مراسم قرائت زیارت اربعین با حضور رهبر انقلاب برگزار میشود
http://alborz.ccoip.ir/
موکب مجازی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز
.
.
http://alborz.ccoip.ir/
هدایت شده از ز.اردبیلی
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهدا
#مدافعان_حرم
⚫️ #از_شام_بلا_شهید_آوردند
#منتشر_شد
🔴 مستند #غریبه_در_میقان
⭕️این فیلم رو تا شهید نشدم پخش نکنید‼️
🎥 داستان زندگی طلبه شهید مدافع حرم #مجید_سلیمانیان، از شهدای #خان_طومان که پس از 5 سال به میهن بازگشت.
⏰ زمان: 44 دقیقه
🎬 کارگردان: #امیرپژمان_حبیبیان
📺 دانلود و تماشا در عماریار
✅ در #عماریار، با خانواده فیلم ببینید
⭕️ https://eitaa.com/joinchat/1460338702C7e130ac336
(سَلام بَر اُسوه کمالات)
سالروز رحلت جانگداز نبی گرامی اسلام حضرت #محمد_بن_عبدالله(ص)و شهادت سبط اکبر حضرت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت غریبانه حضرت امام رضا(ع) تسلیت باد.
از مناسبت استفاده کرده و متن کوتاهی را هر چند ناقص در این خصوص تقدیم می نمایم. امیدوارم مورد توجه قرار گیرد.
برخی بر این باورند که" مدیریت پیامبر(ص) در مدینه از نوع حکومت نبوده و شکل نظام اداری و سیاسی نداشته است" حال آنکه حکایت تاریخ چیز دیگر است، که ترسیمی از آنرا به تحریر در می آورم.
در صورتی که با اِشراف دقیق به تاریخ، نتیجه دیگر دستگیر انسان می گردد.
رسول اکرم(ص) در دوره ۱۱ ساله رسالت خود در مدینه تدابیری اتخاذ کردند که همه حکایت از تشکیل یک دولت اسلامی دارد.
در این مختصر به برخی از ویژگی های ممتاز حکومت پیامبر(ص) اشاره می کنم:
۱- در زمان پیامبر(ص) ملاک برای انتخاب کارگزارن حکومت شایستگی و توانایی و خدایی بودن افراد بودند و عرب وعجم امتیاز نبود زیرا برای خدمت در حکومت از عرب و عجم استفاده می کردند و می فرمودند"لَیسَ لِعَرَبِیّ علی عَرَبِیّ فَضل".
۲- در نظر آن حضرت تعصُّب به زادگاه و امثال اینها وجود نداشت با اینکه متولد مکه بودند ولی مرکز حکومت را مدینه قرار دادند.
۳- پیامبر(ص) از قریش بود اما اینگونه نبود که انتخاب قریش برای خدمت اولویت باشد و می فرمود: " لاحَسَبَ لقریشیّ ولا عربیّ اِلّا بالتّقوی" امتیاز افراد در تقوایشان است، نه در فامیل پیامبر(ص)بودن.
۴- معیار ارزشها نزد پیامبر(ص) مهاجر،انصار، مجاهد بودن بود نه دوستی و آشنایی و روابط.
۵- در حکومت آن حضرت در حد امکان از نیروهای بومی استفاده می شد مثلاً معاذبن جبل یمنی را برای قضاوت در یمن و جوان ثقفی را نماینده خود در ثقیف برگزیدندو...
۶- به دنبال جذب و حفظ افراد بودند.
۷- تدین افراد مهمترین ملاک گزینش بود.
این است بارقه ای از حکومت دینی پیامبر اکرم(ص).
《صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا رَسُو لَ الله و عَلَی اَهلِ بَیتِکَ الطّاهِرِینَ- علیهم السلام-》
۱۳۹۹/۷/۲۵
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشهيد صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ.
(نماد استقلال، آزادی، میدان جمهوری اسلامی کرج در معرض تخریب)
میدان جمهوری اسلامی کرج سالهاست به عنوان میعادگاه دلدادگان انقلاب اسلامی شناخته شده و مردم از این میدان خاطره های خوش تاريخی، آزادگی، مردانگی، همبستگی و بیعت عمومی با انقلاب اسلامی را دارند.
