#حاجت
#ختم (ماشاءالله) برای مال وثروت 😎
✍🏻امام صادق (ع) میفرمایند: تعجب
میکنم از کسی که میخواهد مال و متاع
دنیا داشته باشد، چرا به کلمه مبارک
ماشاءالله پناه نمیبرد.
عدد ختم ذکر ماشاء الله 《1006》 است و هر
کس بتواند در مدت 《40》روز، روزی 《1006》
مرتبه این ذکر را تکرار کند و بخواند به
زودی به حاجت خود میرسدو آنچه
بخواهد
پیدا می کند ان شاءالله🤲
📘منبع:الصحیفة المهدیه ،ص۹۱
دوهزارویک ختم،ص۶۶۶
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
داروخانه معنوی
#احسن_القصص 🍀حاج آقا مجتبی تهرانی(۴) حال که امر خطیر مرجعیت متوجه حضرت امام شده بود، ایشان شاگرد فا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
داروخانه معنوی
#احسن_القصص 🍀حاج آقا مجتبی تهرانی(۴) حال که امر خطیر مرجعیت متوجه حضرت امام شده بود، ایشان شاگرد فا
#احسن_القصص
🍀حاج آقا مجتبی تهرانی(۵)
اما این معیت زیاد طول نکشید و حضرت امام به ایشان امر کردند که به ایران برگشته و در تهران حضور داشته باشند. لذا ایشان در سال 1349 به زادگاه خود بازگشت و به کارهای مهم و برزمین مانده مشغول شد.
حضرت استاد از زمان بازگشت به تهران، تا پیروزی انقلاب شکوهمند امامت و ولایت در ایران، ضمن اقامه جماعت در مسجد جامع بازار، تدریس سطوح عالی خود را در مدارس علمیة تهران آغاز کردند و تربیت و هدایت جوانان انقلابی را بهدست گرفتند.
از جلسات بسیار محرمانه با برخی انقلابیون فعال گرفته تا جلسات عمومی اخلاق که در برخی مقاطع زمانی بهدلیل ممانعت حکومت جور، تعطیل میشد، همچنین حضور در بازار تهران و هدایت و رهبری مردم کوچه و بازار، از اهمّ فعّالیتهای معظّمله پیش از انقلاب بود.
ادامه دارد...
#شرح_حال_اولیاء_خدا
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
داروخانه معنوی
#تشرف #تشرفات (قسمت دوم) #امام_زمان پس شیخ با سرور و خوشحالی تمام به حله برگشته و ماجرا را برای آ
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
داروخانه معنوی
#تشرف #تشرفات (قسمت دوم) #امام_زمان پس شیخ با سرور و خوشحالی تمام به حله برگشته و ماجرا را برای آ
#تشرف
#تشرفات (قسمت سوم)
#امام_زمان
لحظاتی دیگر گذشت. ناگهان صدای دیگری از پشت بام به گوش رسید که این بار شیخ علی را به پشت بام فرا می خواند. شیخ علی نیز اطاعت امر نمود.
و زمانی که به پشت بام رفت، قصاب را دید که در سلامتی کامل در محضر امام ایستاده بود! سپس به امر حضرت، مرد قصاب بزغاله دیگر را پای ناودان آورده و مثل همان بزغاله اول ذبح نمود. این بار نیز خون، به حیاط خانه ریخته و موجب تردید بیشتر حاضرین گردید. همگی گمان کردند که آن حضرت این بار سر شیخ علی را بریده و این خون متعلق به شیخ است.
✨💫✨
پس با خود گفتند عنقریب است که به امر حضرت نوبت به ما برسد که به پشت بام رفته و ... لذا درب حیاط را گشوده و همگی فرار را بر قرار ترجیح دادند. سپس حضرت خطاب به شیخ فرمود: هم اکنون به حیاط برو و همگی را به پشت بام دعوت کن تا با من دیدار کنند. اما وقتی شیخ به صحن حیاط آمد، حتی احدی از آن چهل مرد را در خانه ندید. پس مجددا به پشت بام رفت و فرار آن جماعت را خدمت امام عرضه داشت. حضرت فرمود: ای شیخ، دیگر عتاب و خطاب ها را رها کن. آیا این همان شهر حله نبود که می گفتی بیش از هزار مخلص در آن وجود دارد؟! سرزمین ها و شهرهای دیگر را هم به همین امر قیاس کن. این را فرمود و از نظرشان پنهان گردید.
🍃جناب شیخ رجبعلی خیاط (ره) فرمود: «اغلب مردم اظهار می کنند که امام زمان ارواحنافداه را از خویشتن نیز بیشتر دوست دارند، حال آنکه اینگونه نیست؛ زیرا اگر او را از خود بیشتر دوست داشته باشیم، باید برای او کار کنیم؛ نه برای خود.
برگرفته از مهدویت سایت تبیان
🌹اللهم ارنی الطلعة الرشیدة
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملاک امام حسینی بودن
چهار ساعت سینه زدن نیست؛
بلکه چهار دقیقه....
🎙حجتالاسلام شیخ اسماعیل رمضانی ↙️
#امام_حسین
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
ا༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀ا
#سلام_امام_زمانم❤️
⇇بــٰـــا أشـــــک رُوضـــــہ،
مُنتـــــقِمش رٰا صِـــــدٰا بــِـــزن...𑁍➛
❍↲شــٰـــایـــــد بِہ حُرمــَـــت⇩⇩⇩
⇦ غـَــــم عُظـــــمٰے،
╰─┈➤
﴿..ظُهـــــور کــَـــرد...!𔘓⇉﴾
«سَـــــلٰامفَـــــرمـــٰــانـــــدهقَلـــــبم⇉»
#امام_زمان
#امام_حسین
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
ا༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀ا
□سیمـــٰــا؎ نـَــــبےﷺ↡↡
⇇ نـــٰــام ﴿عـــــلّےﷺ𔘓﴾ رٰا دٰار؎ ...
↶↶آنـــــچِہ خوبـــــٰان هَمہ دٰارنـــــد ،↷↷
□تــُـــو یِک¹ جــــٰـا دٰار؎ 𑁍⇉
#حضرت_علی_اکبر
#امام_حسین
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
داروخانه معنوی
#سبک_زندگی_شاد ۶۰ #استاد_شجاعی همیشه فکر می کردیم؛ جمله ی انّا لله و انّا إلیهِ راجعون؛ مالِ عزاداری
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا