سردار یه چیز میگم قول بده نخندی!
نوههای هیتلر به ما میگن تروریست
اروپایی که در مجموع دو جنگ جهانی حدود ۸۰میلیون آدم را کشت، به سپاه میگوید تروریست!
همانطور که جرج بوش از صلح حرف میزد!
۱۴۰۱/۱۰/۲۹
@Mh_Roohi
( آسانی حسابرسی اعمال بر خداوند)
💠 از امام علی عليه السلام پرسيدند: خداوند چگونه حساب همه خلق را با آن فزونى كه دارند مىرسد؟
✅ امام عليه السلام فرمود:
🔹همانگونه كه آنها را با آن فزونى كه دارند روزى مى دهد. (بار ديگر) پرسيدند: چگونه به حساب آنها رسيدگى مى كند در حالى كه او را نمى بينند؟ فرمود: همانگونه كه به همه آنها روزى مى دهد در حالى كه او را نمى بينند.
آدرس: حکمت ۳۰۰ نهج البلاغه
۱۴۰۱/۱۰/۲۹
@Mh_Roohi
[ بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات درباره مجازات علیرضا اکبری]
وزارت اطلاعات:
🔹با این ضربه حیثیت و اعتبار مدعی قدیمیترین سرویس جاسوسی نزد افکار عمومی و سازمانهای اطلاعاتی جهان و برای سایر جواسیس آن دستگاه اطلاعاتی؛ فرو ریخته و سبب بروز چالشهای اساسی در انگیزه افسران اطلاعاتی و جواسیس آنان شده است.
🔹آیا انگلیس چنان که ادعا میکند صاحب امنترین شبکه جواسیس است که هیچ وقت شناسایی و مجازات نخواهند شد؟ اطلاعات واصله از درون سرویس جاسوسی انگلیس نشان میدهد، این بحران؛ ماهیت وجودی و کارکردی دستگاه اطلاعاتی انگلیس را زیر سوال بردهاست. این پیروزی به قدری بیسابقه است که مایه حیرت آگاهان و صاحبنظران امور اطلاعاتی شده و در همین مدت کوتاه از رسانهای شدن موضوع، درخواستهای متعددی برای تشریح تجارب این پرونده از سوی برخی سرویسهای اطلاعاتی دریافت شده است.
🔹انگلیسیها زمانی که اکبری را طی دو مرحله به جاسوسی کشاندند، برای فرارش از ایران نقشه کشیدند، بیش از دو میلیون یورو به او دستمزد پرداخت کردند، خانههای اشرافی در وین و لندن و جنوب اسپانیا برایش تهیه کردند و خارج از روال عادی به وی کارت اقامت، سپس تابعیت و گذرنامه انگلیسی دادند؛ خوب میدانستند که او را به سوی چه سرنوشتی سوق میدهند.
🔹خیانت علیرضا اکبری به کشورش محصول بازی کثیف رژیم انگلیس، بهرهگیری از نقاط ضعفش، و کشاندن او به مسیر وطنفروشی بود و عملاً همان رژیم خبیث باید پاسخگوی انحراف، خیانت و مجازات جاسوس اکبری باشد، نه آنکه مزورانه لباس عزا بهتن کند و بانگ خونخواهی وی را سر دهد.
🔹روشن است که این ضربه سخت وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بر پیکره سرویس اطلاعات مخفی انگلیس (SIS) اولین اقدام ضداطلاعاتی ایران علیه انگلیس نیست و آخرین آن هم نخواهد بود. اما قطعاً نقطهی عطفی در شناسایی و برخورد جدی با جاسوسی از ایران اسلامی توسط عناصر خبیث انگلیسی است که با قوت و جدیت بیش از پیش ادامه خواهد یافت.
🔹از همین رو به افرادی که به هر نحو در دام سرویسهای جاسوسی افتادهاند توصیه میگردد با معرفی خود به وزارت اطلاعات از تخفیف در مجازات و رأفت اسلامی بهرهمند گردند؛ در غیر اینصورت از تعقیب و مجازات در امان نخواهند بود.
