eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
108 دنبال‌کننده
7هزار عکس
4.4هزار ویدیو
224 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام شما در مورد تحولات بعد از انقلاب صحبت می کنید آیا زمان موجب این تحولات نمی شد چه احتیاجی به انقلاب بود ? گذشت زمان فی النفسه نمی تواند تغیر بنیادین مثبت ویا منفی در جامعه ای ایجاد کند بلکه این تلاش همت و عوامل سیاسی فرهنگی واجتماعی عي است که تحول را شکل می دهد این مسئله را می توانیم با شرایط کشورهای مثل عراق یا افغانستان ویا آفریقا جنوبی و ژاپن وامریکا را دریک شرایط بدونيم گذر زمان دراین کشورها چه تغیری به وجود آورده? ┏━━🌺🍃🇮🇷🌹🍃━┓    @Modiermohtava ┗━━🌺🍃🇮🇷🌹🍃━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رجب ماه بارش رحمت الهی است ┏━━🌺🍃🇮🇷🌹🍃━┓    @Modiermohtava ┗━━🌺🍃🇮🇷🌹🍃━┛
🔰 سرخط دیدار بیانات در دیدار اعضای همایش بین‌المللی حضرت حمزه‌ی سیّد‌الشّهدا | ۱۴۰۰/۱۱/۵ 📣درباره همایش: ✅بزرگداشت جناب حمزه (سلام اللّه علیه) یک زمینه‌سازی و منبع‌سازی برای کارهای بعدی است. 🎬کار اصلی را بایستی هنر انجام بدهد و حتماً بایستی هنرهای نمایشی، هنرهای زبانی و تجسّمی به کار برود، تا مقصود از تکریم و بزرگداشت شخصیّتی مثل جناب حمزه حاصل بشود. 🔨بر اتقان تکیه کنید و کیفیّت را بالا ببرید؛ این موجب میشود که آن کسی که میخواهد کار هنری بکند، منابع لازم و مستندات لازم را در اختیار داشته باشد. 📣درباره جناب حمزه: 🎯جناب حمزه (علیه السّلام) واقعاً یکی از اصحاب غریب رسول‌اللّه (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) است، آن هم با آن نقشی که ایشان داشته است. 📢این بزرگوار علناً فریاد میزند من مسلمان شدم و اعلامِ اسلام میکند. 🎗بنا بر یک روایت، اوّلین سریّه‌ای که پیغمبر میفرستند، سریّه‌ی جناب حمزه است که برای او پرچم میبندند و او را میفرستند به جنگ. ⚔️در جنگ بدر، یکی از اسرای دشمن میگوید صاحب آن علامت چه کسی بود؟ گفتند حمزةبن‌عبدالمطّلب بود؛ گفت هر چه به سر ما آمد به وسیله‌ی او آمد؛ او بود که در بدر پدر لشکر کفّار را درآورد! 🤝حضرت امام باقر (علیه ‌السّلام) از امیرالمؤمنین (علیه ‌السّلام) نقل میکند: من و عمویم حمزه و برادرم جعفر و پسر عمویم عبیده، با هم توافق کردیم که در راه اسلام، بی‌محابا میرویم تا لحظه‌ی شهادت. بعد حضرت میفرماید این سه نفر از من جلو افتادند؛ بعد میفرماید: حَمَزةُ وَ جَعفَرٌ و عُبَیدَة؛ این سه نفر «قَضى‏ نَحبَه» هستند؛ وَ اَنا وَاللّهِ المُنتَظِر. ✅اینکه از زبان امیرالمؤمنین، این جور شخصیّت‌ها تمجید بشوند و بزرگ بشوند و به رخ کشیده بشوند، نشان‌دهنده‌ی عظمت این موضوع و عظمت این شخصیّت‌ است. 📝پیغمبر اکرم به نظر میرسد که از همان لحظه‌ی اوّل که ایشان شهید شد، خواستند از او الگو درست کنند. ❤️پیغمبر به او لقب «سیّدالشّهدا» دادند. 📣وظیفه ما : ✳️ عناصر تشکیل‌دهنده‌ی شخصیّت حمزه را باید ترویج کنیم. ✍️عناصر مهمّ تشکیل‌دهنده‌ی شخصیّت او: 💪یکی «عزم راسخ» 👓یکی «قدرت شناخت» ✏️یاد بدهیم خودمان را و مردممان را به اینکه روی مسائل درست فکر کنیم و درست تشخیص بدهیم. ❌اینکه نشنویم، فکر نکنیم، تأمّل نکنیم، گناه است؛ قرآن با صراحت این را بیان میکند. 🎯 صادقانه با معاهده‌ی الهی رفتار کردن عبارت از این است که شخص از خودش مصداقی بسازد برای معارف الهی و برای دستورات الهی و برای راهی که خدا معیّن کرده و پیش پا گذاشته؛ یعنی خودش را مصداق آن قرار بدهد؛ این را ان‌شاءاللّه یاد بگیریم. 💎اگر خواصّ جامعه همّت کنند برای تولید یک چنین شخصیّت‌هایی‌، هر یک از اینها خواهد توانست جامعه را در مواقع حسّاس نجات بدهد. ✅شخصیّت‌هایی را درست کنیم که این شخصیّت‌ها خودشان مصداق باشند برای معارف الهی، معارف اسلامی و احکام اسلامی. ☀️اگر یک چنین شخصیّت‌هایی درست بشوند، آن وقت دیگر تشکیل تمدّن اسلامی یک چیز قطعی خواهد بود؛ یعنی دیگر مورد تردید نخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دایه مهربان تر از مادر 🔶به این بیان مقام معظم رهبری خوب دقت کنید:دشمنان سعی میکنند انقلاب را از یاد مردم ببرند؛ اما دهه فجر، انقلاب را به یاد مردم میآورد. سعی میکنند امام را از یاد مردم ببرند؛ اما دهه فجر، تجسّم اراده و عظمت امام بزرگوار ماست. ۱۳۸۰/۱۱/۰۳ 🔴بله خطر تحریف روز به روز ازطرف اصلاح طلبان و به اصطلاح سینه چاکان امام(ره) بیشتر احساس می شود افرادی چون مسیح مهاجری به دنبال تحریف انقلاب،مبانی انقلاب و شخصیت امام می باشند ⭐️ایام الله دهه فجر برای ما یکی ازبزرگترین اعیاد جمهوری اسلامی است و آشنایی نسل های بعد از سال1357 با این ایام مبارک جهت پیشبرد آرمان های انقلاب کمک شایانی خواهد کرد. ⛔️اما عده ای امثال مسیح مهاجری که دایه مهربان تر از مادر شده و به بهانه های مختلف (کرونا،برف،طوفان)و با اضافه کردن چاشنی مساله شرعی به دنبال کم رنگ کردن این ایام وعدم حضور مردم در راهپیمایی دشمن شکن22بهمن می باشند. 🔰البته باید به آقای مهاجری گفت که برگزار کنندگان این مراسمات در دولت جدید جهت حفظ جان مردم بهترین تدابیر را خواهند اندیشید. 🚫و در اخر باید به این قماش گوشزد کرد که این انقلاب حاصل خون هزاران شهید است و توان شما و قبله آمالاتان برای ضربه زدن به آن بی اثر بوده و خواهد بود و نور این انقلاب روزی سرتاسر دنیا را فرا خواهد گرفت.
4_6046462428256931018.mp3
11.08M
صلوات خاصه امام هادی علیه السلام اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِي‏ءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ وَ أَحَلَّ حَلالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
🍃🌹🍃 💢نشست تصویری مجازی 💯با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین راجی ( مدیر اندیشکده راهبردی سعداء) 🍀موضوع : جهاد تبیین و رسالت جامعه انقلابی در گام دوم انقلاب🇮🇷 🍃🌹زمان : شنبه ۱۶ بهمن ماه . ساعت : ۲۰/۴۵ ⭕️لینک ورود به وبینار : https://rubika.ir/roshana_ir