اعتراض پراکنده در بعضی شهرهای کشور | پایان تجمعات و بازگشت آرامش
🔹در شهرستان دورود لرستان حدود ۵۰ نفر در تجمعی محدود با سر دادن شعارهایی خواستار بازگشت قیمتها به قبل شدند؛ با وجود تلاش برخی برای ایجاد حرکتهای التهابآفرین، این تجمع با حضور عوامل انتظامی پایان یافت.
🔹شهرستان ایذه در خوزستان نیز بعدازظهر پنجشنبه شاهد برگزاری تجمع اعتراضی چند ده نفری بود؛ در این تجمع برخی تحریککنندگان با تلاش برای انحراف در تجمع، به برخی از اموال عمومی در این شهر حملهور شدند.
🔹حمله به برخی فروشگاههای زنجیرهای و همچنین اقدام به آتشزدن یکی از مساجد شهر، موجب شد که با ورود عوامل انتظامی تجمعکنندگان متفرق شوند.
🔹اندیمشک دیگر شهر استان خوزستان نیز شاهد تجمع حدود ۲۰۰ نفری بود؛ سر دادن شعارهایی علیه افزایش قیمتها و همچنین سنگپرانی بهسمت عوامل انتظامی و آتشنشانی باعث مجروحیت یکی از آتشنشانان این شهر شد.
شهرستان دزفول نیز طی دو روز گذشته تجمعات پراکندهای را شاهد بود؛ تعدادی از افراد در چهارراه شریعتی این شهر تجمع کرده و شعارهای ساختارشکنانه سردادند.
🔹تجمعکنندگان که تعداد آنها حدود ۳۰۰ نفر تخمین زده میشود، با دخالت عوامل انتظامی متفرق شدند. دادستان عمومی و انقلاب دزفول اعلام کرد که ۱۵ نفر از کسانی که سعی داشتند تجمعات این شهر را به آشوب بکشند، بازداشت شدند.
🔹 شهرستان یاسوج هم طی روز گذشته با تجمع حدود ۳۰نفره روبهرو شد؛ بر همین اساس تعداد هفت نفر از لیدرهای این تجمع که تلاش داشتند با سر دادن شعارهای تند، اعتراضات را به سمت تخریب اموال عمومی ببرند، توسط عوامل انتظامی دستگیر شدند.
🔹تعدادی از مردم شهرکرد (مرکز استان چهارمحال و بختیاری) هم عصر روز پنجشنبه در معابر اصلی این شهر و در اعتراض به افزایش قیمتها تجمع کردند؛ چهارراه فصیحی محل اصلی این تجمع و تعداد تجمعکنندگان نیز حدود ۲۰۰ نفر گزارش شده است.
این تجمع با درخواست عوامل انتظامی و با هدف جلوگیری از سوءاستفاده اراذل و اوباش پایان یافت.
🔹شهرستان جونقان این استان نیز عصر پنجشنبه شاهد تجمعی ۳۰ الی ۴۰ نفره بود؛ در این تجمع نیز برخی شعارها علیه افزایش قیمتها و در مواردی شعارهای ساختارشکنانه سر داده شد.
🔹فشافویه تهران هم تجمعی چند ده نفره به همراه شعار علیه افزایش قیمتها را به خود دید؛ هجوم به یکی از فروشگاههای زنجیرهای و آتش زدن یکی از فضاهای سبز سطح شهر، باعث دخالت عوامل انتظامی و متفرقشدن جمعیت شد.
🔹بر اساس گزارشهای تکمیلی خبرنگاران ایرنا از سراسر کشور، هماکنون تجمعی در سطح کشور گزارش نشده و تجمعات محدود برخی شهرها نیز با دخالت عوامل تامینکننده امنیت و همکاری مردم پایان یافته است.
🆔 @Masaf
وزیر صمت:
کمبودی در موجودی کالا در کشور نداریم
👤 فاطمیامین:
🔹کمبودی در موجودی کالا در کشور نداریم و بههیچوجه درمورد ذخایر روغن خام و بستهبندیشده دچار مشکل نیستیم.
🔹چند روزی کمبود روغن و اختلال خواهیم داشت، اما به سرعت برطرف خواهد شد.
🔹هیچ افزایش قیمتی بدون تایید سازمان حمایت و مصوبه ستاد تنظیم بازار قابل اجرا نیست و در صورت تخطی حتما برخورد خواهد شد.
🆔 @Masaf
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نظارت میدانی بر فروشگاههای سراسر کشور
🔺 پنجشنبه، ۲۲ اردیبهشت
🆔 @Masaf
هدایت شده از نجوا (واحد سیاسی موسسه مصاف)
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌پروژه جان کین در ایران (قسمت دوم)
🔹جان کین اعتقاد داشت کار دموکراسی به زیر سوال بردن این باور است که حاکمیت، مقرّر خداوند است. کین با سعید حجاریان دیداری طولانی داشت تا آخرین دستورالعملهای براندازی نرم و مدلهای دموکراتیزاسیون را به استراتژیستهای حزب مشارکت ایران انتقال دهد. از نظر کین، حجاریان نمادی از تغییر گستردهای است که در ایران جریان دارد. و ...
