📚 #داستان_پندآموز
🌹زنبوری موری را دید که به هزار حیله دانه
به خانه میکشید و در آن رنج بسیار میدید
و حرصی تمام میزد .
او را گفت:ای مور
این چه رنج است که بر خود نهاده ای
و این چه بار است که اختیار کرده ای؟
بیا تا مطعم و مشرب (آب و غذا) من ببین
که هر طعام که لذیذتر است تا من از آن
نخورم به پادشاهان نرسد،آنجا که خواهم
نشینم و آنجا که خواهم خورم!
این بگفت و به سوی دکان قصابی پر زد
و بر روی پاره ای گوشت نشست.قصاب
کارد در دست داشت و بزد و زنبور را به
دو پاره کرد و بر زمین افتاد!
مور بیامد و پای او بگرفت و بکشید
زنبور گفت : مرا به کجا میبری؟
مور گفت : هر که به حرص به جائی
نشیند که خود خواهد،به جاییش
کشند که نخواهد ...
🌹و اگر عاقل یک نظر در این سخن تامل
کند از موعظه واعظان بی نیاز گردد!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی حماسی و جدید #دکتر_حسن_عباسی با عنوان :
قیام به قسط
حتما حتما ببینید و نشر حداکثری دهید تا همه بفهمند که دولت و مجلس چه کسی را به زندان انداختند
استاد عباسی فصل هفتم زندگی ات مبارک!!!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
📌 #طرح_مهدوی
🔅آگاه باشید او (مهدی) فاضلان را به فضلشان و جاهلان را به جهلشان میشناسد و میشناساند
📝 فرازی از سخنان پیامبراکرم در #خطبه_غدیر درباره امام زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
آزادی #نفتکش_ایرانی یک نمونه از نتایج "سخن از صلح بگو اسلحه را هم بردار" است؛ هر زمانی که از موضع قدرت وارد شدیم نتیجه گرفتیم و هر وقت عقب نشستیم خسارت دیدیم!!
💬 فامیل دور
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
💠آن #دزدی که شب ها از دیوار بالا می رود یا #زنی_که_عفت خود را می فروشد،تقصیر دارد؟
💠شما خیال می کنید آن دزدی که شب هااز دیوار با آن همه مخاطرات بالا می رود و یا زنی که عفت خود را می فروشد تقصیر دارد!؟ #وضع_معیشت بد است که اینهمه جنایات و مفاسد که شب و روز در روزنامه ها می خوانید و به وجود می آورد. اگر راست می گویند برای بیکاران کار پیدا کنند.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور جلد ۱ صفحه ۶۵
🗓مورخ: ۱۳۴۳/۰۱/۲۱
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 شریکِ دزد و رفیقِ قافله ....
طرف کارمند رادیو فرداست و حقوق میگیرد تا از صبح تا شب در حمایت از سیاستهای خصمانهی آمریکا، برنامه اجرا کند اما توئیت کرده که برای ارسال چند داروی ضروری به تهران برای مادرش دچار مشکل شده است؛ فارغ از هرگونه نیت خوانی و قضاوت، فقط کاش لااقل در کنار #لعنت فرستادن بر #تحریم، یک لعنت نیز نثار دولت آمریکا (بعنوان بانیِ تحریمها) میکرد تا متهم نشود به تلاش برای حداکثر کردنِ تاثیر تحریمها بر جامعهی ایران و راه انداختنِ یک جنگ روانی !!
#مهدی_قاسم_زاده
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔵 اقتدار
برای درهم شکستن اقتدار جمهوری اسلامی، طرح کشف حجاب، موسوم به آزادیهای یواشکی را به عاملیت چند صد نفر عملیاتی کردهاند؛ اما نمیدانند که صرف چنین اقدامات سخیفی در دهه پنجم انقلاب، یعنی چهل سال درجا زدن و ماندن اندر خم یک کوچه؛ آنهم وقتی با افتخار تنها کشور مجری فریضه حجاب هستیم.
twitter.com/GhadiriNetwork
#احمد_قدیری
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 اعتراف کارشناس BBC به افول آمریکا!
🔸 بیمحلی دولت جبلطارق به درخواست آمریکا برای ادامه توقیف گریس۱ یک پیروزی بزرگ برای ایران و شکست آمریکا بود
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
انگلیس باخت؛
بقیه حرف ها باد هواست
✍️ انگلیس در بازی خود خواسته "توقیف نفتکش ها"، از سوی ایران تحقیر شد. چنان که در دنیا به طعنه و تمسخر گفتند امپراتور سابق اقیانوس ها، اکنون به #بریتانیای_صغیر تبدیل شده است.
🔹دزدان دریایی ملکه مانند راهزنان عمل کردند. انگلیسی ها در حالی که طبق توافق بین المللی برجام، متعهد به مقابله با تحریم های نفتی ایران بودند، نفتکش حامل نفت ایران را توقیف کردند اما امروز که مجبور شدند پس از تحمل خفت و حقارت، آن را آزاد کنند، سعی کردند لباس حقوقی به ماجرا بپوشانند و مسئولیت کار را به گردن دولت محلی جبل الطارق که مستعمره اشغالی خود آنهاست، بیندازند!
♦️طرف حساب ایران، مقامات محلی جبل الطارق نیستند که ادعا کنند "ایران به صورت مکتوب اطمینان داد مقصد کشتی، یک مجموعه تحت تحریمهای اتحادیه اروپا [سوریه] نیست". تحریم های اروپا، فقط می تواند برای اعضای اتحادیه اروپا معتبر باشد و اعتبار دیگری ندارد. ایران اگر قرار بود به رویکرد خباثت آلود اروپا درباره سوریه کمترین اعتنایی داشته باشد، سرنوشت جنگ سوریه به نحو دیگری رقم می خورد.
