eitaa logo
والدگری امروزی | نامدار
14.4هزار دنبال‌کننده
360 عکس
206 ویدیو
5 فایل
"اینجا همدلانه مادری می‌کنیم"🌱 . سلام، من فاضله نامدار هستم کارشناس ارشد روانشناسی خانواده مربی فرزندپروری ش.نظام روانشناسی: ۵۱۸۹۹ . ارتباط با من 👈 @Fazeleh_Namdar دوره‌های تربیتی 👈 @Valedgari1 تبلیغ داریم 👈 @Valedgari3 . کپی بدون لینک ممنوع🚫
مشاهده در ایتا
دانلود
. آه از غـمی که تـازه شـود بـا غـمی دگــر💔🖤 . @Modern_Parenting .
. قدیمی‌های کانال این جمله رو بارها از من شنیدن 👈 پشت هر رفتار نامطلوبی از کودک یک نیاز برآورده نشده هست! به خاطر همینه که من خیلی وقته دارم در مورد نیازهای کودک از بدو تولد حرف میزنم، برای خوندن هر کدوم بزنید روش👇 1⃣ نیازهای بیولوژیکی 2⃣ نیاز به امنیت روانی 3⃣ نیاز به عشق بدون قید و شرط 4⃣ نیاز به خودگردانی 5⃣ نیاز به محدودیت و مرزگذاری . @Modern_Parenting .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سلااام از یک روز سرد زمستونی🙋🏻‍♀️ خداروشکر بالاخره تونستم این جمله رو بگم تا حالا که روزهامون آفتابی بود، انشاالله از این بعد بیشتر بارندگی داشته باشیم!🥰 . @Modern_Parenting
. ما داشتیم در مورد نیاز به محدودیت حرف میزدیم و یکی از جاهایی که والدین باید اعمال محدودیت داشته باشن، بحث تماشای تلویزیون و کار با گوشی و فضای مجازی هست! بنابراین موضوع این هفته‌ی کانال مدیریت رفتار فرزند در فضای مجازی و رسانه هست! پس همین حالا کانال رو به والدینی که می‌دونی ممکنه در این مورد دغدغه داشته باشن معرفی کن!😍 . بعد از ورود به کانال گزینه‌ی پیوستن را لمس کنید! 👈 @Modern_Parenting
. اما قبل از شروع مطالب از همه شما میخوام که تو این نظر سنجی شرکت کنید! برام مهمه که بدونم شما راحت ترید که مطالب کانال به چه صورتی باشه! بزن روی این لینک و گزینه‌ی مورد نظرت رو انتخاب کن!👇 https://EitaaBot.ir/poll/nkehi
. سلااااام🙋🏻‍♀️ خیلی خیلی ممنونم از مشارکت شما!😍🥰 مدل متنی با اختلاف زیاد از بقیه‌‌ی‌ مدل‌ها انتخاب شد!🥇 منم سعی می‌کنم بیشتر محتواها رو براتون بنویسم! اما به خاطر اینکه به نظر همه احترام بذاریم گاهی که مطلب طولانیه از فایل صوتی استفاده میکنیم! . بریم سراغ بحث مهم کودک و رسانه 👇 . @Modern_Parenting .
. قبول دارید که امروزه استفاده از ابزارهای رسانه‌ای جز لاینفک زندگی ما شده؟!🤔 شاید تا ۵ سال پیش این مسئله انقدر شدت نداشت ولی از زمانی که کرونا اومد، شرایط خیلی تغییر کرد! کرونا و مدارس مجازی و آموزش آنلاین باعث شد که ابزارهای رسانه‌ای بیش از پیش در اختیار بچه‌های ما باشه! سوالی که پیش میاد اینه 👈 آیا ابزارهای رسانه‌ای و فضای مجازی مطلقاً مضر هستن و باید از زندگی کودک حذف بشن؟؟؟👇 . @Modern_Parenting .