💠 کانال واحد سیاسی مؤسسه مصاف (نجوا)
🔗 تلگرام | اینستاگرام | توئیتر | ایتا | نجوای تسلیحات | نجوای عربی | englishnajva
💠@masaf_najva
بیش از ۸میلیون مستاجر و بیش از ۸میلیون جوان مجرد در کشور وجود دارد
👤 وزیر راه:
🔹در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، از تجربیات مسکن مهر بهره گرفته میشود.
🔹برنامه ساخت ۴میلیون مسکن مقرونبهصرفه و با کیفیت در حال انجام است./ ایرنا
🆔 @Masaf
پلیس آلمان «انریکه مورا» را بازداشت کرد
👤 معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
🔺 در حالی که از تهران برمیگشتم، پلیس آلمان در فرودگاه فرانکفورت بدون حتی یک توضیح ساده، یک مقام رسمی اتحادیه اروپا در یک ماموریت رسمی با گذرنامه دیپلماتیک اسپانیایی را بازداشت کرد و گذرنامه و گوشیهایم را گرفت.
🔹اکنون به همراه دو همکارم آزاد شدهایم اما ما را جدا از هم نگه داشتند و از ارائه هرگونه توضیح در مورد آنچه که به نظر نقض کنوانسیون وین است، خودداری کردند.
🆔 @Masaf
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرتیتر اخبار سیوششمین رصد رسانههای عبریزبان
#رصد_رسانه_های_عبری
✍️کارگروه رصد مرکز مطالعات صهیونیسم مصاف
🆔 @Masaf
رصد_رسانههای_عبری_زبان_شماره_سی_و_ششم_عمومی.pdf
1.38M
📰 سیوششمین شماره #رصد_رسانه_های_عبریزبان
🔍 آگاهی از اخبار و اطلاعات رسانههای رژیم صهیونیستی، مسیر رسیدن به تحلیل صحیح و دقیق را هموار میکند.
🗒 تهیه شده در کارگروه رصدِ مرکز مطالعات صهیونیسم مصاف
🆔 @Masaf
هدایت شده از اهل بیت مدیا
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی تو در این کارزار
کار، زار میشود...
صلیالله علیک یا اباعبدالله
👤 #کلیپ زیبای « اینجا ایرانه » با صدای کربلاییسجاد #محمدی
◽ #امام_حسین
📌 #شب_جمعه است هوایت نکنم میمیرم
✅ کانال مداحی اهلبیتمدیا
@AhleBeytMedia
هدایت شده از مهدیاران | mahdiaran
🎬 #کلیپ «قاری فیک»
🔥 ماجرای عجیبی از عاقبت کسی که قرآن میخواند ولی اهل جهنم شد...😳😥
🔹 حواسمون باشه عاقبتمون چی میشه!!!
🔺 برای مشاهده کلیپ روی لینک زیر کلیک کنید👇
https://youtu.be/AdtH9808F9U
▪️ برای مشاهده بیشتر کلیپهای جدید و جذاب حتما صفحه یوتیوب مهدیاران رو سابسکرایب کنید.🙏🌹
✅ واحد مهدویت مصاف (مهدیاران)
@Mahdiaran
حضور رئیسی در میدان بهمن تهران و گفتوگو با مردم
🔹رئیسجمهور صبح امروز با حضور در میدان بهمن تهران با مردم به گفتوگو پرداخت.
نکته مثبت اتفاقات این روزها قبول انتقادات توسط دولت و حضور رئیسجمهور در کف میدان برای نظارت میباشد. باید امیدوار بود که دوران نشستن بر صندلی پاستور و صبح جمعه با خبر شدن از اتفاقات کشور پایان یافته است.
🆔 @Masaf
هدایت شده از آرما مدیا
یادداشتی از سر اجبار، برای «مجبوریم»!
بخش اول
توجه: در این یادداشت حتماً داستان فیلم لو میرود!
فیلم «مجبوریم» آخرین ساختۀ «رضا دُرمیشیان» دربارۀ دختر ۱۶سالۀ کارتنخوابی است که پسری (مجتبی) او را به دیگران اجاره میدهد تا برایشان بچه به دنیا بیاورد. اما ناگهان میفهمند لولههای رحم دختر بسته شده و دیگر نمیتواند بچهدار شود.
نکته: من منتقد فیلم نیستم. یک مخاطب و سینماروی همیشگیام که حس و دریافت شخصیام را بر مبنای باورها و سلیقۀ خودم مینویسم، نه نقد فنی و سینمایی.