۱۴۰۱/۱۰/۳۰
@Mh_Roohi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
صبح شما بخیر
زندگانی تان چون پر طاووس زیبا و چشم نواز
حال دل تون خوب و خوش
همیشه در یاد و پناه خدا
روز خوشی داشته باشید
۱۴۰۱/۱۱/۲
(کلامی نابخردانه و پندی خردمندانه)
کلامی نابخردانه وپندی از حضور استاد
مردی در مجلسی گفت: زن مثل کفش است!
هر وقت کهنه شد می شود
آن را عوض کرد و یک نو به پا کرد!
حضرت استاد که در آن میان نشسته بود.
فرمود: حرف این مرد کاملا درست است!
برای مردی ک خود را در حد پا بداند
زن همچون کفش است.
اما مردی که خود را چون پادشاه ببیند
زن همچون تاج است!
اللهم اصلح کل فاسد
من امور المسلمین
۱۴۰۱/۱۱/۲
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[چرا خداوند در قرآن برخی را حیوان میخواند؟!]
پاسخ زیبا و فوقالعاده آیتالله جوادی آملی در این خصوص را بشنوید.
۱۴۰۱/۱۱/۲
@Mh_Roohi
فضائل ماه پُر فیض رجب
اول: 《صدقه در ماه رجب》
از حضرت امیر مؤمنان علی (ع) نقل است که: هر کس در #ماه_رجب صدقه بدهد، خداوند روز قیامت در بهشت او را به ثوابی گرامی میدارد که هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده و به خاطر هیچکس خطور نکرده است.
دوم:《فضیلت و آثار روزه در ماه رجب》
۱- شفاعت در قیامت
از امام رضا (ع) روایتشده است:
هر که به اشتیاق ثواب، روز اول ماه رجب را روزه بدارد، خدای عزوجل، بهشت را بر او واجب گرداند؛ هر که روز وسط رجب را روزه بدارد، میتواند دو قبیله (پُرجمعیت) مانند ربیعه و مضر را شفاعت کند؛ و هر که روز آخرش را روزه بدارد، خدای عزوجل او را از پادشاهان بهشت گرداند و شفاعتش را درباره پدر، مادر، بستگان، آشنایان و همسایگان بپذیرد، گرچه در میان آنها افراد جهنمی باشند.
۲- دفع عذاب قبر
در روایتی از پیامبر گرامی اسلام از زبان شخصی به نام ثَوبان اینچنین آمده است که: با رسول خدا (ص) در قبرستان بودیم. حضرت ایستاد و را افتاد و دوباره ایستاد. عرض کردم: یا رسولالله، چرا اینگونه رفتار میکنید؟ پس آن حضرت گریه شدیدی کرد، ما هم گریه کردیم. آنگاه فرمود: ای ثوبان، صدای ناله اهل عذاب را شنیدم. بر آنها رحم کردم، دعا کردم و خداوند عذاب آنها را تخفیف داد. سپس فرمود: ای ثوبان! اگر کسانی از اهل این قبرستان که در عذاباند، یک روز از ماه رجب را روزه گرفته بودند و یکشب را تا صبح قیام میکردند و به عبادت میپرداختند، در قبرها عذاب نمیشدند.
۳- دفع سکرات موت و عذاب قبر و هول قیامت
شخصی به نام سالم که از صحابه حضرت امام صادق (ع) بود، میگوید: چند روزی از ماه رجب باقیمانده بود که خدمت آن حضرت مشرف شدم. فرمود: ای سالم، آیا چیزی از این ماه را روزه گرفتهای؟ عرض کردم: خیر. فرمود: آنقدر ثواب از تو فوتشده که مقدار آن را تنها خدا میداند! سپس فرمود: همانا رجب، ماهی است که خداوند او را فضیلت داده و بسیار احترام کرده و کرامت آن را برای روزهداران واجب ساخته است. سالم گوید: عرض کردم: یا بن رسولالله، اگرچند روزی باقیمانده از این ماه راه روزه بدارم، به مقداری از ثوابهای آن میرسم؟ فرمود: ای سالم! هر که یک روز از آخر این ماه را روزه بدارد، خدا ایمن میگرداند او را از سختی سکرات مرگ و هول قیامت و عذاب قبر.
