✅بیمارى نفاق، مرد و زن نمی شناسد. «المنافقون و المنافقات»
✅کسانى که در دنیا حاضر نشدند از ظلمات جهل و شرک و تفرقه خارج شوند، در قیامت در ظلماتند و براى کسب نور به دیگران التماس مىکنند. «انظرونا نقتبس من نورکم»
✅تحقیر و ذلت منافقان در قیامت، هم با لفظ است، «قیل ارجعوا ورائکم»، هم با عمل. «فضرب بینهم بسورٍ»
✅منافق در دنیا، در ظاهر با مؤمنان است و در باطن با کافران. در قیامت نیز، تا پاى بهشت با مؤمنان مىآید، امّا همراه کافران به دوزخ وارد مىشود.
✳️ به ما بپیوندید:
@moalemtaraze
◾️با کسی که برای بیرون رفتن از کلاس اجازه می خواهد چه واکنشی نشان می دهید؟
♦️شاید ظاهر خاطره زیر کمی به دور از نزاکت باشد؛ اما خواندن آن برای درک بهتر مطلوب ما خالی از لطف نیست.
🔹استادی می گفت:
روزی در حال سخنرانی بودم؛ دیدم بین سخنرانی، عده ای رفت و آمد می کنند! گفتم کسی بیرون نرود! مدتی گذشت؛ پسربچه ای اشاره به من کرد که اجازه بده بروم؛ اشاره کردم که بنشین!
دوباره خواست بلند شود که باز با دستم اشاره کردم، بنشیند!
پس از چند دقیقه از جایش بلند شد و اشاره کرد که ببین چه کردم؟! (متاسفانه تاب نیاورده و خودش را خیس کرده بود!)
🔹شما با دانش آموزانی که وسط کلاس از شما اجازه خروج می خواهند چه می کنید؟
🔸من، زمان تحصیل خودم به خاطر دارم که یکی از ویژگی های اقتدار معلم این بود که به هیچ کس اجازه خروج از کلاس ندهد و با همین سخت گیری ها شهره می شد!
🔸اما آیا می دانید این سخت گیری ناپسند، چه تاثیر بد و ماندگاری بر روی فراگیر شما دارد؟
🔸برخی با یک رفت و برگشت حالشان خوب می شود.
🔸برخی واقعا کاری ضروری دارند.
🔸برخی بیماری دارند که درصورت راکد نشستن مستمر، بی هوش می شوند یا غش می کنند یا مشکلی حاد برایشان رخ می دهد.
🔹معلم حرفه ای، نیاز واقعی "بیرون روی" فراگیران را به خوبی درک می کند و با آن عاقلانه و منطقی برخورد می کند.
🔹نه آن چنان میدان دهید که کلاس شما با کلاسی مستمعین آزاد تبدیل شود و نه آن چنان سخت بگیرید که حال فراگیرانتان را خراب کنید و دچار مشکل شوند!
@moalemtaraze
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ خواب #امام_حسین در روز #تاسوعا
⛔شعار فریبکارانه عمرسعد در واقعه #کربلا
🎤دکتر #خنیفر، رئیس #دانشگاه_فرهنگیان این واقعه را روایت می کند.
❇با #معلم_تراز_اول همراه باشید:
🆔https://eitaa.com/moalemtaraze
🆔https://ble.ir/moalemtaraze
✅#رهبر_انقلاب: تربیت معلم بسیار مهم است.
🔹️باید صلاحیت های دینی، اخلاقی، سیاسی در جذب معلمان خردمندانه انجام شود.
@moalemtaraze
✅✅افراد تاب آور چه ویژگیهایی دارند؟
1️⃣احساس ارزشمندی
پذیرفتن خود به عنوان فردی ارزشمند و احترام قائل شدن برای خود و توانایی هایشان.
2️⃣مهارت حل مسئله
این افراد در مقابل شرایط مختلف انعطاف پذیر میباشند و توانایی بالایی در پیدا کردن راه حلهای مختلف درباره یک موقعیت یا مسئله خاص دارند. همچنین توانایی ویژهای در تجزیه و تحلیل واقع بینانه مشکلات شخصی و پیدا کردن راه حلهای کارساز برای حل و فصل مشکلاتی که به آسانی و سریع حل نمیشوند، دارند.