«مجبوریم» را دوست نداشتم. اصلاً و ابداً. دریغ از یک لحظه حس مثبت و یک اتفاق خوشایند که در سرتاسر فیلم برای دستکم یکی از شخصیتها رخ دهد. سراسر نکبت و بدبختی انسان حقیر ایرانی که از سر «اجبار»ی که کارگردان میکوشد در هر لحظه از فیلم نمایش دهد، تن به هزار جور خفت میدهد.
از دختری که در خیابانها قد کشیده و به جای تیزی و حواسجمعی، صرفاً ابله و منگ است (اگر نگوییم عقبمانده است!)، تا پزشک ظاهراً نیکوکاری که بین دوراهی ماندن و مهاجرت، به ماندن متمایلتر است (البته اگر کارگردان، او را مجبور به رفتن نکند!) و نهایتاً وکیل آرمانگرایِ نچسبی که برای حقوقبشر میجنگد و سرانجام مثل یک آدم دستوپاچلفتی که چیزی از بزهکارجماعت و رفتارهای مجرمانه نمیداند، کشته میشود.
درمیشیان به چندین مسألهٔ اجتماعی و اخلاقی گریزی زده و عجولانه از تمام آنها گریخته است؛ بدون اینکه پرسشی عمیق یا پاسخی درخور مطرح کرده باشد.
اما بعد...
مثل بسیاری از فیلمهایی که پیشتر نیز برای دریافت جایزه از جشنوارههای خارجی ساخته شدهاند، کارگردان در نفرتانگیزترین لحظۀ فیلم، از پخش صدای اذان غافل نشده است؛ زمانی که دختر ریزنقش با پای خود به اتاق مردی درشتهیکل با ظاهری مذهبی میرود تا برای او و زنش، باردار شود، صدای اذان به وضوح شنیده میشود.
کارگردان برای آنکه بدبختی ایرانیجماعت را در چشم مخاطب، خصوصاً مخاطب خارجی، فرو کند، در سکانسهایی که از کوچه پسکوچههای پایینشهر گرفته، تعداد زیادی معتادِ کارتنخواب را در فواصل معین، مرتب و منظم چیده است تا بر اعتیاد و بدبختی ایرانیجماعت بیشتر تأکیده کرده باشد.
بیمارستان امام خمینی تهران (که چندین بار تابلوی آن نشان داده میشود) در فیلم درمیشیان، به بیمارستانهای جنگزده پهلو میزند؛ ویرانهای تاریک و کثیف که احتمالاً شما هم نمونهاش را در بیست سی سال اخیر ندیدهاید. کارگردان حتی دلش نیامده در حد یک دست رنگ ساده به دیوارها، راهروی این بیمارستان را تمیز نشان دهد؛ چه رسد به اینکه تصویری واقعی از این بیمارستان ارائه کند!
کمیسیون سهنفره به دستور دادگاه تشکیل میشود؛ کجا؟! در جایی که شاید بتوان آن را یک ساختمان متروکه و نیمهکاره نامید که بیشتر به درد قرارهای مجرمانه میخورد تا جلسهای حقوقی و زیر نظر دستگاه قضا! بهراستی کارگردان چگونه به این لوکیشنها رسیده است؟
وکیل برای پارهای از توضیحات و به صرف صحبتی دوستانه (با چه کسی یا چه نهادی؟ نمیدانیم!) به جایی فراخوانده میشود. اما محل جلسه باز هم جایی عجیب و غریب است؛ دالانی تنگ و تاریک که به یک اتاق بازجویی میرسد و دو مرد (که کارگردان تلاش کرده آنها را امنیتی جا بزند) خانم وکیل را سینجیم و البته تهدید میکنند؛ و از قول مدعیالعموم جرمهایی را به او نسبت میدهند که اصلاً جرم نیستند: ادعای حقوق شهروندی آزاد، عدالت اجتماعی و حقوق زنان، طرح افزایش سن ازدواج و... که البته درمیشیان ترجیح میدهد مخاطب خارجی فکر کند اینها در ایران جرم هستند!
خانم وکیل که نگران موکل کمسنوسال خودش است، برای دیدن او با مجتبی قرار میگذارد و در انتهای فیلم، در روز روشن، وسط بلوار کشاورز تهران با یک ضربهٔ چاقو به قتل میرسد و با وجود آن همه تردد، هیچکس به فریادش نمیرسد و حتی او را نمیبیند تا اینکه از خونریزی میمیرد! کارگردان گویی اصلاً در ایران زندگی نمیکند. بعد از جاندادن وکیل، مردم جمع میشوند و برایش سکه میاندازند! آخرین باری که شما پول سکهای دیدید کِی بود؟! مگر هنوز سکه در جیب مردم پیدا میشود؟
ادامه دارد...
✅ @Media_arma