🎁 بسته معنوی روز چهارشنبه 🌺
💙جهت دستیابی به مطالب ، روی عبارات آبی رنگ زیر ضربه بزنید 👇🏻
دعای عهد
صوت دعای عهد
دعای فرج
صوت دعای فرج
زیارت آل یس
صوت زیارت آل یس
💥⃢1🌸دعای روز چهارشنبه همراه با معنی
🎙صوت دعای روز چهارشنبه
💥⃢2🌺 زیارت روز چهارشنبه
🎙صوت زیارت روز چهارشنبه
💥⃢3🌸صلوات خاصه امام کاظمﷺ و امام هادی ﷺ و امام رضا ﷺ و امام جواد ﷺ
💥⃢4🌺تعویذ روز چهارشنبه
💥⃢5🌺ختمهای روز چهارشنبه
💥⃢6🌺نماز نافله صبح
💥⃢7🌺نماز توسل به امام جواد در روز چهارشنبه
💥⃢8🌺دعای دیدن هلال ماه نو
💥⃢9🌺چهار نعمتی که بهتر است
هر روز صبح یاد کنیم
💥⃢10🌺دعای اللهم عرفنی
#چهارشنبه
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
☀️ #حــدیث_روز
🔖 امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف میفرمایند:
شیعیان ما به اندازهی آب خوردنی ما را نمی خواهند. اگر ما را بخواهند، دعا می کنند و فرج ما می رسد.
چهارشنبه... صدمرتبه..
🌺 #ذکر_روز چهارشنبه 《100》 مرتبه
🌼اى زنده ، اى پاينده
🌺يــا حــيُّ يــا قَــيّــوم
🌼این ذکر موجب عزت دائمی
میشود
#نماز_روز4شنبہ
✍هرڪس این نماز را روز 4 شنبه بخواند خداوند توبه
او را از هر گناهے باشد مےپذیرد 4 رکعت است
درهر رکعت بعد از حمد
1 توحید و
1 قدر
📚مفاتیح الجنان
@Manavi_2
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نیایش_صبحگاهی
#چهارشنبه23مهرماه1404
خدایا🙏
در این چهارشنبه
زیباے مهرماه
آرامش نابت 🌸
و عطر مهربانیت را 💕
همچون برگریزان پاییز 🍁
آرام و بیصدا
بر سرزمین قلب 💞
عزيزانم ببار 🌨
و امروزشان را به طراوت 🌸
وپاکے باران پاییزے قرار ده🙏
آمیـــن 🙏
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
#زیبا_شدن_نوزاد
#نوزاد
اگر کسی سوره بلد را در یک کاغذ تمیز با گلاب و زعفران نوشته ودر آب حل کرده هفت 《7روز》نوبت به طفل بخوراند آن طفل چهره زیبا یابد صاحب جمال شود.باقی آب را در محلی باید بریزد که محل عبور کسی نباشد.