3️⃣کفایت اجتماعی
آنها میتوانند در شرایط سخت هم شوخ طبعی خودشان را حفظ کنند، میتوانند با دیگران صمیمی شوند و درمواقع بحرانی از حمایت اجتماعی دیگران بهره ببرند؛ ضمن اینکه این گونه آدمها میتوانند سنگ صبور خوبی باشند، وقتی برایشان حرف میزنید خوب گوش میدهند و خودشان را جای شما میگذارند.
3️⃣خوش بینی
اعتقاد راسخ به اینکه آینده میتواند بهتر باشد، احساس امید و هدفمندی و باور به اینکه میتوانند زندگی و آینده خود را کنترل کنند و موانع احتمالی نمیتواند آنها را متوقف سازد.
4️⃣همدلی
تاب آورها دارای توانایی برقراری رابطه توام با احترام متقابل با دیگران هستند که موجب به هم پیوستگی اجتماعی یعنی احساس تعلق به افراد، گروهها و نهادهای اجتماعی میشود.
5️⃣اعتماد به نفس
اعتماد به نفس از بزرگترین مهارتهایی است که هرکسی باید به دستش بیاورد.
@moalemtaraze
🗝🗝کلید موثر برای موفقیت
اگر بتوانیم دو ویژگی را در دانش آموزانمان نهادیه کنیم، به احتمال زیاد آنها آینده ای خوب در پیش خواهند داشت:
🔑1️⃣وظیفه شناس بودن
وظیفه شناسی یکی از ویژگیهای شخصیتی است که دقت, سخت کوشی و تلاش برای انجام فعالیتها به صورت صحیح و کامل را به همراه خود دارد.
دانش آموز وظیفه شناس, در زندگی شخصی و درسی خود بسیار سازمان یافته و مسئولیت پذیر است. برای رسیدن به این هدف باید، روش و تکنیک برنامه ریزی و ایجاد انگیزه را در آنان پرورش دهیم.
🔑2️⃣معاشرت نیک و همگانی
با بیان داستان های گوناگون به دانش آموزان بیاموزانیم که باید به همه همسالان به نیکی رفت و آمد داشته باشم. قهر و ناراحتی را کنار گذاشت و با همه خوب بود. حتی اگر همکلاسی ای ناهنجاری داشته باشد، با انگیزه خیرخواهی و کمک به او باید رفتاری نیک با وی داشته باشیم.
@moalemtaraze
🔸️«سقای آب و ادب» روایتی است از زندگی حضرت عباس(ع) که در میان دیگر آثار «سید مهدی شجاعی» به لحاظ فرم و محتوا اثری متفاوت به شمار میآید.
🔸️این اثر شامل 10 فصل است: عباسِ علی. عباسِ امالبنین. عباسِ عباس. عباسِ سکینه. عباسِ مواسات. عباسِ زینب. عباسِ ادب. عباسِ حسین. عباسِ فرشتگان. عباسِ فاطمه.
🔸️در فصل نهم، شجاعی شیوهای جدید را پیش میگیرد، روایتی متفاوت با مضامینی که بیشتر استحسان اوست، مفاهیمی جدید و نگاهی نو به شخصیت حضرت عباس بن علی(ع).
🔸️این فصل چنین آغاز میشود: پیش از آنکه راوی این داستان، قدم به فصل پایان بگذارد، ما فرشتگان؛ فرشتگان هفت آسمان، بر خود فرض میشماریم که پا به میدان بگذاریم و پرده از رخسار حضرت ابوالفضائل(ع) برداریم و ناگفته پیداست که این نه بدان معناست که ما قادریم پرده از اسرار حضرت ابوالفضائل(ع) برداریم. چرا که رخسار، جلوهای از جلوات حضور عیان است و اسرار، جنس و جوهری از علوم در پرده و معارف پنهان. و فاصله میان این دو، فاصله میان زمین است تا آسمان. دلیل یا فلسفه حضورمان در این میدان را در سطور آتی در خواهید یافت، و امّا چرا این فصل را برای حضور انتخاب کردیم و در این مقطع از روایت داستان، وارد میدان شدیم!؟ پیش از این نیامدیم، چون امید یا انتظار یا توقع داشتیم که سایه و شبحی از رخسار حضرتش را در لابهلای خطوط داستان ببینیم ولی وقتی دیدیم که روایت رو به اتمام است بیرؤیت رخسار حضرت و داستان در آستانه فصل پایان، ترسیدیم که مبادا نقطه ختم بر پایان داستان بنشیند و حرفهای اصلی و اصلیترین حرفها همچنان ناگفته بماند…»
#لبیک_یا_حسین
@moalemtaraze
📚نگاهی به پژوهش شایستگی های معلمی از نگاه کنشگران عرصه تربیت: نقاط اشتراک و تمایز
دکتر زهره عباباف، دکتر مقصود فراستخواه، دکتر فائزه قدوسی
✅معلمان عنصر کلیدی موفقیت نظام آموزش و پرورش به شمار میآیند و دانشگاه فرهنگیان متولی تربیت معلمان است.
