✅ ۱۶ پیام ویژه از سیره و حیات عالم الهی و
شهید سرافراز آیت الله #بهشتی در کانال قرار گرفت...
بخوانیم و بکار ببندیم که درس اخلاق است...
🌸🌸🌸🌸🌸
📢 رئیسی مورد اعتماد نظام است/ او می تواند امید را به نسل جوانتر بازگرداند
📝 روزنامه اعتماد نوشت:
◀️ رییسی را شاید بتوان نخستین رییسجمهوری اسلامی ایران در سالهای پس از دولت سازندگی خواند که رای مردمی به او از قبل قابل پیشبینی بوده و ریاست او بر قوه مجریه حاصل آرای سلبی و دوقطبیهای انتخاباتی نیست.
◀️ او را شاید بتوان رییسجمهوری خواند که بهطور کامل معتمد، خواست و مطلوب نظام است.
◀️ رییسی میتواند در مقابل دیدگان سرخورده دهه شصتیهای اصلاحطلب که از شنیده شدن صدایشان توسط پیرمردهای اصلاحات مأیوس شدند، با گشودن این راه به روی همنسلهای اصولگرای آنان، امید را به این نسل و نسلهای جوانتر بازگرداند.
◀️ رییسی، میتواند برخلاف اظهارات این سالهای برخی رسانهها و برخی سیاسیون و مخالفانش، کابینهای را تشکیل دهد که در زمینه ورود جوانان شایسته به عرصه مدیریتهای کلان کشور پیشرو دولتهای پس از انقلاب باشد.
◀️ احتمالا این روزها در اطراف آقای رییسی، صدا به صدا نمیرسد و بیم آن میرود که صدای پیرمردهای صاحب نفوذ و صدای مخالفان ورود جوانان به عرصه مدیریت کلان کشور، غالب باشد.
🔴کسب اجازه آیتالله رئیسی از رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تمرکز بر تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید
🔻در صورت صلاحدید در خصوص ریاست قوه قضائیه به نحو صلاحدید اتخاذ تصمیم فرمایید
🔹رییس قوه قضائیه در نامهای به رهبر معظم انقلاب اسلامی اجازه خواست تا در زمان باقیمانده تا آغاز به کار دولت جدید، در تمهید مقدمات استقرار دولت سیزدهم متمرکز شود.
🔹به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در نامه ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی با تشکر از اعتماد، حمایتها و راهنماییهای حکیمانه معظمله در دوره مسئولیت خود در دستگاه قضایی و همچنین الطاف ویژه ایشان نسبت به عملکرد دو سال گذشته قوه قضائیه در دیدار اخیر با مسئولان این قوه، با اشاره به اهمیت امور دولت آینده و فرصت زمانی محدود برای تمهید مقدمات استقرار دولت، از ایشان درخواست کرد در صورت صلاحدید اجازه فرمایند در فرصت باقیمانده، در تمهید مقدمات تشکیل دولت جدید متمرکز شده و معظم له در خصوص ریاست قوه قضائیه، به نحو صلاحدید اتخاذ تصمیم فرمایند.
🔴از دفتر رئیسی برای دریافت پیشنهادات و نظرات با من تماس گرفتند
🔻احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاحطلب در اینستاگرام خود نوشت:
🔸موبایل من معمولاً سایلنت است. ظهر که نگاهی به آن انداختم از خطی "نامشخص" چند بار تماس گرفته شده بود. با خود گفتم یا "برادران" بودهاند برای ایجاد مزاحمت و یا اینکه از خارج از کشور کسی تماس گرفته و شمارهاش نیفتاده است.
🔸خط نامشخص اما باز هم زنگ زد و چون گوشی را برداشتم، گفته شد که از طرف دفتر سید ابراهیم رئیسی تماس گرفتهاند. درخواستشان دریافت انتقادات، نظرات و پیشنهادات من به آقای رئیسی در مقام ریاست جمهوری بود.
🔸گفتم؛ اگر بخواند، چرا که نه؟ تأکید کردند که حتماً میخواند. با خود فکر کردم، خب، چه بهتر از این؟ لذا تصمیم گرفتم با توجه به مجموعۀ امکانات و محدودیتهای آقای رئیسی، آنچه را به صلاح کشور و کمک به گذر ایران از این وضعیت اسفبار میدانم، به طورِ صریح و روشن و بدون هرگونه سانسور، هر از گاهی به صورت مکتوب به دفتر وی ارسال کنم و چنانچه به اندازۀ مثقالی هم مؤثر افتد، خالی از ارزش نخواهد بود.
🔸من مجموعۀ این مکتوبات را حفظ خواهم کرد تا روزی که امکان نشر عمومی آنها در مجموعهای فراهم شود.
🔸از آنجا که در این تماس گفته شد قرار است از همۀ صاحبنظران در زمینههای مختلف نظرخواهی شود، امیدوارم این خود نشانهای از تحولی عملی در رویکرد زمامداری در کشور ما باشد.
هدایت شده از بینش راهبردی
کار امروز آقای رئیسی در دعوت از سایر کاندیداها بسیار عالی بود
عملی بود در راستای به چالش کشیدن لیبرال دموکراسی آمریکایی که کاندیداها نمیخواهند ریخت یکدیگر را ببینند!
ضمن اینکه تقریبا معاونت اولی آقای مخبر قطعی شده است و اقدام خوب دیگری است.
امید که همه اینها در راستای اعتلای ایران و جبهه مقاومت باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرد آشغال جمع کن در فریدن اصفهان که دوچرخه اش پنچر شده
و اشکِ درماندگی و سرگردانی ...😢
آه از لرزش عرش خدا ...
عرق کارگر، آه مظلوم و بی تفاوتی اهل دنیا ...
🌹🌹🌹
📚 نظریه سیاسى اسلام
👤🖊 این كتاب مجموعه سخنرانیهاى حضرت آیتالله مصباح یزدی(ره) است که پیش از خطبههاى نماز جمعه تهران ایراد شده و توسط حجتالاسلام و المسلمین آقاى دکتر كریم سبحانى در عنوانهاى «قانونگذارى» و «كشوردارى» تنظیم و نگارش یافته و توسط انتشارات مؤسسه چاپ شده است.
🔷 به فرموده حضرت علامه آیتالله مصباح(ره)، مقصود از فلسفه سیاسى اسلام در این مباحث، تبیین نظریه اسلام در باب حكومت و سیاست است و از آنجا كه موضوعاتِ این زمینه بسیار گسترده است، ناچار باید مباحثى گزینش شود كه بیشتر مورد نیاز جامعه است.
🔷 به این منظور حضرت استاد مصباح یزدی بیشتر بحثهایى را مطرح میكنند كه ناظر به شبهات و سؤالات روز جامعه است. بر این اساس مباحث اصلى كتاب از این قرارند:
🔶 آیا دین، در زمینه سیاست و حكومت نیز دیدگاه و نظریه خاصى دارد، یا ساحت قدسى دین مبرّاى از این امور دنیایى است؟
🔶 آیا نظریه سیاسى اسلام، تأسیسى است و اسلام حرف تازهاى در سیاست و حكومت دارد، یا امضایى است، و یكى از اشكال حكومت و سیاست بشرى را به رسمیت میشناسد؟
🔶 ماهیت حكومت اسلامى چیست؟ آیا از نوع تئوكراسى (حكومت خدایى، آنچنانكه در مسیحیت مطرح است)، دیكتاتورى، یا دموكراتیك است، یا ماهیت دیگرى دارد؟
🔶 اركان حكومت اسلامى كداماند؟
🔶 شكل حكومت اسلامى چگونه است؟ سلطنتى، جمهورى، تئوكراسى یا گونهاى دیگر؟
🔶 نقش مردم در حكومت اسلامى چیست؟
🔶 مباحث تاریخى در باب حكومت اسلامى؛ سیر تشكیل حكومت اسلامى در طول تاریخ و ... .
🚨رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند.
حضرت آیتالله خامنهای در این حکم با تأکید بر اهتمام جدی به مأموریتهای دستگاه قضا در قانون اساسی و همچنین ادامه رویکرد تحولی و اجرای سند تحول موجود، «گسترش فناوریهای نوین در دستگاه قضایی»، «گماردن نیروهای کارآمد و جهادی در مسئولیتها»، «ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و در عین حال برخورد قاطع با تخلفات» و «ارتباط با متن مردم» را از جمله انتظارات خود از رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ غلامحسین محسنی اژهای دامت تأییداته
اکنون که جناب آقای رئیسی با رأی ملت ایران توفیق خدمت در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران یافتهاند، با تشکر فراوان از خدمات ارزندهی ایشان در مدت مسئولیت قضائی و کارنامهی افتخارآمیزی که در پایهگذاریِ اقدامات ماندگار از خود به جای گذاشتهاند، جنابعالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربهی گرانبها و شناخت عمیق و سابقهی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت، به ریاست قوهی قضائیه منصوب میکنم.
انتظار اینجانب، اولاً: اهتمام جدّی به مأموریتهای اساسی دستگاه قضاء در قانون اساسی است، یعنی گسترش عدالت، و احیاء حقوق عامّه، و تأمین آزادیهای مشروع، و نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم، و نیز مبارزهی قاطع با فساد.
و ثانیاً: ادامهی رویکرد تحوّلی و اجرای سند تحول موجود با اهتمام ویژه.
و ثالثاً: گسترش فناوریهای نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی.
و رابعاً: گماردن نیروهای کارآمد و جهادی و فاضل و صالح در مسئولیتها، و تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضائی و اداری.
و خامساً: ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و حفظ عزت و منزلت ایشان، و متقابلاً برخورد قاطع با معدود افراد متخلّف.
و سادساً: ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که دارای برکاتِ بسیار است.
توفیقات جنابعالی و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت میکنم و امیدوارم خدمات شما موجب رضای خدا و خلق گردد. بحوله و قوّته.
و السلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۱۰ تیر ۱۴۰۰
🌸🌸🌸
🛑 نگاهی به مواضع رئیس جدید قوه قضاییه
🔸برای آشنایی بیشتر مخاطبین با افکار و اندیشههای رئیس جدید قوه قضائیه به برخی از مواضع و اظهارات ایشان طی سالهای اخیر پیرامون موضوعات مختلف و مهم قضائی از جمله مقابله با فساد، حفظ حقوق متهمین و محکومین، کاهش جمعیت کیفری، علنی برگزار کردن دادگاهها و... اشاره میکنیم.
🔹برخورد بدون تعارف و تبعیض با مفسدان
🔹نگاه بهروز به مسائل و دغدغههای عدالتخواهانه
🔹تاکید بر استفاده حداقلی از زندان
🔹رعایت حقوق زندانیان
🔹حمایت از انتشار دادگاههای علنی
🔹اهتمام ویژه به آزادیهای مشروط و عفو
🔹شناسایی و برخورد با افراد متخلف داخل دستگاه قضا عیب نیست
🔴محسنی اژهای کیست؟ / مردی که نامش با پروندههای بزرگ گره خورده است
♦️غلامحسین محسنی اژهای که مدتها بود احتمال ریاست او بر دستگاه قضا مطرح میشد، امروز با حکم رهبر معظم انقلاب، رئیس قوه قضاییه شد.
♦️ اژهای در دوره آملی لاریجانی بهعنوان سخنگوی دستگاه قضایی نقش مهمی در اداره این قوه داشت و در دوران ریاست رئیسی نیز معاون اول او بود.
♦️غلامحسین محسنی اژهای در سال ۱۳۳۵ در اژیه از توابع بخش جلگه استان اصفهان به دنیا آمد. وی پس از پایان سطح عالی در مدرسه حقانی، چند سال در درس خارج در حوزهٔ علمیه قم شرکت کرد. محسنی اژه ای علاوه بر تحصیلات حوزوی دارای مدرک دکترای حقوق بینالملل خصوصی نیز است.
♦️وی سمتهایی چون دادستان دادگاه ویژه روحانیت، وزیر اطلاعات در دولت نهم و دادستان کل کشور را در اختیار داشته و از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
♦️اما سوابق اژهای محدود به سالهای اخیر نیست. بازجویی از مهدی هاشمی، برادر داماد منتظری که منجر به اعتراف وی در تلویزیون شد، نقشی بزرگ برای او در سن ۳۰ سالگی محسوب میشد؛ خصوصاً اینکه این پرونده در نهایت منجر به حذف منتظری از سمت رهبری آینده شد.
♦️اژهای اما در پرونده محاکمه غلامحسین کرباسچی بود که مشهور شد. این محاکمه که منتهی به بازداشت شهردار پیشین پایتخت و از نزدیکان هاشمی رفسنجانی شد، از صداوسیما پخش شد و اژه ای، قاضی این پرونده را مشهور کرد.
♦️در سالهای بعد، نقش اژهای در برخورد با مطبوعات نزدیک به دولت اصلاحات، از او چهرهای نامآشنا ساخت و سپس در دوره احمدینژاد، برکناری او به سبب مخالفت با اسفندیار رحیم مشایی، بار دیگر نامش را بر سر زبانها انداخت.
♦️بهنظر میرسد با معرفی محسنی اژهای بهعنوان رئیس قوه قضاییه، حالا چهرهای در راس این قوه قرار گرفته که بیش از هر گزینه دیگری در پروندههای مهم قضایی کشور نقش داشته است. پروندههایی که برای اژهای کم حاشیه نبوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 سوت بلبلی حجت الاسلام اژه ای رئیس قوه قضائیه در گفتگوی شفاف با دانشجویان
سیرمطالعاتی نهایی.pdf
247.6K
🔴 سیر جامع مطالعاتی کتابهای
استاد علیصفاییحائری(عینصاد)
🔹 با توجه به درخواست مکرر مخاطبین گرامی
معاونت تحقیقوپژوهش انتشاراتلیلةالقدر
برای مطالعه کتابهای مرحوم استاد سیری مطالعاتی در ۳ فصل، با عنوان #تولدی_دوباره تنظیم کردند
✅ در این سیر تمامی کتابهای
مرحوم استاد گنجانده شده 💯
🔺توصیه میکنیم حتما برای اطلاع دقیق تر از گامهای معین شده در سیر، فایل کامل pdf را دانلود و مطالعه بفرمایید.
#⃣ #سیر_مطالعاتی #عین_صاد #علی_صفایی_حائری #تولد_دوباره
•═══••@Einsad••═══•
📄 پیام تبریک رئیسجمهور منتخب به حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای
حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور منتخب، طی پیامی انتصاب حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای به سمت ریاست قوه قضائیه را تبریک گفت و آمادگی خود و دولت آینده را جهت همکاری و کمک به تحقق مأموریتهای دستگاه قضایی اعلام داشت.
✍ متن پیام رئیس جمهور منتخب به شرح ذیل است:
بسمهتعالی
برادر ارجمند جناب حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای
با سلام و احترام
✅ انتصاب شایسته جنابعالی از سوی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی به سمت ریاست قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران، با توجه به سوابق درخشان علمی، عملی و قضایی و داشتن روحیه انقلابی برای جنابعالی و نظام قضایی ایران اسلامی مبارک و مایه خیر و برکت است.
💠 این جانب ضمن تبریک اعتماد معظمله و انتخاب جنابعالی، به آن برادر عزیز، با تأکید بر لزوم تعامل و همکاری بیش از پیش قوای سهگانه در جهت پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران و خدمترسانی به مردم این مرز و بوم، آمادگی خویش و دولت آینده را جهت همکاری و کمک به تحقق مأموریتهای قوه قضاییه اعلام میدارم.
📎 توفیق بیش از پیش جنابعالی در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و استمرار تحول و ارتقای قوه قضائیه را از خداوند متعال خواستارم.
سید ابراهیم رئیسی
دهم تیرماه ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گوشهای از دیدگاههای قضایی محسنی اژه ای
♦️ تاکید اژه ای بر علنی بودن دادگاههای مبارزه با فساد
♦️انتقاد از قانون چگونگی انتشار محتوای دادگاهها
🔸 اگر كسى بخواهد علم پيشرفت كند با تنبلى نمى تواند، بايد وقت صرف كرد و تلاش نمود.
🔸 صِرف داشتن منابع غنى كافى نيست، ابزار و آمادگى ذهنى لازم است.
📔 علامه #مصباح_یزدی، مباحثی درباره حوزه، ص۱۰۴و۱۰۵
🌹 آه #مرگ_خونین من کجایی...
🌹 این #نوعروس حق من است...
شب جمعه...
شب #وصال_عشق سلیمانی ...
🌹🌹🌹
یک سال و شش ماه گذشت
از آن شب پرشکوه و شورانگیز و تلخ...
💔💔💔
1400.03.18 - کرسي ترويجي146 -. واقع گرايي .ديني دکترسيداکبر حسيني.mp3
7.46M
🎙 بشنويد صوت #کرسی_علمی_ترویجی146
✅ موضوع: واقعگرايي ديني و نقش آن در اسلامي سازي علوم از منظر علامه مصباح يزدي(ره)
👤 ارائهکننده: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر سيد اكبر حسيني قلعهبهمن
🗓 برگزار شده در تاريخ سهشنبه 18 خرداد 1400
1400.03.23 - کرسي ترويجي نقش مردم در حکومت اسلامي از منظر علامه مصباح - استاد شبان نيا.mp3
8.83M
🎙 بشنويد صوت#نشست_علمی
✅ موضوع: نقش مردم در حكومت اسلامي از منظر علامه مصباح يزدي(ره)
👤 ارائهکننده: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر قاسم شباننيا
🗓 برگزار شده در روز يكشنبه 23 خرداد 1400
🔅 امام علی(علیه السلام)
🔰 اَلصَّديقُ الصَّدُوقِ مَنْ نَصَحَكَ فى عَيْبِكَ، وَ حَفِظَكَ فى غَيْبِكَ وَ آثَرَكَ عَلى نَفْسِهِ؛
🔹دوست راستين كسى است كه نسبت به عيبهايت نصيحت و خيرخواهى كند و پشت سرت، آبرويت را حفظ كند و تو را بر خويش مقدّم بدارد و ايثار كند.
📚 ميزانالحكمه، ج ۵، ص ۳۱۱
🌸🌸🌸