وزیر اسرائیلی درخواست برای حمله اتمی به غزه را تکرار کرد!!!!!!!!
🔹«آمیخای الیاهو»، وزیر میرات فرهنگی اسرائیل روز چهارشنبه بار دیگر درخواست خود برای بمباران اتمی غزه را تکرار کرد.
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
MasafTourism
وزیر اسرائیلی درخواست برای حمله اتمی به غزه را تکرار کرد!!!!!!!! 🔹«آمیخای الیاهو»، وزیر میرات فرهنگ
درخواست حمله توسط وزیر میراث فرهنگی؟؟
⭕در ذیل این خبر چند سوال مطرح میشود:
یک/ میراث فرهنگی یعنی چه؟
دو/ ارتباط وزیر میراث فرهنگی با دستور حمله چیست؟
سه/ دستورات نظامی از سمت چه فردی صادر میشود؟
🔷پاسخ به سوالات بالا برای رژیم جعلی ای مثل اسرائیل بسیار سخت و از سویی بسیار آسان است. چرا سخت و آسان؟ چون جمع نقیضین سخت است اما با همین تناقض جعلی بودن این رژیم مشخص میشود.
✍️پاسخ سوال اول/ میراث فرهنگی به کلیهٔ آثار باقیمانده از گذشتگان گفته میشود که دارای ارزش فرهنگی باشد. این آثار میتواند دربرگیرندهٔ آثار ملموس (مانند بناهای باستانی) یا آثار ناملموس (مانند آداب و رسوم یک منطقه) باشد که امروزه در حفظ آن برای آیندگان میکوشند. یعنی ریشه و اصالت. همین تعریف سمت این وزیر و بالاتر از آن اصالت رژیم اشغالگر اسرائیل را نقض میکند چون نه آثاری از گذشتگانشان دارند و رسم و رسومی در آن کشور.
✍️ پاسخ سوال دوم / کسیکه خود را وزیر میراث فرهنگی میداند بنا بر تعریف سوال اول ، یعنی باید از آثار گذشتگان محافظت کند، حال چگونه است که این وزیر نه تنها در کار وزیر جنگ دخالت میکند بلکه دستور حمله و بمباران را میدهد؟ مگر نه اینست که در این بمباران میراث فرهنگی از بین میرود.
✍️ پاسخ سوال سوم / در هر کشوری برای مسائل نظامی وزیر مربوطه دخالت میکند و دستور حمله و یا آتش بس را صادر میکند. در دولت رژیم جعلی اسرائیل چه خبر است که هر کس ساز خود را کوک کرده است.
⭕در انتها دوبرداشت از این بحث میتوان برداشت کرد: اول اینکه حتی خود وزرا و سیاستمداران رژیم صهیونیستی هم میدانند که این سرزمین متعلق به آنها نیست ، برای همین هیچ علقه ای نسبت به آنجا ندارند. دوم اینکه انقدر رژیم صهیونیستی از درون در حال فروپاشی است که هر کسی برای حفظ آن دستورات مدنظر خود را صادر میکند.
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا تالاب پساب یزد است ، تالابی در قلب کویر، که در اثر رهاسازی آبهای تصفیه خانه فاضلاب یزد ایجاد شده و به دلیل قرارگیری در میان ماسههای روان طبیعت زیبایی را ایجاد کرده است.
این تالاب در 4 کیلومتری شمال شهر یزد واقع شده که پیرامون آن را جامعه گیاهی نی پوشانده است.
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
معرفی چهارباغ عباسی
یکی از مشهورترین چهارباغهای ایران و جاهای دیدنی اصفهان چهارباغ عباسی به شمار میرود، چهارباغی که هر چند امروزه از عظمت و شکوه آن چیز زیادی باقی نمانده است؛ در زمانی نه چندان دور مورد توجه هنردوستان ایرانی و جهانگردان سایر ملل قرار داشته است.
این چهارباغ در واقع مجموعهای از چند چهارباغ است که نام یکی از آنها را بر تمامی مجموعه نهادهاند و در اطراف یک خیابان اصلی بنا شدهاند. با قدمتی که به دوره صفویه بازمیگردد، این خیابان تاریخی در دوره قاجار مورد بیمهری قرار گرفت؛ اما با هوشیاری اهالی شهر، از مرگ نجات یافت. امروزه این خیابان دوستداشتنی، یکی از معابر اصلی شهر محسوب میشود و میزبان بسیاری از جاذبههای اصفهان است.✨
#گردشگری_تاریخی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| ماجرای آخرین لنج چوبی قشم
🔷بساط ساخت لنجهای چوبی در جزیره قشم به تدریج برچیده شده و این سازنده لنج در قشم میگوید که این لنج ۴۰۰ تُنی آخرین سازه چوبی در سایت لنج سازی لافت قشم است که قرار است به آب انداخته شود. ایرانیان از دیرباز دریانوردان توانمندی بودهاند و صنعت شناورسازی هرمزگان حتی در اشکال مدرن و بزرگ آن در هرمزگان قدمتی دارد اما در شرایطی که مزیت ملی ما در دریا است، توجه کافی به این صنعت صورت نمی گیرد و حتی شرکتهای داخلی نیز با وجود ظرفیتهای بینظیر، سفارشات ساخت کشتی را به خارج میدهند.