💐ولادت امام باقر(ع) و حلول ماه رجب مبارکباد.💐
۱۴۰۱/۱۱/۲
@Mh_Roohi
(ده ویژگی حضرت امام محمد باقر-ع-)
۱-《پیشگویی تولد قبل از ولادت》
نخستین ویژگی #امام_باقر علیه السلام؛ پیشگویی ولادت امام پنجم، توسط رسول الله(ص) پنجاه سال قبل از ولادت آن حضرت. در روایت آمده است: پیامبر به جابربن عبدالله انصاری فرموند: بدرستي كه تو بزودی مردی از اهل بيت مرا درك مي كني كه او هم نام من، هم شکل من و شكافنده علم است(باقر). هر وقت او را ملاقات كردي سلام مرا به او برسان.
۲-《ملقّب شدن به باقر، پنجاه سال قبل از تولد》
جابر بن عـبـداللّه انـصـارى می گوید شـنـيـدم از رسـول خـدا (ص) كه فرمود: اى جابر! تو زنده مى مانى تا ملاقات مى نمايى پسرم محمّد بن على بن الحسين بن على بن ابـى طـالب عـليـهـم السـلام را كـه معروف است در تورات به باقر، پس هرگاه ملاقات كردى او را از جانب من به او سلام برسان.
۳- 《تنها امامی که هم علویست و هم هاشمی》
چراکه امام محمدِ باقر(ع) پدرش امام سجاد فرزند امام حسین علیهما السلام و مادرش فاطمه دختر امام حسن علیه السلام است بنابراین او اولین امام شیعه، از نسل هر دو نوه پیامبر(ص) امام حسن و حسین علیهماالسلام است.
۴- 《شاهد واقعه کربلا درچهار سالگی》
امام باقر علیه السلام شاهد واقعه عاشورا از(کربلا تاشام) ونجات دهنده اُسرای واقعه از(مرگ حتمی) است،چراکه امام باقر (ع) خود در مورد حضورش در کربلا، فرمود:
«جدّم امام حسین (ع) کشته شدند، در حالی که من چهار ساله بودم و کشته شدن او را به یاد می آورم. ایشان فرمودند: یزید با اطرافیانش در مورد اسراء مشورت کرد، اطرافیان یزید، به او پیشنهاد دادند همه را به قتل برسان. اینجا امام باقر(ع) در سن کودکی، شروع به سخن میکند: بعد از حمد و ثناء الهی به یزید خطاب میکند: پیشنهاد اطرافیانت بر خلاف پیشنهاد اطرافیان فرعون در امر موسی(ع) و هارون(ع) است، زیرا آنان در مشورت به فرعون، گفتند: به موسی و هارون مهلت بده، ولی اطرافیان تو، کشتن ما خاندان اهل بیت پیامبر را پیشنهاد می کنند، این امر، علتی دارد. یزید گفت: علتش چیست؟ امام باقر(ع) فرمود: اطرافیان فرعون حلالزاده بودند و اطرافیان تو حرام زاده اند و همانا، پیامبران و فرزندانشان را جز حرامزادگان نمیکشند! یزید در مقابل استدلال امام باقر(ع) چهار ساله، جوابی نداشت و در فکر فرو رفت و بعد دستور داد با بردن آنان از مجلس، رسوایی اش، بیش از این نشود. (اثبات الوصیه مسعودی، ص۱۸۱)
۵- 《طی ۵۷ سال، معاصر با ۱۰ خلیفه اموی ومروانی بودند》.
امام باقر علیه السلام در طول ۵۷ سال در دوره قبل و بعد از امامت با ده خلیفه اموی ومروانی معاصر بوده است که چنین امری درحیات سیاسی هیچ امامی نبوده است.
۶-《تاسیس قواعد اصولي و ریل گذاری برای اجتهاد》.
