍃 🇮🇷🍃
🌠🍃 🍃 •[ 🎤 ]• 🖼 🍃🌀🍃 🔻 مروری بر جنایات شیطان بزرگ در هفته حقوق بشر آمریکایی ♻️ (ق جهاد تبیین و روایت کمیل) 🔖 🖇 🖇 🖇 •••👇👇👇••• @Maktabsoleimani313 🍃 📌🍃
6891401580.pdf
574K
📝 | بازخوانی جنایت‌های حقوق بشری آمریکا با رویکرد جهاد تبیین ⛔️ ویژه سرشبکه‌ها و ادمین کانالها ۲۳ @Maktabsoleimani313
سیاست ها.pdf
117.2K
📝 سیاست‌ها و ملاحظات | «بازخوانی حقوق بشر آمریکایی و جنایت‌های منافقین در ایران» ویژه سرشبکه‌ها و ادمین کانالها ۲۳ @Maktabsoleimani313
♦️ايران به‌طور رسمى درخواست عضويت در بريكس را داد ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه: 🔹️ایران و آرژانتین درخواست خود را برای عضویت در گروه بریکس ارائه داده‌اند.  🔹️درحالی‌که آمریکا به این فکر می‌کند که ارتباط چه قسمتی از جهان را قطع کرده یا تحریم و تخریب کند، ایران و آرژانتین قصد دارند در این گروه (بریکس) عضو شوند./ رصد
♦️یارانه نقدی به «کالابرگ» تبدیل می‌شود 🔹جانشین معاون رفاه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که قرار است یارانه نقدی در قالب یک پلتفرم و بستر، به کالابرگ تبدیل شود تا مردم با مراجعه به فروشگاه‌ها بتوانند کالاها را خریداری کنند که کارهای آن تا حد خوبی پیش رفته است.
♦️دبیرکل سازمان ملل بر ضرورت رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران تاکید کرد 🔹آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد در سیزدهمین گزارش خود از اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت بر ضرورت رفع تحریم‌های هسته‌ای یکجانبه آمریکا علیه ایران و بهره‌مندی ایران از مزایای اقتصادی برجام تاکید کرد.
♦️ 🔹سازمان امور مالیاتی کشور: مالیات‌ستانی از کارتخوان‌ها، قانون مجلس است. 🔹وزیر خارجه ترکیه: تهران میزبان نشست وزیران خارجه ۳ کشور ایران، آذربایجان و ترکیه خواهد بود. 🔹سازمان ملل: در زلزله افغانستان ۱۵۵ کودک کشته و ۲۵۰ دیگر هم زخمی شده‌اند.
♦️موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از عملکرد ۵ ساله "شستا" 🔹نمایندگان مجلس با ۱۶۱ رأی موافق، ۴۶ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از ۲۲۷ نماینده حاضر با تحقیق و تفحص از شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی موافقت کردند. 🔹مدیریت مالی و سرمایه گذاری در این شرکت، خرید، فروش و اجاره دارایی ها، عضویت هیئت مدیره ها در شرکت های مختلف و اخراج کارشناسان حقوقی مستقل از محورهای این تحقیق و تفحص است.
🔰شکست زودهنگام طراح اختاپوس 🗞روزنامه الکترونیکی رأی‌الیوم گزارش داد که طرح جدید صهیونیست‌ها برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران به‌جای گروه‌های مقاومت، خیلی سریع شکست خورده است. نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خردادماه گذشته مدعی شد که این رژیم در حال اجرای دکترین موسوم به «سر اختاپوس» علیه جمهوری اسلامی ایران است؛ به این معنی که به ادعای بنت، «ما دیگر با شاخک‌ها، یعنی گروه‌های نیابتی ایران بازی نمی‌کنیم. ما با حرکت به سمت سر [اختاپوس]، معادلات جدیدی را رقم زده‌ایم». رأی‌الیوم با انتشار یادداشتی به این ادعای صهیونیست‌ها پرداخت و نوشت، دولت صهیونیستی طی روزهای گذشته با طرح جدید خود، قصد داشت حملات خود را بر روی ایران متمرکز کند و از نظر داخلی و خارجی با تهران وارد جنگ شود و نه‌فقط با گروه‌هایی مانند حزب‌الله، حماس، جهاد اسلامی، الحشد‌الشعبی یا انصارالله. به گزارش این روزنامه، «تحولات نظامی و اطلاعاتی اخیر نشان داد که استفاده از اصطلاحات توسط صهیونیست‌ها، یک چیز است و آنچه واقعاً رخ می‌دهد، یک چیز دیگر. لذا رژیم صهیونیستی تاکنون نه موفق شده است که ایران را هدف قرار دهد نه به گروه‌های مقاومت ضربه‌ای وارد کند؛ بنابراین گزارش، ایران از ده سال پیش تا به امروز، ازنظر نظامی، سیاسی و اقتصادی قدرتمندتر شده است و نیروهای مقاومت نیز ازنظر تسلیحاتی و قدرت، پیشرفت زیادی کرده‌اند و حتی از بسیاری از ارتش‌ها نیز قدرتمندتر شده‌اند؛ زیرا هم موشک‌های نقطه‌زن در اختیار دارند و هم پهپادهای مدرن و پیشرفته. البته نیروی رزمی دارای توانمندی نظامی بالا را هم باید به توانمندی این گروه‌ها افزود».
🔰واقع‌بینی غربی‌ها؛ شرط ایران برای توافق در قطر 📌وزیر خارجه کشورمان در سفر ترکیه و در نشست خبری با همتای ترکیه‌ای خود، گریزی بر دور جدید مذاکرات احیای برجام در قطر زد و گفت: «امیدوارم در دور جدید گفت‌وگوهای ایران با طرف‌های مقابل، به‌شرط رفتار واقع‌بینانه آمریکا و سه کشور اروپایی، شاهد رسیدن به نقطه توافق باشیم». امیر عبدالهیان اهداف خود از سفر به ترکیه را نیز این‌گونه برشمرد: «پیش‌نویس پیشنهاد طرف ایرانی درباره سند همکاری‌های جامع و بلندمدت ایران و ترکیه تقدیم چاووش اوغلو می‌شود. توافق کردیم کمیسیون مشترک اقتصادی را در آینده نزدیک برگزار کنیم. اجلاسی برای مقابله با پدیده گردوغبار و مسائل و پیامدهای سوء زیست‌محیطی در تهران برگزار می‌شود. اطمینان داریم ترکیه هیچ‌گاه از حمایت فلسطین و آزادسازی قدس و مسجدالاقصی فاصله نگرفته است. نسبت به تحرکات رژیم صهیونیستی و این‌که صهیونیست‌ها در هر جا که پا گذاشته‌اند، عامل بحران و ناامنی بوده‌اند، حساسیت و ملاحظات خودمان را با صراحت بیان کردیم».