انا لله و انا الیه راجعون
#دکتر_احمد_امین_پور
استاد دانشمند، دوستداشتنی و معتقد به #معماری و #شهرسازی اسلامی (نه معماری مسلمانان!)
ساعتی پیش به سوی رحمت حق شتافتند؛
ان شاء الله ایشان را با تلاوت سوره حمد و توحید، بدرقه کنیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: عین همان رذائل اخلاقی دوران جاهلیت، امروز در دنیای به اصطلاح مدرن هم وجود دارد
🔹امروز زندگی در تمدن غربی بر پایه طمع و حرص است. پایه همه ارزشهای غربی پول است. سیاست رایج همه در خدمت تبعیض است. علم در خدمت کشتار مردم است.
🔹تمدن امروز جاهلیت مدرن است منتها تجدیدیافته و سازمانیافتهتر شده است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✍🏻یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
🔻بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 به اندازهای که مأموریتِ اجتماعیِ ما بزرگتر است، باید خلوتهای بهتری در ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان داشته باشیم تا بتوانیم آن مأموریتها را بهتر انجام دهیم؛
باید با یک دست از بالا بگیریم و با دست دیگر منتشر کنیم؛ آن دستی که رو به بالا بلند میشود در خلواتِ انسان، مخصوصاً خلواتِ این سه ماه است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«مأموریتهای عظیم اجتماعی و مأموریتهای الهی، بیداری شب را میطلبد.
کسی که شب خوبی ندارد، روز خوبی هم ندارد! کسی که شب را به بطالت بگذراند، روز هم هرکاری کند بطالت است. کسانی که شبزندهدارند، در روز هم بیدار و زندهاند. زنده بودن در حیات روز، در گرو بیداری و احیای شب است. با احیای در شب، انسان به حیات در روز میرسد. لذا همه بزرگانی که متصرف اجتماعی بودند، این حالات را داشتند؛ هم قبل از اینکه به زمان مأموریت اصلی خود برسند و هم بعد از مأموریت خود خلوت داشتند.
ما در این سه ماه (ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان) هر قدر هم که اشتغال داشته باشیم، به اندازهای که مأموریتمان بزرگتر است، باید خلوتهای بهتری داشته باشیم تا بتوانیم مأموریتها را بهتر انجام دهیم. به تعبیر دیگر ما باید با یک دست از بالا بگیریم و با دست دیگر منتشر کنیم. آن دستی که رو به بالا بلند میشود در خلوات انسان است؛ مخصوصاً خلوات این سه ماه.»
☑️ @mirbaqeri_ir
💠 ميان مردم ايجاد دوستى میکرد و از ایجاد تفرقه پرهيز داشت
🔹 امام حسين عليه السلام فرمودند: به پدرم بزرگوارم عرض كردم: رفتار پيغمبر خدا صلّى اللّٰه عليه و آله در خارج از منزل چگونه بود؟
ایشان فرمودند: پيامبر خدا صلى اللّٰه عليه و آله كلام خويش را در خزانۀ قلب خود حفظ مىنمود و جز مواردى كه خود به آن عنايت داشت يا گفتنش ضرورى بوده و مىبايست مردم متوجه آن باشند،لب به سخن نمىگشود،با مردم خوگرفته و مونس مىگرديد و چنان جاذبهاش قوى بود كه هيچ كس را از خود دور نمىساخت(ميان مردم ايجاد دوستى كرده و از تفرقه پرهيز داشت)بزرگ هر طايفه را احترام و اكرام مىفرمود،و او را فرمانرواى ايشان قرار مىداد،با مردم با احتياط و پرهيز برخورد مىكرد بدون آنكه خوش رفتارى و گشودهرويى خويش را از كسى دريغ دارد،...
🔸 فَقَالَ كَانَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَخْزُنُ لِسَانَهُ إِلاَّ عَمَّا يَعْنِيهِ وَ يُؤْلِفُهُمْ وَ لاَ يُنَفِّرُهُمْ وَ يُكْرِمُ كَرِيمَ كُلِّ قَوْمٍ وَ يُوَلِّيهِ عَلَيْهِمْ وَ يُحَذِّرُ اَلنَّاسَ وَ يَحْتَرِسُ مِنْهُمْ مِنْ غَيْرِ أَنْ يَطْوِيَ عَنْ أَحَدٍ بُشْرَهُ وَ لاَ خُلُقَهُ...
📚 معاني الأخبار ج ۱، ص ۷۹
🌷 روز میلاد امام حسین علیهالسلام،
در ماه پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآلهوسلم مبـارک
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 تخصیص بودجه سنگین برای جهاد تبیین کار غلطی است
👈🏻 در #جهاد_تبیین باید راه پیشرفت و تعالی مادی ملت از بیراههها جدا بشود
🔻حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری: در جنگهای سخت با سلاحهای قدیمی دیگر نمی شود جنگید. امروز با شمشیر و با نیزه و این چیزها نمیشود به جنگ توپ و موشک و اینها رفت. درجهاد تبیین هم همین جور است.
