eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
109 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
4.9هزار ویدیو
228 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃‏رهبر انقلاب پیش از ظهر امروز (جمعه) یکم مرداد ماه، نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا را دریافت کردند.
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
🌹🍃‏رهبر انقلاب پیش از ظهر امروز (جمعه) یکم مرداد ماه، نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا را دریافت کردند.
🌐 مسئولان و دولت بعدی حل مشکلات خوزستان را به صورت جدی دنبال کنند رهبر انقلاب پس از دریافت نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا: 🔻در دوران هشت سال دفاع مقدس آنهایی که لب خط مقدم مشکلات بودند مردم خوزستان بودند و انصافا ایستادند. 🔻من از نزدیک شاهد بودم. من دیدم از نزدیک که مردم خوزستان چقدر باوفا و بااهتمام جوانهایشان را فرستادند، مردانشان را فرستادند، زنهایشان کمک کردند و این مردم باوفا و علاقمند نبایستی دچار این مشکلات باشند. 🔻نمیشود واقعا ملامت کرد مردم را و بایستی به کار مردم رسیدگی بشود. باید رسیدگی میشد اگر رسیدگیهای لازم در وقت خود انجام میگرفت مسلم این وضعیت برای مردم پیش نمی‌آمد. 🔻حالا همه خب الحمدلله دستگاه‌های مختلف،‌دولتی و غیردولتی و اینها مشغول کار شدند. این کارها را دنبال کنند و با جدیت دنبال کنند. حالا دولت بعد هم که خواهد آمد ان‌شاء الله به این مسئله به جد بپردازد.
Khamenei.ir14000501_41600_1281k.mp3
زمان: حجم: 8.69M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب پس از دریافت نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا. ۱۴۰۰/۰۵/۰۱ 💻 @Khamenei_ir
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 🍃🌻🍃 🌺 حضرت آیت الله خامنه‌ای: مردم خوزستان بسیار مردم باوفایی هستند. 🍀 🇮🇷🌸
انتشار دروغ و فرار از پاسخگویی! 🔹 اخیرا ویدوئویی سراسر تحریف و دروغ از فردی به نام مهدی شجاری (او که مدرک کارشناسی مدیریت دارد قبلا فروشنده موبایل بود و اکنون در حوزه معرفی موبایل فعالیت می‌کند) در فضای مجازی پیرامون "طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی" وایرال شده است. در این فیلم شجاری به دروغ القاء می‌کند که قرار است تمامی سرویس‌هایی مانند اینستاگرام، واتسپ و گوگل پس از تصویب این طرح، مسدود یا فیلتر شوند. 🔹 پس از انتشار این فیلم از سوی مهدی شجاری، بسیاری از کارشناسان سایبری و متخصص کشور از وی درخواست مناظره کرده‌اند که با جواب منفی وی مواجه شده‌اند. 🔹نکته جالب آنکه شجاری به جای مناظره با مخالفین، اقدام به برگزاری لایو با یکی از همفکران و موافقان خود نموده است! ✅ باید دید آیا نهادهای امنیتی با این فرد به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی برخورد خواهند نمود یا خیر؟!
مجدد مهمان شبکه ۳ شد تقریبا ساعت ۲۰/۴۵ از شبکه ۳ پخش میشه
عکس قذافی رو برای کشته های خوزستان گذاشته😄 آدم نمی دونه گریه کنه یا بخنده
🌹🍃مردم باوفا ❣رهبر معظم انقلاب: ✅ مردم خوزستان ناراحتیشان را بروز دادند و هیچ گله‌ای نمی‎شود از آنان داشت 💯💯اگر به توصیه‌هایی که نسبت به آب و فاضلاب خوزستان انجام شده بود توجه می‎شد، حالا مسلما این اشکالات را نداشتیم. در این ۷-۸ روز اخیر یکی از نگرانی‎های ما مسئله خوزستان و مسئله آب مردم و مشکلات مردم بود. 💯💯واقعا دردآور است برای انسان که مشاهده بکند استان خوزستان با این مردم وفاداری که در این استان هستند، با این همه امکانات و استعدادهای طبیعی‌ای که در این استان وجود دارد،‌ با این همه کارخانجاتی که در این استان وجود دارد، وضع مردم به جایی برسد که آن‎ها را ناراضی کند و ناراحت کند آن‎ها را. 💯💯حالا خب که مردم ناراحتیشان را بروز دادند و اظهار کردند، هیچ گله‌ای نمی‎شود از مردم داشت. ناراحت‌اند،‌ مشکل آب مشکل کوچکی نیست آن هم در آن هوای کذایی خوزستان، آن هم مردم خوزستان که بسیار مردم باوفایی هستند. 🔮کانال مرجع گفتمان @goftemansazan
⚠️ خطر بزرگ برای حزب اللهی‌ها! 🔵 من که نقش حزب‌اللهی دارم، اگر فکر کنم بعد از پیروزی در انتخابات کار تمام است، این بزرگ‌ترین تهدید است، هر حزب‌اللهی باید فکر کند که تازه کار شروع شده است. اینکه یک حزب‌اللهی خود را شریک بداند و احساس کند که سفره‌ای پهن شده است بزرگ‌ترین تهدید است. یک حزب‌اللهی باید بفهمد که باید جانفشانی کند، یعنی اگر جانفشانی بود باید بگوید جانفشانی می‌خواهم بکنم، ولی اگر بهره‌مندی بود باید بگوید که آخر صف هستم و تمایل ندارم.
تلاش آمریکایی‎ها برای پیداکردن دلیل تاب‎آوری ایران مقابل تحریم‎ها 🔹واشنگتن‌فری‌بیکن: دو نماینده کنگره آمریکا از دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات، طرحی را ارائه کرده‌اند که از جامعه اطلاعاتی و خزانه‌داری آمریکا می‌خواهد درباره روش‌هایی که باعث بقای حکومت ایران علی‌رغم فشار تحریم‌ها شده‌اند اطلاع‌رسانی کند.