#علی_دایی در گفتگو با #فردوسیپور میگه سن دختر اولش ۱۶ ساله
دخترش هم بهش بر میخوره و توی اینستاگرامش میگه من ۱۸ سالمه
بعد ما نمیدونیم آقای دایی چه جوری از اردبیل خبر داره وقتی از دخترش درست خبر نداره
eitaa.com/fatemiioon_news
⭕️ #آیت_الله_بهجت (رحمه الله علیه):
✍ در تهران استاد روحانی ای بود که لُمْعَتَیْن را تدریس می کرد، مطّلع شد که گاهی از یکی از طلّاب و شاگردانش که از لحاظ درس خیلی عالی نبود، کارهایی نسبتاً خارق العاده دیده و شنیده می شود. روزی چاقوی استاد در زمان گذشته وسیله نوشتن قلم نی بود، و نویسندگان چاقوی کوچک ظریفی برای درست کردن قلم به همراه داشتند که خیلی به آن علاقه داشت، گم می شود و وی هر چه می گردد آن را پیدا نمی کند و به تصور آنکه بچّه هایش برداشته و از بین برده اند نسبت به بچه ها و خانواده عصبانی می شود، مدتی بدین منوال می گذرد و چاقو پیدا نمی شود. و عصبانیت آقا نیز تمام نمی شود.
🔸 روزی آن شاگرد بعد از درس ابتداءً به استاد می گوید: آقا، چاقویتان را در جیب جلیقه کهنه خود گذاشته اید و فراموش کرده اید، بچه ها چه گناهی دارند. آقا یادش می آید و تعجّب می کند که آن طلبه چگونه از آن اطلاع داشته است. از اینجا دیگر یقین می کند که او با اولیای خدا سر و کار دارد، روزی به او می گوید: بعد از درس با شما کاری دارم. چون خلوت می شود می گوید: آقای عزیز، مسلّم است که شما با جایی ارتباط دارید، به من بگویید خدمت آقا #امام_زمان (علیه السلام) مشرف می شوید؟
🔸 استاد اصرار می کند و شاگرد ناچار می شود جریان تشرّف خود خدمت آقا را به او بگوید. استاد می گوید: عزیزم، این بار وقتی مشرّف شدید، سلام بنده را برسانید و بگویید: اگر صلاح می دانند چند دقیقه ای اجازه تشرّف به حقیر بدهند. مدتی می گذرد و آقای طلبه چیزی نمی گوید و آقای استاد هم از ترس اینکه نکند جواب، منفی باشد جرأت نمی کند از او سؤال کند ولی به جهت طولانی شدن مدّت، صبر آقا تمام می شود و روزی به وی می گوید: آقای عزیز، از عرض پیام من خبری نشد؟ می بیند که وی به اصطلاح این پا و آن پا می کند. آقا می گوید: عزیزم، خجالت نکش آنچه فرموده اند به حقیر بگویید چون شما قاصد پیام بودی (وَ ما عَلَی الرَّسُولِ إِلَّاالْبَلاغُ الْمُبینُ؛ سوره نور، آیه 54، و سوره عنکبوت، آیه 18.
🔸 آن طلبه با نهایت ناراحتی می گوید آقا (علیه السلام) فرمودند: لازم نیست ما چند دقیقه به شما وقتِ ملاقات بدهیم، شما تهذیب نفس کنید من خودم نزد شما می آیم.
eitaa.com/fatemiioon_news
#طنز😁
نکته✅
وقتى يه خانوم بهت ميگه برو هر كارى ميخواى بكنى بكن،
اون كارى كه ميخواى بكنى رو نكن بى حركت بمون، پلک هم نزن، حتى نفس هم نكش...
فقط خودتو بزن به مُردن😂😂😂
نکته✅
#آقایون_بدانند!
👈🌹 به یک زن نگو: تو که خانه بودی چه کار کردی خستگیت واسه چیه؟ باید دقیقتر نگاه کنی ریزبین باشی او هیچ کاری هم نکرده باشد امیدت را در آن خانه زنده نگه داشته است!
┄┅┅❅🔸🔹🔶🔲🔶🔹🔸❅┅┅┄
eitaa.com/fatemiioon_news
🍃🌸
✅بهترین #ازدواج_ها ازدواجی است که در آن:
👈 نیاز به #بقا در زن و مرد: متوسط
👈 نیاز به #عشق و احساس تعلق: زیاد
👈 نیاز به #قدرت و آزادی: کم
👈 نیاز به #تفریح: زیاد باشد.
هرگونه #انحراف از این الگوی کمیاب، به مذاکره نیاز دارد. هرچه اختلاف و تفاوت بیشتر باشد مذاکره بیشتری می طلبد. این اطلاعات، صرف نظر از اینکه قبلا ازدواج کرده باشید یا اکنون قصد ازدواج داشته باشید، می تواند تصویر روشنی از نقاطی در اختیار شما قرار دهد که می توانند مشکل بیافرینند. زوج های مجهز به این اطلاعات که به دنبال زندگی زناشویی بهتری هستند از دایره حل اختلاف به طور موثری استفاده می کنند.
eitaa.com/fatemiioon_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آقایان #سلبریتی خانمهای بازیگر ورزشکاران هنرمندان، این رفتار خشن رو گزارش کنید به سازمانهای #حقوق_بشری
🔹مگه این زن چی کم داره از بقیه که تبعیض قائل میشین
" علی فرحزادی "
eitaa.com/fatemiioon_news
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به ۱۰ #شبهه در مورد #حجاب
۱.اگر حجاب را آزاد می کردید؛ اینقدر بی حجابی نمیشد.
۲.بجای گیر دادن به موی دختران به اختلاسگران گیر بدید.
۳.یک زن شوهردار دوست دارد همکار شوهرش زن بی حجاب باشد یا بد حجاب؟
و....
#حجاب #حجاب_اجباری #بی_حجابی
eitaa.com/fatemiioon_news
﷽؛
📸 دختر 9 ساله ای که #معلماخلاق شد
#ملیکای9ساله که در بیمارستان بستری است در برگه جلوی در ورودی نوشته است:
آقایان محترم لطفا قبل از ورود #یاالله بگویید چون باید #روسری سر کنم. من امانت دار #حجابحضرتفاطمهیزهرا (سلاماللهعلیها) هستم
eitaa.com/fatemiioon_news
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس خانواده فقط ایشووون😊
#طنز
eitaa.com/fatemiioon_news
🖤 #امام_حسن_عسکری (علیهالسلام) فرمودند:
🍃 #عبادت به زیادی نماز و روزه نیست،
بلکه حقیقتِ عبادت،
زیاد اندیشیدن در کار خداست.
📖 تحف العقول، صفحه 448
eitaa.com/fatemiioon_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی هشت پلیس در #فرانسه دو خانم را میزنند و دستگیر میکنند و کسی نگران خشونت علیه #زنان نیست.
این اقدام در ایران نقض حقوق بشر و خشونت پلیس علیه زنان است و در فرانسه اِعمال قانون علیه زنان برهمزننده نظم.
#حقوق_بشر_دلبخواهی
#حسین_دارابی
eitaa.com/fatemiioon_news
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشاجره و درگیری در اتاق عمل در #هند؛ تیم جراحی به جان هم افتادند😐
🔹در حادثهای عجیب و کمسابقه پزشکان یک تیم جراحی در داخل اتاق عمل و در حالی که بیمار بیهوش روی تخت بود و شکمش هم به طور کامل باز شده به جان هم افتادند.
eitaa.com/fatemiioon_news