🔹به نظر من امروز آن چیزی که میتواند به بهترین وجهی به صورت یک سلاح مؤثری عمل کند، تبیین مفاهیم عالی اسلامی است در زمینههای مختلف.
🔹حکمرانی در منطق اسلام از بن و بنیاد با حکمرانی های رایج جهان متفاوت است. نه شبیه سلطنت است، نه شبیه ریاست جمهوریهای امروز دنیاست، نه شبیه فرماندهیهاست، نه شبیه رؤسای کودتاگر است، شبیه هیچ کدام از اینها نیست. یک چیز خاصی است متکی به مبانی معنوی.
🔹بایستی در جهاد تبیین راه پیشرفت و تعالی مادی ملت از بیراههها و کجراههها جدا بشود. بدانیم که اگرجهاد تبیین به درستی صورت نگیرد، دنیامداران حتی دین را هم وسیلهی هوسرانی و شهوترانی خودشان قرار خواهند داد.
🔺طبیعت این کار یک طبیعت غلطی است که یک بودجهی سنگینی را بهعنوان جهاد تبیین بگذارند. ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
🏷 #بسته_خبری
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب اسلامی در پیام به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا:
👈🏻 لزوم شناخت جبههبندیها و انتخاب موضع درست و آمادگی نقشآفرینی به سود جبهه حق
🔻حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به پنجاه وششمین نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا، با اشاره به تحولات سیاسی و نظامی اخیر، بر شناخت جبههبندیها و انتخاب موضع درست و آمادگی برای نقشآفرینی در تحولات به سود جبهه حق تأکید کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دانشجویان عزیز
رویدادهای سیاسی و نظامی در این روزها، تشکیلدهندهی بخشی از همان پیچ تاریخی جهان است که گمان آن رفته بود. نخبگان و زبدگان ملت بزرگ ما در این مرحله، حامل مسئولیتهای ویژهاند. شناخت جبههبندیها و صفآرائیها و انتخاب موضع درست، مسئولیت کوتهمدت، و آمادگی برای نقشآفرینی در تحولات به سود جبههی حق، وظیفهی میانمدت آنان است.
شما جوانان عزیز میتوانید در هر دو بخش بدرخشید و امید به انجمنهائی را که مزیّن به نام مبارک اسلام است، بارور نمایید.
توفیقات روزافزون شما را از خداوند قدیر و حکیم مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۲۰ اسفند ۱۴۰۰
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
153820929_-211340.mp3
1.22M
🎙 #کلیپ_صوتی | تلاش در راه ظهور
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «از یکى از بزرگان نقل کردهاند که کسى آمده بود [پرسیده بود] که چرا آقا ظهور نمیکنند؟ آن بزرگ گفته بود که خب حالا آقا ظهور کنند که چه اتّفاقى بیفتد؟ شما چه کار کنى؟ آدم خوبى بشوى؟ خب الان آدم خوبى بشو. دنیا را آن بزرگوار اصلاح خواهد کرد؛ ارتباط شخص تو چگونه است با ظهور آن بزرگوار؟ نمیخواهى آقا بیاید که به تو پول بدهد، جاه بدهد، مقام بدهد؛ میخواهى آقا بیاید تا اینکه دنیا اصلاح بشود. خیلى خب، حالا شما یکى از آن افرادى که وقتى امام زمان تشریف آوردند، بنا است آدم خوبى بشوى؛ خب، همان کارهایى که آن زمان قرار است انجام بدهى، حالا انجام بده. البتّه آن زمان آسانتر است، حالا مشکلتر است، خب اجرش هم بیشتر است؛ وظیفهى ما این است.» ۱۳۹۲/۰۴/۰۲
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان، کلیپ صوتی «تلاش در راه ظهور» را منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
بِسْــــــمِ
اللَّــــــــهِ
الرَّحْـمَنِ
الرَّحِيــمِ
ســلام بزرگــوار
حال خوش و احسن حال هدف نیست! نتیجه است، محصول است، محصول حیات طیبه و یک زندگی رویایی.
از مصادیق این زندگی خوب، صحبتهای دلنشین است، غذای کم ولی سالم، همسر دوستداشتنی و شهر پاکیزه، پر درخت، سر سبز و پر ثمر ...
این زندگی رویایی دو شاخص اصلی دارد؛ اول، از خدا گرفتن. دوم، به دیگران دادن.
در یک کلام: خدمت و عمل صالح برای پیشرفت دیگران و خالصانه در جهت نزدیکی به خدا.