#لنج_سازی
#قشم
#اخبار_گردشگری
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
MasafTourism
🎥| ماجرای آخرین لنج چوبی قشم 🔷بساط ساخت لنجهای چوبی در جزیره قشم به تدریج برچیده شده و این سازنده
تعطیلی لنج سازی های کشور سودمند یا مضر؟
✍️ متاسفانه در سالهای اخیر، دانش لنجسازی از فروغ افتاده است و بسیاری از افراد، لنجهای فایبرگلاسی را جایگزین لنجهای چوبی و سنتی گذشته کردهاند؛ لنجسازی از میراث کهن کشورمان به حساب میآید و برای قرنها، از پدران به پسران انتقال پیدا کرده است، اما چه چیزی موجب نابودی این هنر قدیمی کشورمان شده است؟!
🔷 یکی از دلایل این مساله، هزینه بالا و مدت زمان طولانی است که برای ساخت لنجهای چوبی صرف میشود. بد نیست بدانید در سال 1380، در استان هرمزگان ۳۲ کارگاه لنجسازی فعالیت داشتند اما در حال حاضر، از این تعداد تنها ۳ کارگاه فعال وجود دارد؛ این مساله به خوبی شرایط بحرانی لنجسازی در کشور را به تصویر میکشد. در حال حاضر همچنان لنجهای چوبی در روستای گوران ساخته میشود و بسیاری از آنها را آخرین بازماندگان از لنجهای چوبی میدانند.
🔶 لنجهای چوبی دارای روح هستند و تاریخچه چند هزارساله را با خود به دوش میکشند و این موضوع موجب ناراحتی است که اینگونه لنجها را با نمونههای فایبرگلاسی جایگزین کردهاند. باید ذکر کنیم با وجود آنکه لنجهای فایبرگلاسی زودتر ساخته میشوند، اما به مراتب زودتر از دور خارج شده و دیگر کارایی ندارند. عمر لنجهای چوبی را بیش از صد سال برآورد میکنند و امروزه برخی از آنها هنوز امواج دریاها را میشکافند؛ اما عمر شناورهای فایبرگلاسی به ۲۰ سال هم نمیرسد. همچنین لنجهای چوبی قابل تعمیر هستند اما نمونههای فایبرگلاسیشان معمولا امکان تعمیر ندارند. بسیاری از لنج دارها نیز میگویند که میوهها و محصولات کشاورزی در شناورهای فایبرگلاسی زودتر فاسد میشوند اما در لنجهای چوبی برای مدت بیشتری سالم میمانند و همه اینها، از مزایای لنجهای سنتی و چوبی نسبت به نمونههای امروزیتر آنها هستند.
🔷 از طرفی شاید برایتان جالب باشد که در سالهای اخیر سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان محیطزیست تولید و ساخته هر گونه شناورهای چوبی را ممنوع و شناورهایی با جنس فایبرگلاس را جایگزین شناورهای چوبی کرده بود. همین موضوع نیز سبب شد تا لنجسازی که از قدیمیترین هنرهای دستی ایران است از رونق بیفتد. این روزها گلافان یا لنجسازانی که از کسبوکار افتادهاند بیشتر وقت آنها صرف تعمیر، اسکراپ و فتیلهکوبی شناورهای چوبی میشود و خود را از ساخت لنجهای چوبی جدید بازنشسته کردهاند.
🔶 متاسفانه این روزها، کشورهایی نظیر پاکستان و هند سازنده بزرگترین لنجهای چوبی در دنیا هستند و مانند لنجسازان ایرانی با مشکلات اقتصادی دستوپنجه نرم نمیکنند. به این ترتیب در سالهای آینده، نام این کشورها در ساخت لنجهای چوبی مطرح میشود و ایران از عرصه رقابت خارج خواهد شد.
⭕ حالا تحلیلی کوتاه بر مطالب بیان شده داشته باشیم.
آیا بصرفه تر نیست که بجای تعویض لنج ها هر ۲۰ سال یکبار و صرف هزینه زیاد لنج های چوبی استفاده شود؟
آیا در مورد از بین رفتن این اشتغال و آوارگی متخصصین این حوزه راهکاری اندیشیده شده است؟
آیا توجه شده است که با برچیده شدن لنج سازی چه تعداد کارگر بیکار میشوند وبه تبع آن چه آسیب هایی در خانواده ها مشاهده خواهد شد؟
کدام ارادهای نمیخواهد که این صنعت و هنر دیرین ایرانیان زنده بماند؟
⛔ اگر برای ورود کالاهای وارداتی که خودمان صنعت و مهارتش را در داخل دارا میباشیم گمرکی بالایی تعیین میشد، امروزه شاهد از بین رفتن کارگاههای تولیدی نبودیم. اما بالعکس شده است ،ما برای هر صنعتی که در داخل مهارت آن را داریم گمرگی پایین و در مورد صنایعی که در داخل کشور مهارتی در آن نداریم گمرگی بالایی اعمال میکنیم.
#اخبار_گردشگری
#تحلیل
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسجد جامع هفت شویه؛
در روستای هفت شویه از توابع خوراسگان در شمال شرقی اصفهان واقع شده✨
#گردشگری_تاریخی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism