فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درخواست بحرین برای عادیسازی روابط با بحرین
👤 معاون سیاسی ریاستجمهوری:
🔺بحرین از طریق روسیه به ایران پیغام داده است تا روابط عادی شود.
🆔 @Masaf
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علت معطلماندن قرارداد ٢۵ساله با چین
👤 معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور:
🔺دولت قبل زحمت کشیدند با چین قرارداد ٢۵ساله بستند اما وقتی یک قراردادی میبندید که بیش از ١٠٠ محور دارد، عملیاتیکردن آنها نیازمند مذاکرات و ایجاد مکانیسمهای مالی، اقتصادی و لجستیکی است.
🔺انتظار میرفت کار بیشتری انجام میدادند اما با تماسی که آیتالله رئیسی با سران این کشور داشت، این قرارداد را پیگیری کرد.
🔺واکسنی که در دوره کرونا توانستیم وارد کنیم، به این دلیل بود که آیتالله رئیسی با یک تماس تلفنی با رئیسجمهور چین مشکل را حل کرد.
🆔 @Masaf
کنایه معنادار ذوالنوری/ مهمترین خصوصیت رئیسجمهور بعدی، سلامت خانوادگی و اقتصادی است
🔹️«مجتبی ذوالنوری»، نماینده مردم قم در مجلس، در اظهاراتی ضمن برشمردن شاخصههای رئیسجمهور بعدی، تلویحا کنایهای به «محمدباقر قالیباف»، کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری زد که حاشیههایی درباره خانوادهاش طی ماههای اخیر مطرح شده است.
👤 ذوالنوری گفت:
🔺مهمتر از برگزاری انتخابات ریاستجمهوری، انتخاب فردی است که بهعنوان رئیسجمهور انتخاب میشود. دیگر با شعاردرمانی و حرف نمیتوان اعتمادسازی کرد و سرمایه اجتماعی را ترمیم کرد و توسعه داد. حتما باید شخصی در رأس قوه مجریه قرار بگیرد که خصوصیت مهم او سلامت خانوادگی، سلامت اقتصادی، پاکدستی، کارآمدی، ولایتمداری و... باشد.
🔺مهمتر از شاخصه کارآمدی برای انتخاب رئیسجمهور، شاخصه پاکدستی است، زیرا منابع بسیاری در دست رئیسجمهور است و باید فردی سالم و پاکدست در رأس قدرت قرار بگیرد.
#انتخابات_۱۴۰۳
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوپرمن امروز؛ هیچکاره دیروز!
👤 «جهانگیری» در سخنرانی پس از ثبتنام کاندیداتوری خود گفت:
🔺«آمدهام تا به اعتبار تجربههایم در سطوح مختلف اجرایی قدم در راهحل مسائل ایران بردارم!»
🔹این درحالی است که وی در زمان معاون اولی دولت روحانی مدعی شده بود حتی قدرت برکناری منشی خودش را ندارد!
#انتخابات_۱۴۰۳
🆔 @Masaf
«علی لاریجانی» با «محمدباقر قالیباف» ائتلاف میکند؟
🔹هر اندازه که فضا در انتخابات ۱۴۰۰ بهنفع لاریجانی بود، شرایط در انتخابات ۱۴۰۳ برای او پیچیده شده است.
🔹خلأ شکلگرفته در انتخابات ۱۴۰۰ باعث ایجاد شرایطی شده بود که لاریجانی در صورت تایید صلاحیت میتوانست از آن بهنفع خود بهرهبرداری کند. اما این بار اصلاحطلبان اعلام کردهاند حاضر به قبول نامزد نیابتی نیستند و در جبهه اصولگرایی هم بهاندازهای مدعی وجود دارد که اجماعسازی برای لاریجانی در جناح راست را دشوار (اگر نگوییم ناممکن) میکند.
🔹برخی زمزمهها هم شنیده میشود که ممکن است لاریجانی با قالیباف ائتلافی را تشکیل داده و شرایط را بهکلی دگرگون سازند.
🔹به این صورت که لاریجانی بهعنوان راهبرد حوزه سیاست خارجی دولت احتمالی قالیباف معرفی شود و از قالیباف حمایت کند. ائتلافی که با توجه به تنازعات دو طرف بعید به نظر میرسد./ اعتماد
#انتخابات_۱۴۰۳
🆔 @Masaf
«داوود منظور» از کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری انصراف داد
👤 رئیس سازمان برنامهوبودجه در صفحه خود نوشت:
✍️ با عنایت به حضور گسترده نامزدهای جبهه انقلاب در انتخابات ریاستجمهوری و وجود گزینههای اصلح در جمع ایشان، بدینوسیله ضمن فراخوان مردم شریف ایران به مشارکت حداکثری، مراتب انصراف خود را از ادامه کاندیداتوری اعلام مینمایم.
#انتخابات_۱۴۰۳
🆔 @Masaf
هدایت شده از صٌبح ایران
📌تحلیل مبتنی بر شاخصها ...(شماره دوم)
🔹با توجه به ثبتنام تعدادی از نمایندگان مجلس شورا برای حضور در رقابت انتخابات ریاستجمهوری، به تحلیل مبتنی بر شاخصهای اَصلح در این چارچوب میپردازیم. اساساً مراد از این قسمت بیان دوری و نزدیکی نامزدهای ریاستجمهوری به ویژگیهایی براساس فرامین قانون اساسی، منظومه فکری امامین انقلاب، گفتمان انقلاب اسلامی، عملکرد کاندیداها و ... است.
🔹آنچه مشخص است آن که کارویژه و ماموریت ساختاری قوا و به همین فرآخور وظایف مسئولین نیز از یکدیگر مجزا است. لذا رسالت قوهمقننه (مجلس) قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین تعریف میشود و قوهمجریه در گسترهای وسیع تر در موقعیت صف، مجری و سیاستگذار بسیاری از امور کشوری است. در این میان براساس یکی از شاخصها، اَصلح باید دارای برنامه باشد. اما نکته مهم آن که حضور نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نیز اَخذ آراء لازم از سوی مردم، به معنی شایستگی تصدیگری در این کسوت است. این انتخاب یعنی فرصتی در راستای خدمت در موقعیتی که با برنامه نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و تشخیص مردم در انتخاب هم راستا است.
🔹اما با این وصف چگونه قابل جمعبندی است، نمایندگانی که اکنون در ساختار و قوهای، مبتنی بر ساحت این ساختار دارای برنامه هستند روزی دیگر در ساختاری متفاوت و قطعاً فارغ از توجه به برنامه، اعلام آمادگی برای مدیریت کشور را داشته باشند؟ اساساً منشا این رویکرد کجاست که تصور میشود به راحتی و بدون توجه به داشتههای لازم اعم از برنامه، میتوان در موقعیتها جابه جا شد؟ همانطور که پیشتر در یادداشتها ذکر شد، قوه مجریه عرصهی گستردهای ازمسائل خرد و کلان کشور است که مواجهه با هر یک از آنان ناگزیر از برنامه است و چه بسا بیتوجهی به همین عامل در بسیاری از مواقع ما را بجای حل مشکلات با گرههای بیشتری روبرو خواهد کرد.
🔹به بیانی آنچه مراد نگارنده است آن که، اگر افراد با شاخصهای لازم برای نمایندگی مجلس انتخاب شدهاند؛ آیا بهتر نیست در همان حوزه خدمت کنند!؟ چرا تصور ما از خدمت به مردم و کمک به پیشرفت کشور تا این اندازه تنزل یافته است که فارغ از ارزیابیهای لازم، زمینه را برای حضور خود همیشه هموار میبینیم!!!
🔹با مشاهدات این روزها چگونه میتوان مسئولیت را بر پایهی خدمت و نه کسب قدرت توصیف نمود!!! گویی برخی از مسئولین به قدرت نظام اسلامی در پهنهی حمایت مردمی باور ندارند؛ بگذریم که کم نبودند مقاطعی از تاریخ انقلاب که مردم از مسئولین قدرتطلب عبور کردند... مسئولینی که با همهی تفاخر به عملکرد خود در منظومه وسیع انقلاب در یکی از همین انتخاباتهای ریاست جمهوری توسط مردم مورد حذف قرار گرفتند. اما این روزها خدمت به کشور با توجیه و تفسیرهای شگرفی عجین شده است تا جایی که نمایندهای علیرغم تصدی صندلی مدیریت یک قوه، درصدد دستیابی به صندلی مدیریت قوهی دیگر است!! آیا این نوع از کنش موید قدرتطلبی و هزیمت اصالت خدمت نیست؟
🔹تعهد از دیگر شاخصهای نامزد اَصلح است. تعهد به این معنا که آمادگی پذیرش مسئولیت در این کسوت را داشته باشند. تعهد به معنای تمام تلاش خود برای خدمت به کشور. اما تنها یک سوال، نمایندگان مجلس دوازدهم و نیز رئیس این قوه چطور به ارزیابی برای حضور در رقابت انتخاباتی ریاستجمهوری رسیدهاند که این عامل را برای مسئولیت فعلی خود ندیدهاند!!!!! مگر این افراد برای نمایندگی متعهد به مردم و قانون اساسی نشدند!!؟ مگر همین چند روز پیش قسم پاسداری از قانون اساسی نخوردهاند!!
🔹تهذب به اخلاق از دیگر شاخصهای نامزد اَصلح است. تقوا کجاست وقتی نماینده بجای انجام وظایف نمایندگی خود که شرعا بر عهده او است به عرصه انتخابات ریاستجمهوری وارد شده و وظایف نمایندگی خود را بر زمین میگذارد و مردمی که وکالتشان را برعهده دارد در بلاتکلیفی انتخابات و مسئولیتهای دیگر قرار میدهد!!!!
👈چرا این روزها در کنشهای افراد، ردی از سیرهی امام را نمیبینیم!!! اگرچه این افراد به لحاظ زمانی در یک هوا با امام نفس کشیدهاند اما فقط نفس کشیدهاند، پیروان سیرهی امام را در جای دیگری باید جست ...
🔹یکی دیگر از شاخصهای نامزد اَصلح، مهارت و توانمندی در موقعیت اجرا است. در این میان باتوجه به سنگینی وظایف و مسئولیتها و ادارهی کشور در این موقعیت، بدیهی است که افراد از تجربه و مهارت لازم برای اَخذ مسئولیت در این چارچوب باید برخوردار باشند. از این حیث و باتوجه به سبقهی عملکردی بسیاری از نمایندگان که تنها در حیطه و قلمرو مجلس شورای اسلامی بوده است، آیا میتوان انتظار کنشی شایستهی موقعیت قوه مجریه را داشت؟
✍️ نجوا
👈#یادداشت
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
هدایت شده از مهرمهدوی
🔅مهرمهدوی راننده اسنپ
📌من راننده اسنپ هستم و به عشق امام زمان از مسافرانم میخوام در صورتیکه مایل هستند، کرایه رو پرداخت کنند و ازشون میخوام که یک یادگاری برای من بنویسند. اولین نفری که این کار رو انجام داد یک آقای روحانی بود که یک بیت شعر برای من نوشتند و من هم به دلم افتاد که این شعر رو از زبان مولا صاحب الزمان در جواب شعر ایشون بگم که بعد براشون فرستادم.
📲شما عزیزان نیز میتوانید تصاویر مهرورزی خود را از طریق ربات یا آیدی زیر برای ما ارسال کنید:
🆔 @ad_mehremahdavi
💌 بدون نام _ #قزوین
🌐پویش بزرگ مردمی #مهر_مهدوی
@mehremahdavi
👤 توییت استاد #رائفی_پور
1️⃣ داماد وزیر اطلاعات با کدام مقام کشوری همتراز است؟
2️⃣ هنر و مزیت اصلی یک داماد چیست؟
🆔 @Masaf
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ دوستان منتظر باشید هر روز شاهد رویت تصاویر جدید از حاجقاسم با نامزدهای انتخاباتی خواهیم بود…
#چالش_عکس_با_حاج_قاسم
🆔 @Masaf
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ نامزدهای انتخاباتی عزیز چند لحظه دست نگه دارید!
🔹#شهید_سلیمانی با خیلیها عکس داشتند و خیلیها هم مدعی بودند بوی ایشان را میدهند!
🔸نتایج و الگوی رایدهی در انتخابات مجلس نشان داد مردم بیدار شدهاند، لطفا بهجای این شامورتیبازیها بفرمایید برای حل مشکلات کشور چه برنامههایی دارید؟
🆔 @Masaf
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ یکی از بزرگترین خیانتها به کشور در دوران ریاست #علی_لاریجانی بر مجلس و مخالفتهایش با طرحهای خوب اقتصادی دولت نهم و دهم صورت گرفت.
🔹اینکه انگیزه این مخالفتها چه بود را قضاوت نمیکنم اما یقینا خیانتی بزرگ به ایران بود.
🔸لاریجانی اجازه نداد طرح هدفمندی یارانهها یکبار برای همیشه تمام شود، استخوان لای زخم ماند و شد همینی که امروز میبینید!
#ازلاریجانی
🆔 @Masaf