. اولاً که استفاده از ابزارهای رسانه‌ای، مثل خیلی از چیزهای دیگه در کنار معایب، مزایایی هم داره! همینکه شما دارید این مطلب رو میخونید و تو همین فضا آموزش میبینید خودش یک مزیت بزرگه! دوماً ما اگه بخوایم هم نمیتونیم ابزارهای رسانه‌ای رو از زندگی کودک حذف کنیم، مگر با جنگ و دعوا که رابطه‌ی ما و فرزندمون رو خراب خواهد کرد و موفق به حذف هم نمیشیم! پس جواب سوال قبلی قطعا "نه" خواهد بود! حالا باید چیکار کنیم؟👇 . @Modern_Parenting .
. چیزی که باید یاد بگیریم و من در روزهای آتی قراره در موردش حرف بزنم اینه👇 🔸️مدیریت رفتار فرزند در استفاده از ابزارهای رسانه‌ای 🔸️ . این مدیریت باید توسط والدین در ۴ زمینه صورت بگیرد! ۱. مدت زمان استفاده‌ی والدین از رسانه (یعنی کودک چقدر منِ والد رو مشغول استفاده از این فضا میبینه) ۲. مدت زمان استفاده از این فضا توسط کودک ۳. زمان استفاده از این فضا در طول شبانه روز (صبح، ظهر، شب) ۴. محتوایی که کودک با اون مشغوله (برنامه کودک، فیلم، بازی و غیره) . راجع به این ۴ مورد در سنین مختلف توضیح خواهم داد! . @Modern_Parenting .
. سازمان جهانی بهداشت (WHO) در سال ۲۰۱۹ یه دستورالعمل برای تماشای صفحه نمایش (تلویزیون، گوشی، تبلت، لب تاب، کامپیوتر و ..) منتشر کرد که تو تصویر بالا می‌بینید!☝️ . اما بیاید یکم واقع‌بینانه تر به این قضیه نگاه کنیم!👇 . @Modern_Parenting .
. احتمالاً شنیدید که برای بچه‌های زیر ۲ سال تماشای صفحه نمایش مطلقاً ممنوعه! دلایل و مضراتش رو قبلاً یکبار گفتم 👈 از اینجا بخون! اما دوست ندارم بهتون عذاب وجدان بدم، چون به نظرم ما مامان‌ها به اندازه‌ی کافی راجع به بچه‌هامون عذاب وجدان داریم!😑 حالا واقعا میشه اصلاً نبینن؟؟ یعنی ما می‌تونیم کاری کنیم که فرزندمون تا قبل از ۲ سالگی به هیچ وجه چشمش به صفحه نمایش نیفته؟؟ گوشی نخواد؟؟ تلویزیون نبینه؟؟ به عنوان یه مادر میگم که خیلی سخته😐 پس چیکار کنیم؟👇 . @Modern_Parenting .
. تا جایی که میشه سعی کنید بچه‌های زیر ۲ سال رو از این ابزار دور نگه دارید! ■ بهترین راهش اینه که گوشی رو زیاد دست والدین نبینن که بخوان! خب میریم مهمونی دست بقیه میبینه؟؟ اشکال نداره! ما نمی‌خواهیم حساسیت یا سخت‌گیری بیش از حد نشون بدیم که به لجبازی ختم بشه! حتی گوشی رو به دستش هم میدیم! ولی برید یه اسباب بازی بیارید کنارش خودتون شروع کنید به بازی، در ۹۹ درصد موارد کودک گوشی رو ول میکنه میاد سمت بازی! ■ نباید تلویزیون همیشه روشن باشه! ولی گاهی ممکنه بچه‌‌‌های بزرگتر یا پدر خانواده بخواد تلویزیون تماشا کنه و کوچیکه هم ببینه، این نگاه‌های گذرا اشکال نداره! سرش رو با بازی گرم کنید! ■ گاهی در مکان و شرایطی هستیم که مجبوریم کودک رو سرگرم کنیم، من که میگم همیشه یه خودکار و دفترچه یا ماشین کوچولو تو کیفت داشته باش بهش بدی، گاهی هم مجبوریم گوشی بدیم، اشکال نداره! ⚠️ اما می‌دونی یه وقتی هست که دیگه باید وایسی و یه نگاهی به سبک تربیتی خودت بندازی! بیا تا بهت بگم چه وقتی 👇 . @Modern_Parenting .