مردم هر سال روز ۲۲ بهمن از هر نقطه شهر به بلوار و میدان جمهوری اسلامی می آیند و در جشن بزرگ پیروزی انقلاب شرکت می کنند. و نیز در مواقعی که مردم احساس می کنند نظام اسلامی نیاز به حمایت دارد، با حضور هدفمند در بلوار و میدان جمهوری اسلامی کرج، آتش فتنه را خاموش و چشم نفاق را کور می کنند، خاطره حضور شگفت انگیز و معنا دار مردم در روز سیزدهم دیماه سال ۹۶ فراموش نشدنی و در تاریخ مفاخر کرج ثبت است، که مردم خود جوش به میدان آمدند و بساط عمال بیگانگان را برای همیشه برچیدند.
از این رو میدان جمهوری اسلامی برای کرجی ها نماد استقلال، آزادی و بصیرت و مقاومت و ایستادگی است که باید حفظ شود و خاطراتش به آیندگان انتقال یابد.
در همه دنیا مرسوم است اینگونه نمادها و مکان ها را از روی اعتقاد و باور عمومی، قرن ها حفظ می کنند، زیرا سند گویا و زنده تاریخ است.
این نماد را در کرج با شتاب بی سابقه و عزم بی نظیر به سمت تخریب پیش بردند بدون اینکه به حفظ خاطرات تاریخی این میدان توجهی شود. با نادیده گرفتن خواسته های مردم و از بین بردن مفاخر تاریخی شهر، در این مکان اجرای پروژه ای آغاز شده که مصوبه زیر گذر شرقی، غربی( امتداد بلوار ماهان) را به زیرگذر شمالی، جنوبی تغییر داده اند. زیر گذری که با فاصله کمتر از ۱۰۰ متر از اتمام شیب پل شهدای روحانی، با شیب تندتر از شیب پل شروع می شود، حال خود قضاوت کنید که چه مشکلات فنی و ترددی را پیش رو دارد!
با اجرای این طرح آنگونه که پیش می رود، میدان جمهوری دیگر برای تجمع مردم در مناسبت های خاص مناسب نیست، زیرا ورودی و خروجی زیر گذر خلأهايى ايجاد مى كند که نمايش حضور مردم مختل مى گردد.
بسی جای شگفتی است که شهرداری کرج در لایحه ی ارائه شده به شورای شهر کرج می نویسد: " این پروژه(تقاطع غیر هم سطح میدان جمهوری) در جهت حفظ ارزش زمین های شهرداری واقع درمیدان جمهوری است."
۱۳۹۹/۷/۳۰
(ماجرای ضامن آهو نامیدن امام رضا(ع) به نقل از شیخ صدوق)
شیخ صدوق علیه الرحمه در کتاب عیون اخبار الرضا به حکایت شیرین ضامن آهو نامیده شدن امام علی بن موسی الرضا علیه السلام اشاره کرده است.
ابومنصور محمد بن عبدالرزاق طوسی می گوید: روزی برای شکار به بیرون رفتم و یوزی را به دنبال آهویی روانه کردم، یوز همچنان دنبال آهو می دوید تا به ناچار آهو را به پای دیواری کشانید، و آهو آنجا ایستاد. یوز هم روبرویش ایستاد ولی به او نزدیک نمی شد، هر چه کوشش کردیم که یوز به آهو نزدیک شود یوز از جایش نمی جَست و از خود تکان نمی خورد، ولی هر گاه که آهو از جای خود (همان کنار دیوار) دور می شد یوز هم او را دنبال می کرد اما همین که به دیوار پناه می برد یوز باز می گشت تا آنکه آهو به سوراخ مانندی در دیوار آن مزار داخل شد، من وارد مزار حضرت رضا(علیه السلام) شدم و از ابو نصر مُقری(ظاهراً قاری قبر مطهر امام رضا(ع) بوده است) پرسیدم که آهویی که همین حالا وارد مزار شد کو؟ گفت ندیدمش، همان لحظه به جایی که آهو داخلش شده بود وارد شدم و رد پای او را دیدم ولی خود آهو را نه!.