✅وصیفی روشن از شایستگیهای معلمی و تأمل بر آن میتواند مقدمهای برای ورود به مدیریت و رهبری سازمانی، برنامههای درسی تربیت معلم و خلق فرهنگ سازمانی متناسب با آن در دانشگاه فرهنگیان باشد.
✅این مقاله به توصیف شایستگیهای معلمی از نگاه کنشگران در آموزش و پرورش و آموزش عالی پرداخته و در تکمیل آن، نقاط اشتراک و تمایز دیدگاه کنشگران را بررسی کرده است.
✅دادههای پژوهش بر اساس طرح پژوهشی کیفی با رویکرد پدیدارشناسی و به کمک مصاحبه عمیق نیمهساختارمند گردآوری شده اند.
✅انتخاب مشارکتکنندگان در پژوهش مبتنی بر شیوه نمونهگیری هدفمند و با رعایت تنوع گروهها انجام گرفته است.
✅مشارکت کنندگان 49 نفر از پنج گروه بودند که عبارتاند از: اعضای هیأت رئیسه، مدرسان، کارشناسان و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان، همچنین اساتید دیگر دانشگاهها در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی.
🔎متن کامل پژوهش حاضر از لینک زیر قابل دریافت است؛
http://qjoe.ir/article-1-2251-fa.pdf
با #معلم_تراز_اول در ایتا، بله و اینستاگرام همراه باشید:
🆔
https://instagram.com/moalemtaraze
🆔https://eitaa.com/MoalemTaraze
🆔https://ble.ir/moalemtaraze
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑چرا امام حسین یک شب، جنگ را در #کربلا به تاخیر انداخت؟
🎤عرفان حسینی از نگاه #دکتر_خنیفر، رئیس #دانشگاه_فرهنگیان؛
با #معلم_تراز_اول در ایتا، بله و اینستاگرام همراه باشید:
🆔
https://instagram.com/moalemtaraze
🆔https://eitaa.com/MoalemTaraze
🆔https://ble.ir/moalemtaraze
✅راهکارهای افزایش خود کار آمدی در نوجوانان
1️⃣فراهم کردن زمینه تجربیات موفقیت آمیز،
به واسطه شناختی که از توانمندی های دانش آموزان دارید، اورا در معرض انجام فعالیت هایی قرار دهید که می دانید از عهده آن بر می آید. لذا از طریق تکالیف آسان تر شروع کنید و کم کم به سمت تکالیف دشوار حرکت کنید. موفقیت در تکالیف، عزت نفس دانش آموز شما را افزایش می دهد و بر اعتماد به نفس او برای انجام تکالیف بعدی اثر مثبت می گذارد.
2️⃣ترغیب و تشویق کلامی،
دانش آموز هنوز هم به تایید شما نیاز دارد و در صورت تشویق ایشان، اعتماد به نفس اش بالا خواهد رفت.
3️⃣دانش آموزان را در معرض الگوهای کارآمد قرار دهید،
با ارائه الگوهای کارآمدی که کار مورد نظر را به درستی انجام می دهند، زمینه یادگیری را برای دانش آموز فراهم کنید. الگو می تواند شخصی خاص باشد یا در صورت در دسترس نبودن از فیلم ها و تکنولوژی های آموزشی استفاده کنید.
4️⃣کمال گرایی را کنار بگذارید،
برخی فکر می کنند شرط درست انجام دادن یک کار، کامل و بدون نقص انجام دادن آن است و در نتیجه با مشاهده کوچکترین نقصی دانش آموز را سرزنش نموده و از تلاش مجدد دلسرد می سازند. هیچ انسانی کامل نیست و هیچ کاری نیز بدون نقص نیست مخصوصا اگر در شروع کار باشد.
