موعود(عج)12
وفات حضرت خدیجه (س) حضرت خدیجه (س) در سن 65 سالگی در ماه رمضان سال دهم بعثت در خارج از شعب ابوطالب
🍀🌺🍃🍀🍃🌺🍀🌺🍃🍀
#حضرت_خدیجه_سلام_الله_علیها
اعتراف عائشه به برتري حضرت خديجه:
بخاري به نقل از عائشه مي نويسد:
عايشه مي گويد:
بر هيچ زني آن قدر حسد نورزيدم كه بر خديجه حسد ورزيدم، او را درك نكردم و قبل از ازدواج من با رسول خدا از دنيا رفته بود، ولي حسدم به اين سبب بود كه رسول خدا (صلي الله عليه وآله) او را بيشتر ياد مي كرد و خداوند او را به خانه اي بهشتي از طلا و درّ و ياقوت بشارت داده بود و هر گاه گوسفندي را ذبح مي نمود براي دوستان خديجه هديه مي فرستاد.
البخاري الجعفي، محمد بن إسماعيل ابوعبدالله (متوفاي256هـ)، صحيح البخاري،
🔸حضرت خدیجه (س) در سن 65 سالگی در ماه رمضان سال دهم بعثت در خارج از شعب ابوطالب جان به جان آفرین تسلیم کرد و پیامبر(ص) را غرق غم و اندوه
ساخت.
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
هدایت شده از موعود(عج)12
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ_صوت_مهدوی
💽توسل واقعی به امام زمان عج
👌بسیار زیبا
🎤 #استاد_عالی
🍃اللهُمَّ عَجِّـــلْ لِوَلِیِّکَ الْفَــرَج🍃
@Mawud12
✅خواب بس است برخیزیم!
⬅️گلایه ی تکان دهنده ی مولای ما امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف از #شیعیان . .
✳️یکی از بندگان صالح خدا و از و شیعیان مخلص حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که چندی پیش به محضر مقدس آقا شرفیاب شده بود نقل می کرد :
⬅️به حدی وجود مقدس آقا " سلام الله علیه" را افسرده و ناراحت دیدم که همین طور از چشمان مبارکشان #اشک جاری بود و شیعیان و دوستانشان گله مند بودند :
《که چرا این قدر در حق ما #جفا و کوتاهی می کنند و برای ما دعا نمیکنند
⬅️در صورتی که اگر شیعیان و محبان ما با #اخلاص دعا و استغاثه کرده و خداوند طلب فرج کنند خداوند به آن ها فرج داده و ازین گرفتاری روز افزون دنیا آن ها را نجات میدهد
《ولی #افسوس که اینها در دعا کردن کوتاهی میکنند
📙 راه وصال صفحه 134 زندگی نامه جناب مستطاب حاج قدرت الله لطیفی نسب
《إلهی بحق حضرت زینب (س)عجّل لولیّک الفرج
#خواب_بس_است_برخیزیم!
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
⭕️ آیا امام خمینی (ره) تک خوانی زن را جایز دانستهاند؟
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
موعود(عج)12
⭕️ آیا امام خمینی (ره) تک خوانی زن را جایز دانستهاند؟ 🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃 @Mawud12
آیا امام خمینی (ره) تک خوانی زن را جایز دانسته اند؟
🔹 مدتی است مصاحبهای از عیسی کلانتری رئیس سازمان محیط زیست کشور در حال دست به دست شدن است که واکنشهایی به همراه داشته. او در این مصاحبه میگوید حضرت امام (ره) در زمان حیات خود به رئیس دولت اصلاحات دستور دادند که "شما چرا از آواز خواندن خانمها استفاده نمیکنید؟ به صورت تکخوانی نه به صورت گروهی."
کلانتری در ادامه مدعی شده که "این نقل قول از سید محمد خاتمی مربوط به زمانی است که او وزیر ارشاد بود و من هم وزیر کشاورزی کابینه بودم. آقای خاتمی به بنده گفتند که حضرت امام این جمله (استفاده از صدای خواننده زن) را دو بار به بنده فرمودند، اما من جرات بیان و اجرای آن را نداشتم."
رئیس سازمان محیط زیست در بخش دیگری از مصاحبهاش در پاسخ به اینکه آیا حضرت امام صدای خانمها را حرام نمیدانستند اینگونه بیان میکند که: «خیر حرام نمیدانستند.»
او در بخش دیگری از مصاحبه خود زمان طرح این سخنان را در سال ۶۸ در دولت آقای هاشمی و پیش از استعفای خاتمی از وزارت ارشاد اعلام کرده است.
کدام سخنان امام (ره) را باید باور کنیم؟
برای پذیرش سخنان امام (ره) شاید بهتر باشد به وصیت نامه ایشان رجوع کرد. امام خمینی (ره) در بخشی از وصیت نامه خود میفرمایند: «اکنون که من حاضر هستم برخی نسبتهای بی واقعیت به من داده میشود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود لهذا عرض میکنم آن چه به من نسبت داده شده یا میشود، مورد تصدیق نیست. مگر آن که صدای من باشد و یا خط و امضای من باشد با تصدیق کارشناسان. یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.»
لازم به ذکر است طبق اطلاعاتی که از موسسه حفظ و تنظیم آثار امام خمینی (ره) به باشگاه خبرنگاران جوان رسیده، موسسه مذکور در رابطه با نقل قول عیسی کلانتری از سوی امام (ره) تا ساعاتی دیگر بیانیهای منتشر خواهد کرد.
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
هدایت شده از موعود(عج)12
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸🌸🌸🌸
🌸🌸
#راه مهدوی
⭐ امام زمان (عج ) خواندن کدام دعا را در ماه مبارک رمضان سفارش کردند ؟
✔ جواب:
امام زمان خواندن 2 دعا را در ماه مبارک رمضان سفارش کردند:
💠 1-دعای اللهم ادخل علی اهل القبور... :
✳ امام زمان (عج) در جریان تشرفی در ماه مبارک رمضان فرمودند:
✳ دعای اللهم ادخل علی اهل القبور السرور. ... را زیاد بخوانید زیرا در حقیقت این دعا برای فرج ماست و استجابت کامل آن در زمان ظهور خواهد بود.
📚 منبع:
کتاب ملاقات با امام زمان ص 286
💠 از دیگر فضایل این دعا این است که شيخ كفعمى در مصباح و بلد الامين و شيخ شهيد در مجموعه خود از حضرت رسول صلى الله عليه و آله نقل كرده اند كه آن حضرت فرمود:
💠هر كه اين دعا را در ماه رمضان بعد از هر نماز واجبى بخواند حق تعالى بيامرزد گناهان او را تا روز قيامت و دعا اين است:
اللَّهُمَّ أَدْخِلْ عَلَى أَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ
اللَّهُمَّ أَغْنِ كُلَّ فَقِيرٍ اللَّهُمَّ أَشْبِعْ كُلَّ جَائِعٍ
اللَّهُمَّ اكْسُ كُلَّ عُرْيَانٍ
اللَّهُمَّ اقْضِ دَيْنَ كُلِّ مَدِينٍ
اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ
اللَّهُمَّ رُدَّ كُلَّ غَرِيبٍ
اللَّهُمَّ فُكَّ كُلَّ أَسِيرٍ
اللَّهُمَّ أَصْلِحْ كُلَّ فَاسِدٍ مِنْ أُمُورِ الْمُسْلِمِينَ
اللَّهُمَّ اشْفِ كُلَّ مَرِيضٍ
اللَّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنَا بِغِنَاكَ
اللَّهُمَّ غَيِّرْ سُوءَ حَالِنَا بِحُسْنِ حَالِكَ
اللَّهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّيْنَ وَ أَغْنِنَا مِنَ الْفَقْرِ
إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
✳ 2-دعای افتتاح:
✳امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خطاب به شیعیان نوشتند:
💠 این دعا را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید، زیرا فرشته ها به آن گوش می دهند و برای خواننده آن طلب آمرزش می کنند
📚 منبع:
صحیفهٔ مهدیّه، بخش ۵، دعای ۸
💠این دعا دارای مضامین و معانی بلندی است؛ و مخصوصا اطلاعات ارزشمندی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در اختیار ما می گذارد، و نیز تصاویر زیبایی از عالم پس از ظهور ارائه میدهد. چه نیکوست که همراه با خواندن این دعا به ترجمه و معنای آن نیز توجه کنیم.