ششمین خصوصیت ویژه امام باقر علیه السلام تاسیس قواعد اصولي چون قاعده استصحاب، قاعده یقین، قاعده تجاوز وفراغ، قاعده لاضرر، قاعده لاتُعاد، قاعده علاج تعارض بین اخبارو.. که می تواند درون مایه اجتهاد درتمام ابواب فقه باشد.
۷- 《گسترش احادیث اهل بیت علیهم السلام توسط امام باقر و امام صادق علیهما السلام》.
آنقدر دو امام پنجم و ششم در تفسیر آيات و ترویج سنت پیامبر(ص) موفق بودند که بیش از دو سوم روایات صادر شده از جانب معصوم(ع) توسط این دو امام بزرگوار است.
۸- 《گسترش علم کلام ومناظرات توسط امام باقر علیه السلام》.
از جمله مناظره امام علیه السلام با اشخاص ذیل است: ۱-مناظره امام با اسقف مسیحیان. ۲-مناظره با حسن بصر. ۳-مناظره با هشام بن عبدالملک. ۴-مناظره با محمد بن منکدر. ۵-مناظره با نافع بن ازرق. ۶-مناظره با عبدالله بن معمر لیثی. ۷-مناظره با قتادة بن دعامة.
۹- 《تشکیل کلاس درس وتربیت نخبگان علمی》.
امام باقر علیه السلام در آموزشگاه دینی خود چهارصد نفر نخبه چون؛ اَبانِ بن تَغلِب، زُرارة بن اَعیُن، جابر بن یزید بن حارث جُعفی، محمد بن مسلم ثقفی کوفی، عبدالملک بن اَعیُن، سلیمان بن خالد، برید بن معاویه عِجلی، کُمیت اسدی، ابوخالد کابِلی، فضیل بن یَسار، ابوالصباح کَنانی، جذب وبه عنوان فقیه، کلامی و مفسر تربیت کردند.
۱۰-《شناسنامه دار کردن واقعه کربلا》.
امام باقر علیه السلام درکنار جهاد علمی، نهضت سیاسی به شناسنامه دار کردن واقعه عاشورا پرداختند، تا واقعه عاشورا برای همیشه زنده بماند وشیعه پیوند سیاسی عمیق و معنا داری با حماسه حسینی برای همیشه در تاریخ داشته با شد.
[🌷خجسته میلاد باقر علم الاولی و الآخرین حضرت امام محمدباقر مبارک باد.🌷]
۱۴۰۱/۱۱/۳
https://eitaa.com/joinchat/111345667Cec370a7c3d
امام علی بن محمد الهادی علیه السلام در نیمه ذی الحجه سال ۲۱۲قمری نزدیک شهر مدینه در روستای صریا، چشم به جهان گشود و در ماه رجب سال ۲۵۴ قمری در سُرِّ مَن رَأی (سامِرّا) توسط مُعتَزّ عباسی به شهادت رسید. ایشان پس از پدر بزرگوارش ۳۳ سال امامت شیعیان را بر عهده داشتند.
نام مادر آن حضرت سَمانه مغربیه بود.
از اقدامات مهم فرهنگی و سیاسی امام هادی علیه السلام، تبیین جایگاه امامت بود؛ چون فضائل و جایگاه ائمّه علیهم السلام رو به فراموشی می رفت. امام با بیان زیارات اهل بیت علیهم السلام را معرفی کردند. مجموعه زیارات و ادعیه به عنوان یک دائرة المعارف شیعه به حساب می آید و در بردارنده دلایل بسیار استوار در حقانیت ائمه اطهار و اهل بیت علیهم السلام است. معروف ترین زیارات عبارتند از:
الف) زیارت جامعه کبیره؛ این زیارت از مشهورترین ، برترین و شناخته شده ترین زیارات ائمه علیهم السلام است. شیخ طوسی (ره) در التهذیب و شیخ صدوق (ره) در من لایحضره الفقیه و علامه مجلسی (ره) در مورد صحت سند آن می گویند: «این زیارت دارای بهترین سند، عمیق ترین مفهوم، فصیح ترین الفاظ، بلیغ ترین معناو عالی ترین شأن است. امام هادی علیه السلام در این زیارت شاخصه ها و پایه های اصلی شیعه را بیان فرمودند.