🔹چنان حرف ها و ادعاهایی باد هواست. کسی نه در اروپا و نه در داخل ایران نمی تواند برای صادرات و فروش نفت ایران محدودیتی اعمال کند یا به رسمیت بشناسد. آن ادعا هم برای کاستن از حجم تحقیر شدگی انگلیس و تشکیک در عظمت پیروزی ایران در یک زور آزمایی کم سابقه است.
♦️کشتی های انگلیسی اکنون قریب یک ماه است با هول و هراس از تنگه هرمز عبور می کنند، بلکه مالکان خیلی از آنها تا مدت ها ترجیح دادند از این تنگه عبور نکنند چرا که دیدند ناوگان جنگی انگلیس چه قدر در مقابل قدرت نمایی نیروی دریایی سپاه پاسداران بی بخار است.
🔹در این مدت، هزینه بیمه کشتی های انگلیسی عازم خلیج فارس چند برابر شد و بسیاری از شرکتهای انگلیسی مجبور شدند برای امنیت، پرچم کشورهای دیگر را جای پرچم انگلیس، روی کشتی ها و نفتکش های خود نصب کنند.
♦️انگلیس نمی توانست انتهای این مسیر ادامه دار و و پر خسارت را باز بگذارد و مجبور شد از خبط بزرگ خود عقب نشینی کند. بی تردید، ایران پس از این هم به هر کشور و به هر میزان که اراده کند، نفت خواهد فروخت و انگلیس دیگر غلط مشابهی را تکرار نخواهد نکرد؛ چرا که بسیاری از منافع راهبردی اش در تنگه هرمز و حیثیت لگد مالش، همچنان زیر پنجه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.
🔹انگلیس باخت، به شکلی تحقیر آمیز هم باخت. بقیه توجیه ها باد هواست. حکایت انگلیس، حکایت نوچه کتک خورده و لت و پار شده فیلم قیصر است؛ "چشامو باز کردم دیدم مریضخونه ام. حالا ما به همه گفتیم زدیم، شمام بگین زده، آره، خوبیت نداره. واردی که!".
#محمد_ایمانی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعتراف کارشناس بی بی سی به افول قدرت آمریکا
🔹بی محلی دولت جبل الطارق به درخواست آمریکا برای ادامه توقیف شناور گریس1 یک پیروزی بزرگ برای ایران و شکست برای آمریکا بود.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍انتخابات نزدیک است...
📍هیس، عمارها در بندند...
📍لیبرالها چه در سر دارند...
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 راز اتصال به امام زمان چیست⁉️
📌( قسمت اول)
💠یکی از سوالات خیلی کلیدی و مهمی که در مورد امام عصر ارواحنا فدا باید برای همه ما مطرح بشود؛ عبارت است از اینکه راه اتصال به امام عصر ارواحنا فدا چه در زمان غیبت، و چه در زمان ظهور و حضورشان چیست؟ به عبارت دیگه ما چکار باید بکنیم که به طور حقیقی با امام عصر ارواحنا فدا ارتباط داشته باشیم؛ اتصال داشته باشیم؟!
💠اگر بخواهید اهمیت این سوال و پاسخش را خوب درک بکنید راه های زیادی داریم که یکی از آنها که بیشتر به ذهن شریف شما آشناست، این است که در دعای شریف ندبه به ما یاد می دهد که اولا راه اتصال زمین به آسمان یعنی راه ارتباط انسان به ملکوت فقط امام زمان است : «اَیْنَ السَّبَبُ الْمُتَّصِلُ بَیْنَ الاَرْضِ وَالسَّماءِ» اگر قرار باشد انسان به سمت هدف خلقت، حیاتش را جهت گیری بکند، یعنی به سمت ملکوت از این ملک حرکت کند، احتیاج به یک سبب متصل دارد، احتیاج به یک نردبان دارد، به یک وجه اتصال دارد، و آن امام زمان( علیه السلام) است! اگر کسی اتصالش به حضرت قطع بشود او در حقیقت وجود خودش دیگر راهی به ملکوت و غیب ندارد.
💠 در همان دعای ندبه در اواخرش از خدا اینجور می خواهیم که: خدایا یک اتصالی بین ما و امام زمان برقرار کن که منجر بشود به ارتباط و رفاقت ما با سلف امام زمان، یعنی با ائمه دیگر با انبیای دیگر «وَ صِلِ اللَّهُمَّ بَيْنَنَا وَ بَيْنَهُ وُصْلَةً» خدایا بین ما و او ( امام عصرارواحنا فدا ) یک اتصالی را برقرار کن که: « تُؤَدِّي إِلَى مُرَافَقَةِ سَلَفِهِ» که منجر بشود به رفاقت و همنشینی با گذشتگان امام زمان علیه السلام.
💠 پس اتصال به امام عصر هم راه اتصال به آسمان است و هم راه اتصال به سایر ائمه و اولیاء بزرگ دین ماست. این از اساس قصه!
💠 پس سوال ما این است: که راز اتصال به امام عصر چیست؟! آن هم اتصالی که اینقدر ضرورت دارد، اینقدر اهمیت دارد، اگر نباشد در واقع انسان از آن وجه انسانیتش خالی شده است. اگر اتصال ما با حجت زمان قطع بشود، ما اصلا دیگر انسان نیستیم، ارتباطمان با حقیقتمان قطع شده!...
↩️ ادامه دارد...
👤 حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm