6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در صورت مواجهه با بیحجابی، رقص در انظار عمومی و یا سرو مشروب در رستورانها، چه باید کرد؟
هدایت شده از تمدناسلامی|محمدرضاباقرزاده
چرا دفاع ما مقدس بود؟
۱ : آذربایجان و گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد .(حدود ٢٠۵ سال پیش)
۲-منطقه نخجوان و ارمنستان بموجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی درزمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد(یعنی حدود ١٩٠ سال پیش).
۳-افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی در زمان محمدشاه قاجار از ایران جدا شد (یعنی حدود ١۶١ سال پیش ).
۴-ترکمنستان،ازبکستان و قرقیزستان بموجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد( یعنی حدود ١٣٧ سال پیش).
۵-پاکستان و سیستان بموجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جداشد ( یعنی حدود ١١٣ سال پیش).
۶-مجمع الجزایر بحرین با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد( یعنی حدو۴٧سال پیش).
۷-شهر بندری وزیبای فیروزه در شرق دریای مازندران،قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید.
اما میدانیم که در جنگ تحمیلی مدت ۸ سال با دنیا جنگیدیم،حدود ۱۸۸۰۱۵ نفر شهید دادیم ( در میدان جنگ و هم بمباران شهرها تا روز آتش بس ) که ۳۶ هزار نفر از آنان دانش آموز بودند.
حال با افتخار اعلام میکنیم که:
۱- یک وجب از خاک میهن اسلامی را از دست ندادیم.
۲-باعث بیداری کشورهای اسلامی و مظلوم شدیم.
۳-قدرت اسلام و ایران را به ابرقدرت ها نشان دادیم تا دیگر جرأت حمله به ایران را نداشته باشند.
🌹🌹🌹🌹🌹
شادی روح شهدا و امام شهدا صلوات
هفته دفاع مقدس گرامی باد
🌹🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🌹
💢 💢 💢💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢
✍️ آخرین نکته ها و تحلیلها در پایگاه حقوقی_ سیاسی «محمدرضا باقرزاده» (دکترای علوم سیاسی و کارشناس ارشد حقوق بین الملل)
https://eitaa.com/bagherzadeh
هدایت شده از جام محرمانه
💢 رادیو فردا: یک گروه یهودی متعصب به نام «لِو طاهور» (قلب پاک) ضمن بیعت با آیتالله #خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، از ایران تقاضای پناهندگی کرده است.
🔸رسانههای اسرائیل روز یکشنبه ۳۱شهریور خبر دادند که اعلام همپیمانی این یهودیان با رهبر جمهوری اسلامی و درخواستشان برای گرفتن پناهندگی و زندگی در ایران، در جریان رسیدگی به یک پرونده حقوقی در دادگاهی در آمریکا اعلام شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایران تهدید اعراب نیست
💢 💢 💢💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢
✍️ آخرین نکته ها و تحلیلها در پایگاه حقوقی_ سیاسی «محمدرضا باقرزاده» (دکترای علوم سیاسی و کارشناس ارشد حقوق بین الملل)
https://eitaa.com/bagherzadeh
🔰 خلاصهی بیانات رهبر معظم انقلاب در ابتدای درس خارج
تاریخ: 89/6/26
▪️ تنها راه علاج مشکلات کشور🔻
۱. تکیه به مردم
۲. [تکیه به] جوانان
۳. جدی گرفتن ظرفیتهای داخلی
▪️هدف آمریکاییها از ترفند مذاکره 🔻
۱. تحمیل خواستههای خود
۲. اثبات تأثیرگذاری فشار حداکثری بر ایران [در قالب تحریمهای گوناگون، تهدید و یاوهگوییهای مختلف]
🔻نتایج مذاکره با آمریکا
۱. یعنی تحمیل خواستههای آنان بر جمهوری اسلامی
۲. یعنی نمایش موفقیت سیاست فشار حداکثری آمریکا.
🔺همه باید بدانند و توجه کنند که این [مذاکره] یک ترفند است.
🔺برای این نوع مذاکره باید به سراغ همان کسانی بروند که بهعنوان گاو شیرده آنها عمل میکنند. جمهوری اسلامی، جمهوریِ مؤمنین، جمهوری مسلمینلله و جمهوری عزت است.
▪️عوامل رسیدن به نقطه مطلوب 🔻
۱. عزم [مردم]
۲. تصمیم [مردم]
۳. بصیرت [مردم]
۴. ایمان مردم
▪️علاج مشکلات در دست کیست؟ 🔻
مردم و بویژه جوانان
⛔️به بیگانه نباید نگاه کرد.
⛔️به فلان دولت و فلان دولت نباید امید بست.
⛔️به نشست و برخاست با دیگران نباید اتکال کرد.
🔺علاج در داخل کشور، و حل مشکلات به دست مردم است.
▪️پندها و نویدها 🔻
۱. ملت ایران در مواجهه با موج تبلیغاتی گسترده، عظیم و عمیق دشمن علیه کشور و مقدسات در حال تصمیمگیری است.
۲. سیاست فشار حداکثری در مقابل ملت ایران پشیزی ارزش ندارد.
۳. ملت ما در زیر خمیه حضرت اباعبدالله به راه خود ادامه میدهد.
۴. در بخش تولید، غفلتها و کوتاهیهایی وجود داشته است اما حرکتهای خوبی به سمت اهداف مطلوب در جریان است.
۵. ملت بر دشمنان خود بویژه آمریکا پیروز خواهد شد.
۶. جمهوری اسلامی سردرگم نمیشود، چرا که راه ما روشن است و میدانیم چه میکنیم.
۷. اگر دشمن توانست اثبات کند که فشار حداکثری علاج کار ایران و مؤثر بر روی ایران است، ایران و ملت عزیز ما دیگر روی آسایش را نخواهند دید، چون پشت سر همه سیاستهای مستکبرانه آمریکا این سیاست قرار خواهد گرفت و از این به بعد، هر چیزی را که قلدرانه از جمهوری اسلامی مطالبه کنند، اگر به آنها «چَشم» گفتیم، مسئله تمام است اما اگر «نه» گفتیم دوباره فشار حداکثری آغاز خواهد شد.
۸. مسئولان کشور یکصدا اعلام کردند که با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد نه مذاکره دوجانبه نه چند جانبه.
۹. سیاستهای آنان [دشمنان] یکی پس از دیگری مغلوب سیاستهای جمهوری اسلامی شده است و بعد از این نیز جمهوری اسلامی بحول قوه الهی آنها را مغلوب خواهد کرد و پیروز و سربلند از میدان خارج خواهد شد.
▪️شرط پذیرش آمریکا 🔻
چنانچه آمریکا حرف خود را پس گرفت و توبه کرد و به معاهده هستهای که آن را نقض کرده است، بازگشت، آنوقت در جمع کشورهای عضو معاهده که شرکت و با ایران صحبت میکنند، آمریکا هم میتواند شرکت کند، اما در غیر اینصورت هیچ مذاکرهای در هیچ سطحی بین مسئولان جمهوری اسلامی و آمریکاییها اتفاق نخواهد افتاد نه در نیویورک و نه غیر آن.
💢 💢 💢💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢
✍️ آخرین نکته ها و تحلیلها در پایگاه حقوقی_ سیاسی «محمدرضا باقرزاده» (دکترای علوم سیاسی و کارشناس ارشد حقوق بین الملل)
https://eitaa.com/bagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من آیدام، افسانه نیستم!
نمونهای از ازدواج موفق دختری ۱۲ ساله با پسری ۱۹ ساله.
💢 💢 💢💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢
✍️ آخرین نکته ها و تحلیلها در پایگاه حقوقی_ سیاسی «محمدرضا باقرزاده» (دکترای علوم سیاسی و کارشناس ارشد حقوق بین الملل)
https://eitaa.com/bagherzadeh
Ⓜ🅿 *ضد ولایت فقیه" از نظر رهبر انقلاب...؟!*
❇ *رهبر انقلاب:*
⚠ *بعضیها نظرات کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این واضحتر؟! نظر کارشناسی، نظر کارشناسی است. کار کارشناسی، کار علمی، کار دقیق به هر نتیجهای که برسد، آن نتیجه برای کسی که آن کار علمی را قبول دارد، معتبر است؛ به هیچ وجه مخالفت با ولایت فقیه و نظام هم نیست.*
⚠ *به هر حال هیچگاه اعلام نظر کارشناسی و نظر علمی، معارضه و مبارزه و مخالفت و اعلام جدائی از رهبری و ولایت و این حرفها به حساب نمیآید و نباید بیاید. (16 مرداد 91)*
❇ *رهبرانقلاب:*
⚠ *مراقب باشيد، مواظب باشيد، نمي شود هر كسی را به مجرد يك خطائی يا اشتباهی گفت منافق؛ نميشود هر كسی را به مجرد اينكه يك كلمه حرفی برخلاف آنچه كه من و شما فكر ميكنيم، زد، بگوئيم آقا اين ضد ولايت فقيه است. در تشخيصها خيلي بايد مراقبت كنيد... در تشخيصها و در مصداقهای مختلف دقت بشود. بیدقتی در مصداقها، گاهی اوقات ضررها و لطمات بزرگی خواهد زد. (14 آذر 88)*
❇ *رهبرانقلاب:*