ب) زیارت غدیریه، این زیارت به زیارت امیرالمؤمنین در روز عید غدیر خم معروف است. در سالی که معتصم امام علیه السلام را از مدینه به سامرا فراخواند، ایشان به زیارت امام علی علیه السلام در نجف اشرف رفته و این زیارت را قرائت کردند که در ضمن آن یکصد و پنجاه منقبت از مناقب امام علی علیه السلام بیان فرموده و از برخی مشکلات سیاسی و اجتماعی که ایشان را آزرده کرده بود، سخن گفتند.
این زیارت از زیباترین، اصیل ترین، بدیع ترین و پربارترین زیارت هاست. در زمانی این زیارت توسط امام هادی علیه السلام قرائت شد که امامت به فراموشی سپرده شده بود. امام هادی علیه السلام در ضمن زیارت با ترسیم مظلومیت امام علی علیه السلام و هشدار به مردم، آنان را از خواب غفلت بیدار می کند.
۱۴۰۱/۱۱/۴
https://eitaa.com/joinchat/111345667Cec370a7c3d
mp3.mp3
22.93M
سلام علیکم فایل صوتی فوق تحلیل خیلی جالب است تا آخر گوش دهید. مورد پسند بود برای دیگران ارسال کنید.
صحبتهای آقای طائب رئیس قبلی اطلاعات سپاه و مشاور فرمانده سپاه
در مورد اغتشاشات اخیر و برنامه دشمنان ایران
۱۴۰۱/۱۱/۶
https://eitaa.com/joinchat/111345667Cec370a7c3d
✍️ پیام رهبر معظم انقلاب به بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز
🔻متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
◻️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین سیما بقیةالله فیالعالمین ارواحنا فداه
برپائی این همایش فرخنده پس از تأخیر دوساله، مایهی خرسندی و انشاءالله موجب برکت است. هر تلاش فکری و عملی برای نشاندادن ارزش نماز و بزرگداشت این فریضهی مبارک، کاری در جهت نورانی کردن دل انسانها و گرم کردن محفل زندگی آنها است.
یاد خدا که نماز مظهر کامل آن است، دل و جان را آزاد و جامعه را آباد میسازد. پیوندهای حیاتی در یک جامعهی خوشبخت و خوشفرجام، همچون دوستی و گذشت و مهربانی و همدلی و همدردی و یاریرسانی و خیرخواهی و امثال آن به برکت رواج و اقامهی نماز، استحکام مییابد. صفهای نماز جماعت، صفوف به هم پیوستهی فعالیتهای اجتماعی را پدید میآورد. کانون گرم و پرشور مساجد، کانونهای همکاری در عرصهی اجتماعی را رونق میبخشد. نماز، آنگاه که با احساس حضور خداوند، گزارده شود به همهی عرصههای زندگی نورافشانی میکند و دنیا و آخرت فرد و جامعه را آباد میسازد.
نمازگزار -هر که و هر جا- به اندازهی ظرفیت خود از نماز بهره میبرد، ولی در این میان، جوانان و نوجوانان از همه جلوترند؛ بهرهی آنان از نمازی که با توجه و خشوع خوانده شود بسی بیشتر است. دل جوان و نوجوان آمادگی افزونتری دارد برای رسیدن به «فلاح» که اذان نماز، شتاب گرفتن به آن را سفارش میکند.
پدران و مادران، معلمان و استادان، اندرزگویان و راهنمایان، این حقیقت را در رابطه میان نماز و جوان، به یاد داشته باشند و وظیفهئی را که بر دوش آنهاست بشناسند.
مدارس، دانشگاهها، بطور ویژه دانشگاه فرهنگیان، صداوسیما و دیگر دستگاههای فرهنگساز، در شمار مخاطبان اصلی «اقیموا الصلاة» جای میگیرند.
توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۵ بهمنماه ۱۴۰۱
https://eitaa.com/joinchat/111345667Cec370a7c3d