فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان شهید رئیسی،که میگه خودم با جلیلی تماس گرفتم ولی حاضر نشد با تیم من کار کنه.
🇮🇷«رای به جلیلی رای به پزشکیان است»
اصلاح طلبان در مرحله دوم، با کمک سلبریتی ها با دکتر #جلیلی ترس ایجاد می کنند و شکست جبهه انقلاب در مرحله دوم قطعی است لذا حامیان ایشان هم به برای جلوگیری از شکست جبهه انقلاب به قالیباف رأی دهند.
در کنار وجود معیارهای نامزد اصلح در قالیباف ( مبانی انقلاب و کارآمدی ) یکی از دلایل مهم حمایت قاطع و علنی همه بزرگانی مثل آیت الله جاودان از قالیباف ، این منطق روشن است.
📝 محمدسعید احدیان
-----------------
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت
@ghalibaffan
🇮🇷محمدباقر قالیباف رأی خود را به صندوق حرم عبدالعظیم حسنی انداخت
-----------------
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت
@ghalibaffan
🔴شاخصههای نامزد اصلح در توییت جعفر یوسفی (روزنامهنگار)
-----------------
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت
@ghalibaffan
🇮🇷حضور پدر و مادر دکتر قالیباف پای صندوق رای
🔹پدر و مادر و برادر دکتر باقر قالیباف در مسجد سفلی طرقبه رای خود را به صندوق انداختند
-----------------
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت
@ghalibaffan
🇮🇷حضور پدر و مادر دکتر قالیباف پای صندوق رای
🔹پدر و مادر و برادر دکتر باقر قالیباف در مسجد سفلی طرقبه رای خود را به صندوق انداختند
-----------------
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت
@ghalibaffan
🇮🇷حضور پدر و مادر دکتر قالیباف پای صندوق رای
🔹پدر و مادر و برادر دکتر باقر قالیباف در مسجد سفلی طرقبه رای خود را به صندوق انداختند
-----------------
#قالیباف
#خدمت_و_پیشرفت
@ghalibaffan
ترجمه و شرح خطبه ۱۶ نهجالبلاغه: امتحان امّت اسلامی
متن نهج البلاغه
نهج البلاغه ( نسخه صبحی صالح )
و من كلام له (علیه السلام) لما بُويِعَ في المدينة و فيها يخبر الناس بعلمه بما تئول إليه أحوالهم و فيها يقسمهم إلى أقسام:
ذِمَّتِي بِمَا أَقُولُ رَهِينَةٌ وَ أَنَا بِهِ زَعِيمٌ، إِنَّ مَنْ صَرَّحَتْ لَهُ الْعِبَرُ عَمَّا بَيْنَ يَدَيْهِ مِنَ الْمَثُلَاتِ حَجَزَتْهُ التَّقْوَى عَنْ تَقَحُّمِ الشُّبُهَاتِ، أَلَا وَ إِنَّ بَلِيَّتَكُمْ قَدْ عَادَتْ كَهَيْئَتِهَا يَوْمَ بَعَثَ اللَّهُ نَبِيَّهُ (صلی الله علیه وآله)، وَ الَّذِي بَعَثَهُ بِالْحَقِّ لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُسَاطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتَّى يَعُودَ أَسْفَلُكُمْ أَعْلَاكُمْ وَ أَعْلَاكُمْ أَسْفَلَكُمْ وَ لَيَسْبِقَنَّ سَابِقُونَ كَانُوا قَصَّرُوا وَ لَيُقَصِّرَنَّ سَبَّاقُونَ كَانُوا سَبَقُوا، وَ اللَّهِ مَا كَتَمْتُ وَشْمَةً وَ لَا كَذَبْتُ كِذْبَةً وَ لَقَدْ نُبِّئْتُ بِهَذَا الْمَقَامِ وَ هَذَا الْيَوْمِ.
فرهنگ لغت
فرهنگ نهج البلاغه (رحیمی نیا)واژه های نهج البلاغه (عمران علی زاده)
الذِّمَّة: عهد.