5️⃣مشارکت با همسالان،
دانش آموزتان را ترغیب کنید با همکلاسی اش که در فعالیت خاصی دچار مشکل بوده اند و بر آن غلبه کرده اند، تشکیل گروه بدهد و از آن ها بخواهد به او کمک کنند.
با #معلم_تراز_اول در اینستاگرام همراه باشید:
🆔 instagram.com/moalemtaraze
📚اهمیت پویش در پژوهش و خوانش در کتابداری
📝دنیای پژوهش، نشر و کتابداری سه دنیای همخون است که کتابداران تمهید کنندگان لازم برای پژوهش و نشریات و نشریات ترویج دهنده دانش صریح و کتاب های علمی خزانه اصلی دانش، پژوهش و پویش هستند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان در نشست دو روزه فرصت بالندگی کارشناسان پژوهشی، کتابداران و دست اندرکاران نشریات که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد با تاکید بر اهمیت بحث پویش در فعالیت ها، گفت: بین دانش و پژوهش بحثی به نام پویش وجود دارد که پر اهمیت است.
دکتر خنیفر افزود: اگر دانش محض باشد تنها معلومات و اطلاعات و اگر پژوهش بدون دانش درجا زدن، با امتزاج بین دانش و پژوهش است که پویش صورت می گیرد.
وی با اشاره به اهمیت کتابداری، فعالیت کتابداری را زمانی مفید دانست که به کتابخوانی منجر شود و تصریح کرد: کتابداری بدون کتابخوانی انبار علمی و در حقیقت گورستان علم است، زمانی از گورستان علم به فرهنگستان علم می رسیم که خوانش صورت بگیرد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کتاب خوب را امتداد آخرین معجزه الهی یعنی قرآن کریم برشمرد و گفت: یک کتاب خوب به اندازه یک کتاب بد اثرگذار است، همانطور که یک کتاب بد می تواند جامعه ای را ناامید کند یک کتاب خوب نیز اثرگذار باشد بویژه در ذهن نوجوانان و جوانان کتاب اثر ماندگاری دارد.
دکتر خنیفر با تاکید بر تاثیر کتاب بر ذهن خواننده، افزود: اگر کتابدار خوبی باشیم کتاب های شایسته و خوب به دانشجویان معرفی می کنیم.
با #معلم_تراز_اول در اینستاگرام همراه باشید:
🆔 instagram.com/moalemtaraze
✅✅روشهای افزایش تاب آوری یک #آموزگار
🔹️تاب آوری یک مهارت و آموختنی است که از طریق تمرین، آموزش، تلاش، یادگیری وتجربه حاصل میشود. در ادامه هفت راهکار برای کسب این توانمندی تقدیم می شود:
1️⃣برقراری ارتباط با بینهایت هستی:
وقتی انسان با بینهایت در ارتباط باشد، راحتتر می تواند مشکلات را تفسیر کند. گفتوگو با خدا، راز و نیاز با او و بیان دردها و رنجها با خداوند متعال، انسان را آرام میکند.
دعا نیز، مانیفیستی از آرزوهای خوب است که انسان از مطلق هستی میخواهد و گام برای اجرایی شدن آن مینهد. این فلسفه و تکنیک، بسیار در هدفمندی زندگی و تاب آوری مشکلات راهگشاست.
2️⃣برقراری روابط بین فردی:
حفظ روابط خوب با اعضای خانواده و دوستان، شاخص مهمی برای افزایش تاب آوری است.
3️⃣ندیدن بحرانها به صورت موقعیتهای برطرف نشدنی
4️⃣هدف گذاری:
داشتن هدف در زندگی و توانمندی برای هدف گذاری، شاخص مهمی در تاب آوری است.
5️⃣داشتن اقدامهای قاطعانه:
توانمندی و تحرک شجاعانه برای عمل جسورانه در موقعیتهای نامطلوب به منظور حل مسائل میتواند شاخصی از تاب آوری باشد.
6️⃣پرورش دیدگاه مثبتی از خود:
دارا بودن اعتماد به نفس و اعتماد به قابلیتهای شخصی خود، شاخصی از تاب آوری است.
7️⃣مراقب خود بودن:
فردی که میتواند خود را به لحاظ جسمانی و روانشناختی متناسب نگه دارد، کوششها و اشتیاق بیشتری برای حل مشکلات از خود نشان خواهد داد.
✍دیدگاه های خود را با ما در #اینستاگرام به اشتراک بگذارید:
🆔 instagram.com/moalemtaraze