eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
108 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
5هزار ویدیو
228 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
تب ناسیونالیستی بیگدلی 🔻شیخ تندروی اصلاح طلب، رحمت‌بیگدلی از جمله‌ای که منسوب به وزیر آموزش و پروش نسبت به فرماندهی محترم نیروی انتظامی نقل شده، برآشفته و در کانالش نوشته: «آقای وزیر آموزش و پرورش؛ سرهنگ باید سرباز فرهنگ باشد، نه بالعکس!». ⁉️حالا جمله وزیر چه بوده؟!: «علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش: با افتخار سرباز سردار رادان هستم!». ♨️ از عصبانیت شیخ تندرو تعجب نمی‌کنیم!، چرا که پرده‌دری‌های او نسبت به شهید جمهور هنوز از یادها نرفته است. اما به‌جاست یادآور شویم که او پیرو آن شیخ ریش خاکستری بود که در انتخابات خود را حقوق‌دان می‌دانست و ادعا داشت سرهنگ نیست و زبان دنیا را بلد است!. که در نهایت عبرت آیندگان شد. ♨️ شگفتا آن وزیر، به دلائلی ادای احترام و ادب به مقامی در نظام اسلامی داشتند، که مقضای وزارت پرورش بوده و شرایط مکان و زمان و صدور آن جمله، نیاز به تحلیل دارد. اما قیم‌مآبی ناسیونالیسی این شیخ، جای تعجب دارد که در پیجش موضع گرفته و به وزیر گفته چرا احترام کردی؟! شاید منظور این شیخ این بوده که تا حرف‌های چهارواداری هست چرا ادب کردن...!
🔴یک مقام ارشد ایرانی روز پنجشنبه به رویترز گفت، تاریخ جدید دور چهارم مذاکرات بین آمریکا و ایران «بسته به رویکرد آمریکا» تعیین خواهد شد پ.ن: مذاکرات رسما به تعویق افتاد/نتیجه رو از قبل گفته بودیم!/طرف آمریکایی به کم قانع نیست.
🔰 عراقچی: تکرار دروغ‌ واقعیت‌های بنیادین را تغییر نمی‌دهد وزیر خارجه در توییتی نوشت: 🔸من به طور اصولی از ارائه استدلال در مورد عناصر کلیدی مذاکره از طریق رسانه‌ها اجتناب می‌کنم. 🔸ولی آنچه می‌خواهم بگویم این است که تکرار دروغ‌ واقعیت‌های بنیادین را تغییر نمی‌دهد. ایران به عنوان یکی از امضاکنندگان موسس معاهده ان پی تی، کاملا حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته ای را دارد. 🔸علاوه بر این، چندین عضو NPT وجود دارند که اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنند در حالی که سلاح‌های هسته‌ای را هم کاملا رد می‌کنند. این باشگاه به غیر از ایران شامل چند کشور آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی نیز می شود. 🔸از موضع گیری حداکثری و لفاظی‌های تحریک‌کننده چیزی بجز نابود کردن شانس موفقیت حاصل نمی‌شود. 🔸یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است. تنها چیزی که لازم است اراده سیاسی قاطع و نگرش منصفانه است.
🔴 دلیل؟ تجربه! مارک روبیو وزیر خارجه امریکا گفته: ( ایران اگر اورانیوم غنی شده برای مقاصد صلح آمیز می خواهد بجای تولید، وارد کند) سوخت راکتور تحقیقاتی تهران که جان۸۵۰ هزار بیمار سرطانی در گرو آن بود را حاضر نشدند سال۱۳۸۹ به ما بدهند و اوباما زیر تعهدش زد. دکتر شهریاری هم که آن را تولید کرد بشهادت رساندند.
2.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نیروهای جولانی موهای هر مردی را که در محیط عمومی با زن بدحجاب بگردد می‌تراشد!! 🔹هرکس مقاومت کند 👊...
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
🔴 نیروهای جولانی موهای هر مردی را که در محیط عمومی با زن بدحجاب بگردد می‌تراشد!! 🔹هرکس مقاومت کند 👊
به نظرتون چرا یه عده کفتار صفت به این جریان حمله نمی کند فقط تو ایران امر به معروف برای حجاب دویست تا شبکه خودی و غیرخودی به اون حمله می کند 😎🤔🤔🤔
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمی که همه بازیگران قبل از در آن بازی کردند ♨️ برزخی‌ها، فیلمی که توسط مجوز پخش گرفت اما... 🔰 برشی از سخنرانی به مناسبت ۱۴ اردیبهشت، روز جهانی تئاتر و بازیگری
🟡 پاسخی دقیق به دبیرکل جبهه اصلاحات که به ارسال پیامک درباره حجاب اعتراض کرده 🔹 پی‌نوشت اصلاح‌طلبان که قبلاً می‌گفتند در بحث حجاب باید کار فرهنگی کرد، کم‌کم رودروایسی را کنار گذاشتند و با اقدامات فرهنگی هم مخالفت می‌کنند، یعنی می‌خوان نشون بدن اساساً با احکام اسلام مشکل دارند☹️
👆نماز یکشنبه ذی القعده
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر بی نظیر و خیره کننده از جشن ۵۰ هزارنفری دختران ایران در محفل بزرگ ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر در شهر قم
4.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️دوربین مخفی متفاوت در یک مدرسه دخترانه 📌وقتی والدین به مدرسه فراخوان شدند و ابتدا احساس شرمندگی می‌کردند، اما بعداً مشخص شد که دخترشان...