رَهِينَةٌ: مرهون، در گرو.
الزَعِيم: ضامن، مقصود اين است كه من خود ضامن و متعهد صدق گفتارم هستم.
الْعِبَرُ: جمع «عبرة»، مواعظ، پندها، اندرزها.
الْمَثُلَات: كيفرها.
حَجَزَتْهُ: او را باز داشت.
تَقَحُّمُ الشَّبُهَات: فرو رفتن در شبهات.
عَادَتْ كَهَيْئَتِهَا: به حالت اول باز گشت.
لَتُبَلْبَلُنّ: مخلوط مى گرديد و «تَبلبلت الألسن» (زبانها مخلوط شد) از همين لغت است.
لَتُغَرْبَلُنَّ: تصفيه خواهيد شد، چنانكه هنگام غربال كردن، گندم از نخاله جدا ميشود.
لَتُسَاطُنَّ: بهم زده مى شويد و مخلوط مى گرديد، «ساط الشَى ءَ»: آن چيز را بهم زد و مخلوط كرد.
سَوْطَ الْقِدْرِ: مخلوط شدن (محتواى) ديگ، يعنى مانند محتواى ديگ كه در هنگام غليان زير و رو مى شود، تمام اين مثلها اشاره به اختلاف، جدائى و فساد نظام آن روزگار دارد.
الْوَشْمَة: كلمه، سخن.
خطبه اى از آن حضرت (ع) هنگامى كه در مدينه با او بيعت كردند:
آنچه مى گويم بر عهده من است و من خود ضامن آن هستم. آن كس كه حوادث عبرت آموز روزگار را به چشم ببيند و از آن پند پذيرد، پرهيزگاريش او را از آلوده شدن به كارهاى شبهه ناك باز مى دارد.
بدانيد كه بار ديگر همانند روزگارى كه خداوند، پيامبرتان را مبعوث داشت، در معرض آزمايش واقع شده ايد. سوگند به كسى كه محمد را به حق فرستاده است، در غربال آزمايش، به هم درآميخته و غربال مى شويد تا صالح از فاسد جدا گردد. يا همانند دانه هايى كه در ديگ مى ريزند، تا چون به جوش آيد، زير و زبر شوند. پس، پست ترين شما بالاترين شما شود و بالاترينتان، پست ترينتان. واپس ماندگانتان پيش افتند و پيشى گرفتگانتان واپس رانده شوند. به خدا سوگند، كه هيچ سخنى را پنهان نداشته ام و دروغ نگفته ام كه من از چنين مقامى و چنين روزى آگاه شده بودم.
🔴آخرین قاب از حضور آیت الله رئیسی در پای صندوق رای
🔹شهید رئیسی بعد از ظهر جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه پس از بازگشت از سفر استانی دو روزه به قم و در بدو ورود به استان تهران، با حضور در مسجد جامع حضرت صاحب الزمان(عج) در شهرک صالح آباد در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که به صورت الکترونیکی برگزار شد، شرکت کرد.
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
#جهت_اطلاع
استاد میرباقری فرمودند: «حقیر از هیچ کاندیدایی حمایت رسمی نکردهام.»
#ادمین
هدایت شده از رسانا 🇮🇷
🚨 جمعی از علماء و چهره های شاخص حوزوی، از جمله آیت الله جاودان از دکتر محمد باقر قالیباف اعلام حمایت کردند. آیت الله تحریری هم در تماس پیامکی و تلفنی که با ایشان داشتیم فرمودند رای شخص ایشان آقای قالیباف است.
این فهرست بروزرسانی می شود...
🎥 نماهنگ اصلح کیست 👉
📻 پادکست اصلح کیست 👉
#قالیباف
#انتخابات
طلاب حامی محمدباقر قالیباف | قم 🇮🇷
🆔 @ghalibaf_tollab
هدایت شده از حسنگر|حمیدرضامعشوقی
اگر کسی هنوز رای نداده
و مردد بین قالیباف و جلیلی هستش
پی وی در خدمتم...
@hamidmashooghi14
هدایت شده از علی قلهکی | طلسمات
#غیررسمی
🔹حدودِ ۱۰.۰۹۰.۰۰۰ نفر تا ساعت ۱۶
#علی_قلهکی
@ali_gholhaky
◾️ کانال شخصی علی قلهکی
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
علی قلهکی به اخبار پشت پرده اطلاع داره.
۷ نامزد ریاست جمهوری ۱۴۰۰ رو ابتدا او اعلام کرد..
📝برای کشورم، برای مردمم، برای قالیباف
🔻سال ۸۴ اولین باری بود که جدی و در مختصات تصمیم برای انتخاب، نام محمدباقر قالیباف را شنیدم. خلبانیاش را مسخره میکردند، حلقه ازدواجش را هم، کت سفیدش را هم. میگفتند لیبرال است، آنقدری که باید حزباللهی نیست. احساس خاصی نداشتم. نه او را میشناختم، نه برایم کاندیدای جدیای بود که دنبال شناختش بروم. دعوای هاشمی و احمدینژاد و معین جدیتر از آن بود که وقتی باقی بگذارد. اما چرا کسی از عملکردش نمیگفت؟
🔻آن سال قالیباف رأی نیاورد، حتی دور دوم هم نرفت، حرف و حدیثها را فراموش کردم. اما شهردار که شد، هر حرکتش را با همان پیشزمینه لیبرال بودن و تکنوکرات بودن سنجیدم. این بار حرف دیگری هم اضافه شد؛ میگفتند کارهایش در شهرداری بازارگرمی برای انتخابات ۸۸ است، میخواهد باز هم کاندیدا شود.
🔻شهردار تهران بود و دیگر نمیشد برایم جدی نباشد. شهر سال به سال تغییر میکرد، از سطلهای زباله تا اتوبوسها، از اتوبانهای جدید، تا تونلها تا پلهای طبقاتی و اتوبان دو طبقه، تا پل طبیعت و دریاچه خلیج فارس و برج میلاد و مترو و پارکهای بانوان و باغ موزه دفاع مقدس و ... تهران نوین ساخته شد، اما برای هر کدامش اصلاحطلبان یک مدل تخریبش میکردند و بخش تندروی حزباللهی و طرفدار احمدینژاد یک طور دیگر.
🔻من هنوز در این دوگانه جایی نیافته بودم، اما فضا برایم طبیعی نبود؛ چرا دوقطبی انتخابات ۸۴ تمام نمیشد؟ در ۸۸ هم که کاندیدا نشد، پس چرا دعوا فیصله نمییافت؟
قالیباف درگیر کار بود، میساخت و پیش میرفت. کمکم تصمیم گرفتم ببینم چه میکند که صدای همه درمیآید! دروغ چرا؛ من آنقدری ضداصلاحطلب هستم که اول ببینم آنها چه میکنند. آتش سوزی یک کارگاه خیاطی در خیابان جمهوری اسلامی و فضای غریب و غیرعادی تخریب شهردار از سوی اصلاحطلبان باعث شد اولین یادداشتم در حمایت از قالیباف را بنویسم، منی که هیچوقت قالیبافی نبودم!
🔻بررسی اقدامات اصلاحطلبان علیه قالیباف یک فایدهای داشت و آن اینکه کارهای خوب قالیباف را که آن بخش منتقد جریان حزباللهی سانسور میکرد، میدیدم. مثلاً اصلاحطلبان معترض بودند چرا قالیباف پروژههای عمرانی شهر را به سپاه میدهد (قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا) یا معترض بودند چرا به هیئتهای مذهبی کمک میکند؛ آن حزباللهیها اینها را نمیدیدند یا وظیفه حساب میکردند. همان خلبانیاش هم فخر بود، نباید تمسخر میشد. فرمانده نیروی هوایی سپاه بود، خلبانیاش بخشی از تخصصش بود. اما خوبیهایش را هم بد میگفتند!
🔻سال ۹۲ اصلاحطلبان و بخش رادیکال حزباللهی وجه اشتراکی داشتند و آن تخریب قالیباف بود. یک سو حامی روحانی و سوی دیگر حامی جلیلی و هر دو متوقف در تخریب قالیباف، اما به بهانههای جداگانه؛ و جالب آنکه گاه این بهانههای جداگانه اگر کنار هم میآمد یکدیگر را خنثی میکرد. مثلاً حامیان جلیلی، قالیباف را ساکت فتنه مینامیدند، اما روحانی به او تهمت حمله گازانبری به اغتشاشگران میزد!
🔻سال ۹۶ به نفع ابراهیم رئیسی کنار رفت، اما باز حامیان جلیلی تخریبش کردند که انصراف او به نفع روحانی شد؛ حالا امسال همانها میگویند چرا قالیباف انصراف نداد! کینه نمیگذارد کارهای خوب فرد را ببینیم.
🔻همین حجم تخریب غیرعادی از دو سوی متضاد سیاسی و فرهنگی، برای من نشانه بود که بیشتر پی شناخت قالیباف بروم. کار میکرد، میساخت، پیش میبرد و دنبال دعوا نبود. مدح و تحسین بزرگان هم از او زیاد بود.
مجلس هم که رفت، کارهای خوبش دیده نشد. خطای هر نماینده مجلسی را برای او فاکتور کردند و مصوبات خوب مجلس و افتخار لقب «مجلس انقلابی» را برای دیگران نوشتند. در انتخابات اخیر مجلس و انتخابات کنونی ریاست جمهوری هم حجم تخریب هیچ کاندیدایی قابل قیاس با حجم تخریبها علیه قالیباف نبود و نیست. آمارها هم تایید میکند که ۷۵ درصد مطالب علیه او در یک ماه گذشته تخریبی بوده است.
🔻قالیباف هم البته بی خطا نبود. او ۴۵ سال است در جمهوری اسلامی فرمانده و رییس و مدیر است. مگر دیکته بی غلط هم داریم؟ معصوم که نیست. اما برآیند اقدامات قالیباف سازندگی و پیشرفت کشور با تکیه بر مبانی انقلاب اسلامی و کار گرفتن افراد از همه جناحهای کشور است، و من جز این از رئیس جمهور چه میخواهم؟ یقین دارم اگر سال ۹۲ مردم به او رای داده بودند، آن حجم ناکارآمدی دهه ۹۰ را تجربه نمیکردیم. امید دارم اشتباه سال ۹۰ تکرار نشود.
🔻من هم میتوانم فقط خطاهای او را ببینم و آنها را بزرگنمایی کنم؛ اما اینها برای کشور آب و نان میشود؟! لذاست که برای کشورم و برای مردمم به کسی رای دادم که به قول حق خودش «همه عمر و جوانیاش را برای زندگی و دین این مردم جنگیده است.» و در واقع بر رای سال ۹۲ خودم مهر تکرار و تایید زدم.
۸ تیر ۴۰۳
به وقت انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم
https://t.me/asouparmedia/20
@asoupar
هدایت شده از علی قلهکی | طلسمات
#غیررسمی
🔹حدود ۱۸.۷۰۰.۰۰۰ نفر تا ساعت ۲۰
#علی_قلهکی
@ali_gholhaky
◾️ کانال شخصی علی قلهکی
http://eitaa.com/joinchat/3914792963Ca9cd435324
گرگان. میدان مازندران. مسجد آذربایجانیها
بدحجابی در مسجد و بی تفاوتی عضو مجلس خبرگان( سیدمحسن طاهری) که اتفاقا امام جماعت این مسجد هم خودش است...
و اتفاقا حامی جلیلی که موافق گشت ارشاد ناکارامده...
فقط سرش رو پایین انداخته..
انگار زورش در همین حده فقط...
اما حامیان کسانی است که کف خیابان، اونجور آبروی دین و روحانیت رو میبرند با گشت ارشاد بی ثمر و پرخسارت و مضحک ...
😶 شعارزدگی اینها یک طرف،
هتک حرمت مساجد بوسیله انتخابات ها هم عادی شده، انتخابات باید فقط در مدارس و ادارات باشه...
✅اصلح کیست؟
اصلح کسی است که
برآیندِ
سلامت و تجربه و تخصص و کارآمدی فردی اش،
تفکر سیاسی و کلان و راهبردی اش،
تیم و بدنه ی کلان مدیریتی اش،
کارنامه و سوابق اجرایی اش،
کاریزما و جذابیت و جریان سازی شخصیتی اش و مقبولیت اجتماعی اش بین توده های مردم و رای آوری اش،
بالا و صحیح و مثبت باشه.
فضای هر انتخابات هم متفاوته.
چون نسبت هر نامزد با نامزد دیگه هم مهمه و اثر داره در میزان رای هر نامزد.
باید واقع بین بود و همه ی ابعاد رو دید
و تک بعدی و جزیره ای ندید و صرفا روی شخصیت فرد تمرکز نکرد ...
✅ یک اشتباه رایج در انتخاب رییس جمهور
رویه غلط رایجی هست که جریانها، رسانه ها و مردم بر خود نامزد و شخصیت و بیاناتش، بیش از حد تمرکز میکنند..
در حالیکه ملاک، فقط شخصیت فرد نیست،
سوابقش، کارنامه اش، تیم مدیریتی کلانش، رای آوری اش و نسبتش با رقبا هم بشدت مهمه.
عملا هم دیدیم تمرکز بر شخص چقدر غلطه؛
۱. خاتمی خودش در ظاهر نسبتا موجه بود و برخی حریمها را رعایت میکرد اما دولتش و برخی اطرافیانش بسیار تندروی و ساختارشکنی و جریان سازی کردند( فتنه ۱۸ تیر، روزنامه های زنجیره ای، جنجال در دانشگاهها، ترورشخصیت شدید هاشمی و...)، تا حدی که خاتمی چندبار از فشارها گریه کرد و مدتی نیز قرص آرام بخش میخورد.
اما در ایام انتخابات بعنوان منادی آزادی و مخالف راه هاشمی( در اقتصاد و فرهنگ) و سید فاطمی و... تبلیغ شد.
۲. احمدی نژاد اونجور حمایت شد از سوی جریانات انقلابی و برخی علما بعلت سخنان عدالت محور و مومنانه اش، ولی دیدیم سقوط کرد اما وزرای بسیار سالم و جهادی داشت تا آخر.
۳. #رییسی_عزیز که شخصیت کاریزماتیک، معتدل، دوست داشتنی و جذاب بین توده های بزرگی از مردم داشت اما تیمش رو دیدیم منسجم و قوی نبود و در دولت کوتاهش چقدر تغییرات رخ داد .
لذا باید همه ی ابعاد رو دید و از تمرکز روی خود شخص و شخصیت و ویژگیهای فردی اش پرهیز کرد.
دولت یعنی حدود ۵۰۰ منصب بسیار مهم و موثرِ خرد و کلان در عرصه های مختلف.
صرفا یک فرد نیست که انتخاب میشه.
بلکه مجموعه ای از مدیران و رویکردها و سیاستگذاریهاست که با انتخاب رییس جمهور انتخاب میشود.
😶
📢 مهدی کروبی به پزشکیان رای داد
🗣 کروبی پس از شرکت در انتخابات گفت:
◀️ اصلاحات مساله ای فردی و شخصی نیست و به سرنوشت یک ملت مرتبط است.
◀️ از مردم می خواهم برای تغییر و احقاق حقوق شان در انتخابات شرکت کنند و در صورتی که منتخب مردم اقتدار داشته باشد با همین قانون اساسی ناقص می تواند تا حدود بسیار زیادی برای رفاه حال مردم گامهای بردارد.
اگر کسی هنوز رای نداده
و مردد بین قالیباف و جلیلی هستش
پی وی در خدمتم...
@hamidmashooghi14