💠 برای خواندن دعای افتتاح به مفاتیح الجنان اعمال شب های ماه رمضان مراجعه کنید.
🍃ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرج🍃
#حدیث_روز
✨پیامبر اکرم (ص) :
به خدا سوگند، هرگز همسری بهتر از خدیجه به من ارزانی نشد.
روزگاری که مردم به من کفر ورزیدند، او ایمان آورد و هنگامی که مردم مرا دروغگو می شمردند، به رسالتم شهادت داد و آنگاه که مردم مرا در محاصره قرار دادند، ثروت هنگفت خود را در راه هدف های من خرج کرد و خدا فرزندان مرا از نسل او قرار داد، نه دیگر زنان.
📚سیره ابن هشام،جلد۱، صفحه ۸۰
🏴دهم رمضان سالروز وفات اُم المومنین حضرت خدیجه (س) بر تمامی مسلمانان تسلیت باد.🏴
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
موعود(عج)12
#حدیث_روز ✨پیامبر اکرم (ص) : به خدا سوگند، هرگز همسری بهتر از خدیجه به من ارزانی نشد. روزگاری که مر
#خدیجه (س) مادر فاطمه (س)
✅فرزندان:
در تعداد فرزندان حضرت خدیجه (س)، میان مورخان اختلاف است. به گفته مشهور: ثمره ازدواج رسول خدا و خدیجه، شش فرزند بود. 1- هاشم 2- عبدالله به این دو «طاهر» و «طیب »می گفتند. 3- رقیه 4- زینب 5- ام کلثوم 6- فاطمه
رقیه بزرگترین دخترانش بود و زینب، ام کلثوم و فاطمه به ترتیب پس از رقیه قرار داشتند. پسران خدیجه پیش از بعثت پیامبر (ص)، بدرود زندگی گفتند. ولی دخترانش، نبوت پیامبر (ص) را درک کردند.
گروهی از محققان معتقدند: قاسم و همه دختران رسول خدا (ص) پس از بعثت به دنیا آمدند و چند روز پس از پیامبر خدا (ص) به مدینه هجرت کردند.
✅زندگینامه حضرت خدیجه سلام الله علیها
✳️خدیجه پیش از ظهور اسلام از زنان بر جسته قریش بشمار می رفته است تا آنجا که او را طاهره و سیده زنان قریش می خواندند. پیش از آنکه به عقد رسول اکرم در آید نخست زن ابو هاله هند بن نباش بن زراره و پس از آن زن عتیق بن عائذ از بنی مخزوم گردید. وی از ابو هاله صاحب دو پسر و از عتیق صاحب دختری گردید. اینان برادر و خواهر مادری فاطمه (س) اند.
✅پس از این دو ازدواج، با آنکه زنی زیبا و مالدار بود و خواهان فراوان داشت، شوی نپذیرفت و با مالی که داشت به بازرگانی پرداخت. تا آنگاه که ابو طالب از برادرزاده خود خواست او هم مانند دیگر خویشاوندانش عامل خدیجه گردد، و از سوی او به تجارت شام رود و چنین شد. پس از این سفر تجارتی بود که به زناشوئی با محمد (ص) مایل گردید، و چنانکه میدانیم او را به شوهری پذیرفت. چنانکه بین مورخان شهرت یافته و سنت نیز آنرا تایید میکند، خدیجه به هنگام ازدواج با محمد (ص) چهل سال داشت. ولی با توجه به تعداد فرزندانی که از این ازدواج نصیب او گشت، می توان گفت، تاریخ نویسان رقم چهل را از آن جهت که عدد کاملی است انتخاب کرده اند. در مقابل این شهرت، ابن سعد باسناد خود از ابن عباس روایت می کند که سن خدیجه هنگام ازدواج با محمد (ص) بیست و هشت سال بوده است.
✅ازدواج با پیامبر صلی الله علیه و آله
✳️نجابت محمد بن عبدالله که از اصیل ترین قبایل عرب «بنی هاشم» بود، و استعداد و لیاقت و شخصیت ممتاز و شهرتی که در امانت داری داشت، او را زبانزد خاص و عام کرده بود.