پس از آن پس با خودم عهد کردم که زائران حضرتش را نیازارم و با خوشی با آنها رفتار کنم. از آن پس هرگاه مشکلی برایم پیش می آمد به این«مشهد» روی می آوردم و حاجت خویش را می خواستم خداوند حاجت مرا برآورده می فرمود... و هیچ گاه از خداوند تعالی در آنجا حاجتی نخواستم مگر آنکه آن را مستجاب میکرد و این چیزی است که از برکات این مشهد-که سلام خدا بر ساکنش باد- بر من آشکار شد.
آدرس: عیون اخبار الرضا؛ شیخ صَدوق.
۱۳۹۹/۸/۴
( چرا امام هشتم (علیه السلام)، «رضا»ست؟)
هیچ موجودی از هیچ موجود دیگری راضی نمیشود، مگر به وساطت مقام امام هشتم؛ هیچ انسانی به هیچ توفیقی دست نمی یابد و خوشحال نمی شود، مگر به وساطت مقام رضوان رضا (سلام الله علیه)؛
و هیچ نفس مطمئنه ای به مقام راضی و مَرضی بار نمییابد، مگر به وساطت مقام امام رضا! او نه چون به مقام رضا رسیده است، به این لقب ملقّب شده است! بلکه چون دیگران را به این مقام میرساند، ملقّب به رضا شد.
ممکن است در بین آحاد امّت کسانی باشند که به مقام رضوان راه پیدا کنند؛ چون پایان بخش سورة مبارکة فجر که فرمود:
یا أیَّتُهَا النَّفسُ المُطمَئِنَهُ ارْجِعِی إلی رَبِّکِ راضِیَهً مَرضِیَّه، مخصوص ائمه (ع) نیست، شامل سائر انسانهای ملکوتیمنش هم میشود.
ممکن است در بین امّت کسانی باشند که دارای نفس مطمئنه و نائل به مقام راضِیَهً مَرضِیَّهً بشوند، امّا رضا نخواهند بود! آنها جزء امّتاند، ولی امام رضا (ع) واسطه است که چنین افرادی در بین امّت به مقام راضِیَهً مَرضِیَّهً راه پیدا می کنند.
۱۳۹۹/۸/۴
هدایت شده از زندگی مومنانه
✨﷽✨
🏴عسگـــری یا عسکـــری؟
⬅️ عسگری به معنای عقیم و بیدانه است؛
🍇همانطور که انگور عسگری به جهت بی دانه بودنش به این نام مشهور شده🍇
لذا دشمنان از این شهرت برای اثبات عقیم بودن امام و عدم وجود امام زمان استفاده میکرده و میکنند. عسکر محلهای بوده در شهر سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت. خلفای عباسی برای زیر نظر داشتن فعالیتهای فرهنگی، علمی و سیاسی امام هادی(علیه السلام)، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون امام حسن عسکری(علیه السلام) و پدر بزرگوارش امام هادی(علیه السلام) در محله عسکر قرارگاه سپاه در شهر سامرا زندگی میکردند و به عسکری لقب یافتند و این لقب مشترک بین آن حضرت و پدرشان امام هادی(علیه السلام) است و آنها را عسکریین گفتهاند.
اگر بنا بود این لفظ به (گاف) نوشته یا تلفظ شود، باید امام هادی نیز عقیم میبود و از نعمت فرزند محروم تلقی میشد. از سوی دیگر عسکر لفظی عربی است و اصولا در زبان عربی حرف گاف وجود ندارد. پس آنچه صحیح است، عسکری (با کاف) است، نه عسگری (با گاف).
📢 در به وجود آمدن شایعه عقیم بودن حضرت، عوامل مختلفی چون خلفای عباسی، جعفر کذاب و فردی به نام زبیری تاثیری بهسزا داشتند.
🚨 شایسته است با نشر این مطلب کمر همت بسته و در ترویج کلمه صحیح عسکری به جای عسگری کوشش کنیم.
↶【به ما بپیوندید 】↷
___________________
http://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e