بِسْمِ اُللّهِ اُلرَّحْمنِ اُلرَحّیم
لَآ اُقْسِمُ بِهذا الْبَلَدِ (۱) وََ اَنْتَ حِلّ ُ بِهذَا اْلبَلَدِ (۲) وَ وَلَدٍ وَمَا وَلَدَ (۳) لَقَدّْ خَلَقْنَا الْاِنْسانَّ فِی کَبَدٍ (۴) اَیَحْسَبُ اَنْ لَنْ یَقْدِرَ عَلَیْهِ اَحَد ٌ(۵) یَقُولُ اَهْلَکْتُ مَالاً لُبَداً (۶) اَیَحْسَبُ اَنْ لَمْ یَرَهُ اَحَدٌ (۷) اَلَمْ نَجْعَلْ لَهُ عَیْنَیْنِ (۸) وَ لِساناً وَ شَفَئَیْنِ (۹) وَ هَدَیْناهُ النَّجْدَیْنِ (۱۰) فَلَا اقْتَحَمَ اَلْقََبَةَ (۱۱) وَ مَآ اَدْرائِکَ مَاالْعَقَبَةُ (۱۲) فَکُّ رَقَبَةِ (۱۳) اَوْاِطْعامٌ فِی یَوْمٍ ذِی مَسْغَبَةٍ (۱۴) یَتیماً اَذا مَقْرَبةٍ (۱۵) اَوْ مِسْکِیناًَ ذَامَتْرَبَةٍ (۱۶) ثُمَ کَانَ مِنَ الَّذْینَ امَنُوا وَ تَواصَوْابِالصَّبرِ وَ تَواصَوْا بِاْلرَحْمَةِ (۱۷) اُولئِکَ اَصْحابُ الْمَیْنَةِ (۱۸) َواٌلَّذینَ کَفَروٌا بِآیتَنا هُمَْ اَصْحابُ الْمَشْیَمَةِ (۱۹) عَلیْهِمْ نَارٌ مُوْصَدَةٌ (۲۰)
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
داروخانه معنوی
#احسن_القصص 🍀شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی(۳۴) 🎙 استاد هاشمی نژاد قدرت امام زمان علیه السلام بیشتره
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#احسن_القصص
🍀شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی(۳۵)
تشرف شاگرد شیخ نخودکی به محضر امام عصر (عج الله تعالی فرجه شریف)
استاد عالی
#شرح_حال_اولیاء_خدا
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
داروخانه معنوی
#تشرف #تشرفات (قسمت سوم): #امام_زمان دیگر هرچه سخن گفتم و التماس نمودم اعتنایی نفرمود تا آنکه داخل
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
داروخانه معنوی
#تشرف #تشرفات (قسمت سوم): #امام_زمان دیگر هرچه سخن گفتم و التماس نمودم اعتنایی نفرمود تا آنکه داخل
#تشرف
#تشرفات (قسمت اول)
#امام_زمان
نقل نمود طبیب معتمد امین الحاج محمد جواد مذکور که: در سال هزار و سیصد شصت و چیزی قمری مشرف شدیم به زیارت و عتبه بوسی ائمه عراق و در هنگام مراجعت به شوشتر در قطار بغداد و بصره ملاقات نمودم سیّد جلیل مقدس و متدین یعنی آن کسی که نماینده و معتمد تهرانی ها بود در اقامه مجلس عزاداری و روضه خوانی ایشان در کربلا در دهه عاشورا که با اصطلاح خودشان تشکیل تکیه باشد.
✨💫✨
حاجی طبیب می گوید: از او پرسیدم که چند سفر است که به کربلا آمده ای؟ قریب بیست سفر را گفت. مؤلف گوید: تردید از من است.
به هر حال حاج طبیب گفت: از او پرسیدم که در این سفر های کثیر خود آیا معجزه ای مشاهده نموده ای؟ فرمود بلی در یکی از سفرهای خود ساعت دو تقریبا از شب گذشته از حرم بیرون می آمدم. نزدیک کفش کن در میان صحن مطهر سیدی را دیدم با عمامه سبز و لباس مقطع (لباس شیک و مرتب) به شکل عرب قدم می زد.
✨💫✨
از شکل و هیئتش خوشم آمد به او سلام کردم و با او انس گرفتم. از جمله کلمات نوازش اثری که فرمود این بود که فرمود: ای سیّد، به زیارت جدّت آمدی، خوب کردی، بسیار کار خوبی نمودی، خوش به حال تو! و از این گونه کلمات مکرر فرمود و پس از صحبت عرض کردم: اگر ممکن است به منزل ما تشریف بیاورید و صرف شام نمایید. اجابت کرد. او را به منزل خود برده غذایی ساده که برای خود تهیه می نمودم حاضر کردم. چون سیّد مشغول خوردن شد در خجلت فرو رفتم که این غذا مناسب حال سیّد نبوده و عذر خواهی نمودم.
ادامه دارد ...
🌹اللهم ارنی الطلعة الرشیدة
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
24.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ صابر خراسانی
❤️ ماجرای شفای پسربچه کرمانی در حرم #امام_رضا علیه السلام
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2