به طوری که «محمد امین» خوانده می شد. این اخبار و گزارش ها باعث شد که خدیجه شیفته حسب و نسب و لیاقت و سخصیت و خصال پسندیده او شود. همین جهات نیز موجب گردید که خدیجه زنی به نام «نفیسه» دختر «علیه» را واسطه قرار دهد تا آمادگی او را برای ازدواج با محمد به اطلاع وی برساند.
✳️بعضی از مورخان معتقدند که خدیجه خود موضوع را با «محمد امین» در میان گذاشت، و به گفته «ابن هشام» مورخ مشهور به وی گفت:
🍃«عموزاده من! به واسطه خویشاوندی که میان من و تو وجود دارد، و عظمت و احترامی که در نزد قوم خود داری، و امانت و خوینیکو و راستگوئی که در تو هست، می خواهم صریحا به تو بگویم که مایلم به همسری تو درآیم»🍃
✅پیغمبر موضوع را با ابوطالب عمویش در میان گذاشت، و ابوطالب نظر موافق خو را اعلام داشت «نفیسه» بانوی واسطه نیز آمادگی «محمد امین» را به خدیجه خبر داد، و به دنبال آن مجلس عقد باشکوهی در خانه خدیجه تشکیل شد.
@Mawud12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻برنامه فرد شیعه در زندگی....
🔸امام زمان کجای زندگی ما هست؟
#استاد_شجاعی
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
#فتنه_های_آخرالزمان
#فتنه_مال
داشتن مال دنیا به طور کلّی مذموم و نکوهیده نیست بلکه علاقه به مال بدون داشتن هدف صحیح مذموم است و اگر صاحب مال هدف صحیحی داشته باشد و مال را برای صرف در راههای مطلوب دوست داشته باشد، داشتن مال هرگز مذموم و نکوهیده نیست، بلکه ممدوح و پسندیده است، و حدیث «حُبُّ الدُّنْیا رَأْسُ کُلِّ خَطِیئَة» شامل او نمی شود، از این رو، از ثروتمند وصول یعنی کسی که اهل انفاق و دستگیری از خویشان و فقرا باشد مذمّت نشده است بلکه از کسی مذمّت شده است که مال دنیا را برای دنیا بخواهد و این معنای فتنه بودن مال است.
از این رو، خداوند در قرآن میفرماید: «وَ اعْلَمُوا أَنَّما أَمْوالُکُمْ وَ أَوْلادُکُمْ فِتْنَةٌ وَ أَنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظیمٌ»
آری اگر هدف از تحصیل مال و جمع آن، صرف نمودن در راههای صحیح باشد، مال داری ممدوح خواهد بود، لذا خداوند به قارون که ثروت فراوانی داشته است میفرماید: «وَ ابْتَغِ فیما آتاکَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ وَ لا تَنْسَ نَصیبَکَ مِنَ الدُّنْیا وَ أَحْسِنْ کَما أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَیْکَ وَ لا تَبْغِ الْفَسادَ فِی الْأَرْضِ إِنَّ اللَّهَ لا یُحِبُّ الْمُفْسِدینَ»
🔻یعنی:
«با آنچه خدا به تو داده است آخرت خود را آباد کند و نصیب خود را از دنیا فراموش مکن [همانا تو باید مال دنیا را وسیله سعادت خود قرار بدهی] و همان گونه که خداوند به تو احسان نموده است تو نیز به بندگان خدا احسان نمایی و با مال خود روی زمین فساد مکن که خداوند مفسدان را دوست نمی دارد. »
از آنچه گفته شد روشن میشود که اگر جمع کننده مال هدف صحیحی داشته باشد و حقوق واجب مال نیز پرداخت شود، مورد نکوهش نخواهد بود، ولکن اگر کسی مال اندوزی کند و هدف او انفاق در راههای صحیح نباشد عمل او حبّ دنیا و اندوختن مال میباشد و چنین کسی بسا گرفتار عذاب خواهد شد.
[۱]سوره انفال / ۲۸.
[۲]سوره قصص / ۷۷.
[۳]سوره توبه / ۳۴ - ۳۵.
#علائم_و_نشانه_های_آخرالزمان
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12