⚠ *اين برادر عزيزمان ميگويد «ضد ولايت فقيه» را معرفی كنيد. خوب، «ضد» معلوم است معنايش چيست؛ ضديت، يعنی پنجه در افكندن، دشمنی كردن؛ نه معتقد نبودن. اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نيستم؛ ممكن است كسی معتقد به كسی نيست. البته اين ضد ولايت فقيه كه در كلمات هست، آيه مُنزل از آسمان نيست كه بگوئيم بايد حدود اين كلمه را درست معين كرد؛ به هر حال يك عرفی است. اعتراض به سياستهاي اصل 44، ضديت با ولايت فقيه نيست؛ اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضديت با رهبري نيست. دشمنی، نبايد كرد. دو نفر طلبه كنار همديگر مينشينند؛ خيلي هم با هم رفيقند، خيلي هم با هم باصفايند، همدرس هستند، مباحثه ميكنند، حرف همديگر را رد ميكنند؛ اين حرف او را رد ميكند، آن حرف اين را رد ميكند. ردكردن حرف، به معنای مخالفت كردن، به معنای ضديت كردن نيست؛ اين مفاهيم را بايد از هم جدا كرد. (17 مهر ۸۶)
💢 💢 💢💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢
✍️ آخرین نکته ها و تحلیلها در پایگاه حقوقی_ سیاسی «محمدرضا باقرزاده» (دکترای علوم سیاسی و کارشناس ارشد حقوق بین الملل)
https://eitaa.com/bagherzadeh
✍وحدت راهبردی اروپا با امریکا
فرارو_ سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان بیانیه مشترکی را درباره حملات به تاسیسات نفتی آرامکوی عربستان سعودی منتشر کردند.
در این بیانیه ادعا شده است:« واضح است که ایران مسئول حمله به تاسیسات نفت سعودی است.»
این سه کشور اروپایی در ادامه بیانیه خود عنوان کردند:« این حملات ضرورت دیپلماسی برای کاهش تنش ها با تعامل تمامی طرفها را نشان میدهد.»
در این بیانیه سه کشور اروپایی مدعی شدند که همچنان از توافق هستهای سال 2015 حمایت میکنند و از ایران خواستند تا به اجرای کامل تعهدات برجامی خود بازگردد.
تروئیکای اروپایی در این بیانیه اضافه کردند:«زمان آن فرا رسیده که ایران چارچوب مذاکرات طولانی مدت درباره برنامه هستهای، موضوعات امنیت منطقهای که شامل برنامههای موشکیاش میشود را بپذیرد.»
واشنگتن سال گذشته بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریکآمیز مانند قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمانهای اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمبافکن بی-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه و تحریم وزیر خارجه ایران روی آورده است.
جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرفهای توافق هستهای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را میدادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هستهای عمل کنند.
اما پس از گذشت بیش از یک سال کشورهای اروپایی نه تنها به تعهدات برجامی خود عمل نکرده بلکه پا را فراتر نهاده و خواستار توافق جدید دیگری هستند که برنامه دفاع موشکی ایران را نیز شامل شود.
💢 💢 💢💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢
✍️ آخرین نکته ها و تحلیلها در پایگاه حقوقی_ سیاسی «محمدرضا باقرزاده» (دکترای علوم سیاسی و کارشناس ارشد حقوق بین الملل)
https://eitaa.com/bagherzadeh
✍ غش کردن انگلیس و فرانسه در دامن امریکا
👈 رایزنی دوجانبه مقامات در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با دیدار «ترامپ و جانسون» و «مکرون و روحانی» ماجراهای جدیدی را رقم زد. نخست وزیر انگلیس علیه برجام به سمت ترامپ غش کرد و رئیس جمهور فرانسه نیز توپ تنشها در غرب آسیا را در زمین ایران انداخت.
جانسون: تنها ترامپ میتواند توافقی خوب انجام دهد!
ترافیک دیدارهای دیپلماتیک مقامات عالیرتبه کشورهای مختلف هر لحظه موضوعی جدید را بر سر زبانها می اندازد. در حالیکه انگلیس پیش از این اعلام کرده بود از این توافق حمایت خواهد کرد، نخستوزیر انگلیس در ادامه بدعهدی کشورهای اروپایی در اجرای مسئولیتهای برجامیشان، به پیروی از رئیسجمهور آمریکا توافق هستهای را توافقی بد تلقی کرد.
بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس در گفتوگو با شبکه ان.بی.سی درباره برجام با بیان این که واقعیت همان چیز صحیحی است که رئیسجمهور ترامپ گفته است، این[توافق] یک توافق بد بود و نقصهای زیادی داشت، مدعی شد که ایران رفتار مشکلسازی داشته و دارد.