یعنی تولید کننده بودن نه مصرف کننده! در مقام افاده بودن نه استفاده؛
«إِنَّ اللَّهَ يُدْخِلُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ وَالَّذِينَ كَفَرُوا يَتَمَتَّعُونَ وَيَأْكُلُونَ كَمَا تَأْكُلُ الْأَنْعَامُ وَالنَّارُ مَثْوًى لَهُمْ.»
|آیه ۱۲ سوره مبارکه محمد|
بی تردید خدا کسانی را که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام دادهاند، در بهشتهایی که از زیرِ [درختانِ] آن نهرها جاری است در میآورد، و در حالی که کافران همواره سرگرم بهره گیری از [کالا و لذتهای زودگذر] دنیایند و میخورند، همان گونه که چهار پایان میخورند و جایگاهشان آتش است.
نوروزتان سرشار از انگیزه و امید برای رشد و پیشرفت
خدمتگزارتان؛ محمد جواد مسعودینیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۵ دقیقهٔ طوفانی در مورد #قرآن کریم
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی
در محضر مقام معظم رهبری
هدایت شده از نجات زمین
دریغ است #ایران که ویران شود؛ کنام پلنگان و شیران شود.
مبارک باد روز ایران و ایرانی، روز جمهوری اسلامی...
#ایران_سرسبز
#نجات_چرخهٔ_حیات
#شهيد_آوينی؛
«اگر انسانهایی كه مأمور به ايجاد #تحول در تاريخ هستند، خود از معيارهای عصر خويش تبعيت كنند، ديگر تحولی در تاريخ اتفاق نخواهد افتاد.»
📚 خط حزبالله ۳۱۴ | مأموریت در افق تاریخ
شرح مختصر #سوره_حمد
اثر استاد علی صفایی حائری (عین_صاد)
شاید نگاه شما هم [در ظرف چند دقیقه]، به طور کلی نسبت به زندگی عوض شود!
#معجزه_قرآن
شاید نگاه شما هم [در ظرف چند دقیقه]، به طور کلی نسبت به زندگی عوض شود!
شرح مختصر «وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجا ِ وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرا»
#استاد_علی_صفایی_حائری
#عین_صاد
#معجزه_قرآن
هدایت شده از KHAMENEI.IR
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #روایت_یک_خبرنگار | قدرشناسی
🔺 روایتی از دیدار روز گذشته کارگران با رهبر انقلاب
🏷 #دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 دانشهای بیفایدهای که در دبیرستانها و دبستانها تدریس میشود را شناسایی و حذف کنید/ علم باید بتواند استعداد جوان و نوجوان را شکوفا کند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار معلمان: الان در دبیرستانهای ما و شاید در دبستانهای ما دانشهایی تدریس میشود که هیچ فایدهای به حال امروز و آیندهی این دانشآموز ندارد. یک چیزهایی است که ذهنیاتی است که یادشان هم میرود. در هیچ مسئلهی زندگی به اینها کمک نمیکند در پیشرفت علم به اینها کمک نمیکند اینها را شناسایی کنید حذف کنید. علم نافع آن علمی است که بتواند استعداد جوان و نوجوان را شکوفا کند. استعداد او را شناسایی کند آن را در جهت استعداد خودش رشد بدهد آن استعداد را شکوفا کند اینها علم نافع است. ۱۴۰۱/۲/۲۱
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
💻 @Khamenei_ir
قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ ۖ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا
|بخشی از آیه ۴۶ سوره سبا|
#معجزه_قرآن
💠 فتوت و جوانمردی چیست؟!
🔸 سَأَلَ شَقيقٌ البَلخِيُّ جَعفَرَ بنَ مُحَمَّدٍ عليهما السلام عَنِ الفُتُوَّةِ؛
فَقالَ : ما تَقولُ أنتَ؟
فَقالَ شَقيقٌ : إن اُعطينا شَكَرنا ، و إن مُنِعنا صَبَرنا.
فَقالَ جَعفَرُ بنُ مُحَمَّدٍ عليه السلام : الكِلابُ عِندَنا بِالمَدينَةِ تَفعَلُ كَذلِكَ !
فَقالَ شَقيقٌ : يَا بنَ بِنتِ رَسولِ اللّه ِ ، مَا الفُتُوَّةُ عِندَكُم؟
فَقالَ : إن اُعطينا آثَرنا ، و إن مُنِعنا شَكَرنا.
📚 [الرسالة القشيريّة : ۲۳۰ ، شرح نهج البلاغة ابنابیالحدید: ۱۱ / ۲۱۷.]
🔹 شقيق بلخى از امام صادق عليه السلام از فتوّت پرسيد؛
فرمود: «تو [خود،] چه مىگويى؟».
شقيق گفت: اگر به ما عطا شود، شكر مىگزاريم و اگر از ما دريغ گردد، شكيبايى مىورزيم.
امام صادق عليه السلام فرمود: «سگهاى مدينه نيز چنين مىكنند!».
شقيق گفت: اى پسر دختر پيامبر خدا! به نظر شما فتوّت چيست؟
فرمود: «اگر به ما عطا شود، ايثار مىكنيم و اگر از ما دريغ گردد، شكر مىگزاريم».