جانسون افزود: اگر [این توافق] توافق بدی بوده است و من میخواهم این را بپذیرم که نقصهای زیادی داشته است، پس بیایید یک توافق بهتر داشته باشیم.
وی با تحسین رئیس جمهور آمریکا گفت: من فکر میکنم که تنها یک نفر است که میتواند توافقی بهتر انجام بدهد، کسی که داشتن شریکی سرسخت مانند ایران را درک کند و آن رئیسجمهور آمریکا است.
جانسون دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را یک «مذاکرهکننده بسیار بسیار باهوش» توصیف کرده که میتواند یک «توافق ترامپ» را شکل بدهد.
رایزنی روسای جمهور ایران و فرانسه در نیویورک؛ مکرون توپ را به زمین ایران انداخت
در ادامه دیدارهای دیپلماتیک مقامات در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل، روسای جمهور ایران و فرانسه نیز با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.
روحانی و امانوئل مکرون در این دیدار در خصوص توسعه همکاریهای دوجانبه در زمینههای مورد علاقه ایران و فرانسه، شرایط حساس منطقه و ابتکار جدید روحانی برای حفظ امنیت منطقه خلیج فارس موسوم به «ابتکار صلح هرمز» تبادل نظر و بر عزم خود برای توسعه روابط و همکاری در عرصههای مختلف دو جانبه و بینالمللی تاکید کردند.
روحانی در این دیدار ضمن تاکید بر وظایف و مسئولیت سایر طرفهای برجام از جمله فرانسه برای حفظ این توافق مهم بینالمللی بعد از خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن، بیانیه روز دوشنبه کشورهای فرانسه، انگلیس و آلمان را اتهامزنی بیاساس به جمهوری اسلامی ایران عنوان و از آن انتقاد کرد.
امانوئل مکرون نیز در این دیدار ضمن استقبال از طرح روحانی برای امنیت منطقه، به تشریح تلاشهای فرانسه برای کمک به اجرای برجام پرداخت و همکاری اروپا با سایر طرفهای این توافق بهویژه روسیه و چین را ضروری دانست.
کاخ الیزه نیز روایتی از دیدار ۹۰ دقیقهای ماکرون و روحانی مطرح کرد و با انتشار بیانیه ای نوشت: «رئیسجمهور (فرانسه) گفت که در شرایط کنونی، مسیر کاستن از تنشها در حال تنگتر شدن است اما بیشتر از هر زمانی کاستن از تنش ضروری است و زمان آن فرا رسیده که ایران این اقدام را انجام دهد».
به ادعای دفتر ریاست جمهوری فرانسه، ماکرون از روحانی خواست که ایران مذاکره و صحبت درباره دستور کار امنیت منطقه را آغاز کند.
رئیس جمهوری فرانسه همچنین بر تعامل و گفتوگو با ایران به عنوان کشوری تاثیرگذار در منطقه و نیز تداوم روابط سازنده پاریس - تهران تاکید کرد.
این درحالیست که «علیرضا میر یوسفی» سخنگوی دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در توئیتر درباره دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه نوشت: «دو طرف درباره طرق نجات برجام، روابط دوجانبه و ابتکار رئیسجمهور روحانی برای منطقه (ابتکار صلح هرمز) صحبت کردند».
بیانیه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی و پاسخ قاطع ظریف
دیدار روحانی و مکرون به فاصله کوتاهی بعد از انتشار بیانیه مشترک سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان درباره حملات به تاسیسات نفتی آرامکوی عربستان سعودی و اتهامزنی آنها به ایران انجام شد.
پیش از دیدار ماکرون و روحانی، سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در یک بیانیه مشترک ادعا کردند: «واضح است که ایران مسئول حمله به تأسیسات نفت سعودی است. این حملات ضرورت دیپلماسی برای کاهش تنشها با تعامل تمامی طرفها را نشان میدهد».
تروئیکای اروپایی در این بیانیه ضمن اعلام ادامه حمایتشان از برجام افزودند: «زمان آن فرا رسیده که ایران چارچوب مذاکرات طولانی مدت درباره برنامه هستهای، موضوعات امنیت منطقهای که شامل برنامههای موشکیاش میشود را بپذیرد.
💢 💢 💢💢 💢 💢 💢 💢 💢 💢
✍️ آخرین نکته ها و تحلیلها در پایگاه حقوقی_ سیاسی «محمدرضا باقرزاده» (دکترای علوم سیاسی و کارشناس ارشد حقوق بین الملل)
https://eitaa.com/bagherzadeh